×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne strojčeky

Položky 97 až 128 z celkom 285

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibračná hlavica nemusí byť vždy nutne ťažká a veľká, aby plnila svoj účel a Aida je toho dôkazom. Táto malá, hodvábne hebká vibračná hlavička vám poskytne 10 silných vibračných režimov, pohodlne vám padne do ruky a vďaka vodotesnosti s vami pôjde pokojne aj do vane alebo do sprchy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Doprajte sebe alebo svojej polovičke maximálnu relaxáciu! Masáž s touto rukavicou bude jedinečná, uvoľňujúca a návyková. Oceľové guľôčky vyvolávajú neuveriteľné pocity, tlačte na ne menej alebo viac a užívajte si uvoľnenie na celom tele.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ňou dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Všestranná, výkonná a elegantná, taká je táto masážna hlavica. Jej mocné vibrácie vás budú masírovať na citlivých intímnych miestach, ale tiež po celom tele, kde uvoľní svalové napätie. Tmavo fialové prevedenie hlavice s akcentmi z ružového zlata tvoria dohromady nádherný vibračný kúsok s intenzívnou silou. Objavte ju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Unicorn Wand

    Zo všetkého najviac milujete jednorožca? Tak pozor, pretože jedine s touto vibračnou hlavicou od luxusnej značky Le Wand budete môcť vstúpiť do sveta fantasy zeme jednorožcov, dúhy a magicky silných orgazmov. V tejto limitovanej sade nájdete hneď 8 úchvatných kúskov, ktoré nepôjde milovať.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Vzrušujúca hra, ktorá nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojim super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným čiernym kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko ukryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom pudzre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Zoznámte sa s vylepšenou Emmou, luxusným masérom s konštantnou funkciou ohrevu a ovládaním cez smart aplikáciu. Disponuje flexibilnou guľatou hlavou, pre ktorú nebude problém sa nakloniť a pohodlne potešiť akékoľvek citlivé miestečko na vašom tele. Nasaďte na ňu nadstavec v podobe králičích uší a objavte ešte trochu iné pocity. Takže kto bude o vašom potešení rozhodovať? Vy, váš partner na druhom konci sveta, kamoš na webke alebo svoju Emmu synchronizujete s interaktívnymi videami?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Black

    Nádherná masážna hlavica Doxy, ktorá vám splní všetky priania! Táto špeciálna edícia Die Cast je vyrobená z kvalitnej zliatiny hliníka a titánu a je uložená v luxusnej darčekovej krabičke. Má neuveriteľnú silu, ktorá si podmaní vaše nervové zakončenia kdekoľvek na tele. Pocíťte silu Doxy na vlastnej koži!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Zažite intenzívnu pulzujúcu masáž nad i pod vodou s touto veľmi výkonnou hlavicou. Poďte smelo otvoriť dvere novým zážitkom, pocitom a vnemom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Máte za sebou náročný deň a snívate o vytúženom relaxe, masáži a možno aj orgazme? Toto všetko môžete mať s touto masážnou hlavicou, ktorá vás svojim výkonom vezme do kolien deň čo deň. Tak poďte odpočívať, užívať si a radovať sa z vibrácií s masážnou hlavicou Wanda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Je vaša tvárička v poslednej dobe skôr trochu povädnutá? Doprajte si dokonale príjemnú masáž s Contour Sculpting Roller od Mae B. Je ideálny na relaxačnú masáž aj na liftingovú masáž sťahujúcu pokožku. Jeho ergonomický ľahký design vám pohodlne padne do ruky a ľahko sa vám s ním bude manipulovať. Dômyselný tvar do písmena V sťahuje pokožku k sebe a zaisťuje tak účinnú masáž hlbokých tkanív. Uvoľnite sa a užite si to!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Masážna hlavice iWand od Doc Johnson sa pýši nielen svojou overenou kvalitou, prvotriednym silikónovým materiálom, vibračnými funkciami, ale aj funkciou zahrievania. iWand bude láskať vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po celom tele. 7 vibračných a pulzujúcich vzorov bolo navrhnutých tak, aby efektívne zvyšovali vzrušenie, a zahrievanie hlavice potom toto vzrušenie ešte znásobuje! Nechajte sa sa hýčkať hodvábne hebkým silikónom a zverte svoje potešenie odborníkovi, ktorým nie je nikto iný ako Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Legend Massager - Masážna hlavica Fialová

