×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vtipné darčeky

Položky 97 až 128 z celkom 268

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Play Nice Kinky Dice for Couples

    Túžite po erotickom objavovaní? Táto trojica kociek vám v tom bude nápomocná! Hoďte si a zahrajte si hru inšpirovanú románom Fifty Shades of Grey, ktorá vás a vášho milenca vezme na zmyselnú cestu, ktorej cieľom je objavovanie, vzrušovanie a naplnenie túžob.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Erotická šeková knížka pro MUŽE

    Najlepšie darčeky sú tie od srdca. Najlepšie darčeky sú zážitky. Darček by mal byť originálny. Súhlasíte s tým všetkým? Tak ste práve našli ideálny darček pre vášho miláčika. Táto šeková knižka obsahuje tucet kupónov na potešenie obdarovaného, ktoré budú baviť obdarovaného aj vás!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Sutra Socks

    Hľadáte inšpiratívny darček pre vášho partnera? S týmito ponožkami chybu neurobíte! Ponožky v štýle Kámasútry zobrazujú sexuálne polohy, ktorými sa váš drahý bude pri každom nosení inšpirovať? Vykúzlite mu úsmev na tvári a darujte mu ponožky, ktoré sa stanú jeho najobľúbenejšími!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion XXL Squeeze Boobs

    Trápi vás tá najhoršia civilizačná choroba menom stres? Zbavte sa jej a uľavte si s touto príjemnou pomôckou, ktorou nie je nič iné než krásne a veľké ženské ňadro. Stlačením ešte viac zvýraznite bradavku a dvorec, čo bude slasťou pre vaše oči. Tak prestaňte sa stresovať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Erotická hra Prověrka na francouzskou sexy pokojskou - Česká verzia

    Oslávte so svojou láskou svätého Valentína alebo výročie v netradičnom štýle. Táto nevšedná erotická hra vás uvedie do príjemnej erotickej hry, kedy sa muž stáva skúšajúcim pánom domu a žena sexy chyžnou, ktorá musí splniť patričné skúšky.

    6,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Vankúšik hovienko Pán Bobánek 31cm

    Originálny, hravý, príjemný a hlavne úsmevný, taký je Pán Bobok, ráčte sa zoznámiť.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovers Dice

    Hracie kocky Lovers sľubujú veľa zábavy za málo peňazí! Modrá kocka ponúka 6 rôznych činností, kým kocka ružová má z každej hrany inú intímnu partiu. Padne vám bozkávanie bradaviek alebo snáď lízanie pier? Činnosti i časti tela sú v anglickom jazyku.

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Cocky Cookie Cutter 2 pack

    Srdiečka, hviezdičky a iné blbosti? To je pre decká! Upečte si lahodné penisy, ktoré bude radosť jesť aj dávať ochutnávať svojim blízkym. Táto vykrajovačka sa hodí nielen na vianočné pečivo, ale aj na chystanie občerstvenia napríklad na rozlúčku so slobodou. Chcete penis? Pečenie nikto nebolo zábavnejšie!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Lievik pre ženy na cikanie

    Ženy často postihujú problémy pri močení, oveľa viac než mužov. Kým muži môžu svoju potrebu hravo vykonať v stoji, pre ženy to môže byť mnohokrát komplikované.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Glow Sperms 100 pack

    Štýlový prívesok spermie, ktorý vám budú všetci závidieť :). Veľmi praktický pri hľadaní kľúčov v tme. Skvelý a originálny darček.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Sexy 6 Dice Kinky Edition English Version

    Začína vás váš sexuálny život nudiť? Hoďte si kinky kockami! Týchto 6 kociek vám nadiktuje váš nezbedný sexi osud! 720 možných kombinácií vás nikdy neomrzí. Buďte spontánny, vášnivý a užite si túto hru.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Stressticles

    Stres je sviňa, skoncujte s ním! Zakaždým, keď budete cítiť, že to na vás ide, siahnite po tom, čo vás uvoľní a čo je vášmu srdcu najbližšie. Reč je o antistresových semenníkoch. Už len to, že si ich vezmete do dlane, vás upokojí. Ďalším stláčaním si budete pripadať viac a viac uvoľnenejšia a naraz bude všetok stres tam tam.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Sexy 6 Dice Foreplay Edition English Version

    Začína vás váš sexuálny život nudiť? Hoďte si kockami. Týchto 6 kociek vám nadiktuje vašu predohru! 720 možných kombinácií vás nikdy neomrzí. Buďte spontánna, vášnivá a užite si túto hru.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Squeeze Willy

    Potrebujete sa zbaviť stresu? Uvoľniť napätie? Chvíľku stláčať niečo, čo vám padne do dlane ako uliate? Vybite si svoju nervozitu na tomto mäkkom antistresovom penise, ktorý je tu, aby vám pomohol zbaviť sa napätia! Darujte ho ako originálny darček, ktorý nielen vyčarí úsmev na perách, ale je aj praktický, lebo obdarovaného ním zbavíte stresu a nervozity!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Emojigasm Dice

    Chýba vám inšpirácia? Zahrajte si chlipné kocky! Sú ideálne pre páry, ktoré majú radi spontánne potešenie a nebránia sa novým skúsenostiam. Keď budú kocky hodené, rozkaz bude jasný, určia miesto, aktivitu a časť tela cez roztomilé obrázky. Takže, kto bude hádzať ako prvý?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Jelly Pussies Raspberry Flavour

    Pochutnajte si na vagínkach s čerešňovou príchuťou! Budú príjemným spestrením akéhokoľvek nudného dňa a veľkú radosť urobia aj ako darček. Nie je vagína ako vagína!

