×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Cottelli čierna

Položky 33 až 64 z celkom 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cottelli Bondage Shelf Bra Set 2221241 Black

    Podmanivý vzhľad, z ktorého pôjde hlava okolo! Táto sada spodnej bielizne je výstredná a nevídaná! Mierne vystužená podprsenka disponuje kosticami pre nádherný výstrih, podväzkový pás má nastaviteľné popruhy a tangá zas otvorený rozkrok. Najlepšie však sú odnímateľné putá na paže, ktoré sú pripevnené pomocou retiazok.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Strapless Crotchless String Body with Collar & Cuffs 2643499 Black

    Pripravte sa na úchvatne vzrušujúce okamihy s týmto nevšedným bodmi. Je bez ramienok, ale zato má obojok pripojený retiazkou. Vyrobené je z čierneho matného materiálu, a okrem obojku sa môžete tešiť aj na putá a otvorený rozkrok so stimulačnou retiazkou, ktorú môžete aj zložiť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless String 2320002

    Čipkované tangá s otvoreným rozkrokom pre úspešné a zmyselné zvádzanie! Budete si v nich pripadať vskutku neodolateľne a až dôjde na vec, tak ich vďaka otvorenému rozkroku ani nebudete musieť dávať dole. Doprajte si svoj nový najobľúbenejší kúsok sexi bielizne

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Shelf Bra 2220300 Black

    Nádherná podprsenka pre perfektné poprsie! Má čiernu farbu a zmyselne odhalí a tiež vytvaruje vaše poprsie. Jej košíčky sú len mierne vypchaté, vybavená je kosticami a má široké nastaviteľné ramienka. Vďaka pružnému materiálu skvele padne a ohromujúcim spôsobom predvedie vaše sexi krivky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Pearl String 2310023 Black

    Pružné a perfektne padnúce nohavičky s perlovou retiazkou v rozkroku. Perličky sú v tomto prípade nielen krásne, ale tiež vzrušujúce, pretože vás budú jemne masírovať. Ukážte sa v nohavičkách svojmu partnerovi a rátajte s tým, že vám rozhodne neodolá!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli samodržiace pančuchy 2520249

    Dámske samodržiace pančuchy Cottelli. Pančuchy sú zakončené čipkou a posilneným silikónovým prúžkom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Silicone Breasts included Bra 2x1000g

    Chcete mať väčšie alebo aspoň nejaké prsia z minúty na minútu a bez nepríjemných a drahých operácií? Premeňte svoj sen na skutočnosť s Cottelli silikónovými prsiami dodávanými vrátane podprsenky. Majú absolútne realistický vzhľad a vytvoria dokonalý dekolt. Prestaňte snívať a majte konečne poriadne veľké prsia!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bra and String Set 2211254 Black

    Zmyselná kombinácia čipky a popruhov pre dokonalé zvádzanie! Táto sada obsahuje čipkovú podprsenku a tangá a dekoratívne popruhy. Čipkovanú časť u podprsenky môžete dokonca z časti odopnúť a ukázať tak svoje prsia! Vychutnajte si pocit nekonečnej zvodnosti, keď si túto bielizeň oblečiete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Longline Bra & Crotchless Thong Matte Look Set 2221330 Black

    Elegancia a sexy podmanivosť zároveň! Táto sada obsahuje podprsenku s kratučkou sukienkou a tangá s otvoreným rozkrokom. Okrem toho nechýbajú putá na ruke, všetko v sofistikovanom čiernom matnom vzhľade s červenými kontrastnými popruhmi vo vzhľade živôtikov zdôrazňujúci pás. Nachystajte sa na vášnivý večer, ktorý nebude mať obdobu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2642239 Black

    Patríte medzi ženy, ktoré presne vedia, čo chcú? V tom prípade nie je divu, že ste klikli práve na toto body! Je na prvý pohľad absolútne zmyselné a vyžaruje z neho vášeň a túžba po nových zážitkoch, čo bude vyžarovať aj z vás, až sa do neho oblečiete. Je rozkrok je otvorený rovnako ako prsia a súčasťou balenia sú aj krajkové podväzky s pripevnenými putami. Vychutnajte si erotické okamihy, na ktoré len tak nezabudnete!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Briefs 2322218 Black

    Skvelý strih a úžasne horúci dizajn! Tieto čierne nohavičky od Cotteli sú ušité z jemnej a pružnej čipky s nepriehľadným materiálom v oblasti rozkroku. Sú veľmi strečové, takže sú aj pohodlné na nosenie a skvele sadnú. Noste ich nielen na zvláštne príležitosti, ale aj počas všedných dní!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Lace Tights 2510405 Black

