×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

ODPORÚČAME

Položky 65 až 96 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Anais Echo Set Black

    Odvážna a neodolateľná budete iba v tejto sade spodnej bielizne Anais Echo! Podprsenku a tangá tvoria elastické popruhy, ktoré sa pohrajú s fantáziou vášho náprotivku. Mäkký a pružný materiál vás obopne, zdôrazní vaše krivky a podtrhne ženskú eleganciu. A čo je čerešničkou na torte? Otvorený rozkrok, vďaka ktorému budete vždy pripravená na akciu!

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondážna súprava

    Objavte nový štýl bondážnych hrátok s touto jedinečnou sadou Päťdesiatich odtieňov sivej Keep still over the Bed Cross Restrain, ktorá umožňuje držať putá členkov a zápästí vertikálne či horizontálne.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Elon Intelligent Masturbator with Up&Down Movement, Vibration, Heat & Phone Holder

    Neviete si predstaviť naháňať bez porna? Tento masturbátor myslí na všetko a je vybavený držiak na mobil, ale pozor, to je len začiatok toho, čo všetko vie. Ponúkne vám 8 režimov pohybu hore a dole a bude sa tak pohybovať po vašom penise a dôverne pripomínať pocit ako vo vagíne alebo zručných ústach. K tomu pridá ešte 10 vibračných režimov a funkciu zahrievania až na 42ºC pre hrejivý a príjemný pocit v priebehu niekoľkých minút. Prispôsobte si ho svojim predstavám a vychutnajte si tú najlepšiu masturbáciu všetkých čias!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Petits Joujoux Massage Candle A trip to Paris - Masážna sviečka 120g

    Sladká a stimulujúca vôňa, ktorá doslova zelektrizuje vaše zmysly. Vanilka a teplé santalové drevo v dokonalej súhre sa rozvinú izbou a vy si budete môcť dopriať tú najdokonalejšiu masáž.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer OG Lilac

    Produkty značky Womanizer sú dokonalé vo všetkých smeroch a inak tomu nie je ani pri tejto absolútnej novinke, ktorá vám vezme dych. Womanizer OG je vôbec prvý vibrátor na svete, ktorý používa jedinečnú technológiu Pleasure Air na cielenú stimuláciu G-bodu. Pridajte k tomu ešte vibrácie a vydajte sa na úžasnú orgazmickú cestu.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Nemôžete sa rozhodnúť, či si doprajete nasávací simulátor klitorisu alebo vibračné vajíčko? Obe dve hračky potrebujete! A preto Adrien Lastic prichádza s touto dvojicou, ktorú tvorí simulátor sania na klitoris a vibračné vajíčko. Používajte ich spoločne alebo každý zvlášť a vyskúšajte tiež smart aplikáciu ako diaľkové ovládanie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Stále ste ešte nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Poloquet poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s parterom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Spanish Fly Extreme Women 30ml

    Afrodiziakálne kvapky pre ženy sexuálny apetít a pôžitok. Táto špeciálna zmes vitamínov C + L-arginínu a extraktu z koreňa archangeliky zvyšuje libido u žien a rieši problémy s predčasnou ejakuláciou u mužov.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Erotic Advent Calendar Spread Love & Joy

    Špeciálny vianočný čas si vyžaduje špeciálny adventný kalendár, s ktorým toto magické obdobné bude plné lásky a vášne. Objevujte 24 obojstranných krabičiek so sexy obsahom. Elegantný a prepracovaný vzhľad kalendára v kombinácii s luxusnými obsiahnutými produktmi tvorí vzrušujúci skvost plný láskyplných hračiek, ktorým svojej drahej polovičke spríjemníte predvianočný čas tým najlepším spôsobom!

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA013-M Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 22cm Skin

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok realistického tvaru a mäsitých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wug Gum Climax 10 pack

    Potrebujete trochu pomôcť, čo sa sexu týka? Dajte šancu žuvačkám WUG Gum, ktoré zvyšujú libido, stimulujú produkciu estrogénu, zvyšujú hladinu testosterónu a zvyšujú tiež prietok krvi v panvovej oblasti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT eXXtreme Libido Caps Women 10tbl

    Hot Exxtreme libido sú tabletky pre ženy, ktoré skvalitňujú a zvyšujú ženský zážitok z milovania a súčasne podporujú ich túžbu. Tabletky zlepšujú prekrvenie intímnych partií.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Vulse App-Controlled Thrusting Egg Vibrator

    Snívate o perfektných orgazmoch, intímnych hrátkach na diaľku, zmyselných prírazoch a vibráciách? Lovense predstavuje Vulse, vajíčko s neobmedzenými vibračnými a prirážajúcimi možnosťami, ktoré môžete ovládať smartfónom, hodinkami, hlasom, melódiou aj na diaľku. Vibračné a prirážajúce nastavenia môžete vytvárať, sťahovať, zdieľať. Výkonný, ale zároveň tichý motor vám umožní tajné chvíle rozkoše na verejnosti.

