×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vtipné darčeky

Položky 129 až 160 z celkom 268

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Orion Balls Shampoo 350ml

    Chcete mať šťastné a spokojné semenníky? Doprajte im špeciálnu starostlivosť v podobe tohto žltého šampónu v tomto pôvabnom a praktické 350 ml balení. Má sviežu žltú farbu a vaše guličky budú po jeho použití ešte jemnejšie ako kedykoľvek predtým. A viete čo? Skvele sa hodí aj ako darček!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Sex Roulette Naughty Play English Version

    Čo takto si zahrať vzrušujúcu hru pre dospelých? Bude to napínavé, milostné a plné odvážnych úloh! Roztočte ruletu a podľa čísla zistíte aká sexi výzva je pre vás pripravená. Táto jednoduchá a nápaditá hra bude baviť páry, ktoré túžia zažiť nejaké spestrenie a vášnivé dvojice, ktoré milujú zábavu. Poďte roztočiť ruletu a začať nezbedný večer!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Nespoutané laškování

    Erotická hra Nespútané laškovanie je určená pre páry, ktoré si chcú okoreniť intímny život, ale aj skupinám, ktorým aj veľmi odvážne hry na párty pripadajú príliš usadené.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Nevinné hrátky pro dva 2. edice

    S erotickou partnerskou hrou Nevinné hrátky pre dvoch vstúpite do sveta vášne a fantázie. Putujte s partnerom po hernom pláne, kde vás čakajú zábavné, príjemné a zmyselné úlohy, ktorých erotický náboj postupne rastie.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Our Sex Game English Version

    Toto rozhodne nebude nuda! Užite si stimulujúce konverzácie, erotické experimentovanie aj odmeny. Hra Our Sex Game v angličtine zrýchli váš tep a prebudí vo vás milovníka či milovníčku. Obsahuje veľa kartičiek a kombinácií, takže vás len tak neomrzí, a to ani vtedy, keď ju budete hrať každý víkend.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Out Of The Blue Ceramic Mug Penis

    Chcete, aby každá vaša káva bola výnimočná? Nezáleží len na tom, čo pijete, ale tiež na tom, z čoho to pijete! Tento krásny hrnček namiesto klasického uška chytíte za penis a budete sa tak môcť radovať z toho, že zase držíte v ruke to, čo vám bežne prináša najväčšie potešenie. Urobte ním radosť sebe alebo ho darujte komukoľvek, o kom viete, že jeho život je hlavne o káve a penisoch.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's F*ck! Board Game English Version

    Máte chuť na roztopašnú a zvodnú predohru? Vezmite si k nej na pomoc túto sexy hru Let's F*ck, ktorej názov hovorí za všetko. Prejdite herným plánom, pekne si cestu užite a akonáhle sa jeden z vás dostane do cieľa, roztočí koleso polôh, ktoré rozhodne o vašom osude.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Bedroom Commands Card Game English Version

    Hráte radi karty a zároveň radi rozdávate rozkazy? Zahrajte si Bedroom Commands! Jeden balíček bude pre Daddyho a druhý pre jeho Bitch. Texty na kartičkách sú v zrozumiteľnej angličtine a sú zvodne úderné. Tak si jednu z nich vyberte a nechajte si rozkázať svoj sexi osud!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex polštář povlečení

    Darujte svojej partnerke alebo partnerovi k výročiu túto peknú obliečku "sex vankúš". Na jednej strane obliečky je napísané "dnes áno, miláčik" a na druhej strane je "dnes nie, miláčik". Podľa toho, na ktorú stranu vankúš otočíte, dáte svojej drahej polovičke najavo, čo má dnes večer očakávať. Takto sa vyhnete prípadným nezhodám v milostnom vzťahu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Dice, Play, Sex Game English Version

    Kocky sú hodené a váš romantický osud spečatený! Zahrajte si sexu hru, ktorá vás bude nielen baviť, ale aj vzrušovať. Dice, Plax, Sex Game je erotická hra pre skúsených hráčov aj zatiaľ hrou nepoľúbených začiatočníkov. Je veľmi inovatívne a prekvapí vás tak, že sa nebude stačiť diviť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Plush Slippers Pink