    Legend je masážne zariadenie so stopercentnou stimulačnou silou. Jemný na dotyk, moderný dizajn, jemná flexibilita, hladká rukoväť zaručuje skvelý zážitok. Má sedem vzrušujúcich funkcií, rôzne rýchlosti vibrácií a dá sa nabiť cez USB.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Chcete svoje citlivé miesta potešiť intenzívnymi vibráciami? Táto prémiová masážna hlavice má ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné uchopenie, takže sa s ňou dostanete všade, kde bude jej sila žiadaná. Hladká a široká hlava tejto pomôcky bude centrom vibračných vĺn a jemne ohybný krk zmierni nežiadúce trenie. Hlavicu dobijete cez USB a diskrétne viečko využijete nielen na cesty. Premasírujte sa k orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej čiernej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu. Dovoľte jej, aby vás rozmaznávala.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovnou paličkou menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote aj v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade, kde je to potrebné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Občas potrebujete pomasírovať celé telo a inokedy zase snívate o orgazmickom intímnom dráždení? Táto exkluzívna masážna hlavica vám ponúkne nielen svoju hebkú okrúhlu hlavu s 8 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami, ale aj 2 šikovné nástavce. Urobte si dobre, zaslúžite si to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Europe Magic Wand Genius

    Chcete si svojou Europe Magic Wand užiť niečo viac? Vyskúšajte tento ikonický doplnok, ktorý má obrovský potenciál a rozumie ženskej anatómii. Užijete si s ním úžasné surové vibrácie zabalené do mäkkého hodvábneho silikónu. Nástavec Genius je funkčný, minimalistický a dopraje vám úžasnú stimuláciu g-bodu a klitorisu, ktoré nemožno nepodľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále veľmi silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorcov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Taká malá a taká výkonná! Valencia je mini vibračná hlavica s poriadnou silou. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov a vďaka jej tichému motoru budete mať pocit maximálnej diskrétnosti. Valencia vám pomôže dosiahnuť orgazmus aj uvoľniť svaly od napätia. Je veľmi príjemná na dotyk, pretože je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu. Dovoľte jej, aby sa vás dotýkala všade, kde je práve potreba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Nechajte sa očariť omamnou silou a krásnym vzhľadom tejto masážnej hlavice s dokonalým ergonomickým tvarom. Na trh s ňou prichádza značka Bodywand, ktorá jednoznačne dominuje ponuke masážnych hlavíc. Flexibilný krk, textúrovaný nadstavec, dobíjanie pomocou USB a sila, ktorej sa sotva niečo vyrovná. Presne taká je táto masážna hlavica!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Hľadáte všestrannú masážnu pomôcku, ktorá vás zbaví stresu každodenného života a keď budete chcieť, zmyselne poteší aj vaše citlivé miesta? Relyme je presne to, čo potrebujete! Je to kvalitné vibračné hlavice s výkonným motorom a 10 vibračnými funkciami od jemných a relaxačných až po výkonné a vzrušujúce! Pridajte lubrikačný gél na vodnej báze a vychutnajte s maximálnou potešenie a uvoľnenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Purple

    Nádherná masážna hlavica Doxy, ktorá vám splní všetky priania! Táto špeciálna edícia Die Cast je vyrobená z kvalitnej sliatiny hliníka a titánu a je uložená v luxusnej darčekovej krabičke. Má neuveriteľnú silu, ktorá si podmaní vaše nervové zakončenia kdekoľvek na tele. Pocíťte silu Doxy na vlastnej kožu!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Unikátna 2 v 1 hračka pre všetkých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť, či si vybrať vaginálny vibrátor alebo masážnu hlavicu. Evermore od TOYJOY prináša maximálne potešenie vďaka hebkému liquid silikónu a 7 vibračným vzorom a 3 rýchlostiam vibrácií. Objavte silu jeho 2 motorov, ktoré vás vezmú do siedmeho konca.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 285

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.