×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje

Položky 65 až 96 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Saloos Orient - Exkluzívny telový a masážny olej 50ml

    Poodhaľte prvým letmým dotykom tajomstvo orientálnych receptov telových a masážnych olejov, ktoré obnovujú pokožku, zvyšujú jej pružnosť a zdôrazňujú prirodzený pôvab.

     

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Maratonec - Bio telový a masážny olej 50ml

    Ideálny na unavené nohy po zvýšenej telesnej námahe a záťaži. Nepostrádateľný pre vrcholových športovcov!

     

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Chocolate 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou čokolády, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Massage Oil Rose 250ml

    Objavte svet vzrušujúcich a zmyselných dotykov s Nuru masážnymi olejmi. Nuru Rose vonia po relaxačnej ružu a má ošetrujúce aj upokojujúce účinky pre telo i myseľ. Užijete si s ním intenzívnu relaxáciu a zároveň svojej pleti doprajete hydratujúcu starostlivosť. Vyskúšajte erotickú masáž a uvidíte, že to tá najlepšia predohra všetkých čias!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Exotika - Exkluzívny telový a masážny olej 50ml

    Doprajte si exotické masáže, ktoré rozprúdia vašu krv!

     

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberries Champagne 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou jahodového šampanského, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberry 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou jahôd, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Almond Hammam 200ml

    Snívate o nekonečne sladkom potešení? Ponorte sa doň s týmto novým nádherne voňajúcim gélom s trojitým účinkom. Je hydratačný, lubrikačný a ultra-zmyslový, a to vďaka vôni sladkého mandľového mlieka. Navyše obsahuje 98,1% prírodných zložiek! Tak sa nechajte vziať do raja relaxácie a pohody.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Hot Effect 2 pack

    Hrejivý masážny olej pre nekonečnú vášeň, ktorý podporí nielen libido, ale aj vzrušenie a pohodlie. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Erotika - Bio telový a masážny olej 1000ml

    Uvoľní napäté svaly a stresovanú myseľ a navodí príjemné pocity vzájomnej blízkosti.

    61,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision WARMup Mango-Maracuya 150ml

    Jeden z najkvalitnejších masážnych olejov na trhu! Olej má výbornú príchuť a vôňu manga a marakuje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Antistri - Bio telový a masážny olej 50ml

    Jedinečný v prevencii vzniku drobných podkožných praskliniek - strií, ktoré vznikajú najmä v tehotenstve, pri prudkom zvýšení váhy a telesných zmenách v dobe dospievania.

     

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Černicová príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Príchuť jahôd a smotany vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum 2 in 1 Scented Silicone Massage and Intimate Gel 100ml

    Užívajte si masáže i potešenie zvodne vyvoňané jahodovými žuvačkami. Láskajte sa sladko, rozmaznávajte sa sladko, hrajte sa sladko! Vaše zmysly sa zbláznia vôňou a účinnosťou tohto gélu na báze silikónu a vaše oči sa zbláznia pôvabom fľaštičky. A čo viac, je odolný voči vode a môžete si s ním užívať aj v sprche.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Levandule - Bio tělový a masážní olej 125ml

    Patrí medzi najpoužívanejšie telové a masáže oleje so všestranným použitím. Hodí sa na masáže celého tela, ošetrenie tváre, regeneráciu poškoden pokožky, na popáleniny aj na upokojenie pokožky po opaľovaní, na ošetrenie pokožky po kúpeli, na zmiernenie alergických reakcií, menštruačných bolestí, duševného napätia a stresu, podporuje zdravý a pokojný spánok. Svojím zložením je veľmi vhodný pre detskú pokožku.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Berries 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou lesného ovocia, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Atopikderm - Bio telový a masážny olej 50ml

    Jedinečný v prevencii vzniku drobných podkožných praskliniek - strií, ktoré vznikajú najmä v tehotenstve, pri prudkom zvýšení váhy a telesných zmenách v dobe dospievania.