    Mäkučké, teplé a hlavne sexy papučky pre všetky milovníčky penisov. Dajte svojej drahej polovičke originálny darček, ktorý jej bude pripomínať nielen vašu osobnosť, ale predovšetkým vaše mužstvo! Zároveň aj príjemne zahrejú.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Out Of The Blue Mug Boobs 189

    Chcete, aby každá vaša káva bola výnimočná? Nezáleží len na tom, čo pijete, ale tiež na tom, z čoho to pijete Tento krásny hrnček vám pripomenie, aký skvelý pocit je mať v rukách kozičky. Zároveň je vhodný ako darček pre všetkých obdivovateľov ženského poprsia! Takže, kto si dá kávu z prsíčok?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions You & Me On a Bed of Roses!

    Aby vaše intímne chvíle boli ešte výnimočnejšie! Nič nie je tak romantického ako ruža, súhlasíte? Tak nachystajte posteľ a posypte ju týmito opätovne použiteľnými látkovými okvetnými lístkami ruží!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Párty Alias Ženy versus Muži

    V tejto verzii obľúbenej párty hry hrajú ženy proti mužom či – inak povedané – muži proti ženám. Jeden z hráčov vždy vysvetľuje slovo alebo slovné spojenie svojmu tímu tak, aby ho členovia tímu uhádli, a tým sa priblížili k víťazstvu. Ale také jednoduché to nie je. Ženy budú vysvetľovať slová z mužského sveta (napríklad hasák, karburátor) a muži vysvetľujú slová zo sveta žien (napríklad ovulácia, pedikúra).

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Manželská šeková knížka pro ŽENU

    Najlepšie darčeky sú tie od srdca. Najlepšie darčeky sú zážitky. Darček by mal byť originálny. Súhlasíte s tým všetkým? Tak ste práve našli ideálny darček pre vašu milovanú manželku. Táto šeková knižka obsahuje tucet kupónov na potešenie obdarované, ktoré budú baviť obdarovaného aj vás!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Out Of The Blue Metal Bottle Opener Penis with Magnet

    Bude neposlušne zdobiť vašu chladničku a bude vám slúžiť pri otváraní vášho obľúbeného moku. Čo to je? Magnetka na chladničku v tvare usmievavého penisu a koncovým otvárakom na pivo! Práve ste našli ideálny, vtipný darček pre pivárov, ale tiež pre všetky kamošky, kolegyne, milenky ... Otvorte si pivo penisom!

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Out Of The Blue Ceramic Mug Boobs 681

    Chcete, aby každá vaša káva bola výnimočná? Nezáleží len na tom, čo pijete, ale tiež na tom, z čoho to pijete! Tento krásny kozatý hrnček vám spríjemní každú kávu alebo akýkoľvek iný horúci nápoj. Zároveň je vhodný ako darček pre všetkých obdivovateľov ženských pŕs! Takže, kto si dá kávu z prsíčok?

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Čím viac ju budete používať, tým menšia bude! Ťukáte si na čelo, čo je to za nezmysel? Toto totiž nie je obyčajná vagína, je to vagína ako mydlo. Je to teda tá najvoňavejšia vagínka, ktorá sa vám kedy dostane do rúk. Premasírujte ju, napeňte a užite si ten pocit, kedy ju celú vlhkú držíte v ruke, ach!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Rainbow Mens Thong

    Je vaša najobľúbenejšia farba dúhová? Možno hľadáte aj dúhovú bielizeň, ktorá bude veselá, hravá, dúhová a zároveň úžasne zvodná. Tieto tangá majú univerzálnu veľkosť, ktorá by mala sadnúť všetkým priaznivcom dúhy, a sú príjemné a pohodlné na nosenie. Noste ich na výnimočné príležitosti i počas všedných dní!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games SEX! Scratch Tickets English Version

    Máte radi adrenalín z ľahkého hazardu, ktorý so sebou prináša stieracie žreby? S týmito žrebmi okrem neho ucítite aj vzrušenie a viete čo? Každý z nich je výherný! Vyškriabať si na nich môžete sexy polohu, tak do toho.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Manželská šeková knížka pro MUŽE

