×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne strojčeky

Položky 129 až 160 z celkom 285

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovší model masážnej hlavice Doxy, tentokrát o niečo menší a ľahší, aby vám uľahčil manipuláciu, avšak stále tak ohromne výkonný ako modely predchádzajúce. S touto masážnou hlavicou Doxy Number 3 presne zacielite na tie miesta na vašom tele, ktoré si jej lahodné vibrácie práve vyžadujú. Je tiež o niečo tichšia, takže sa hrátky s ňou stanú diskrétnejšie, hoc jej vibrácie sú silné a dunivé. Vyrobená je z tých najkvalitnejších materiálov, telo je z kovu a hlava z hebkého silikónu. Patrí tak medzi to naj, čo súčasný trh s masážnymi hlavicami ponúka.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Unikátna 2 v 1 hračka pre všetkých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť, či si vybrať vaginálny vibrátor alebo masážnu hlavicu. Evermore od TOYJOY prináša maximálne potešenie vďaka hebkému liquid silikónu a 7 vibračným vzorom a 3 rýchlostiam vibrácií. Objavte silu jeho 2 motorov, ktoré vás vezmú do siedmeho konca.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ním dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    Chcete si so svojou obľúbenou masážnou hlavicou PalmPower užiť niečo nové? Vyskúšajte ju vyzbrojiť jedným z dvojice nadstavcov a vychutnajte si stimuláciu bodu G alebo dráždenie bodu G a klitorisu zároveň!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Massager

    Štýlová masážna hlavica kompaktných rozmerov z kolekcie Hype poteší nielen vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po náročnom dni. Vyrobená je z hebučkého silikónu a jej flexibilná hlava sa pre vás rozvrní v 10 silných vibračných režimoch. Užite si dôkladnú stimuláciu osamote alebo so svojím náprotivkom, ktorého budete môcť s hlavicou Hype aj pohnevať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 úchvatné motory pre vaše bezkonkurenčné zážitky kdekoľvek na tele av tele! Predstavujeme Satisfyer Triple Lover multifunkčný vibrátor z hebkého kvalitného silikónu. Vibrátor je možné použiť ako rabbit vibrátor pre synchrónnu stimuláciu bodu G a klitorisu alebo ako masážnu hračku pre masáže celého tela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa prese tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Nechajte sa očariť omamnou silou a krásnym vzhľadom tejto masážnej hlavice s dokonalým ergonomickým tvarom. Na trh s ňou prichádza značka Bodywand, ktorá jednoznačne dominuje ponuke masážnych hlavíc. Flexibilný krk, textúrovaný nadstavec, dobíjanie cez USB a sila, ktorej sa sotva čosi vyrovná. Presne taká je táto masážna hlavica!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Túžite po výkonne sile, elegancii a krásnom dizajne? Táto masážna hlavica splní ako vaše intímne priania, tak vám pomôže zbaviť sa stuhnutých a unavených svalov. Jej hlava je pokrytá hodvábne hebkým silikónom a vďaka svojej veľkej ploche vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Zároveň je úžasne flexibilná, dobíjacia a tichá. Nechajte sa rozmaznávať ako zmyselným, tak i uvoľňujúcim spôsobom.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Black

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj Dual Wand Vibe s 2 použiteľnými koncami pre bezkonkurenčnú spokojnosť. Nechajte sa pohladiť vibračnou hlavou na pružnom krku z jednej strany a skúmajte hlbiny rozkoše dômyselne zakriveným vibrátorom na stimuláciu G-bodu zo strany druhej.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych berúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Vzrušujúca hra, ktoré nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojimi super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným trblietavým kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko skryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom puzdre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Chcete sa nechať rozmaznávať, alebo naopak hýčkať svoj náprotivok? Táto masážna pomôcka vám s tým pomôže! Má 4 hladké guľovité konce a ergonomickú rukoväť, takže si s ňou užijete masáž po celom tele. Pridávajte tlaku, uvoľňujte a prebúdzajte zmysly.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Stroker Attachment

    Naozaj jedinečný doplnok! Podčiarknite funkciu svojej masážnej hlavice Bodywand a premeňte ju na výnimočný vibračný masturbátor.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa presne tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Hľadáte niečo viac než len obyčajnú vibračnú hlavicu? Táto hračka vypočuje vaše priania! Z jednej strany to totiž je klasická vibračná hlavica s pružnou hlavou z hebkého silikónu, avšak jej rukoväť rozhodne nie je tradičná. Je totiž vybavená stimulačným otvorom, ktorý bude vzrušivo nasávať klitoris pomocou tlakových vĺn. Uvoľnite sa, zabudnite na stres a urobte si dobre!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný vibrátor v štýle masážnej hlavice LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Užijete si s ním vonkajšiu alebo vnútornú stimuláciu, je ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Royal Mini Opal

    Aj malé veci môžu byť neuveriteľne šikovné a hlavne vzrušujúce! Rovnako ako táto maličká vibračná hlavička zo zamatovo hladkého silikónu úchvatnej farby, ktorú nepôjde nemilovať. Mäkká hlava je usadená na pružnom krku a ponúkne vám 10 jedinečných vibračných rýchlostí a vzorov. Vďaka vodotesnosti vám bude príjemnou spoločnosťou aj v kúpeľni a vďaka malej veľkosti ju môžete vziať kamkoľvek so sebou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Vzrušujúca kvetina, ktorá splní všetky vaše erotické priania! Ruža na pružnom krku je použiteľná ako masážna hlavica a ponúkne vám 10 režimov pulzujúceho poklepávania, čím vás bude zmyselne rozmaznávať, ale zároveň pomôže uvoľniť aj stuhnuté svalstvo kdekoľvek na tele. Druhá časť (rukoväť) nie je nič iné ako vibrátor pre cielenú stimuláciu G-bodu 10 vibračnými režimami. Rozmaznávajte sa ním v kúpeľni, vďaka vodotesnosti nebudú mokré radovánky žiadny problém.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovers Premium Hot Massage Hearts - Masážne srdiečka

    Lovers Premium Hot Massage Hearts sú tri farebné srdiečka, pomocou ktorých môžete zahrievať a masírovať rôzne časti tela.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Malá, kompaktná, výkonná a kreatívna, taká je takto hračka v štýle masážnej hlavice. Je všestranná a zvládne potešiť akékoľvek miestečko na vašom tele. Vie silne vibrovať, takže vám dopraje uvoľňujúce masáže celého tela alebo vzrušujúcu stimuláciu. Zamilujte si dotyk hodvábne zamatového Soft Touch silikón, ktorý bude príjemne kĺzať po vašej pokožke.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Táto luxusná masážna hlavica poteší nielen vaše intímne partie alebo namožené svaly, ale aj vaše oči, pretože ju zdobí nádherný kryštál Swarovski. Pillow Talk Cheeky je starostlivo navrhnutá erotická hračka, ktorá síce nie je dlhšia ako 20 cm, ale ukrýva v sebe výkonný motor a jej hlava je vyrobená z toho najpríjemnejšieho silikónu. Nechajte sa hýčkať touto skvostnou masážnou hlavicou a zažívajte s ňou chvíle potešenia, uvoľnenia, vzrušenia aj báječné orgazmy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Chcete so svojou obľúbenou masážnou hlavicou zažiť aj nejaké nové pocity? Nasaďte na ňu tento nástavec z príjemného TPR/TPE materiálu, ktorý je pekne pružný a hodí sa pre duálnu stimuláciu vnútorných a vonkajších citlivých miest zároveň.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 285

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.