×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dezinfekčné prípravky

Položky 33 až 64 z celkom 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 100ml - SALE exp. 04/2023

    Prírodný bezoplachový čistiaci sprej na ruky so 70% obsahom alkoholu s antimikrobiálnym účinkom. Ruky nevysušuje, nelepí a príjemne vonia po citrusoch.

    14,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Hygiena by pre vás mala byť vždy na prvom mieste, a preto je potrebné dbať nielen na čistotu vašich erotických pomôcok, ale aj na čistotu a sviežosť vášho penisu. S týmto prípravkom si zaistíte penis čistučký ako lilium. Okrem toho Boners Penis Cleaner vyživuje pokožku. Jeho použitie je veľmi jednoduché, naneste ho na penis a rozotrite, používať ho môžete aj namiesto intímneho mydla.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Renewal Powder Brush

    Chcete, aby vám veša nová vášnivá krásavica vydržala čo najdlhšie? Dbajte na náležitú starostlivosť a starajte sa o ňu, aby vám potom mohla odvďačiť láskou a vášňou. Tento špeciálny štetec je odpoveďou na otázku, ako nanášať obnovujúci púder. Má mäkké nadýchané štetinky a jedinečne tvarovaný dizajn pre jednoduchú a rovnomernú aplikáciu. Predĺžte jej s ním život, nech si spolu môžete užívať potešenie a rozkoš dlhé roky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dettol 2in1 Anti-Bacterial Wipes 15 pack

    Dettol 2 v 1 dezinfekčné obrúsky Fresh na ruky a povrchy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Chcete svojim hračkám z TPE a TPR materiálov dopriať tú najlepšiu starostlivosť? Zoznámte ich s týmto púdrom, ktorý vám pomôže zachovať ich prirodzenú textúru. Vďaka fľaštičke s otočeným viečkom s otvormi sa púder ľahko aplikuje a pri samo-lubrikačných hračkách obnovuje aj túto funkciu. Starajte sa o svoje erotické pomôcky tak ako sa ony starajú o vás!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Fresh Wipes 12 pack

    Občas každý z nás potrebuje narýchlo osviežiť a umyť svoje intímne partie, aby boli pripravené ihneď na akciu! Tieto vreckovky môžete mať vždy pri sebe a použiť ich okamžite, stačí aplikovať trochu vody alebo čističa erotických pomôcok, ak ich budete používať na hračky.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Inside Masturbator Cleaner 150ml

    Niektoré masturbátory proste nejde otočiť naruby a dôkladne vyčistiť. A práve pre tieto prípady je tu tento hygienický čistič v špeciálnej fľaštičke určený priamo pre masturbátory. Vďaka tenkému koncu je jeho dávkovanie pohodlné a presné. Starajte sa o svoje masturbátory a predĺžte ich životnosť dôkladným čistením.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Doll Repair Kit

    Bojíte sa, že vaša milovaná Tantaly bábika stratí svoju kvalitu a už nepôjde nič robiť? Nebojte, toto dievča toho vydrží veľa a keď sa náhodou niečo stane, je tu táto sada, ktorá všetko vyrieši! Či už pôjde o nečistoty alebo lúpanie, nič nebude problém.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Vaša hračky z realistického TPE materiálu vyžadujú špeciálnu starostlivosť, inak veľmi skoro stratia svoju kvalitu! Starajte sa o ne s týmto púdrom, ktorý vám pomôže predĺžiť ich životnosť. Shots Rejuvenation Powder obnovuje pôvodnú štruktúru materiálu, stačí hračku trošku posypať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Vážite si svojich erotických pomocníkov a chcete pre nich len to najlepšie! Myslite na hygienu! Tento čistiaci sprej na erotické pomôcky má kvalitné a šetrné zloženie, pretože neobsahuje alkohol, parfumáciu a zároveň je antibakteriálny a obohatený o výťažky z harmančeka a aloe vera. Stačí nastriekať, nechať chvíľu pôsobiť, utrieť a je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo FeelNew Refreshing Powder 100ml

    Chcete so svojím obľúbeným Kiiroo Feel Strokerom predĺžiť život na maximum? Ošetrujte ich týmto špeciálnym osviežujúcim púdrom FeelNew! Razom bude váš obľúbený masturbátor hebký ako nový a vy sa budete môcť tešiť zo vzrušujúcich pôžitkov pripomínajúcich realitu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Lavender 100ml