    Jedine tieto pančuchy zaistia, že krása vašich nôh bude neprehliadnuteľná! A čo viac, keď v nich ulovíte svoj objav, tak ho dostanete do kolien otvoreným rozkrokom. Pružný materiál bude príjemný na nosenie a prevedenie imitujúce nadkolienky sa hodí na akékoľvek príležitosti.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Lace Garter 2460106 - Čipkovaný podväzok Čierna

    Klasický čierny podväzok z čipky je perfektnou bodkou k spodnej bielizni.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Underwired Shelf Bra 2220938 Black

    Pre vaše sexi krivky! Táto mierne vystužená podprsenka s kosticami a ozdobným krúžkom dodá šarm vášmu poprsiu. Zmyselne ho vytvaruje a zároveň odhalí, zatiaľ čo pružné popruhy vykúzlia dych vyrážajúci dekolt. Mäkká a pružná kvetinová čipka je romanticky rajcovná a vy sa v tejto podprde budete cítiť ako bohyňa, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 9cm Lace Trim 2520664 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich široká 9 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Open Cup Set with Pearls 2633043 Black

    Milujete perličky? Táto nádherná sada spodnej bielizne od Cottelli je nimi bohato zdobená! Tvorí ju korzet s otvorenými košíčkami a podväzkami a otvorené tangá. Oba kúsky sú ušité z čiernej čipky a čierneho tylu, čo nádherne kontrastuje so striebornými krúžkami a perličkami, ktoré rámujú poprsie a dráždia rozkrok. Pridajte obľúbené pančuchy a staňte sa tou najerotickejšou kráľovnou zvádzania.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Panties, Briefs and String Set 2310279 Black

    Trojica nohavičiek pre rozmanité príležitosti! Ktoré z nich si vyberiete ako prvé? Čipkové bez rozkroku, klasické tangá alebo drobné nohavičky s polopriehľadným kvetinovým vzorom? Voľba je na vás, ale už teraz je isté, že všetky z nich sú pohodlné na nosenie a zároveň vyzerajú neskutočne sexy.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body with Hand Loops

    Body predstavujúce dokonalú kombináciu sexi lesklého materiálu, priehľadnej tkaniny a nebezpečnej možnosti spútania. Uprostred body sa nachádza dômyselný krúžok, prsia sa dajú vďaka malým zipsom čiastočne odhaliť a zips sa nachádza aj v rozkroku. Dve slučky na chrbte priamo vyzývajú, aby ste v nich uväznili ruky, tak na čo ešte čakáte?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2641771 Black

    Ak je bondage vašou obľúbenou kratochvíľou, tak bude toto body vašim obľúbeným oblečením. Má prísne dominantný vzhľad a ušité je z mäkkého pružného materiálu, takže sa skvele prispôsobí vašej postave. Jeho matný vzhľad s kovovými detailmi a popruhmi na podväzky budí rešpekt. Zipsy cez prsia a ozdobné cvočky dodávajú odvahu a obojsmerný zips cez rozkrok je sexy a praktický. Vložte paže do pút na suchý zips a dajte najavo svoje erotické chúťky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Nipple Stickers Stars

    Chystáte prekvapenie pre svojho miláčika? Nezabúdajte na doplnky! Tieto kamienkové samolepky na bradavky dokážu zázraky, lebo nenápadne prebudia jeho hravý inštinkt a prinútia ho k zvádzaniu. Vyskúšajte ich efekt!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Matt Satin Corset 2611465 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky? Tak jedine v tomto sexi korzete od Cottelli! Ušitý je z jemného matného saténu a má všitých 7 tvarovacích tyčí, vďaka ktorým zaistí dokonale pohodlné nosenie a pôvabnú siluetu. Predný zips zaistí rýchle a jednoduché obliekanie a samozrejme aj vyzliekanie. A to najlepšie – zadná šnurovačka! Tá je podšitá látkou, takže nebude vidieť kožu a vy korzet môžete skombinovať s čímkoľvek z vášho šatníka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Choker with Pearls and Rhinestones 2450186 Black

    Chcete byť romanticky hravá a pôvabne sexi? Nezabúdajte na doplnky! Čierny vyšívaný obojok od Cottelli sa bude vynímať na vašom krku a podtrhávať váš outfit. Zaväzuje sa na saténovú stuhu a je zdobený bielymi perlami.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Harness Set 2480476 Black