    219 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Master Series Extreme Sex Bench

    Vdýchnite život svojim temným fantáziám a pripravte sa na intenzívne scény, prírazy a mučenie s Extreme Sex Bench! Jedná sa o veľmi kvalitný erotický nábytok vyrobený z robustnej ocele s pohodlnou polstrovanou časťou na telo, nohy, ruky i hlavu. Doprajte svojmu náprotivku pocit bezmocnosti a sebe naopak pocit moci. Lavica vám umožní sex, orál i mučenie, vďaka ergonomickému tvaru bude vaše prenikanie skutočne hlboké a tvar opierky na hlavu umožní vášmu otrokovi vzdychať vzrušením alebo kvíliť bolesťou.

    1 149 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Expert na vaše uspokojenie! Tento vibrátor s funkciou lízania o 7 režimoch vám dopraje množstvo vzrušujúcich pocitov. Je to šikovný elegán, ktorý sa postará vibráciami o vnútornú časť vagíny a jazýčkom si vezme do parády klitoris. K prepojovacej časti ho navyše môžete ohnúť a úplne tak zmeniť jeho tvar, či už z akéhokoľvek dôvodu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SKYN® Original 20ks

    S kondómom SKYN® Original od firmy Ansell objavíte unikátny pocit, akoby ste na sebe nič nemali.

    22,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sagami Original 0.01 20 pack

    Najtenšie kondómy na svete! Luxusné pánske kondómy z polyuretánu s rezervoárom a úplne bez "gumového" zápachu. Tenký iba 0,01 mm! Skvele vedie teplo a je absolútne priehľadný.

    149 €

    60,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    Toto je váš nový „bro“, s ktorým vaša masturbácia už nikdy nebude, čo bývala. Bro totiž vie vzrušivo prirážať a prevezme tu úplne všetku „prácu“ za vás. Vám bude stačiť sa pohodlne posadiť a užiť si, ako kĺže hore a dole, tak intenzívne až sa vám z toho zatočí hlava a pri orgazme sa pod vami prepadne zem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Titan Gel Gold Special Gel for Men 50ml

    Túžite po väčšom penise, ohromujúcej a nekonečne dlhej erekcii a čarokrásnom milovaní? Ak áno, mohlo by sa stáť za to vyskúšať Titan Gel Gold, ktorý sľubuje veľa benefitov a vaša intimita by sa vďaka ním mala obrátiť hore nohami. Objavte jeho účinky na vlastnom penise.

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Alien Lady & Butt

    Túžite po zážitku ako z iného sveta? Vyberte si malý modrý Alien Quickshot, ktorý je kompaktný a ľahko skladovateľný. Ponúkne vám nadpozemskú vagínu aj zadoček, a hoci je jej textúra krátka, je neuveriteľne intenzívna a stimulačná.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Premium Glide 100ml

    Silikónový, hypoalergénny lubrikačný gél pre extra dlho trvajúcu a zamatovo jemnú lubrikáciu. pjur® med je rada lubrikantov Pjur vhodná pre alergikov. Obsahuje len tie najkvalitnejšie prírodné zložky.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    87,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Vzpruha pre váš sexuálny život, či už sólo alebo v páre! Quickshot Turbo od celosvetovo prestížnej a obľúbenej značky Fleshlight je kompaktný masturbátor, ktorý medzi ostatnými vyniká svojou kvalitou a schopnosťou dopriať vám úchvatnú stimuláciu. Pohodlne padne do ruky a po zasunutí váš penis uvíta patentovaný stimulačný systém.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glossy Wetlook Bodysuit Alessandra Black

    Ako dať najavo svoju absolútnu zvodnosť a divokosť zároveň? Postačí vám k tomu správne zvolené oblečenie a týmto sexi body rozhodne neurobíte krok vedľa. Má erotické krajkové detaily, a hlavne úplne odhalený chrbát len so šnúrkou a mašličkou. Vďaka pružnému materiálu body pekne padne a vy sa budete cítiť komfortne a sebavedome.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Wug Gum Erect 10 pack

    Potrebujete dobiť baterky vášmu libidu a erekcii? Žuvačky WUG Gum erecta podporia vašu sexuálnu túžbu a výdrž zároveň. Obsahujú 50 mg rastliny MACA, ktorej účinky objavili už Aztékovia. V kombinácii s arginínom, zinkom a vitamínom B6 tak vzniká žuvka, vďaka ktorej zmiernite únavu a objavíte v sebe sexuálneho kráľa.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rhino Gold Gel 50ml

    Ako dlho už vás trápi váš malý penis? Mesiace alebo snáď roky? Je na čase s tým skoncovať a vyskúšať tú najsilnejšiu zbraň na trhu, ktorou je Rhino Gold Gel! Po pár aplikáciách zaznamenáte jeho účinok a budete sa radovať nielen z penisu tvrdého ako oceľ, ale aj z neuveriteľne intenzívnych orgazmov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave Chrome

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu – sprchová hlavica pre potešenie žen!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.