×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Chladivé a hrejivé lubrikačné gély

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Análny lubrikačný gél na báze vody, s ktorým si užijete super vzrušujúce, hrejivé brnenie. Stačí trocha fúkania alebo trenia a objaví sa príjemné teplúčko, ktoré dodá vašim hrám so zadnými vrátkami nový rozmer. Lubrikant je na báze vody, má dlhotrvajúce účinky, nelepí sa a je kompatibilný s latexovými kondómami aj silikónovými hračkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kvalitné a účinný lubrikant na báze vody od značky System JO. Je obohatený o francúzsky mentol, takže vám bude spôsobovať príjemné a vzrušujúce brnenie pre ešte intenzívnejšie zážitky. Iste oceníte jeho dlhotrvajúce účinky, hladkosť a kompatibilnosť s erotickými pomôckami a kondómami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Jedinečný gél s vôňou jahôd, ktorý sa správa presne tak, ako sa volá - tekutý vibrátor. Vychutnajte si príjemnú stimuláciu, hrejivé brnenie, vlny vzrušenia a orgazmické výbuchy. Gél Liquid Vibrator Hot bude tešiť ženy aj mužov a jeho efekt trvá až neuveriteľných 20 minút.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Objavte dokonalú inováciu v oblasti potešenia pre mužov! Predstavujeme SKYN Excite orgazmický gél ako vzrušujúce tajomstvo na dosah ruky. Je to elixír slasti špeciálne navrhnutý pre oblasť penisu a jeho cieľom je navýšenie vzrušenia a zároveň zosilnenie orgazmov pre tie najlepšie explózie extázy.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Cooling ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze, vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pokožke a nesmieme vynechať to najlepšie - vzrušujúci chladiaci efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Chcete zapáliť oheň vášne, a to za všetkých okolností? Postačí vám pár kapiel tohto jedinečného ohnivého gélu Thor. Naneste ich na erotogénne zóny a počúvajte pocit tepla, ktorý sa postupne zvyšuje a stáva sa z neho vzrušujúca explózia vnemov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Cooling 300ml

    Lubrikačný gél s príjemným chladivým efektom, s ktorým otvoríte dvere mrazivo zmyselným zážitkom! Je bez vône a farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami a sú ideálne i na orálny sex.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Hľadáte lubrikant, ktorý vám okrem zvlhčenia prinesie ešte vzrušujúce otepľovanie? Stimul8 Warming Gel na vodnej báze vám okrem potrebnej lubrikácie dopraje tiež hrejivý efekt, s ktorým bude vaše intímne dobrodružstvo ešte o niečo zábavnejšie a plné nových pôžitkov. Vyskúšajte ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Či už ste análny začiatočník alebo pokročilý milovník alebo milovníčka, vo vašej výbave by nemal chýbať kvalitný análny lubrikačný gél. Gél Stimul8 Anal vám zaistí nielen dlhotrvajúce klzké účinky, ale zároveň bude pre vašu pokožku veľmi príjemný, pretože má veľmi šetrné a pre telo bezpečné zloženie. Užite si pohodlnú análnu slasť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    Zahrievací lubrikant s výťažkom zo škorice od značky Intimate Earth. Podľahnite vzrušujúcemu otepľovaniu a nemajte žiadne obavy o svoje zdravie, pretože vďaka svojmu prírodnému zloženiu je tento výrobok vhodný aj pre citlivejších jedincov. Praktické 3 ml balenie je vhodné nielen na cesty.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Chcete sa hrať? Poďte a vezmite si k tomu Orgasm Drops Kissable, naneste kvapôčku na klitoris a jemne vmasírujte. Objavia sa vzrušujúce hrejivé pocity, zvýšená rozkoš a intenzívne vzrušenie. Podporte vášnivé chvíľky osamote alebo s partnerom a užite si o niečo viac potešenia!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Hľadáte lubrikant, ktorý vám okrem zvlhčenia prinesie ešte vzrušujúce brnenie? Stimul8 Cooling Gel na vodnej báze vám okrem potrebnej lubrikácie dopraje tiež chladiaci efekt, s ktorým budú vaše intímne dobrodružstvá ešte o niečo zábavnejšie a plné nových pôžitkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Lubrikačný gél pre použitie s masturbátory TENGA s chladivým mentolovým efektom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Women Gentle Warming 150ml

