×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje

Položky 129 až 160 z celkom 649

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NMC Liquid Blocker Play Mat Black 200x160cm

    Milujete mokré hrátky? Tak si predstavte, ako budete vyvádzať v tomto nafukovacom bazéniku, ako sa váš klzký sen stane skutočnosťou a aké slastné budú prieniky, keď podložíte boky špeciálnym vankúšikom a možno pripojíte aj odnímateľné putá. Nafúknite okraje a umiestnite podložku na posteľ alebo na zem, jej rozmery 200 cm x 160 cm sú vskutku veľkorysé!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Růže - Bio telový a masážny olej 50ml

    Luxusný telový olej zanecháva pokožku zamatovo hebkú ako okvetné plátky ruží.

     

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision WARMup Třešeň Masážny olej 150ml

    Jeden z najkvalitnejších masážnych olejov na trhu! Olej má výbornú príchuť a vôňu čerešne.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Chcete si užívať svoju sexualitu? S touto masážnou hlavicou z kolekcie Moove to pôjde tým najjednoduchším a najpríjemnejším spôsobom. Vychutnáte si s ňou 10 vibračných funkcií, ktorými môžete tešiť svoje intímne partie alebo taktiež masírovať svaly kdekoľvek na telá. A to nie je všetky, hračka vám ponúkne vibrácie aj z druhej strany! Doprajte si s vibráciami intenzívne a vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Lahodne pojahode a rebarbore voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Extra bio Šípkový olej 20ml

    Špeciálny bio olej s vysokým obsahom karotenoídov na luxusnú starostlivosť o zrekú pleť. Vynikajúci na vrásky, zahojené jazvy a popáleniny, skvele hydratuje a vylepšuje zdravý vzhľad pokožky.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Rose Petals 150ml

    Objavte nové vzrušujúce výšiny a podľahnite kúzlu zmyselných masáží! Dotyky od vášho náprotivku, ich extrémna jemnosť a číra radosť, presne to vás čaká s týmto luxusným masážnym olejom, ktorý je vhodný aj ako lubrikant pre to najkrajšie milovanie. Vôňa romantických ruží a je skvele podmanivá a prebúdza nežnosť. Radujte sa a hrajte sa!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Sparkling Strawberry Wine 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemným hrejivým účinkom. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver úžasný olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Senze Massage Candle Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 50ml

    Vychutnávajte si zmyselnosť! Táto úžasná masážna sviečka od Swede podporí romantickú atmosféru a pomôže vám nachystať tú najlepšiu predohru. Tvorí ju afrodiziakálny bylinný základ na báze prírodných voskov, masiel, olejov a extraktov. Nechýbajú ani jemne voňavé čisté esenciálne oleje. Zapáľte sviečku, oddajte sa omamnej vôni a vo chvíli, keď sa premení na olej doprajte svojej drahej polovičke jedinečnú hrejivú masáž.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Tento masážny gél s omamnou vôňou lesných plodov vás poteší hneď trojitými účinkami – masážnym, hydratačným a premasťujúcim. Jeho zloženie obsahuje 98,1% prírodných ingrediencií a sladkú arómu lesných jahôd a plodov a jednoducho neodolateľné. Urobte zo svojich spoločných intímnych chvíľok úžasne relaxačné lahôdky s týmto šikovným gélom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Nuru 500ml

    Nuru masážny gél od nemeckej značky Eros. Nuru masáž je jedinečný zážitok, pri ktorom sa dokopy spoja všetky vaše zmysly a nebudú to iba ruky, ale celé vaše telo, ktorým partnerovi poskytnete potešenie tak vysoké, že ho ani nie je možné popísať... to jednoducho musíte zažiť.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Senze Massage Oil Tranquility Spearmint Rose Orange 75ml

    Toto nie je len tak nejaký masážny olej. Je to totiž profesionálny masážny olej a zároveň tiež prírodné bylinné afrodiziakum, pretože obsahuje jemné, starostlivo vybrané éterické rastlinné oleje s nádhernou vôňou. Prebuďte zmysly a vychutnajte si romantickú masáž.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Celulinie - Bio telový a masážny olej 50ml

    Účinný pomocník v boji proti celulitíde, pri ktorej je narušený krvný a lymfatický obeh.

     

    4,19 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Massage Candle Pheremone Scented 100g

    Zapáľte túto Ouch sviečku a ponorte sa do vzrušujúcej erotickej atmosféry, ktorú vytvorí. Akonáhle sa sviečka premení na teplý, lahodne voňajúci masážny olej, začnite ho kvapkať na telo svojho milovaného náprotivku a doprajte mu horúcu vášnivú masáž!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover - Vinylový povlak na perinu

    Lakovaný, čierny povlak zo silnejšieho vinylu, ktorý vašu perinu bezpečne ochráni pred rôznymi tekutinami!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Intense Dark Chocolate 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemnými hrejivými účinkami. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver čokoládový olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 úchvatné motory pre vaše bezkonkurenčné zážitky kdekoľvek na tele av tele! Predstavujeme Satisfyer Triple Lover multifunkčný vibrátor z hebkého kvalitného silikónu. Vibrátor je možné použiť ako rabbit vibrátor pre synchrónnu stimuláciu bodu G a klitorisu alebo ako masážnu hračku pre masáže celého tela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Senze Massage Oil Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 75ml

    Toto nie je len tak nejaký masážny olej. Je to totiž profesionálny masážny olej a zároveň tiež prírodné bylinné afrodiziakum, pretože obsahuje jemné, starostlivo vybrané éterické rastlinné oleje s nádhernou vôňou. Prebuďte zmysly a vychutnajte si romantickú masáž.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Píšte mu/jej na chrbát romantické básne, kreslite na hruď srdiečka alebo kvetiny, prebuďte v sebe svoje umelecké ja a zoznámte ho s tým romantickým. Prepojte vzrušujúce so zábavným a dodajte týmto hrám príchuť šampanského a jahôd.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Vysoko kvalitný masážny a lubrikačný gél v jednom. Má neuveriteľne dlhotrvajúce lubrikačné vlastnosti a zároveň je veľmi príjemný a pokožku zanecháva zamatovo hebkú a hydratovanú. Navyše nelepí a ani nezanecháva škvrny. A jeho hodvábnemu dotyku proste neodoláte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Red

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou mystickou vôňou? Vyskúšajte Magoog Indian Love Oil, ktorého vôňa vás očarí a prebudí vaše zmysly. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva, má číru farbu a obsah fľaštičky je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Vibrato Opal

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami a obojstranným dizajnom. Z jednej strany je to šikovná masážna hlavica na flexibilnom krku pre vonkajšiu stimuláciu a masáž svalov po celom tele. Zo strany druhej je to vibrátor so zvodnou funkciou otáčania. Preskúmajte rôzne nastavenia a spôsoby, ako sa vznášať slasťou.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Erotika - Bio telový a masážny olej 500ml

    Uvoľní napäté svaly a stresovanú myseľ a navodí príjemné pocity vzájomnej blízkosti.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Arganový olej 20ml

    Veľmi vzácny olej s antioxidačnými účinkami obsahuje nezvyčajne vysoké množstvo prírodného vitamínu E, ktorý chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

    5,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 649

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.