×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pre citlivú pokožku

Položky 65 až 96 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Lubrikačný gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy s obsahom prírodného Aloe Vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél starať sa o vaše citlivé miestečká vďaka zloženiu, ktoré zodpovedá tomu, čo ženské intímne partie vyžadujú. Obsah Aloe Vera potom zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu, zároveň sa stará o pokožku a napomáha tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    Sú vaše intímne partie trochu precitlivené a len tak nejaký lubrikant vám nesedí? Durex Naturals Sensitive stať sa pre vás značkou ideál! Obsahuje 100% prírodných zložiek a má veľmi jemné zloženie bez farbív a vonných látok. Je teda veľmi šetrný, zvlhčuje a zároveň vďaka Aloe Vera upokojuje podráždenie a nepohodlie. Užite si príjemné a hladké milovanie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Milujete análny sex a potrpíte si na prírodné produkty? Vašej pozornosti by emal uniknúť tento prírodný análny lubrikant v ekologickom obale. Gél je na vodnej báze a bol špeciálne vyvinutý pre vášnivé análne hry. Je bez chuti, vône a 100% veganský. Užite si análny sex s prírodným bio lubrikantom Just Glide!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    Perfektný pre análny sex aj pre citlivú pokožku. Predstavujeme EasyGlide Sensitive Anal, hustý lubrikant so zložením na vodnej báze v praktickej fľaštičke. Pomôže vám zvýšiť komfort análnych radovánok a zároveň príjemne dopĺňa prirodzenú lubrikáciu tela. Je tiež kompatibilný s kondómami a so všetkými typmi erotických hračiek.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist it Natural 500ml

    Milujete fisting a prírodné produkty? Tento lubrikant na vodnej báze je vyrobený z kvalitných prírodných zložiek! Je vegánsky a neobsahuje žiadne syntetické vône, farbivá ani konzervačné látky. Obal je vyrobený z recyklovaného a biologicky rozložiteľného plastu. Neuspokojte sa len tak s niečím, chcejte to najlepšie a najšetrnejšie pre planétu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 50ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% veganský, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Svetová jednotka medzi BIO lubrikantmi!

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Všetky zložky BIO glide sú produkované na prírodnej alebo biotechnologickej báze. Gél sa vyznačuje veľmi dobrou znášanlivosťou, je šetrný k pokožke a podporuje vyvážené pH prirodzeného vaginálneho prostredia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Myslíte si, že kvalitný prírodný lubrikant snáď nemôže existovať? Opak je pravdou! Tento zázrak na vodnej báze z kolekcie Orgie Bio vás bude rozmaznávať aloe-vera, ktorého hydratačné a liečebné účinky si zamilujete. Milujte prírodu rovnako ako svoj intímny život a vychutnajte si jej silu v tomto lubrikante s dlhotrvajúcim účinkom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 3ml

    Milujete vôňu a chuť čerstvých jahôd? V tom prípade budete milovať orálny sex s použitím tohto lubrikantu od značky Intimate Earth. Vyrobený bol z organickej stévie a zaručuje vám jemne sladké potešenie, ktoré je nebezpečne návykové.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    Zahrievací lubrikant s výťažkom zo škorice od značky Intimate Earth. Podľahnite vzrušujúcemu otepľovaniu a nemajte žiadne obavy o svoje zdravie, pretože vďaka svojmu prírodnému zloženiu je tento výrobok vhodný aj pre citlivejších jedincov. Praktické 3 ml balenie je vhodné nielen na cesty.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Human Lube 150ml

    Hľadáte lubrikačný gél, ktorý sa bude tváriť ako, že nie je lubrikačný gél? Human Lube od Orgie je číry a ultra hladký intímny gél, ktorý dôveryhodne napodobňuje textúru a viskozitu pohlavných lubrikačných tekutín a slín. Jeho zloženie z prírodnými výťažkami z hnedých morských rias a levandule v kombinácii s ďalšími zložkami podporuje vyhladenie pokožky a pomáha tiež zmierňovať vaginálnu suchosť a drobné poranenia spôsobené trením.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Unikátny lubrikant na báze vody s vlastnosťami olejčeka. Veľmi klzký zvlhčujúci gél bráni podráždeniu a odreninám. Vhodný aj na masáž.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide vám poskytne nekonečné hodiny oddanosti a splynutia. Obľúbili si ho už milióny spokojných zákazníkov na celom svete, pretože je krištáľovo čistý a mimoriadne šetrný k citlivej pokožke.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    Perfektný lubrikant na citlivú pokožku. Predstavujeme EasyGlide Sensitive, účinný lubrikant so zložením na vodnej báze v praktickej fľaštičke. Pomôže vám zvýšiť komfort intímnych radovánok a zároveň príjemne dopĺňa prirodzenú lubrikáciu tela. Je tiež kompatibilný s kondómami a so všetkými typmi erotických hračiek.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Antibakteriálny lubrikant na análny sex. Jediný lubrikačný gél na vodnej báze s extraktom kôry rastliny guava pre prírodný, antibakteriálny účinok. Špičkové zloženie, bez parabénov a s rastlinným glycerínom.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Salted Caramel 3ml

