×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pre dlhšiu výdrž

Položky 33 až 64 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intímny gél predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou či nedostatočným zvlhčením intímnych partií. Je výdatný a hodvábne hladký. Je vyrobený na vodnej báze, takže nezanecháva škvrny. Zaručí optimálnu klzkosť, čím predchádza vzniku odrenín a podráždeniu.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Black Stone Spray For Men 15ml

    Predčasné vyvrcholenie je problém, ktorý trápi ako mužov, tak ich partnerky. A preto značka Cobeco Pharma prichádza s Black Stone sprejom, ktorý zabraňuje tomuto trápeniu a zaručuje dlhodobý a intenzívny pohlavný styk.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Rhino Long Power Spray 10ml

    Rhino Long Power spray je prostriedok na oddialenie ejakulácie u mužov. Jedná sa o prípravok obsahujúci účinné bylinné výťažky z čínskej medicíny.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Malý, ale účinný sprej na predĺženie milostných hier. Vďaka extra silnej formuly si s vašou milenkou užijete dlhotrvajúci intenzívny zážitok.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intímny spray predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 50 pack

    Redukuje citlivosť - nie pocit! Inovatívne, super koncentrované delay sérum pre mužov.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dragon Spray Super Dooz 34000 Spray 45ml

    Zmenil by sa váš k život lepšiemu, keby sa predĺžila vaša výdrž v posteli? Pokiaľ je vašou odpoveďou jednoznačné áno, tak by ste mali spozornieť pri tomto jedinečnom spreji! Vie totiž znecitlivieť špičku penisu, ktorá je považovaná za to najcitlivejšie miesto a oddialiť tak vaše vyvrcholenie a predĺžiť milovanie. Vychutnajte si dlhé milovanie a doprajte si patričné sebavedomie, ktoré vám zmení život!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Trpíte trochu precitlivenosťou? Ouch! Numbing je znecitlivujúci lubrikant  na vodnej báze, ktorý môžete kombinovať s latexovými kondómami a tiež sa spoľahnúť na jeho bezpečnosť, pretože je dermatologicky testovaný. Vyskúšajte ho za účelom spríjemniť a predĺžiť erotiku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Control 7ml

    Nezáleží na tom, či vás trápi predčasné vyvrcholenie, alebo jednoducho len chcete vydržať v posteli dlhšie, Bathmate Control spomalí príchod vášho orgazmu a pomôže vám aj vášmu náprotivku užívať si dlhší a príjemnejší styk od začiatku až do konca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Water-Based with Delay Lubricant 100ml

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou? Stavte na tento lubrikant na vodnej báze s oneskorujúcim účinkom. Poskytne vám mocné dlhotrvajúce účinky a vy si za pomerne nízku cenu užijete veľa zábavy. A to sexi balenie je už len čerešnička na torte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Delay Wipes 6 pack

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nebojte, váš problém má riešenie! Sú ním tieto vreckovky dodávané v praktickom balení. Obsahujú harmančekový olej a pomôžu vám zvýšiť váš sexuálny výkon a výdrž. Prestaňte sa trápiť a nechajte si pomôcť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Touro Men Power Cream 15ml

    Jedinečný a predovšetkým účinný krém pôsobí na vašu erekciu. Obsahuje zložky ako taurín a ginkgo biloba, ktoré fungujú ako podporujúce látky, a ďalej v jeho zložení nájdete ženšen, ktorý je známy ako prirodzené afrodiziakum. Touro Men Power Cream je tu pre všetkých mužov, ktorí majú problémy s dosiahnutím erekcie, zverte svoj penis Tourovi a nechajte ho, aby sa stal vašou oporou pri milovaní.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros-Art Studi 1001 Forte Delayer Spray for Men 20ml