     

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KamaSutra Naturals Massage Oil Tropical Fruits - Prírodný masážny olej Tropické ovocie

    Ľahká a hodvábna zmes prírodnej sóje, hroznových semienok a mandľového oleja je ideálna na zmyselnú romantickú masáž, aj na denné použitie namiesto krému. K dispozícii je v štyroch lahodných ovocných vôňach.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Full Body Massage 50ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento silikónová gél na erotické masáže celého tela. Hladkajte ním hrudník, nehanbite sa zabrúsiť ani k intímnym partiám a pozorujte, ako sa vám váš náprotivok rozplýva pod rukami.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Therapy Aphrodisiac 200ml

    Túžite po zmyselnej masáži? S Orgie Sexy Therapy si ju rozhodne užijete! Jeho afrodiziakálna vôňa bude podnecovať zmysly a obsiahnuté minerálne a rastlinné oleje zanechajú pokožku príjemne hydratovanú a hodvábne hebkú. Nechajte sa rozmaznávať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision WARMup Vanilla 150ml

    Jeden z najkvalitnejších masážnych olejov na trhu! Olej má výbornú príchuť a vôňu vanilky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Cherry 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou čerešní, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilla Massage Oil 90ml

    Chystáte romantický večer? V tom prípade by nemala chýbať ani romantická masáž, ku ktorej budete nevyhnutne potrebovať tiež masážny olej. Tento má omamnú vanilkovú vôňu a bol inšpirovaný románom Fifty Shades of grey. Objavte vzrušujúcu predohru ako vanilkovú masáž.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Therapy Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darčekové balenie zmyselných masážnych olejov Sexy Therapy. Táto nádherná kolekcia je ideálna ako darček a každá malá fľaštička sa skvele hodí na cesty. Hybridné telové oleje sú na báze minerálnych olejov a sú obohatené o oleje zo sladkých mandlí a hroznových jadier. Majú nádhernú stimulujúcu vôňu a pokožku zanechávajú hydratovanú a hodvábne hladkú.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Body in Balance Massage Oil 200ml

    Milujete dlhé masáže celého tela? Body in Balance je profesionálny masážny olej vhodný pre všetky typy plejí. Je ideálny na intenzívnu starostlivosť o pokožku, nedráždi a je bez vône. Jeho pH je neutrálne a jeho vlastnosti pri masáži ocenia aj športovci. Vyskúšajte ho a uvidíte, že sa stane vašim najobľúbenejším masážnym olejom.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Body in Balance Massage Oil 500ml

    Milujete dlhé masáže celého tela? Body in Balance je profesionálny masážny olej vhodný pre všetky typy plejí. Je ideálny na intenzívnu starostlivosť o pokožku, nedráždi a je bez vône. Jeho pH je neutrálne a jeho vlastnosti pri masáži ocenia aj športovci. Vyskúšajte ho a uvidíte, že sa stane vašim najobľúbenejším masážnym olejom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Flutschi Orgy Oil 1000ml

    Užite si poriadne kĺzanie! Tento masážny olej vyrobený v Nemecku vyniká dlhotrvajúcimi klzkými vlastnosťami a je ideálny pre hrátky na dlhšiu dobu. V jeho zložení nájdete výživný jojobový olej a poteší vás, že sa ľahko zmýva, pretože je na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Tantric Love Ritual 200ml

    Chcete okúsiť vzrušujúcu tantrickú masáž? Tento 100% rastlinný olej je na to ideálnym pomocníkom. Obsahuje exkluzívne esencie, ktoré sa okamžite nevstrebávajú a následne zanechávajú pokožku lesklú, hladkú a hydratovanú. Užite si tú najlepšiu predohru všetkých čias s týmto luxusným olejom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Geisha's Secret Kit Exotic Fruits

    Čaká vás romantický pobyt? Podporte jeho erotično a vášeň touto sadou, ktoré obsahuje mini cestovíbalenie obľúbených produktov. Objavte tajomstvo okamihu absolútnej zmyselnosti! Táto pôvabná sada môže byť aj skvelým darčekom pre vašu milovanú polovičku!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Aromatherapy Massage Oil Naked 120ml

    Pre všetkých, ktorí túžia po zmyselnej masáži bez akejkoľvek vône, je tu tento prírodný olej od značky Intimate Earth. Je perfektný pre citlivú pokožku. Nie je mastný a ani nezanecháva nežiadúce škvrny.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Aromatherapy Massage Oil Almond 120ml

    Mandľový masážny olej so sladkou vôňou od značky Intimate Earth pre všetkých, ktorí milujú jednoduchosť. Jeho základom je mandľový olej, vďaka ktorému bude vaša pokožka príjemne klzká a pripravená na vzrušujúce zážitky.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.