    Satisfyer Gentle Warming je lubrikant, ktorý je špeciálne prispôsobený potrebám žien, vďaka čomu dokáže ich uspokojenie povýšiť na úplne novú úroveň. Lubrikant je ideálnym podporným prostriedkom pre explozívne orgazmy, ktorých sa nebudete vedieť nabažiť. V ponuke je v 150 ml množstve, ktoré vďaka jeho výdatnosti vydrží dlhú dobu a navyše má perfektný formát na cesty.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Chcete sa hrať? Poďte a vezmite si k tomu Orgasm Drops Intense! Zažijete s nimi extrémne vzrušenie aj ohromujúce orgazmy. Ich bohatú sladkú príchuť červených jabĺk v kombinácii s klinčekovým esenciálnym olejom, si zamilujete rovnako ako pocit zahrievania, ktorý zobudí vo vašom klitorise. Kvapnite si božskú, vzrušujúcu a omamnú kvapku na vašu perlu slasti a nebudete sa stačiť čudovať, koľko vzrušenia sa vo vás ukrýva.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Liquid Vibrator Fresh Stimulator 15ml

    Jedinečný gél s vôňou mäty, ktorý sa správa presne tak, ako sa volá - tekutý vibrátor. Vychutnajte si príjemnú stimuláciu, chladivé brnenie, vlny vzrušenia a orgazmické výbuchy. Gél Liquid Vibrator Fresh bude tešiť ženy aj mužov a jeho efekt trvá až neuveriteľných 20 minút.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Milujete koktail Sex On The Beach? Teraz bude tento koktail milovať vás! Predstavujete má „tekutý vibrátor“ od Orgie, ktorý dráždi nielen citlivé miesta, ale aj chuťové poháriky. Prináša stimulačný vibračný efekt a nielen orálnemu sexu dodá novú úroveň vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Vortex Gel Cooling Effect 30ml

    Chcete ešte viac sexuálneho potešenia? Odpoveď je jasná - áno! Luxuria Vortex gél bol špeciálne vyvinutý pre podporenie citlivosti intímnych partií, zvýšenie túžby a tiež frekvencie a intenzity orgazmov. Je to bezpečný a účinný gél pre všetky ženy so stimulačným chladivým efektom. Vyskúšajte ich pred sexom v rámci predohry alebo o samote pri svojich chvíľach sebalásky!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Kvalitné a účinný lubrikant na báze vody od značky System JO. Je obohatený o francúzsky mentol, takže vám bude spôsobovať príjemné a vzrušujúce brnenie pre ešte intenzívnejšie zážitky. Iste oceníte jeho dlhotrvajúce účinky, hladkosť a kompatibilnosť s erotickými pomôckami a kondómami.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 0660230 50ml

    Snívate o vzrušivo hrejivej masáži? Tak jedine s týmto erotickým gélom od Just Play! Obsiahnutý glycerín viaže vodu a spolu s trením pokožky vytvára veľmi príjemný hrejivý pocit, ktorý môžete ešte umocniť dýchaním a fúkaním na koži. Pre úžasnú dlhotrvajúcu zážitky vám postačí aj malé množstvo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Tento hrejivý gél Heat Wave od Just Play vás poriadne rozpáli. Obsahuje glycerín, ktorý viaže vodu av kombinácii s kontaktom kože na koži vám pri masáži prinesie úžasné hrejivé pocity. Umocnite ich jemným dýchaním na koži a vychutnajte si dlhotrvajúce a príjemné zážitky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Viete, ako urobiť predohru ešte zmyselnejšiu? Použite kvapku Lady Gél na jej klitoris, vmasírujte a zvýšte jej túžbu aj sexuálne potešenie. Tento gél obohatený o L-arginín stimuluje prietok krvi do ženských pohlavných orgánov a prináša frekventovanejšie a intenzívnejšie orgazmy. Užite si vzrušujúce brnivé mrazenie, ktoré vás prekvapivo rozpáli!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Hľadáte intímny lubrikant s príjemným hrejivým účinkom? Male Cobeco Warm je na vodnej báze a poteší vás úžasne hrejivou schopnosťou. Tento efekt stimuluje citlivé miesta na tele a podporuje vzrušenie. Lubrikant ako taký sa ľahko rozotiera a tiež a prirodzene doplní vašu telesnú vlhkosť. Užite si väčšie pohodlie pri milovaní a aj hrejivé sexi pocity!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    Chceli by ste trochu viac rozpáliť? Gél Mojo Horny obsahuje výťažok z rastliny krpčiarka, ktorá pôsobí na mužské libido a navyšuje ho. Okrem toho je gél bez parabénov a vegánsky, takže úplne bezpečný a príjemný pre intímne telesné partie. Použite ho na intímnu masáž alebo v kombinácii s vašou obľúbenou hračkou a užite si ešte intenzívnejšie pocity slasti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Action Silicone-Based Cooling Effect Lubricant 100ml