    Užite si poriadnu klzkosť, ale tiež omamnú chuť slaného karamelu s týmto lubrikantom od značky Intimate Earth. Orálne hry dostanú novú, sladko krémovú príchuť s koncovou mierne slanou bodkou. Je vyrobený z organickej stévie a bezpochyby sa doňho zamilujete.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Tento prémiový lubrikant Swede načúva ženám a rozumie tomu, čo potrebujú, aby si užili análny styk. Obsahuje totiž prírodné účinné látky, ktoré majú vyživujúce účinky a zároveň umožňujú predchádzať podráždeniu a nepohodliu. Uvoľnite sa a prizvite si k svojmu análnemu potešeniu kvalitný Swede gél!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Dychberúce vzrušenie a zároveň potrebná lubrikácia s konopným nádychom? Oh! Holy Mary áno áno! Tento lubrikačný gél s otepľovacím účinkom s obsahom Cannabis Sativa je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vlhkosť vám dodá prírodným spôsobom. Gél Holy Mary má mimoriadne klzký efekt a poskytuje tiež stimulačné otepľovanie pre ešte väčšiu citlivosť vašich intímnych miest.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Kúzlo ukryté v čistej a jednoduchej receptúre na báze Aloe. Tento vysoko kvalitný lubrikačný gél je ultra hustý, prírodný a obohatený o organické rastlinné výťažky. Vaše intímne miesta ho budú milovať! Navyše vďaka svojej hustote lubrikuje presne tam, kam ho nanesiete. Hodí sa na análne použitie, rozumieť si bude s erotickými hračkami a užijete si s ním absolútnu hladkosť a klzkosť.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Tento prémiový lubrikant Swede načúva ženám a rozumie tomu, čo potrebujú, aby si užili análny styk. Obsahuje totiž prírodné účinné látky, ktoré majú vyživujúce účinky a zároveň pomáhajú predchádzať podráždeniu a nepohodliu. Uvoľnite sa a prizvite si k svojmu análnemu potešeniu kvalitný Swede gél!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Milujete soundig? V tom prípade určite viete, že je na to potrebný kvalitný lubrikant na vodnej báze ako je tento. Je dermatologicky testovaný, bez tuku, bez farby a bez zápachu či chuti. Jeho praktická tryska vám umožní pohodlnú aplikáciu a dráždenie močovej trubice bude tak ešte príjemnejšie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Milujete vôňu a chuť čerstvých jahôd. V tom prípade budete milovať orálny sex s použitím tohto lubrikantu od značky Intimate Earth. Vyrobený bol z organickej stévie a zaručuje vám jemne sladké potešenie, ktoré je nebezpečne návykové.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    Čistota a ochrana vašich milovaných hračiek! Predstavujeme vám čistič erotických hračiek EasyGlide Sensitive špeciálne navrhnutý tak, aby vaše hračky dôkladne čistil a chránil ich. Jeho výkonný vzorec je rýchly a účinný, stačí nastriekať, zotrieť a hotovo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Máte citlivú pokožku? V tom prípade potrebujete lubrikant, ktorý bude k vašej citlivej pokožke nežný. Mister B LUBE Sensitive má všetky špičkové vlastnosti bežného lubrikantu na vodnej báze a zároveň je veľmi šetrný. Má intenzívne klzké vlastnosti a k tomu je obohatený o regeneračné prísady ako je Aloe Vera alebo vitamín E. Užite si hladké a príjemné pôžitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Prémiový lekársky lubrikat na vodnej báze. Vaša pokožka si ho zamiluje, pretože jeho zloženie je obohatené o hydratujúcu kyselinu hyalurónovú a regeneračný panthenol. Bude teda nielen účinne lubrikovať, ale tiež sa o vás starať a rozmaznávať vás. Dovoľte mu to!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Antibakteriálne lubrikant, ktorý pomáha chrániť pred kvasinkovými infekciami a vírusy HPV.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Myslíte si, že kvalitný prírodný lubrikant snáď nemôže existovať? Opak je pravdou! Tento zázrak na vodnej báze z kolekcie Orgie Bio vás bude rozmaznávať harmančekom, ktorého antibakteriálne a antiseptické účinky si zamilujete. Milujte prírodu rovnako ako svoj intímny život a vychutnajte si jej silu v tomto lubrikante s dlhotrvajúcim účinkom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.