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Partnerské hrátky

    Žena a muž sa odpradávna navzájom priťahujú. Ale ako docieliť to, aby tento vzťah bol v rovnováhe? Pre harmonický vzťah potrebujete predovšetkým šťastie, lásku a sex. Samozrejme nájdeme aj iné premenné, ako je zdravie, porozumenie, toleranciu a mnoho ďalších. Avšak táto hra je o týchto troch prvých premenných.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Penis Slippers Gold

    Luxusné a pohodlné papuče pre všetky oddané milovníčky aj milovníkov! Penis a semenníky sú doplnené o bielu kožušinu a tieto papučky budú skvelým darčekom ako pre vašu drahú polovičku, ktorú neustále oziabajú nohy, tak pre kamarátku, ktorá nehovorí o ničom inom ako o č *** koch! Urobte svojim blízkym radosť!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Tantric Sex Cards English Version

    Láka vás objavovanie nových vášní a pôžitkov? Tieto kartičky vám ponúknu 100 000 rôznych ciest na to, ako dosiahnuť neuveriteľný orgazmus. Prepojte svoju myseľ, telo a dušu a spoznajte vzrušujúce tantrické praktiky, predohru a tiež polohy, ktoré osviežia vaše milovanie. Dostaňte sa skrz skvelé erotické techniky k skvelým orgazmom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toaletný papier Kamasutra

    Možno sa to bude zdať neuveriteľné, ale aj na toalete sa môžete pobaviť. Spestrite svoju toaletu vtipným toaletným papierom Kamasutra, na ktorom sú vytlačené všemožné erotické polohy.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Lucky Sex Scratch Tickets English Version

    Máte radi adrenalín z ľahkého hazardu, ktorý so sebou prináša stieracie žreby? S týmito žrebmi okrem neho ucítite aj vzrušenie a viete čo? Každý z nich je výherný! Vyškriabať si na nich môžete sexy polohu a spôsob predohry.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Apron Chefcock

    Zástera pre nemravného kuchára a veľkých šéfov v kuchyni! Plyšový penis ukrytý pod zásterou bude vtipným spôsobom zvádzania a navodzovania romantickej atmosféry, ktorá sa dostaví po večeri! Alebo to bude skôr na smiech? Darujte túto originálnu zásteru ako darček a uvidíte!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games a Year of SEX! Card Game English Version

    Zažite rok plný vášnivého sexu! Táto hra vám predstaví 50 rôznych polôh a môžete sa nimi nechať inšpirovať alebo si s nimi zahrať sexy hru, ktorá vám pomôže vybudovať si konkrétnu fantáziu. Objavujte, skúmajte a vzrušujte sa!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Im Your Slut Coupons English Version

    Neviete si dať rady s darčekom pre vášho milého? Darujte mu poukážky na rôznorodé hry, ktoré bude môcť kedykoľvek využiť! Fantáziu zaťažovať nemusíte, na to sú určené kupóny, názorne zobrazujú obrázky a vám bude stačiť vyplniť údaje ako je meno a dátum. Poukážky na večer ako darček sú nuda, darujte poukážky na sex!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Chocolate Dick on a Stick Brown skin tone

    Milujete čokoládu a milujete penisy? Toto lízatko bude vaša veľká láska! Je to staré dobré zábavné péro z lahodnej mliečnej čokolády na špajli. Vďaka tvaru sa veľmi ľahko líže a tiež ohrýza. Ak potrebujete zdvihnúť náladu, tak do neho, jeho cmúľanie vo vás rozhodne vyvolá chichotanie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Penis Cap

    Čiapka pre všetky fanúšičky a fanúšikov penisov! Je príjemne plyšová, hebká a rozhodne tiež pristane. Dajte najavo, po čom vaše srdce túži, a nehanbite sa za to pokojne aj pred celým svetom!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Erotická šeková knížka pro ŽENU

    Najlepšie darčeky sú tie od srdca. Najlepšie darčeky sú zážitky. Darček by mal byť originálny. Súhlasíte s tým všetkým? Tak ste práve našli ideálny darček pre vašu milovanú. Táto šeková knižka obsahuje tucet kupónov na potešenie obdarované, ktoré budú baviť obdarovaného aj vás!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's F*ck! Board Game English Version

    Máte chuť na roztopašnú a zvodnú predohru? Vezmite si k nej na pomoc túto sexy hru Let's F*ck, ktorej názov hovorí za všetko. Prejdite herným plánom, pekne si cestu užite a akonáhle sa jeden z vás dostane do cieľa, roztočí koleso polôh, ktoré rozhodne o vašom osude.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Nikdy neříkej nikdy

    Okoreňte si s partnerom vášnivé chvíle s erotickou hrou Nikdy nehovor nikdy, pripomeňte si spoločné vzrušujúce zážitky a odvážte sa pri plnení svojich najtajnejších fantázií.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Erotická hra Manželství hrou - Česká verzia

    Niet lepšieho svadobného darčeka, než je táto zábavná hra pre novomanželov. Manželstvo hrou je spoločenská hra, ktorá spestrí každé manželstvo.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Erotická hra Menu pro dva erotické chutě - Česká verzia

    Chystáte pre svojho partnera jedinečnú oslavu na svätého Valentína, alebo výročie? Pripravte výbornú večeru a do stredu stola naservírujte toto špeciálne menu, v ktorom si môže váš partner vybrať ďalší chod večere.

    6,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Out Of The Blue Metal Key Chain Testicle

    Máte gule na to mať na kľúčoch gule? S týmto príveskom svoje kľúče nahmatáte v kabelke alebo v batohu ľahko a rýchlo a tiež vám určite vyčaria úsmev na tvári zakaždým, keď budete odomykať dvere. Poteší a rozosmeje ako darček, pretože kto nemôžete mať múku s ušami, bude mať aspoň kľúče s guľami!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 268

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.