×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

100% čokoláda pripravená z kakaových bôbov aromatickej odrody Criollo pestovanej na Madagaskare. Odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia a až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje ani zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny.

Výrobca:

Francois Pralus

11,90 €

9,90 €

Nie je skladom

Strážiť naskladnenie produktu
Pošleme vám e-mail, až bude produkt skladom

Detaily

100% čokoláda pripravená z kakaových bôbov aromatickej odrody Criollo pestovanej na Madagaskare. Odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia a až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje ani zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny.

Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:

  • bronzová medaila, International Chocolate Awards, 2014, kategória "High Percentage Dark Plain / Origin Bars"
  • strieborná medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategória "Best Dark Organic Chocolate Bar"

 

Milovníkom snúbenia čokolád s vínom odporúčame tieto vyskúšané lahodné kombinácie:

  • suché Rulandské šedé neskorý zber 2014 z vinárstva Jakub Šamšula z Čejkovíc. Tu odporúčame: najskôr v ústach rozpustiť čokoládu a potom k nej ešte len pridať víno.
  • suché Rulandské modré ročník 2014 z vinárstva Jakub Šamšula z Čejkovíc. Tu odporúčame: najskôr naplno vychutnať čokoládu a až, keď ju máme napoly prehltnutú, tak štedro zaliať vínom. Báječná kombinácia!

 

Zloženie: 100% čokoláda: kakaové bôby, čisté kakaové maslo, GMO-free sójový lecitín. Môže obsahovať stopy orieškov a mlieka. (GMO-free lecitín nepochádza z geneticky modifikovanej sóje.)

Výnimočná kvalita surovín: Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného. Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.

Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 160 × 82 × 10 mm

Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnú čokoládu už od roku 1955. Nachádza sa v mestečku Roanne vo Francúzsku.

Academy of Chocolate bola založená v Londýne v roku 2005. Okrem hodnotenia kvality čokolád nasledovaného každoročným udeľovaním cien je jej hlavným cieľom motivovať výrobcov čokolády k trvalo udržateľnému férovému obchodu.

International Chocolate Awards je nezávislá medzinárodná súťaž každoročne hodnotiaca to najlepšie, čo vzniklo vo svete kvalitnej čokolády. Jej cieľom je podporovať inovatívnych čokolatiéry a tiež farmárov, ktorí pestujú kakaové bôby výnimočnej kvality.

 

Ďalšie informácie

Obsah kakaa 100%
Zloženie cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Nutričné hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 571 kcal / 2364 kJ
Tuky 44 g
Bielkoviny 12 g
Sacharidy 24 g
z toho cukry 2 g
Značka Francois Pralus
Hmotnosť 100 g
Kategórie 100% čokoláda, Horká čokoláda, Francois Pralus

Napíšte vlastnú recenziu

Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.