    Chcete nielen oddialiť ejakuláciu, ale tiež zväčšiť vaše mužstvo? Tento sprej vám prinesie skutočne výsledky! Najskôr rozprúdi krv vo vašom penise, čím zvýši jeho rozmer, a zároveň vám pomôže získať kontrolu nad vaším vyvrcholení. Doprajte spokojnosť nielen svojej partnerke, ale tiež sebe.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Delay Gel 100ml

    Radi by ste sa vydali na cestu za nekonečným potešením, ale bráni vám v tom predčasná ejakulácia? Skoncujte s tým s týmto Delay Gelom od Boners. Pomôže vám zvládnuť nadmernú citlivosť a zabráni sklamaniu, ktoré by táto precitlivenosť mohla spôsobiť. Tak oddiaľte svoj orgazmus so gélom Boners Delay a užite si až niekoľkonásobne dlhšie milovanie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Numbing Lubricant 100ml

    Chcete toho cítiť skôr menej? Hlavnou vlastnosťou tohto lubrikantu je znecitlivenie. Jeho zložený je na vodnej báze a môžete ho tak kombinovať s kondómami aj hračkami. Praktická fľaštička zaručuje pohodlné dávkovanie a dermatologické testy, ktorými gél prešiel, sľubujú zas úplnú bezpečnosť pri používaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Suifan's Kwang Tze China Brush Lotion 2.6ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Zverte svoje potešenie tomuto účinnému roztoku, ktorý je priamo nabitý prírodnými ingredienciami a vychádza z vychádza z tradičnej čínskej medicíny. Dlhodobé vzrušujúce erotické zážitky sú teraz na dosah, tak si ich doprajte!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Silicone-Based with Delay Lubricant 100ml

    Chcete super účinný lubrikant, ktorý vám navyše pomôže oddialiť predčasné vyvrcholenie? Tento gél v jedinečnom sexi balením sľubuje prémiovú silikónovú kvalitu, s ktorou si užijete extrémne dlhotrvajúce kĺzanie.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Extra silný sprej pre všetkých, ktorých trápi predčasné vyvrcholenie! Má mierne znecitlivujúci účinok, ktorý skutočne účinne pomáha oddialiť ejakuláciu, ktorá sa často dostavuje skôr, než je žiadaná. Použitie spreju je veľmi jednoduché a milovanie s ním je dlhšie a lepšie. Tak na čo ešte čakať?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Trápi vás krátka výdrž a predčasné vyvrcholenie? Skoncujte s tým s týmto účinným sprejom novej generácie od Orgie! Jeho silné zloženie vám prinesie mierne znecitlivujúce pocit, a navyše je obohatené o zložku Demaina, ktorá podporuje lepší výkon. Neobsahuje anestetické zložky ako benzokaín a lidokaín, takže sa mu môžete bez obáv zveriť a spoľahnúť sa na to, že sa konečne dočkáte prekrásneho uspokojenia.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Túžite po dlhšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené? Stimul8 Delay Gel vám pomôže oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Dark Horse Delay Spray 15ml

    Chcete v sebe prebudiť žrebca, ktorý do toho dokáže búšiť tak dlho, kým jeho partnerka nebude úplne spokojná? Ale trápi vás krátka výdrž? Vybavte sa týmto sprejom, ktorý účinne znecitliví váš penis a zároveň podporí a predĺži erekciu. Buďte konečne spokojný sám so sebou, so svojím penisom a jeho výkonom.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests CBD Cannabis Delay Spray 15ml

    Konečne môžete zažiť nekonečne dlhé hodiny milovania vďaka tomuto maličkému spreju s obsahom konope. Jeho mierne znecitlivujúci účinok oblbne váš penis a oddiali ejakuláciu, takže to budete môcť búšiť oveľa dlhšie. Extrakt z konope má proste super silu, vyskúšajte ho.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excite Delay 20ml

    Keď sa povie erekcia, tak sa vám rovno vybaví nespokojnosť? A k tomu tiež obava z predčasného vyvrcholenia, hanby a ďalších vecí? Skoncujte s tým! Tento gél vám s tým pomôže, spôsobuje totiž čiastočnú anestéziu nervových zakončení na penise, čím znižuje citlivosť a odďaľuje vyvrcholenie. Začnite žiť šťastný sexuálny život, zaslúžite si to!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Bold Delay Gel For Him 29ml

