×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje

Položky 97 až 128 z celkom 649

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masážna hlavica Čierna

    Užívajte si upokojujúce vibrácie kdekoľvek, kam idete s týmto bezdrôtovým mini masérom. Poháňaný tichým motorom, Mini Wanachi masér je popredná voľba pre vzpruženie unavených svalov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Ricínový olej 250ml

    Vhodný na suchú pokožku, výborne regeneruje a zvláčňuje kožu po zahojených jazvách.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Senze Massage Candle Tranquility Spearmint Rose Orange 50ml

    Vychutnávajte si zmyselnosť! Táto úžasná masážna sviečka od Swede podporí romantickú atmosféru a pomôže vám nachystať tú najlepšiu predohru. Tvorí ju afrodiziakálny bylinný základ na báze prírodných voskov, masiel, olejov a extraktov. Nechýbajú ani jemne voňavé čisté esenciálne oleje. Zapáľte sviečku, oddajte sa omamnej vôni a vo chvíli, keď sa premení na olej doprajte svojej drahej polovičke jedinečnú hrejivú masáž.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    Užite si masturbáciu trochu inak a o dosť intenzívnejšie s týmto nadstavcom na masážnu hlavicu Kink Power Wand. Je príjemne úzky, flexibilný a textúrovaný tak, aby vo vás prebudil ohromujúce orgazmy. Jeho transparentná farba vám umožní sledovať, čo sa vo vnútri deje a otvorené konce vám dajú možnosť voľby, z akej strany budete do nadstavca prenikať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Cocos & Rum 150ml

    Objavte nové vzrušujúce výšiny a podľahnite kúzlu zmyselných masáží! Dotyky od vášho náprotivku, ich extrémna jemnosť a číra radosť, presne to vás čaká s týmto luxusným masážnym olejom, ktorý je vhodný aj ako lubrikant pre to najkrajšie milovanie. Vôňa kokosu a rumu je skvele podmanivá a prebúdza neposlušné myšlienky. Nechajte sa nimi zvádzať.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaše chvíľky vášne zahalia kúzlo karibskej noci, pokiaľ zvolíte tento masážny gél 2 v 1 s vôňou juhoamerického ovocia. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikónový nadstavec pre dobíjaciu masážnu hlavicu Le Wand. Dodajte vašej obľúbenej pomôcke nový rozmer s týmto nadstavcom a užite si očarujúce pocity, ktoré vám prinesú stimuláciu tak citlivého G-bodu alebo P-bodu.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    100% prírodný a lubrikačný a masážny olej v jednom si zamilujete na prvé použitie. Pri masáži hlboko hydratuje pokožku a milovanie robí príjemnejším pre telo bezpečným spôsobom. Jeho prírodné zloženie budete rozmaznávať vaše telo a predovšetkým jeho intímne časti. Zverte svoju slasť kvalitnému prírodnému výrobku, ktorý vás nesklame.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Pre intenzívne nielen intímne masáže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Marhuľový olej 125ml

    Vysoko ošetrujúci pleťový a masážny olej, vhodný na všetky typy pokožky. Hodí sa na starostlivosť o jemnú, veľmi citlivú pleť, je tým najlepším pre detskú pokožku, vhodný pre bábätká i batoľatá.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Inflatable Play Sheet Black

    Hľadáte vhodné miesto pre svoje obľúbené fistingové hry? Vytvorte si ho! Táto podložka s nafukovacími okrajmi je ideálna na posteľ i podlahu. Súčasťou balenia je tiež fľaša koncentrovaného lubrikantu, zmiešaním ktorého s vodou získate úžasných 5 litrov pre naplnenie vašich vášní. Tak päsť na to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Chcete svoje chvíľky vášne prebudiť novou energiou? Vyskúšajte tento 2 v 1 masážny gél so sladkou vôňou madagaskarskej vanilky a očarujúcim hrejivým účinkom. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Beetle Massager