    Zvodný postroj ako neodmysliteľný doplnok vášnivých nocí! Je elegantný, vyzývavý a trochu drzý, lebo z neho srší túžba po BDSM dobrodružstve. Zároveň je však pohodlný na nosenie a nastaviť si ho môžete podľa svojich potrieb. Oblečte si ho pod polopriehľadné šaty a urobte ten pravý sexi dojem!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Crotchless Floral Lace Panties with Stimulating Pearls 2311020 Black

    Chcete si urobiť radosť sexi bielizňou, ktorej nosenie vám bezpochyby zdvihne sebavedomie? Vyberte si tieto nádherné nohavičky z jemnej čipky so zvodnými detailmi. Sú mäkké a pružné, čo zaručuje pohodlné padnutie a majú zvodne otvorený rozkrok, ktorý je navyše vybavený perličkovým stimulačným retiazkou. Zabudnúť nesmieme ani na rozkošnú šnurovačku, ktorá vezme dych každému, ku komu sa otočíte chrbtom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Elegant Matte Look Suspender Belt with 8 Straps 2340356 Black

    Kúzlo minimalizmu a sex-appealu! Tento elegantný podväzkový pás v sofistikovanom matnom vzhľade je skvostný na pohľad a pohodlný na nosenie. Je vysoký 11 cm a zdobia ho kovové detaily striebornej farby. Mäkký a pružný materiál budete milovať!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Rio String Body Matt Look 2643235 Black

    Nekonečná zvodnosť v noblesnom matnom vzhľade! Toto priliehavé body v elegantnom strihu od Cottelli Party svojim mäkkým a pružným strihom priľne k pokožke ako druhá koža. Ponúka dych vyrážajúci hlboký výstrih a otvorený chrbát. Extra vysoký strih nohavičkovej časti ukáže zadok v tom správnom svetle. Zapínanie v rozkroku je praktické aj zvodné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Lace Babydoll 2741130 Black

    Chcete erotickým spôsobom predviesť svoje sexi krivky? Oblečte si túto nádhernú košieľku z jemnej čipky a priehľadného tylového materiálu. Koketné rázporky cez prsia môžete zaviazať na mašličku alebo tiež nemusíte. Dvojvrstvová tylová sukňa zakryje vaše boky a čo myslíte, odolá vám niekto?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Strap Bikini 2230313

    Ste odvážna? Toto oblečenie totiž nie je pre plaché! Je tvorené ramienkami a popruhmi, ktoré vôbec nezakrývajú, ale iba zdôrazňujú, pútajú pozornosť a prinášajú i možnosť spútania rúk. Podčiarknite svoje ja a zvýraznite svoje túžby!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Suspender Tights 2530287 Black

    Zebrí vzor je trendy a trendy budete aj vy v týchto sexi pančuškách! Ich strih pripomína falošné podväzky a rozkrok necháva voľný (prečo asi?). Sú pružné a príjemné na nosenie, pretože sa v nich budete cítiť nielen zvodne, ale tiež pohodlne. Vyjdite si v nich na rande alebo kamkoľvek, kde budete chcieť urobiť dojem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Set 2214237 Matte Black

    Hľadáte bielizeň, v ktorej sa budete cítiť maximálne zvodne a zároveň príjemne pohodlne? Táto trendy sada od Cottelli splní vaše požiadavky. Podprsenka je vybavená kosticami a vytvára omamný výstrih, ktorý je ešte podčiarknutý modernými popruhmi. Krásny čierny matný materiál nádherne kontrastuje so striebornými krúžkami v oblasti dekoltu a prednej časti nohavičiek. Vychutnajte si ten pocit, kedy sa v perfektnom prádle cítite svoje a sebavedomé!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Snakeskin Tight Short Dress 2718537 Black

    Vaša druhá sexy koža! Tieto úchvatné krátke a priliehavé šaty od Cottelli vás perfektne obopnú a budú sa skvele hodiť ako do spálne, tak na párty. Majú matný trblietavý zvodné hadej kože a po prednej časti sa pne zips od stojačika až po lem. Šaty sú fantasticky pružné a vy sa v nich budete cítiť úplne komfortne.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Semi Transparent Mini Dress 2717735 Black

    Sexi šatôčky s efektívnym riasením pre dokonalé zvýraznenie kriviek! Za každú cenu budú lichotiť vašej postave, takže verte, že sa v nich budete cítiť príjemne a sexi. Majú rukávy po lakte a sú ušité z polopriehľadného pekného materiálu. Užite si pohodlie a pocit zvodnosti a prekvapte v nich nielen v spálni, ale pokojne aj na party!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.