    Najlepšie darčeky sú tie od srdca. Najlepšie darčeky sú zážitky. Darček by mal byť originálny. Súhlasíte s tým všetkým? Tak ste práve našli ideálny darček pre vášho milovaného manžela. Táto šeková knižka obsahuje tucet kupónov na potešenie obdarovaného, ktoré budú baviť obdarovaného aj vás!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Pull & Play Game English Version

    Pripadá vám, že váš vzťah spadol do priepasti menom monotónnosť a rutina? Alebo jednoducho potrebujete nové podnety na to, aby sa vám podarilo aj po rokoch vo vašom vzťahu udržať iskru? Pull & Play je hra pre páry, vďaka ktorej si užijete zmyselné intímne chvíle bez ohľadu na vaše pohlavie a sexuálnu orientáciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Original Pussy Straws Flesh 9 pack

    Ako urobiť popíjanie ešte o niečo zábavnejšie? Vezmite si k pitiu slamky so sexi vagínou, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári pri každom napití. Hodí sa nielen na party a rozlúčky so slobodou, ale aj na obyčajné osamelé večerné popíjanie starých mládencov. Tak na zdravie všetkých vagín!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Cumfetti Sperm Shaped Confetti Party Popper

    Chystáte nejakú netradičnú oslavu, party alebo napríklad rozlúčku so slobodou? Vystreľovacie konfety v tvare spermií sa určite budú hodiť! Kúpte ich ako vtipný darček pre nastávajúcu nevestu, alebo si ich vystreľte do vzduchu len tak doma.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Scratch & Sex Lesbian English Version

    Tiež milujete stieracie žreby a to napätie, ktoré prinášajú? Teraz si pri ich stieraní môžete užiť aj trochu vzrušenia! Tento žreb totiž skrýva rôzne polohy, ktoré určite so svojou partnerkou túžite objavovať. Je to jednoduché a zároveň veľmi efektívne a nápadité spestrenie večera, tak si ho nenechajte ujsť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games We've Never English Version

    Chcete vyskúšať niečo nové a okoreniť tak svoje erotické hry? Táto hra je na to ideálna! Obsahuje niekoľko sád kartičiek, ktoré vám určia miesto, zábavu, hračky, odpustky, role a ďalšie. Pusťte si do svojho intímneho života svieži vánok objavovania nových vášní.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Tipni si! Známe se? 18+

    Viete, koľko vašich spoluhráčov nikdy nebolo neverných? Koľko si ich hryzie nechty, alebo sa šťourá v nose? A koľko z nich niekedy sfalšovalo dôležitý podpis? Aj keby ste to nevedeli, môžete si tipnúť.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Sex Marks The Spot English Version

    Erotická zábava začína práve vo chvíli, keď so svojím náprotivkom pretekáte o erotickú fantáziu. Rozložte túto nezbednú mapu potešenia a hranie prispôsobte svojim túžbam. Súčasťou sú aj kartičky Sex It Up s ktorými zvyšujete stávky aj teplotu v miestnosti!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Jizz Drinking Game

    Perfektná chlastací hra nielen na rozbehnutej párty! Naplňte tohto ružového fešáka obľúbeným alkoholom alebo pokojne aj nealkom, roztočte guličky a pumpujte! Pravá gulička vám ukáže, kam máte mieriť a ľavá koľkokrát musíte pumpovať. Užite si veľa zábavy!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex-O-Chess The Erotic Chess Game

    Máte chuť na vzrušujúce erotické hrátky vo dvojici? Skúste tieto jedinečné šach! Sex-o-Chess je vzrušujúca a sexy variant klasických šachu, pýtate sa, ako to asi funguje? Bežné pravidlá sú rozšírené o erotické prekvapenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Oral Sex Card Game

    Ako ešte viac okoreniť orálne hrátky? Vieme, ako na to! S touto hrou v podobe kartičiek objavíte 50 nových polôh pre predohru a orálny sex. 25 kartičiek je určených pre neho a 25 pre ňu, tak objavte nové fantázie, ktoré nepôjde nemilovať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Slippers Penis Skin

    Mäkučké, teplé a hlavne sexy papučky pre všetky milovníčky penisov. Dajte svojej drahej polovičke originálny darček, ktorý ju bude pripomínať nielen vašu osobnosť, ale predovšetkým vaše mužstvo! Zároveň aj príjemne zahrejú.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 268

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.