×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NAJPREDÁVANEJŠIE

Položky 65 až 96 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur med Premium Glide 1,5ml 10ks

    Silikónový, hypoalergénny lubrikačný gél pre extra dlho trvajúcu a zamatovo jemnú lubrikáciu. pjur® med je rada lubrikantov pjur vhodná pre alergikov. Obsahuje len tie najkvalitnejšie prírodné zložky.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Sagami Original 0.02 50ks

    Luxusná pánska kondómy z polyuretán s rezervoárom a úplne bez "gumového" zápachu. Tenký iba 0.02 mm! Skvele prenáša teplo a je absolútne priehladný.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Skinlike Soft Cock 7.5" Flesh

    Snívate o realistickom dilde, ktoré bude tak skutočné, že si ho možno aj spletiete so skutočným penisom? Skinlike Soft Cock vyniká svojím dvojvrstvovým spracovaním, kedy je vo vnútri tvrdý a pevný ako ten najvzrušenejší penis, zatiaľ čo jeho povrch je mäkký a hebký ako jemnučká kožička. Užite si jeho ohybnosť a potešte sa ním ako so skutočným penisom!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Expert na vaše uspokojenie! Tento vibrátor s funkciou lízania o 7 režimoch vám dopraje množstvo vzrušujúcich pocitov. Je to šikovný elegán, ktorý sa postará vibráciami o vnútornú časť vagíny a jazýčkom si vezme do parády klitoris. K prepojovacej časti ho navyše môžete ohnúť a úplne tak zmeniť jeho tvar, či už z akéhokoľvek dôvodu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Extreme Sex Bench

    Vdýchnite život svojim temným fantáziám a pripravte sa na intenzívne scény, prírazy a mučenie s Extreme Sex Bench! Jedná sa o veľmi kvalitný erotický nábytok vyrobený z robustnej ocele s pohodlnou polstrovanou časťou na telo, nohy, ruky i hlavu. Doprajte svojmu náprotivku pocit bezmocnosti a sebe naopak pocit moci. Lavica vám umožní sex, orál i mučenie, vďaka ergonomickému tvaru bude vaše prenikanie skutočne hlboké a tvar opierky na hlavu umožní vášmu otrokovi vzdychať vzrušením alebo kvíliť bolesťou.

    1 149 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Nič nenapodobní skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus Pro. Jeho povrch je z hebkého elegantného čierneho silikónu, má príjemnú realistickú textúru a Magnum vie nielen prirážať, ale aj vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sagami Original 0.01 20 pack

    Najtenšie kondómy na svete! Luxusné pánske kondómy z polyuretánu s rezervoárom a úplne bez "gumového" zápachu. Tenký iba 0,01 mm! Skvele vedie teplo a je absolútne priehľadný.

    149 €

    60,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    Toto je váš nový „bro“, s ktorým vaša masturbácia už nikdy nebude, čo bývala. Bro totiž vie vzrušivo prirážať a prevezme tu úplne všetku „prácu“ za vás. Vám bude stačiť sa pohodlne posadiť a užiť si, ako kĺže hore a dole, tak intenzívne až sa vám z toho zatočí hlava a pri orgazme sa pod vami prepadne zem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men One

    Moderný, dizajnový a super účinný, presne taký je tento jedinečný masturbátor Satisfyer Men. Ten nemôže chýbať žiadnemu mužovi, ktorý chce mať svoje potešenie pod kontrolou. Sám si zvolíte úroveň tlaku presne podľa toho, čo máte najradšej, a vyberiete si takú vnútornú textúru, ktorá vám bude v danú chvíľu najväčšmi vyhovovať. So Satisfyer Men máte mnoho možností! Inovatívny regulátor podtlaku vám potom ponúkne podtlak buď vzrušujúco silný, alebo príjemne jemný. Dovoľte novému Satisfyer Men pohltiť váš penis a okúste orgazmus tak intenzívny, že vaša pravačka bude len žiarliť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Regular 100ks

    Štandardné kondómy pre bezstarostný sex zaisťujúce extra ochranu.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Premium Glide 100ml

    Silikónový, hypoalergénny lubrikačný gél pre extra dlho trvajúcu a zamatovo jemnú lubrikáciu. pjur® med je rada lubrikantov Pjur vhodná pre alergikov. Obsahuje len tie najkvalitnejšie prírodné zložky.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Mia Malkova LVL UP

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Jedná sa totiž o skutočný odliatok vagíny z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý patrí obľúbenej pornoherečke Mia Malkova. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    Chcete si určovať úroveň tesnosti, ako sa vám to zapáči? Tento masturbátor sa prispôsobí vašim prianiam! Vďaka širokej doske na vonkajšom obale si môžete určiť tlak a tesnosť. Vnútorná odnímateľná časť realisticky pripomína skutočnú vagínu. Vyrobená je z úžasného materiálu Real Skin a jej vnútorná textúra vám vezme dych. Pridajte vibrácie a zbláznite sa slaťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca je univerzálny vibrátor umožňujúci ovládanie cez aplikáciu, s ktorou môže byť váš milenec v rovnakej miestnosti, ale aj pokojne na druhom konci sveta. Vibrátor Esca môžete tiež jednoducho prepojiť s ďalšími Kiiroo produktmi a užívať si interaktívne zážitky so svojím milým. Nie je toto snáď budúcnosť erotických hračiek? Koncová svetelná LED dióda je synchronizovaná s vibráciami a poskytuje vizuálnu spätnú väzbu vášmu partnerovi. Spôsobov ako sa s Esco hrať je nekonečne veľa, vyskúšajte ich všetky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Je vôbec možné, aby to najlepšie bolo ešte lepšie? No áno! F-Machine Pro 4 je ešte lepší ako jeho predchodcovia! Práve si prezeráte novú úroveň dokonalosti, ktorú predstavuje kvalitný, hladký, tichý a spoľahlivý výkon, ktorému môžete dôverovať a zveriť mu svoje potešenie.

    1 539 €

    849 €

    +

    -

    Skladom

  • ON) Jahoda 100ks

    Ochutené a farebné kondómy ON) Strawberry s príchuťou jahody pre sladší a exotický sex. Prémiová kvalita MADE IN GERMANY. Vďaka jednoduchšiemu obalu teraz ešte lacnejšie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Classic 50ks

    Kondómy Durex Classic - štandardné veľmi kvalitné kondómy pre bezstarostný sex.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a úžasnej stimulácii bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Pro! Táto neuveriteľne šikovná hračka je vylepšenou verziou pôvodného Her Ultimate Pleasure a je ešte lepšia! Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adel Onahole Masturbator

    Hľadáte niečo naozaj skutočné, čo by vám dokonale nahradilo živú vagínu či anál? Hoci sa to môže zdať nereálna úloha, opak je pravdou a vy si práve prezeráte nádhernú Adel, ktorá sa vám nastaví kedykoľvek len budete chcieť. Pýši sa dokonalými telesnými proporciami a jej milostné otvory majú úchvatné stimulačné textúry. A čo je najlepšie, keď ju vložíte prst do pošvy a začnete ju dráždiť na malom hrbolčeku, ucítite, ako tvrdne, wow!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Original 1,5ml 10ks

    pjur® ORIGINAL je svetovo najžiadanejší a najpredávanejší silikónový lubrikant.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Vitalis Premium Super Thin 100ks

    Veľmi jemné, ultra tenké kondómy pre extra citlivosť pri milovaní. Prémiová kvalita MADE IN GERMANY.

    57,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Nicole a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 149 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.