×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NAJPREDÁVANEJŠIE

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tenga Egg Lovers

    Tenga Egg Lovers Vás chytia nielen za srdce. Po vyskúšaní Egg Lovers budete chcieť skúsiť ďalšie masturbátory od Teng.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Max 2 Masturbator

    Revolučný masturbátor pre mužov teraz vo vylepšenej verzii! Vychutnajte si neutrálne prevedenie, kontrakciu o 360° a ešte silnejší vibrátor pre intenzívnejšie pocity. Okrem toho v sebe Max 2 ukrýva o niečo silnejšiu batériu, s ktorou si užijete ešte dlhšie uspokojovanie. Bude to zážitok.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT eXXtreme Power Caps 10tbl

    HOT eXXtreme Power Caps sú extra silné tabletky na extra silnú erekciu. Každý muž by rád dosiahol kvalitnú a maximálne silnú erekciu.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 100ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý vás nikdy nesklame? Úplne vás chápeme, tiež sme ho hľadali, nakoniec sme si ale vytvorili vlastný, aby sme to uľahčili aj vám. Predstavujeme SuperLove Natural Waterbased Lubricant, dvorný lubrikant eshopu kondomy.cz. Ráčte sa zoznámiť a dozvedieť sa o ňom viac!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Monroe 31kg Plump Hot Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Monroe a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 779 €

    1 349 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Originals Gel 50ml

    Klasický lubrikačný gél od Durexu, ktorý poskytuje pocit hladkosti pri sexe. Majte lubrikačný gél Originals na dosah, budete tak vždy pripravení, keď dostanete chuť na sex.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Black

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Patricia Sex Doll 5.5kg

    Trápi vás samota a snívate o dievčati s kyprými prsiami, útlym pásom, šťavnatou vagínou a hladným análikom? Patricia je tu na to, aby vám splnila vaše priania! Nemá síce hlavu, takže si s ňou veľmi nepokecáte, ale za to má dva zmyselné otvory, ktoré sa už teraz tešia na váš penis!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Play Real Feel Pleasure Gel 50ml

    Durex Play Real Feel lubrikačný gél na silikónovej báze je hodvábne hladký a teplý na dotyk, a tak poskytuje prirodzenejší zážitok pre Vás a Vášho partnera. K dostaniu exkluzívne u nás!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Machine

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový a ešte lepší Autoblow A.I.? Nechajte sa unášať tým najlepším vyfajčením! Táto inteligentná hračka je naprogramovaná tak, aby vám dala okúsiť realistické vyfajčenie, pri ktorom nebude musieť pohnúť rukou.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Milujete spojenie príjemného s užitočným? Stimulácia prostaty je nielen super vzrušujúca, ale aj zdraviu prospešná. S touto šikovnou hračkou si ju užijete naplno! Vie totiž zmyselne prirážať o rozsahu 2 cm a nezabúda ani na vibrácie. Doprajte nielen svojej prostate, ale aj hrádzi dávku slasti a zdaví zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Chcete všetko alebo nič? Tento jedinečný masturbátor od prestížnej značky Paloqueth má pre vás úplne všetko! Ponúkne vám 7 výkonných režimov rotácií a prírazov, ktoré z každej vašej masturbácie urobia nezabudnuteľný zážitok. Pokiaľ milujete orálny sex, budete to milovať s touto technicky vyspelou hračkou. Pohodlne sa usaďte alebo položte na chrbát a užite si ohromujúci zážitok!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Elite Intimate Feel 100ks

    Najnovší vylepšený model Elite Intimate Feel. Veľmi jemné, ultra tenké kondómy pre väčšiu citlivosť so zvýšenou lubrikáciou.

    95,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Organics GENTLE Clitoral Stimulating Gel 30ml

    Kanadská spoločnosť Intimate Earth™ prináša na trh stimulačný gél bez kompromisov! Obsahuje špeciálne zloženie, ktoré Vás privedie do extázy, akú ste ešte nezažili.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Tremblr Milking Machine

    Jednotka medzi masturbátormi, značka F-Machime, práve prichádza s novinkou menom Tremblr, ktorý je ešte lepší než všetci jeho predchodcovia. Váš penis sa môže tešiť na dokonalé a nekonečné sanie, absolútne najlepšiu stimuláciu a intenzívne vyvrcholenie. Ak ste ešte nezažili lásku na celý život, tak sa pripravte, že s F-Machine Tremblr to bude nielen na celý život, ale tiež na prvý pohľad (alebo na prvé vyfajčenie?). Tremblr charakterizujú slová ako výkonný, moderný, vzrušujúci, jedinečný, ale tiež diskrétny, podľahnite jeho hlbokému saniu a užívajte si podľa vašich predstáv kedykoľvek a ako dlho len budete chcieť.

