×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pre orálny sex

Položky 33 až 64 z celkom 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sensuva Lic-o-licious Salted Caramel Oral Delight Cream 50ml

    Jeho potešenie bude aj vaším potešením, pretože vaše hrdlo aj jazyk budú pod vplyvom lahodnej chuti, čo vám umožní skúsiť hlbšie a intenzívnejšie zážitky z orálneho sexu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť jahody v bielej čokoláde a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S týmto stimulačným gélom dostanú vaše orálne zážitky novú sladko jahodovú príchuť a vám potom neostane nič iné ako fajčiť a fajčiť a fajčiť... alebo lízať a lízať a lízať... Dostaňte svoj náprotivok na vrchol lahodným orálikom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia ... Aplikujte lesk na vaše pery, alebo pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto čerstvú príchuť jahôd a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Explosive Kiss Mint

    Čo keby sa vaše polibky premenili na výbuchy vášne? A čo keby sa aj vaše orálne zážitky stali jedným veľkým vášnivým výbuchom? Chcete to zažiť? Tak vyskúšajte tento jedinečný sladký bonbon, ktorý bude explodovať vo vašich ústach. Experimentujte a vneste kúzlo do svojich úst!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Chcete si spestriť orálne hry a užiť si ešte viac zábavy a potešenia? Vyskúšajte zmyslený gél Oral Joy Strawberry! Má úžasnú jahodovú vôňu, ktorú si proste zamilujete, ľahko sa rozotiera a navyšuje erotický pôžitok pre oboch partnerov. Rozvoňajte svoje obľúbené orálne kratochvíle po jahodách!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť čerešňového lízatka a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Máte pocit, že na lubrikačné gély kladiete príliš vysoké požiadavky? Nepoľavujte z nich! System JO ich totiž vypočuje. Tento lubrikant na vodnej báze bude úžasným spoločníkom pri predohre aj pri milovaní. Obsahuje len glycerín rastlinného pôvodu a ďalšie vysoko kvalitné ingrediencie zaisťujú dlhodobú lubrikáciu. A tá chuť? Double čokoládová tortička, ach!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Deep Throat Spray 50ml

    Chcete v spálni predvádzať výkony ako vystrihnuté z populárneho filmu Deap Throat? Tento sprej bude vašou tajnou zbraňou, ktorá vám pomôže za všetkých okolností. Má jemnú mätovú príchuť, váš krk znecitliví a osvieži zároveň. Pre hlbšie potešenie, ktorého poskytovateľom/poskytovateľkou sa razom stanete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

    Ochutený lubrikant na vodnej báze JO Gelato zvyšuje komfort pri intímnych hrátkach a dodáva im omamnú vôňu. Má jedinečné zloženie, obsahuje prírodný glycerín získaný ekologickou cestou z rastlín a ďalšie kvalitné ingrediencie, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu lubrikáciu. Hoci sú lahodné príchute Jo Gelato lubrikantov výrazné, v ich obsahu nenájdete žiaden cukor ani parabény.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Mango & Green Tea 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto zmyselnú príchuť manga a zeleného čaju a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Wow! Blowjob Spray 10ml

    Chcete sa stať kráľovnou orálneho sexu? Pomôže vám k tomu tento jedinečný Orgie Wow Blowjob Spray, ktorého zloženie obsahuje okrem iného aj mentol a eukalyptus, tieto dve zložky príjemne stimulujú penis a doprajú mu úžasne chladivé a brnivé pocity. Aplikujte si ho do úst pár sekúnd pred plánovaným orálikom a dostaňte svoju polovičku do takého neba orgazmov, o ktorom sa mu doteraz mohlo iba zdať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Balm 10ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento chladivý balzam na orálny sex, ktorý bude neuveriteľne príjemne kontrastovať s prirodzeným teplom v ústach. Vychutnajte si ešte väčšie vzrušenie z orálneho sexu s kokosovou príchuťou a vôňou!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Gél na vybozkávanie pre všetkých análnych milovníkov! Hoci je análna oblasť veľmi citlivá, nereaguje na stimuláciu tak rýchlo ako genitále. Greek Kiss je análny stimulant, obsahuje mätu a môže spôsobiť intenzívne vzrušujúce otepľovacie pocity a zvýšiť tak citlivosť pri bozkoch na tieto miesta. Má super sviežu chuť, ochutnajte ho!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Hazelnut Espresso 30ml