    Gél, ktorý predlžuje mužskú erekciu miernym znecitlivením nervových zakončení na špičke penisu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Marathon Delay Spray 15ml

    Potrebujete v posteli vydržať trošku dlhšie? Máme pre vás pomocníka, s ktorým si užijete dlhé milovanie, po akom túžite. Tento sprej mierne znecitlivie váš penis, ale neochudobní vás o všetky pôžitky. Je na vodnej báze a je vhodný aj na orálny sex či použitie s kondómami. Predvádzajte v posteli dlhé a uspokojujúce výkony!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine Replay Delay Spray for Men 20ml

    Nemôžete pri sexe myslieť na nič iné ako na to, že sa vždy moc skoro urobíte? Tento sprej vám pomôže s týmto trápením skoncovať raz a navždy! Má totiž znecitlivujúci a zároveň hydratačný účinok, takže jeho použitím výrazne predĺžite svoju výdrž. Vychutnajte si so svojou drahou polovičkou tak dlhé milovanie, po akom snívate.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Kronos Retardant Spray Desensitizing Effect 20ml

    Trápi vás prílišná precitlivelosť penisu a s ňou aj nežiaduce predčasné vyvrcholenie? Sprej Luxuria Kronos je tu, aby vám túto nepríjemnosť pomohol vyriešiť. Zmierňuje citlivosť a tým predlžuje intímny styk a vďaka obsiahnutému Aloe Vera prináša tiež zvlhčenie a pohodlie. Milujte sa konečne nekonečne dlho!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros-Art Studi 1001 Delayer Spray for Men 20ml

    Je to nepríjemné, je to trápenie a môže to byť trapas. Je to predčasná ejakulácia. Predĺžte milovanie, dovoľte vyvrcholeniu zdržať sa a radujte sa z lepších sexuálnych pôžitkov. Sprej Studi 1001 Delayer obsahuje prírodné aktívne zložky a aplikuje sa priamo na penis pred pohlavným stykom. Jeme ho vmasírujte a počkajte, kým sa plne neabsorbuje a potom na to skočte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Extended Love Glide Top Level 3 100ml

    Účinný prípravok na oddialenie vašej ejakulácie a teda aj predĺženie milostných hrátok. Vďaka extra silnej formulke si s vašou milenkou užijete dlhotrvajúci intenzívny zážitok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Delay Spray 15ml

    Oddiaľte svoj orgazmus so sprejom Boners Delay a užite si až niekoľkonásobne dlhšie milovanie. Tento sprej vám pomôže zvládnuť vašu nadmernú citlivosť a zabráni sklamaniu, ktoré by táto precitlivenosť mohla spôsobiť. Malá fľaštička umožňuje mať sprej stále pri sebe, pohodlne sa zmestí do vrecka alebo sa schová aj v tom najmenšom šuplíku nočného stolíka. Rozprašovač potom uľahčuje aplikáciu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Lasts Delay Gel 15ml

    Každý muž sem tam zatúži po tom, aby vydržal o trochu viac. Niekto však po tom túži takmer pri každom milovaní. Nechajte si pomôcť! Tento gél je vyrobený z prírodných látok, predlžuje erekciu a odďaľuje vyvrcholenie, čím maximalizuje potešenie. Jeho hlavnými ingredienciami je klinček a extrakt z mäty, zverte sa im do moci!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Delay 15ml

    Popisok pripravujeme. Je predčasné vyvrcholenie vaša najväčšia trauma? Tento sprej vám pomôže sa ho zbaviť! Účinne totiž oddiali orgazmus, pretože má mierny chladivý účinok a aplikuje sa na najcitlivejšie miesta penisu. Zvýšte svoj výkon a vychutnajte si senzačné potešenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.