×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

ODPORÚČAME

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Strict Deluxe Thigh Sling With Wrist Cuffs

    Užite si svojho partnera pevne spútaného do tých najlepších polôh so Strick Deluxe Thigh Sling. Obmedzovanie pohybu je jedným z najobľúbenejších sexuálnych spestrení. Tento produkt ponúka veľa variácií ako si ho užiť a bude iba na vás, do akej miery obmedzíte pohyb svojho otroka. Čo tak pripútať stehnú k hrudníku a užiť si vzrušujúce prenikanie v tejto polohe, kedy úplná moc bude len vo vašich rukách? Putá na zápästie a členky sú mimo iné príjemne polstrované, takže vaše šteklenie môže bez problémov trvať aj hodiny.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo Vibrator with Suction Cup 8.5" Brown

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne vibrovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 5 rôznym režimom prirážania a 7 režimov vibrácií. Zamilujete si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth INTENSE Clitoral Stimulating Gel 30ml

    Kanadská spoločnosť Intimate Earth™ prináša na trh stimulačný gél bez kompromisov! Špeciálne zloženie, ktoré vás privedie do extázy, akú ste ešte nezažili. Verzia INTENSE s vyššiou koncentráciou prírodných účinných látok.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Black

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Patricia Sex Doll 5.5kg

    Trápi vás samota a snívate o dievčati s kyprými prsiami, útlym pásom, šťavnatou vagínou a hladným análikom? Patricia je tu na to, aby vám splnila vaše priania! Nemá síce hlavu, takže si s ňou veľmi nepokecáte, ale za to má dva zmyselné otvory, ktoré sa už teraz tešia na váš penis!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Lovers

    Tenga Egg Lovers Vás chytia nielen za srdce. Po vyskúšaní Egg Lovers budete chcieť skúsiť ďalšie masturbátory od Teng.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Erotika - Bio telový a masážny olej 50ml

    Uvoľní napäté svaly a stresovanú myseľ a navodí príjemné pocity vzájomnej blízkosti.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Prostate Vibrator with 12 Impact and Vibration Modes Black

    Elegantne navrhnutý a dokonale tvarovaný stimulátor prostaty s trojitou mocou. Prvá z nich sa stará o vibrácie na prostatu a druhá ponúka jemné údery zamerané priamo na toto citlivé miesto. 12 vibračných režimov a 12 režimov poklepávania bude duniť mäkkým silikónovým telom. Aby toho nebolo málo, tak si na svoje príde aj hrádza, ktorú budú tiež tešiť zmyselné vibrácie. Spoznajte nezabudnuteľné orgazmy a chvíle slasti!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Alien

    Klasické odliatky vagín pornoherečiek pre vás nie sú vzrušujúce? Túžite po niečom viac? Po niečom medzi nebom a zemou? Po niečom nadprirodzenom? Alien sa nemôže dočkať vášho mužstva! Má zvodnú perleťovo modrú farbu a chystá sa posunúť hranice vašej fantázie. Jej exkluzívna vnútorná textúra je navrhnutá na základe najobľúbenejších textúr presne tak, aby pre vás bola neodolateľná a intenzívna. Kvalitu potom zaručuje svetovo obľúbená americká značka Fleshlight!

    99,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Play Real Feel Pleasure Gel 50ml

    Durex Play Real Feel lubrikačný gél na silikónovej báze je hodvábne hladký a teplý na dotyk, a tak poskytuje prirodzenejší zážitok pre Vás a Vášho partnera. K dostaniu exkluzívne u nás!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Chcete všetko alebo nič? Tento jedinečný masturbátor od prestížnej značky Paloqueth má pre vás úplne všetko! Ponúkne vám 7 výkonných režimov rotácií a prírazov, ktoré z každej vašej masturbácie urobia nezabudnuteľný zážitok. Pokiaľ milujete orálny sex, budete to milovať s touto technicky vyspelou hračkou. Pohodlne sa usaďte alebo položte na chrbát a užite si ohromujúci zážitok!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Jessica Sex Doll 9kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Potom túži po pároch perfektných pŕs, ktorý sa budete môcť pomaznať, pokrčiť ich alebo dokonca medzi ne zájsť penisom? Áno a áno? Toto je Jessica, vaša nová milenka, ktorej jediným poslaním je vaša maximálna spokojnosť.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Barbara Sex Doll 1.6kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domov pre váš opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym i análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    91,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Keith Set Čierna

