×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Darčeky pre mužov

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Red

    Chcete zažiť masturbačnú senzáciu? Tak jedine s týmto super moderným masturbátorom s funkciou prírazov a rotáciou! Ukrýva v sebe výkonný motor najnovšej generácie, ktorý riadi pohyb aj rotovanie a pomáha tak vytvoriť skutočne dych vyrážajúci zážitok. Kvapnite trochu obľúbeného lubrikantu na vodnej báze a prijmite pozvanie do masturbačného neba.

    103,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine - Luxusný automatický podtlakový masturbátor

    The Milker je dokonalý podtlakový masturbačný stroj zaručujúci úžasnú stimuláciu penisu, ktorej intenzitu si určujete sami. Jeho systém a funkcie sú veľmi premyslené a Milker pri masturbácii odvedie všetku prácu za vás.

    1 149 €

    849 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer Men Heat Vibration je vybavený inovatívnou funkciou vyhrievania, ktorá vám poskytne neuveriteľne realistický zážitok. Funkciu vyhrievania si môžete v 3 krokoch nastaviť na teplotu až 40 stupňov Celzia a nechať sa príjemným teplom v tuneli lásky unášať na vlnách slasti. Keď v extáze zatvortíe oči a necháte sa doviesť až k samotnému vrcholu rozkoše, v okamihu zabudnete, že ide len o pomôcku! Neveríte? Tak ju vyskúšajte!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Premium Glide 1,5ml 10ks

    Silikónový, hypoalergénny lubrikačný gél pre extra dlho trvajúcu a zamatovo jemnú lubrikáciu. pjur® med je rada lubrikantov pjur vhodná pre alergikov. Obsahuje len tie najkvalitnejšie prírodné zložky.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Čo keby na vás doma deň, čo deň, večer, čo večer čakala malá pôvabná vagína, ktorá by sa nemohla dočkať vášho penisu? Túžila by tom, aby ste sa jej chopili, zasunul do nej svoje prirodzenie a rejdil v nej hore a dole, kým by jej nezaplavila vaša šťava slasti? A čo keby tam bol s vagínou aj tesný análik? Nie je čas, strácať čas, táto zvodná pičinka od Paloqueth premení túto vzrušujúcu fantáziu v nádhernú skutočnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men One

    Moderný, dizajnový a super účinný, presne taký je tento jedinečný masturbátor Satisfyer Men. Ten nemôže chýbať žiadnemu mužovi, ktorý chce mať svoje potešenie pod kontrolou. Sám si zvolíte úroveň tlaku presne podľa toho, čo máte najradšej, a vyberiete si takú vnútornú textúru, ktorá vám bude v danú chvíľu najväčšmi vyhovovať. So Satisfyer Men máte mnoho možností! Inovatívny regulátor podtlaku vám potom ponúkne podtlak buď vzrušujúco silný, alebo príjemne jemný. Dovoľte novému Satisfyer Men pohltiť váš penis a okúste orgazmus tak intenzívny, že vaša pravačka bude len žiarliť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Ring

    Tento posvätný artefakt láska váš penis, ale čo s ním potom vykonáte s partnerkou, je všetko, len nie nevinné! So Satisfyerom Ring dostane váš penis poriadny upgrade, aby vám i vašej partnerke poskytol dlhé okamihy vzrušenia. Tento malý obšťastňovač nachádza využitie pri spoločnej milostnej hre a prinesie vám obom úžasnú rozkoš! Okrem toho stimulátor klitorisu dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Analyse Me! 100ml

    Pjur Analyse Me! je silikónový lubrikačný gél s obsahom prírodných látok, ktorý bol vyvinutý špeciálne na análne použitie.

    21,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Premium Glide 100ml

    Silikónový, hypoalergénny lubrikačný gél pre extra dlho trvajúcu a zamatovo jemnú lubrikáciu. pjur® med je rada lubrikantov Pjur vhodná pre alergikov. Obsahuje len tie najkvalitnejšie prírodné zložky.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Milujete veľké bucľaté zadočky? Cítite sa osamelo a nemáte do čoho pichnúť? Odpovedali ste „áno“? V tom prípade ste na správnom mieste! S radosťou vám predstavujeme zvodné Tantaly zadočky, ktoré naplnia vaše sexuálne fantázie! Vyrobené sú z mäkkého a kvalitného TPE materiálu, ktorého je radosť sa dotýkať. Tak už nečakajte a ulovte si svoj zadoček na búchanie, hladenie, maznanie aj prznenie!