    Toto je viac ako obyčajný lubrikant! Je to pôvabná sexy fľaštička, ktorá ukrýva účinný gél na silikónovej báze s chladivým efektom a jemnou vôňou mäty. Zaistí vám príjemné potešenie a dlhotrvajúce kĺzanie bez vysušovania. Na nočnom stolíku sa bude priamo vynímať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Bio Liquid Vibrator Tingling Effect 15ml

    Chcete pre seba len to najlepšie? Zverte svoje potešenie lubrikantu bio kvality, ktorý je úplne ekologický a formulovaný z najkvalitnejších prírodných zložiek. Tento Luxuria Liquid Vibrator má jedinečnú schopnosť vyvolať vzrušujúce pocity a zintenzívniť a predĺžiť orgazmy. Je perfektný na stimuláciu vonkajších citlivých miest a maximalizáciu potešenia.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Potrebuje váš klitoris trochu povzbudiť? Podporte jeho schopnosť vzrušenia s týmto jedinečným sprejom s úžasnou príchuťou červeného ovocia. Poskytne vám intenzívne vibračné, pulzujúce a hrejivé aj chladivé účinky, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Obsahuje aktívne zložky z amazonských rastlín, ktoré preukázateľne zvyšujú citlivosť klitoris a vy tak budete mať možnosť objaviť tie najslastnejšie orgazmy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Lubricant Cooling Effect 50ml

    Predstavte si, že by vaše milostné stretnutia mohli byť ešte intenzívnejšie. Páčilo by sa vám to? Nie je vôbec ťažké to dosiahnuť, stačí si vziať na pomoc tento lubrikačný gél so špeciálnymi účinkami. Nielen, že podporí vaginálnu vlhkosť a zmierni tak prípadné nepohodlie, ale pridá k tomu ešte vzrušujúci chladivý efekt. Experimentuje s chladne-sviežimi pocitmi a urobte z tohto gélu svojho najobľúbenejšieho spojenca pre sexy chvíle!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Lubricant Warming Effect 50ml

    Predstavte si, že by vaše milostné stretnutia mohli byť ešte intenzívnejšie. Páčilo by sa vám to? Nie je vôbec ťažké to dosiahnuť, stačí si vziať na pomoc tento lubrikačný gél so špeciálnymi účinkami. Nielen, že podporí vaginálnu vlhkosť a zmierni tak prípadné nepohodlie, ale pridá k tomu ešte vzrušujúci hrejivý efekt. Potom už bude stačiť len jemné fúknutie na oblasť, kam bol gél aplikovaný a teplota začne zmyselne stúpať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Ako posilniť orgazmus a zvýšiť citlivosť počas erotickej stimulácie? Odpoveďou je Valkiria! Je to intímny gél s prírodnými rastlinnými výťažkami ako je maca a damiana, ktorý vyniká svojim povzbudzujúcim účinkom stimulujúcim libido. Bude stačiť pár kvapiek, aby vaše telo zaplavili príjemné pocity mravčenia, ktoré budú stále intenzívnejšie, pokiaľ neskončia omamnou rozkošou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Bio Warmig Gel Stimulating Effect 30ml

    Chcete pre seba len to najlepšie? Zverte svoje potešenie lubrikantu bio kvality, ktorý je úplne ekologický a formulovaný z najkvalitnejších prírodných zložiek. Tento Luxuria Bio Warming gél vám prinesie vzrušujúci hrejivý efekt, ktorý zvyšuje citlivosť, zosilňuje stimuláciu, zvyšuje potešenie a pomáha na dosiahnutie intenzívnejších orgazmov.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Potrebuje váš klitoris trochu povzbudiť? Podporte jeho schopnosť vzrušenia s týmto jedinečným sprejom s úžasnou príchuťou sviežej mäty. Poskytne vám intenzívne vibračné, pulzujúce a hrejivé aj chladivé účinky, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Obsahuje aktívne zložky z amazonských rastlín, ktoré preukázateľne zvyšujú citlivosť klitoris a vy tak budete mať možnosť objaviť tie najslastnejšie orgazmy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.