    Chcete mať svoje erotické pomôcky neustále hygienicky čisté, dezinfikované a voňavé? Tento rýchlo pôsobiaci sprej je pohodlný na použitie doma i na cestách, ľahko sa používa a jeho účinky sú efektívne. Doprajte svojim obľúbeným hračkám čistotu a predĺžte tým aj ich život. Odmenia sa vám!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joyboxx Hygienic Storage System White

    Chcete, aby vaše erotické hračky boli hygienicky bezpečné a mohli vám slúžiť čo najdlhšie? Zoznámte sa s patentovaným Joyboxxom. Je to prvý úložný box na erotické pomôcky, ktorý vám ponúkne unisex dizajn, priestor na uloženie viacerých hračiek bez toho, aby sa vzájomne dotýkali, zámok i otvor pre nabíjací kábel. Toto nie je len tak nejaká krabička!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Shine Organic Toy Cleaner 255ml

    Prírodný hygienický prostriedok určený na čistenie vašich erotických hračiek. Sliquid Shine Organic Toy Cleaner je tu pre všetkých, ktorí hľadajú bezpečný a zároveň prírodný produkt, ktorý im poslúži na ochranu ich pomôcok. Hygiena je v tomto prípade na prvom mieste a len vďaka správnej starostlivosti vám môžu vaše hračky vydržať pokojne i dlhé roky svieže a úplne hygienicky nezávadné.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Female Shine Toycleaner 120ml

    Záleží vám na tom, aby boli vaše erotické hračky skutočne hygienicky čisté? Tento špeciálny čistič neobsahuje alkohol, je šetrný k citlivým materiálom a jeho pravidelným používaním budete svojim obľúbeným pomôckam predlžovať život. Udržujte svojich sexi pomocníkov v čistote a myslite tak aj na svoje zdravie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • alkoCLEAN Alcohol Pads Sterile 100pcs

    Gázové vankúšiky vlhčenom alkoholom pre spoľahlivú dezinfekciu malých plôch. Vyrobené sú z netkanej textílie, ktorá je napustená izopropylalkoholom (70%). Vrecká môžete od seba pohodlne oddeliť a vďaka malej a skladnej veľkosti ich môžete mať neustále pri sebe, sú totiž hrátky a chvíle, ktoré si takú dezinfekciu nutne vyžadujú.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe UV Sterilizer Pouch

    Čistenie erotických pomôcok je pravdepodobne oveľa dôležitejšie ako vôbec tušíte a obyčajné umytie vodou jednoducho nestačí. Baktérie spôsobené telovými tekutinami sa totiž na hračkách ľahko zachytia, voda ich nezmyje a oni sa množia a množia. Zničte ich! Pýtate sa ako? Kúpte svojim hračkám tento ÚV sterilizačný vak, ktorý účinne zničí až 99,9% percent škodlivých baktérií a nebezpečných patogénov iba za 3 minúty!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Toycleaner 100ml

    Chcete predĺžiť život svojim obľúbeným nielen Mystím hračkám a dopriať im hygienickú čistotu? Tento dezinfekčný prostriedok bez alkoholu rýchlo a efektívne čistí a zbavuje hračky baktérií, plesní a vírusov vrátane HIV a HBV. Hodí sa pre pomôcky zo silikónu, plastu, latexu aj kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Special Cleaner 200ml

    Špeciálne hračky potrebujú aj špeciálnu údržbu! Tento čistiaci sprej sa hodí na pomôcky a doplnky z latexu, gumy alebo PVC alebo plastu. Zvlášť pôsobí na proteíny a jeho použitie je viac ako jednoduché.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Intimina Intimate Accessory Cleaner 75ml

    Chcete, aby vám vaše erotické pomôcky nielen od značky Intimina vydržali čo najdlhšie? Doprajte im starostlivosť, ktorú si zaslúži! Tento špeciálny čistič intímnych produktov bez alkoholu odstráni povrchové nečistoty iba za 5 sekúnd. Stačí nastriekať, nechať 5 sekúnd pôsobiť, opláchnuť, osušiť a je to!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Action Toycleaner without Alcohol Toys & More 150ml

