×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 2890

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Zelená

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá naviac svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Už vás nebaví stále len myslieť na zmyselné prirážanie a chcete to zažiť na vlastnej dierke, či už je to vagína alebo anál? Je na čase si splniť všetky želania šukacím strojom pre každú príležitosť! Toto nie je obyčajný vibrátor, je to kráľ prirážania a hlbokých ťahov o rozsahu až 6 cm. Pridáte si k tomu ešte niektorý zo 7 vibračných režimov? Prestaňte sedieť v kúte a čakať, vezmite svoje šťastie a potešenie do vlastných rúk.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo Čierna

    Hugo je výnimočný silikónový masážny prístroj pre mužov, ktorí chcú dokonale preskúmať stimuláciu svojej prostaty. Vďaka dvom motorom a výborne anatomicky tvarovaným výbežkom poskytuje Hugo intenzívne dráždenie prostaty i hrádze - priestoru medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Let It Bead Black

    Túžite po slastných zážitkoch? Naplňte svoje túžby s touto úchvatnou pomôckou Let It Bead. Jej guličkové prevedenie je perfektné na stimuláciu nielen análu, ale aj vagíny. A to nie je všetko, z druhej strany nájdete otvor pre slastné sanie klitoris a skutočne rýchle a intenzívne orgazmy. Objavte tiež turbo režim pre maximálnu vibračnú rýchlosť korálikov!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Hammer 7 Inch Thrusting Dildo with Handle Beige

    Chýba vám niečo skutočné a dychtivo prirážajúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický ak tomu ešte disponuje plnou vibračnou, prirážajúcou a krútiacou silou? Má praktickú ergonomickú rukoväť s odnímateľnou prísavkou a je vyrobený z luxusného liquid silikónu s nádherne hebkým povrchom. Potešte svoj G-bod a zažite zaručenú radosť.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Zažite tú najlepšiu masáž prostaty všetkých čias! Zaistí vám ju Lovens Edge 2 Prostate Massager, ktorý perfektne zacieli na to pravé miesto, a navyše si budete môcť úrovne vibrácií voliť skrz mobilnú aplikáciu. Okúste nové možnosti intenzívneho potešenia vylepšenej verzie stimulátora prostaty, užívajte si pokojne aj na verejnosti a zverte sa do rúk kvalitnej hračke od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky Lovens.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating sa vaše prianie stane skutočnosťou, a ešte si budeme môcť funkcie vyberať cez aplikácie. Ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naše Rrrolling Explosion kombinuje silné vibrácie s inovatívnym stimulačným loptičkou vo vnútri. Inovatívna technológia v kombinácii s elegantným dizajnom stimuluje bod G prostredníctvom presnej ergonómie a vytvára dych vyrážajúce orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a úžasnej stimulácii bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Pro! Táto neuveriteľne šikovná hračka je vylepšenou verziou pôvodného Her Ultimate Pleasure a je ešte lepšia! Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a skvostných rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Výkonná erotická pomôcka, s ktorou budete stonať blahom! Paloqueth prichádza s jedinečným šukacím strojom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami a dych vyrážajúcim realistickým prevedením. Doprajte si zmyselné prírazy, príjemné zahriatie a nastavte si dildo tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie, koncová prísavka na základni ho bez obáv udrží na mieste!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Hľadáte tú pravú erotickú pomôcku, ktorá vás nesklame? Dajte šancu tomuto ružovému vibrátoru! Má zvodný tvar a príjemnú jemnú textúru. Jeho zaoblený koniec vám dopraje mäkký pocit rovnako ako dotyk hebkého silikónu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a režimov a nechajte ho splynúť s vašim telom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajnová a skutočne silná masážna hlavice od značky Adrien splní všetky vaše priania. Bola špeciálne navrhnutá presne tak, aby pre vás bola diskrétne tichou a zároveň výkonnou pomôcku určenou nielen na intímne potešenie, ale aj na masáže celého tela. Má precízny ergonomický tvar, ľahko sa ovláda a je vyrobená z bezpečného a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov - erekčné krúžky a stimulátor prostaty v jednom. Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe 2 vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malý „prstom“ dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň stimulácie, ktorú si vaše telo bude práve žiadať.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Keď ide vášeň ruka v ruke s uspokojením, tak s nimi idú aj tieto dve dokonalé erotické pomôcky. Sú nimi masturbátor Arcwave Voy so systémom nastavenia tesnosti a tiež šikovný a cez aplikáciu ovládateľný párový vibrátor We-Vibe Sync 2. Obe hračky patria medzi to najlepšie, čo erotický trh aktuálne ponúka, tak si doprajte absolútnu slasť a potešenie sólo alebo v páre.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Rada by ste rozkvitli blahom? Tak jedine s touto pôvabnou ružou! Nasaje váš klitoris a bude ho rozmaznávať 10 sacími funkciami, ktoré vás nenechajú chladnú. Má prekrásny elegantný tvar a jasnú vášnivú farbu. Vychutnajte si ho dotyk a predovšetkým to, ako bude tešiť vašu perlu slasti až k orgazmickej rozkoši.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 2890

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.