    Ochutený lubrikant na vodnej báze JO Gelato zvyšuje komfort počas intímnych hrátok a dodáva im omamnú vôňu. Má jedinečné zloženie, obsahuje prírodný glycerín získaný ekologickou cestou z rastlín a ďalšie kvalitné ingrediencie, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu lubrikáciu. Hoci sú lahodné príchute Jo Gelato lubrikantov výrazné, v ich obsahu nenájdeme žiaden cukor ani parabény.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it Sparkling Wine & Strawberry 50ml

    Ženy milujú sladkosti a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou s príchuťou perlivého vína a jahôd. Použite tento olej na orálne hrátky alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible White Tea & Peach 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto ovocnú príchuť bieleho čaju a broskyne a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    Máte pocit, že na lubrikačné gély kladiete príliš vysoké požiadavky? Nepoľavujte z nich! System JO ich totiž vypočuje. Tento lubrikant na vodnej báze bude úžasným spoločníkom pri predohre aj pri milovaní. Obsahuje len glycerín rastlinného pôvodu a ďalšie vysoko kvalitné ingrediencie zaisťujú dlhodobú lubrikáciu. A tá chuť? Malinový lanýž z bielej čokolády, ach!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Raspberry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto láskyplnú príchuť malín a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Creme Brulee 30ml

    Ochutený lubrikant na vodnej báze JO Gelato zvyšuje komfort pri intímnych hrátkach a dodáva im omamnú vôňu. Má jedinečné zloženie, obsahuje prírodný glycerín získaný ekologickou cestou z rastlín a ďalšie kvalitné ingrediencie, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu lubrikáciu. Hoci sú lahodné príchute Jo Gelato lubrikantov výrazné, v ich obsahu nenájdeme žiaden cukor ani parabény.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Caramel Toffee 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť karamelových cukríkov a hladkajte nimi celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zbozkávajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Lic-o-licious Watermelon Oral Delight Cream 50ml

    Jeho potešenie bude vaším potešením, pretože vaše hrdlo aj jazyk budú pod vplyvom lahodnej chuti, čo vám umožní skúsiť hlbšie a intenzívnejšie zážitky z orálneho sexu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Černicová príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Príchuť jahôd a smotany vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia! Aplikujte lesk na vaše pery alebo na pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Japanese Mint 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto sviežu príchuť japonskej mäty a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Chocolate Hazelnut 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť orieškovej čokolády a hladkajte ňou celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ju z neho vášnivo zbozkávajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Chcete, aby boli vaše predohry ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zvláznite od slasti. Vyberte si napríklad príchuť ananás a mango a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku, vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Vibrujúci lesk na pery pre nezabudnuteľné zážitky z orálneho sexu či bozkávania. Exkluzívne zloženie tohto neuveriteľného lesku na pery obsahuje iba špičkové suroviny, ktorými sú aj aktívne rastliny z Amazonky. Práve výťažky z týchto rastlín spôsobujú vzrušujúce vibrácie, ktoré budú úplne nečakaným prekvapením pre vášho partnera. Aplikujte Sexy Vibe Electric Fellatio Vibrating Gloss na pery, pobozkajte ho, nažhavte a potom mu predveďte ten najlepší orálik všetkých čias!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Milujete koktail Sex On The Beach? Teraz bude tento koktail milovať vás! Predstavujete má „tekutý vibrátor“ od Orgie, ktorý dráždi nielen citlivé miesta, ale aj chuťové poháriky. Prináša stimulačný vibračný efekt a nielen orálnemu sexu dodá novú úroveň vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.