    Sexi kúsok, ktorému nemá šancu odolať! Príťažlivý set je kombináciou hladkého, mierne lesklého saténu a rafinovanej kvetinovej čipky.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pleaser Adore-3000 - Dámske čižmy Čierne Lakované

    Sexy čierne lakované naťahovacie čižmy nad kolená na vysokej platforme, s podpätkom vysokým 17,8 cm a platformou obuvi vysokou 7 cm. So zipsom na vnútornej strane.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 3 Black

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi a výkonným vibrátorom vás rozvlní na zbláznenie. Všetko je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu a na svoje si príde klitoris, vagína aj hrádza. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pleaser Adore-709 - Dámske sandálky Čierne Lakované

    Čierne lakované spoločenské sandálky s podpätkom vysokým 17,8 cm a platformou obuvi vysokou 7 cm.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glossy Wetlook Stockings with Lace

    Nebezpečné a zároveň romantické sú tieto pančušky mokrého vzhľadu. Pôsobia super vyzývavo a sú zdobené nežnou čipkou v hornej časti. Dovoľte, aby príjemný materiál priľnul k vašej pokožke ako druhá koža, a užite si zvodný a sebavedomý pocit.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glossy Wetlook Dress Karolina Black

    Ako dať najavo svoju absolútnu zvodnosť a divokosť zároveň? Postačí vám k tomu správne zvolené oblečenie a týmito sexi šatami rozhodne neurobíte krok vedľa. Májú úchvatnú prednú časť s erotickými šnurovačkami a tiež nastaviteľné popruhy na podväzky. Vďaka pružnému materiálu šaty pekne padnú a vy sa v nich budete cítiť komfortne a sebavedome.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Feel 1000ml

    Klasický lubrikant na báze vody od značky Waterglide. Je bez príchute, vône, farby a zaisťuje dlhotrvajúcu príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Black

    Račte objaviť veľkolepý sonický masér od Lelo s trojitým účinkom, ktorý raz a navždy premení vaše zmýšľanie o potešení! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma Wave. Vychádza z radu Enigma a ponúka všetko, čo jej predchodcovia plus funkciu WaveMotion k tomu. Vychutnajte si silnú stimuláciu klitorisu pomocou sonických vĺn a vibrácie a pohyby vo vnútri vás!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Christmas Box

    Čo keby váš predvianočný čas bol naplnený láskyplným potešením? Či už si tento pôvabný darčekový box nadelíte už pred sviatkami alebo až pod stromček, čaká vás bezkonkurenčne vzrušujúci obsah aj rozkošný design. Darujte potešenie, zmyselnosť a vášeň, ktorú si užijete v páre.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Autoblow A.I.+ Machine

    Dlho očakávaná nová vylepšená verzia Autoblow AI! Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový a ešte lepší Autoblow AI? Nechajte sa unášať tým najlepším pofajčením! Táto inteligentná hračka je naprogramovaná tak, aby vám dala okúsiť realistickú kuřbičku, pri ktorej nebude musieť pohnúť rukou.

    369 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • SKYN® Original 50ks

    S kondómom SKYN® Original od firmy Ansell objavíte unikátny pocit, ako by ste na sebe nič nemali.

    57,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vaše dosiaľ nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnosťou. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne vytvorenom prístroji kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiadúcich drôtov a káblov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth BDSM Sex Bondage Set for Bed Q01-0007 Black

    Všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoj náprotivok pripútali k posteli a trochu ho poškádlili! Okoreňte svoje hrátky zmyselnosťou, prebuďte všetky nervové zakončenia a budujte vzrušujúce očakávania.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glossy Wetlook Mini Skirt with Cut-Out Detail

    Vyzývavá mini sukňa s maličkými rozparkami po stranách. Obopne vaše boky a zvýrazní zadoček neodolateľným spôsobom. Materiál mokrého vzhľadu je totiž super sexy a v kombinácii s vašou prdelkou spôsobí vzrušujúce zemetrasenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.