×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Jemná čokoláda s vyváženou guľatou chuťou vyniká plnou kakaovou arómou s nádychom drevitých tónov s kvapkou sladkého drievka. Táto 72% čokoláda vytvorená zo starostlivo vybranej kombinácie rôznych druhov kakaových bôbov zo strednej Ameriky, Afriky a Jávy s názvom Kayambe.

Výrobca:

Michel Cluizel

7,90 €

5,90 €

Skladom - u Vás už 22.4.

ALEBO

Detaily

Jemná čokoláda s vyváženou guľatou chuťou vyniká plnou kakaovou arómou s nádychom drevitých tónov s kvapkou sladkého drievka. Táto 72% čokoláda vytvorená zo starostlivo vybranej kombinácie rôznych druhov kakaových bôbov zo strednej Ameriky, Afriky a Jávy s názvom Kayambe.

Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:

pre jej predchodkyňu do roku 2020: strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2016, kategória „Best Dark Bean to Bar Under 80 %“
Zloženie: kakaové bôby, cukor, kakaové maslo, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orechov, mlieka a lepku.

Výnimočná kvalita: Michel Cluizel úzko spolupracuje s farmármi a podporuje ich, aby zachovali tradičné spôsoby pestovania kakaových bôbov aj ich fermentáciu. Zaisťuje im férové podmienky pre poľnohospodárstvo i život. Na zachovanie špecifických chutí Michel Cluizel využíva dlhé praženie pri nízkych teplotách. Aby dosiahol bezkonkurenčné chute svojich čokolád testoval Cluizel často aj viac ako 20 kombinácií spôsobov fermentácie a praženia. Samotné praženie, mletie a miešanie kakaových bôbov prebieha už vo Francúzsku vo Voiron.

Čo sa surovín týka, dáva si Michel Cluizel naozaj záležať. Dokonca si nechal patentovať ochrannú známku „Nobles Ingredients“ (čiže „urodzené, vznešené suroviny“), ktorá v praxi znamená, že vo svojich výrobkoch používa:

iba čisté kakaové maslo, bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
prírodné Bourbon vanilku namiesto vanilínu,
nepoužíva sójový lecitín ani umelé arómy.
Spoločnosť tiež garantuje, že žiadne suroviny neprešli procesom ožarovania či ionizácie.
Hmotnosť a veľkosť: 70 g, 161×79×7 mm

Ďalšie informácie

Značka Michel Cluizel
Kategórie Horká čokoláda, Michel Cluizel

Napíšte vlastnú recenziu

Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.