    429 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Potom túži po pároch perfektných pŕs, ktorý sa budete môcť pomaznať, pokrčiť ich alebo dokonca medzi ne zájsť penisom? Áno a áno? Toto je Karen, vaša nová milenka, ktorej jediným poslaním je vaša maximálna spokojnosť.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic premení vašu masturbáciu na nezabudnuteľné zážitky. Ponúkne vám totiž zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym preferenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Scarlett a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    87,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pamela Doll - Nafukovacia panna

    Nafukovacia panna v životnej veľkosti s tromi milostnými otvormi (ústa, vagína, anal), veľkým poprsím a blond vlasy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Magical Boy - Nafukovací vibrátor

    Meníte radi priemery? Milujete pocit úplnej naplnenosti? Potom je nafukovací vibrátor Magical Boy tým pravým riešením práve pre vás.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Strong

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Morgpie a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Jedine s týmto masturbátorom sa váš život zmení na nepoznanie! Každý deň si budete môcť dopriať ohromujúce uspokojenie a realistické pocity. Čaká vás omamná rotačné funkcie a autentické prírazy. Tak kvapnite obľúbený lubrikant na vodnej báze a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Prsia ani zadky nie sú práve to vaše? Nebojte, myslíme aj na vás a predstavujeme dlho očakávanú novinku v našom sortimente - masturbačnú nohu! Je pôvabne realistická, hodvábne hebká, má nádherne vymodelované prstíky a tiež niečo navyše - vagínu na chodidle. Prenikajte hlboko do nohy a vdýchnite život vašim footfetish fantáziám!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Stále hľadáte spôsob, ako prekonať diaľku medzi vami a vašou priateľkou? Zoznámte sa s Carlom, masturbátorom, ktorý váš poteší príjemnou funkciou zahrievania a, samozrejme, šikovnými vibráciami. Jeho telo je stlačiteľné a zároveň vnímavé - čím hlbšie zasuniete, tým budú vibrácie intenzívnejšie. Potešte sa pri dlhých osamelých večeroch.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Snívate o neuveriteľnej slasti spojenej s dokonalou masturbáciou? Predstavujeme masturbátor, ktorý má potenciál zmeniť vám život! Disponuje jedinečnou technológiou, ktorá vás pohltí! Navyše, celú akciu budete sledovať skrz priehľadné okienko a na vlastné oči tak uvidíte, ako funguje 10 vibračných režimov a 7 otočných krúživých funkcií poháňaných praktickým a silným dobíjacím motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Páni, hľadáte moderného a šikovného pomocníka pre vaše chvíle sebalásky? Značka Svakom prináša tento inovatívny masturbátor Sam Neo s ovládaním cez aplikáciu, ktorý vám ponúkne vzrušujúci sací efekt v kombinácii s prudkými vibráciami! Ráčte zistiť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Obopne vás skutočne tesne a bude sať tak intenzívne, ako len budete chcieť. Špeciálny ventil vytvorí virtuálne vákuum vnútri masturbátora. XXL Veľkosť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Nicole a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 149 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Right

    Prsia ani zadky nie sú práve to vaše? Nebojte, myslíme aj na vás a predstavujeme dlho očakávanú novinku v našom sortimente – pôvabnú realistickú nohu! Je neodolateľne hedvábne hebká, má nádherne vymodelované prstíky a priamo prosí o to, aby ste sa s ňou pomaznali.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Penis Vacuum Pump

    Čo urobí podtlak s vašim penisom? Bude stimulovať, cvičiť, zväčšovať a podporovať jeho erekciu. Je to ono, čo by vám mohlo zlepšiť sexuálny život? Tak nečakajte a vybavte sa touto praktickou vákuovou pumpou! Jej priehľadný valec s meradlom vám umožní sledovať váš progres a vďaka tlakomeru budete mať pod kontrolou aj množstvo tlaku. Zažite radosť z toho, ako váš úd rastie a zväčšuje sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Wand

    Kto by chcel masturbovať rukami, keď môže použiť túto čarovnú paličku a urobiť si to raz-dva? Je príjemne flexibilný, objíme váš penis, zahltí ho vibráciami a očarí vás orgazmom. Je tak intenzívny, že sa ho len sotva nabažíte!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.