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Penis Vacuum Pocket Pussy Pump with Suction & Vibration

    Snívate o väčšom penise, dlhšej výdrži a kontrole nad svojim potešením? Táto vákuová pumpa od Paloqueth je navrhnutá tak, aby jednoduchým stlačením tlačidla vytvorila vákuum, ktoré zlepší prúdenie krvi v penise, čo vyvolá zdravú a pevnú erekciu. Používajte ju pravidelne a doprajte svojmu penisu tréning, ktorého výsledkom bude sila aj sebavedomie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Joy Violet

    Chcete dať vášmu milovaniu väčší zmysel s modernou hračkou s nekonečnými možnosťami? Poďte do toho! Párový vibrátor Satisfyer Double Joy je revolučnou hračkou pre ešte intenzívnejšie zážitky z milovania. Jeho funkcie si budete voliť skrz aplikáciu v mobile, tak nečakajte a objavte, čo všetko môžete teraz so svojou drahou polovičkou zažiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyToys Lily Vibrator Pink

    Zoznámte sa s vibrátorom Lily z kolekcie EasyToys! Má hodvábne hebký silikónový povrch a je úžasne flexibilný. To znamená, že s ním veľmi pohodlne dosiahnete nielen na svoj bod G, ale do parády si vezme tiež klitoris. Uchopte rukoväť a vyberte si z 10 vibračných vzorov.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Barbara Sex Doll 1.6kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domov pre váš opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym i análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    91,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Black

    Račte objaviť veľkolepý sonický masér od Lelo s trojitým účinkom, ktorý raz a navždy premení vaše zmýšľanie o potešení! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma Wave. Vychádza z radu Enigma a ponúka všetko, čo jej predchodcovia plus funkciu WaveMotion k tomu. Vychutnajte si silnú stimuláciu klitorisu pomocou sonických vĺn a vibrácie a pohyby vo vnútri vás!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Zoznámte sa s dokonalým masturbátorom, je tu Ultimate MILKER! Ponúkne vám veľa funkcií stimulujúce sanie alebo rotáciu a vy to všetko budete môcť okienkom sledovať. Vonkajší elegantný obal v sebe ukrýva stimulačný nadstavec z príjemného TPE materiálu a aby toho nebolo málo, zapnite si autentické stonanie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hera 3 Masturbator

    Táto krásavica sa volá Hera a nemôže sa dočkať, kedy sa stane vašou milenkou. Je vyložene pripravená prijať váš penis a urobiť vám dobre. Análik, vagínka alebo snáď pusinka? Hera je príjemne mäkká, pružná a teplá podobne ako skutočná žena v tej najlepšej polohe a v kompaktnej veľkosti.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur vzorky najpredávanejších gélov 10ks

    Balenie obsahuje: Analyse Me! 1,5ml, Analyse Me! Water Anal Glide 2ml, Aqua 2ml, BACK DOOR 1,5ml, BACK DOOR Serum 1,5ml, BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml, Original 1,5ml, Superhero Serum 1,5ml, Woman 1,5ml, Woman Nude 2ml.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Cama gra Woman 10tbl

    Camargo Woman je úplne prírodný produkt, ktorý vďaka špeciálnej kombinácii prísad dokáže v ženách vyvolávať intenzívnu sexuálnu túžbu. Jeho efekt bude viditeľný už počas niekoľkých minút po použití. Účinne ním zabránite vaginálnej suchosti a vaše intímne partie sa vďaka nemu stanú oveľa citlivejšími. Neznie to ako sen, v ktorom sa môžete sústrediť len a len na svojho partnera a na vaše spoločné vzrušenie?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude pre jej silu zbožňovať váš klitoris, ale aj ďalšie citlivé body na vašom tele nemusia prísť skrátka. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Feel 1000ml

    Klasický lubrikant na báze vody od značky Waterglide. Je bez príchute, vône, farby a zaisťuje dlhotrvajúcu príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Candice 19.5kg Life Sized Beach Girl Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Candici a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    799 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 5 rôznym režimom prirážania a rotácií a 7 režimom vibrácií. Zamilujete si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Ion Black

    Patentovaná technológia tlakových vĺn konečne aj pre mužov! Ráčte sa zoznámiť s prvým masturbátorom na svete, ktorý vás bude dráždiť skrz neuveriteľné, pulzujúce tlakové vlny, vďaka ktorým zažijete úplne nové druhy orgazmu!

    309 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Tantaly Aurora 2.0 25kg Doggystyle Fit Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Auroru a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 229 €

    1 039 €

    +

    -

    Skladom

  • ON) Natural 100ks

    Štandardné kondómy od nemeckej prémiovej značky Vitalis. 100% elektronicky testované. Prémiová kvalita MADE IN GERMANY. Vďaka jednoduchšiemu obalu teraz ešte lacnejšie.

    45,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.