    Chcete pre svoje erotické hračky dlhý a spokojný život? Tak nezabúdajte na nevyhnutné hygienické čistenie! Tento čistič neobsahuje alkohol a hodí sa tak hlavne na erotické pomôcky s citlivým povrchom. Nezabúdajte na čistenie, jedine tak totiž svojim erotickým hračkám zaistíte dlhú živostnosť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Snívate o nesmrteľnosti vašich erotických hračiek? Tú vám zaručiť nemôžeme, ale vieme, ako predĺžiť ich životnosť a udržiavať ich zároveň v maximálnej čistote. Stačí začať používať tento špeciálny čistiaci prostriedok od Mistera B. Je bezpečný pre všetky materiály, vyčistí zvyšky lubrikantov i telesných tekutín a zabráni vzniku baktérií a škodlivých chemických reakcií. Doprajte svojim miláčikom len to najlepšie!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Vaše erotické hračky potrebujú špeciálnu starostlivosť, tak im ju doprajte! Cobeco Bio Organic Toycleaner je špeciálne vyvinutý na čistenie intímnych pomôcok a obsahuje viac ako 97% prírodných zložiek . Vďaka tomu poskytuje vašim pomocníkom nielen dôkladné čistenie, ale taktiež zachováva ich kvalitu. Hrajte sa hygienicky!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Rose 100ml

    Chcete mať svoje erotické pomôcky neustále hygienicky čisté, dezinfikované a voňavé? Tento rýchlo pôsobiaci sprej je pohodlný na použitie doma i na cestách, ľahko sa používa a jeho účinky sú efektívne. Doprajte svojim obľúbeným hračkám čistotu a predĺžte tým aj ich život. Odmenia sa vám!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    Čistota a ochrana vašich milovaných hračiek! Predstavujeme vám čistič erotických hračiek EasyGlide Sensitive špeciálne navrhnutý tak, aby vaše hračky dôkladne čistil a chránil ich. Jeho výkonný vzorec je rýchly a účinný, stačí nastriekať, zotrieť a hotovo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Action Cleaner 20% Alcohol Toys & More 150ml

    Chcete pre svoje erotické hračky dlhý a spokojný život? Tak nezabúdajte na nevyhnutné hygienické čistenie! Tento čistič obsahuje 20% alkoholu, ktorý maximalizuje jeho dezinfekčné a antibakteriálne vlastnosti. Hodí pre hračky zo všetkých materiálov od gumy, cez PVC, sklo až po silikón.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Chcete, aby vám vaše erotické pomôcky vydržali čo najdlhšie? Je potrebné sa o ne starať, a hlavne ich dôkladne po každom použití očistiť. S tým vám pomôže tento antibakteriálny a protiplesňový čistič sexuálnych hračiek. Stačí ho nastriekať, zotrieť a je to! Jednoduché a účinné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Action Intimate & Toys Cleaner 150ml

    Chcete pre svoje erotické hračky dlhý a spokojný život? Tak nezabúdajte na nevyhnutné hygienické čistenie! Tento čistič je veľmi jemný a je vhodný aj na starostlivosť o vonkajšie genitálie, a predovšetkým na erotické pomôcky s citlivým povrchom. Nezabúdajte na čistenie, jedine tak totiž svojim erotickým hračkám zaistíte dlhú živostnosť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Špeciálne hračky potrebujú aj špeciálnu údržbu! Tento čistiaci sprej sa hodí na pomôcky a doplnky z latexu, gumy alebo PVC alebo plastu. Zvlášť působí na proteíny a jeho použitie je viac ako jednoduché.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Eros 2in1 Intimate & Toy Cleaner 150ml

    Poznáte ten skvelý pocit, dať si po náročnom dni sprchu? Doprajte ho aj svojim erotickým hračkám a po ich výkone ich ošetrite týmto čistiacim prípravkom. Poskytnete im tak čistotu a starostlivosť v jednej jedinej aplikácii. Zloženie bez alkoholu je šetrné aj k tým najcitlivejším materiálom a tiež k pokožke. Rozmaznávajte svoje hračky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Sterile Cleaning Wipe Sachets 10 pack

    Praktické sterilné alkoholové obrúsky na vyčistenie vašej elektro-stimulačných hračiek. Sú balené po jednom, čo zaisťuje čistotu a hygienu. Zároveň sú dostatočne malé, takže sa hodia aj na cesty a použitie mimo domova. Pôvodne boli vyvinuté na čistenie lekárskych prístrojov a vám sa budú hodiť na čistenie elektród pred hraním, aby ste mali istotu, že na nich nebudú žiadne baktérie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Gentle Toy Cleaner 115ml

    Doprajte svojim erotickým hračkám to najlepšie! Tento čistiaci sprej od Shunga bude vašim najlepším spojencom na ochranu ich vzhľadu a na zachovanie ich dlhej životnosti. Účinne vaše intímne pomôcky zbavia zvyškov lubrikantov a ďalších nečistôt. Jeho jemné zloženie je bezpečné aj pre tie najcitlivejšie materiály rovnako ako pre vašu pokožku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.