    Táto roztomilá lienka sedembodková si sadne na váš chrbát, krk alebo ramená a svojimi nôžkami ich bude nekonečne príjemne masírovať. Uvoľnite sa, stlačte lienke nos a nechajte sa rozmaznávať. Lienka bude aj skvelým darčekom. Dajte tohto masážneho chrobáčika svojmu chrobáčikovi napríklad pod stromček!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Hľadáte kompaktnú, avšak výkonnú masážnu hlavicu? Flip splní vaše priania! Skrýva v sebe skutočnú silu a vďaka flexibilnej hlave si s ňou budete môcť vychutnávať nielen stimuláciu erotogénnych zón, ale tiež relaxačnú masáž stuhnutých svalov na celom tele. Doprajte si úžasné vibrácie skryté v tejto pôvabnej hlavici!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, aké kedy svet videl. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať nielen svoje erotogénne zóny a zažívať úplne dychberúce orgazmy, ale môžete s ňou masírovať aj stuhnuté alebo boľavé svaly a uľavíte si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Snívate o silných vibráciách? Táto vibračná hlavica od prestížnej značky Bodywand vám ich s radosťou dopraje! Je výkonná, presná a jej hlava je super hladká, takže na dotyk pôsobí skvele luxusne. Extra dlhá šnúra do zásuvky vás nesklame rovnako ako flexibilná silikónová hlava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Ricínový olej 1000ml

    Vhodný na suchú pokožku, výborne regeneruje a zvláčňuje kožu po zahojených jazvách.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie byť bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision SexMax WetGAMES plachta Biela

    Plachta je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision WARMup Karamel Masážny olej 150ml

    Jeden z najkvalitnejších masážnych olejov na trhu! Olej má výbornú príchuť a vôňu karamelu.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Predstavte si také vzrušenie, ktoré vám vezme dych. Predstavte si hračku 2 v 1, ktorá vám splní 3 želania ako zlatá rybka. Predstavujeme Dorcel Dual Orgasms spájajúca vibračnú hlavicu z jednej strany a výkonný vibrátor s rotujúcimi guľôčkami po stranách a tiež otáčajúcim sa koncom na priamu stimuláciu bodu G. Takže, budete si priať najskôr stimuláciu klitorisu, alebo podľahnete rovno rotáciám a guľôčkám?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bed Sheet Cover Thin Black

    Milujete vlhké hrátky, ale má strach o svoju posteľnú bielizeň a prestieradlo? Zakryte ho týmto extra tenkým prestieradlom z vysoko kvalitného PVC. Jeho veľkosť 200 x 130 cm dokonale ochráni vašu posteľ pred tekutinami, vlhkosťou, lubrikantmi aj olejmi. Navyše je na dotyk super hladké a príjemné a ľahko sa čistí vodou.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Makadamiový olej 125ml

    Výnimočne výživný rastlinný olej s vysokým obsahom kyseliny palmitoolejovej. Býva neoddeliteľnou súčasťou najkvalitnejších základných masážnych zmesí.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Časť je výkonná pomôcka vystužená kovovou tyčou pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, tak si to nechajte páčiť.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Exotiq Nuru Gel 500ml

    Chcete vziať do exotického raja? A kto by nechcel! Tento Nuru gél s jedinečnou konzistenciou si zamilujete! Je podstatne silnejší než väčšina ostatných masážnych gélov a olejov a je tiež úžasne hladký a klzký. Užite si s ním vzrušujúcu masáž telo na telo a vstúpte do raja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovatívne zloženie produktu HotUp massage lube 150 ml umožňuje vďaka svojmu unikátnemu zloženiu kombinovať výhody troch produktov v jednom! Je určený pre všetkých, ktorí chcú spestriť intímnu atmosféru v spálni.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Pokukujete po vibračnej masážnej hlavici, ale aj po bezdotykovom stimulátore klitorisu? Táto hračka je 2 v 1 a dopraje vám maximálne uspokojenie. Z jednej strany to je silne vibrujúca hlavica a na druhom konci zas sací stimulátor klitorisu. Vychutnajte si 10 rýchlostí a vzorov vibrácií v okrúhlej textúrovanej hlave na pružnom krku a hlaďte jej nielen svoje citlivé miesta, ale uvoľnite aj natiahnuté svaly po celom tele.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 649

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.