×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Cottelli

Položky 33 až 64 z celkom 246

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cottelli Bondage Set 2632870 Black-Red

    Vzrušujúce oblečenie s otvoreným rozkrokom a putami a obojkom v balení! Strečový materiál je veľmi príjemný na nosenie a jeho matný vzhľad zmyselne kontrastuje s červenými ramienkami, podväzkami a opaskom. Košíčky podprsenky majú kostice a podväzkové popruhy sú nastaviteľné. Nezabudnite efektívne využiť krúžok na obojku a pripnúť k nemu čokoľvek, čo uznáte za vhodné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli School Girl Costume 2470918

    Nezbedná školáčka, ktorá má problém so slušným správaním. Niekoho vám to pripomína? V tomto kostýmčeku sa premeníte na sexi školáčku, ktorá sa nehanbí! Komplet tvorí top so zaväzovaním po prsia a skladaná mini sukňa. Oblečte si ho do spálne, do klubu alebo na karneval!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Body 2641178 Black

    Chcete niečo príjemné a sexi? V tomto body vám bude dobre! Je z príjemného materiálu a jeho čipkované detaily majú moc dodať vám na sebavedomí. A ako naložíte s otvoreným rozkrokom? Dajte priestor svojej vášnivej fantázii!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Body Snake 2643111 Black

    Padne ako druhá koža! Toto trendy body z kolekcie Cottelli Party je vyrobené z úžasného trblietavého lesklo-matného materiálu. Vzor hadej kože je v súčasnej dobe neskutočne cool a šik. Pôvabný je aj jeho strih so stojačikom a praktickým a zároveň erotickým obojsmerným zipsom od stojačika, cez rozkrok až k zadočku. Body je úžasné strečové, takže je síce priliehavé, ale zároveň veľmi pohodlné.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Mini Dress Zaina

    Chcete vyzerať skutočne hot? Tieto tesné, priliehavé a lesklé mini šaty majú z prednej strany zvodné šnurovanie, ktoré jednoznačne priláka pozornosť. Nastaviteľné ramienka si prispôsobíte svojim proporciám a potom už vám nezostane nič iné než sa stať nezabudnuteľnou sexi kráľovnou.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Dress 2713616 Black

    Hádajte, čo sa stane, keď kamkoľvek prídete v týchto šatách? Všetka pozornosť bude len vaša! Je to presne to, čo chcete? Pokiaľ áno, tak nie je na čo čakať! Tieto čierne priliehavé šaty s hlbokým výstrihom sú ušité z lesklého materiálu, ktorý vás obopne ako druhá koža. Majú dlhý rukáv a praktický obojsmerný zips.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Elegant Floral Bralette Set 2214440 Purple

    Premeňte svoje telo na podmanivé tajomstvo, ktoré je zvodné a očarujúce. Táto sada spodnej bielizne vám s tým pomôže. Tvoja ju pôvabná braletka, podväzkový pás a tangá s otvoreným rozkrokom. Všetko je ušité u pružnej fialovej kvetinovej čipky v kombinácii s čiernym matným materiálom a kovovými bondage detailmi. Čerešničkou na torte sú putá na ruke, tak si ich nezabudnite nasadiť na zápästie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bikini 2230399 Pink

    Z týchto lesklých sýto ružových bikín nepôjde spustiť oči. Ich neónovo ružová farba je neuveriteľne pútavá a zaujímavý je aj minimalistický strih. Podprsenka má zapínanie na chrbte na sponu a nastaviteľné ramienka pre dokonalé padnutie. Bikiny sú ušité z mäkkého strečového materiálu, ktorý perfektne sedí a je extrémne pohodlný na nosenie, opaľovanie aj plávanie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Costumes Maid's Dress

    Zahrajte si romantickú hru na slúžku! Tieto sexi šatôčky s guľatým výstrihom majú ozdobný limček a zvodnú čipku na rukávoch i spodnom leme. Popruhy na podväzky sú nastaviteľné a odnímateľné. Nechýba ani pekná biela zástierka na zaviazanie, vďaka ktorej je outfit autentický.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli G-string with Pearls 2321653 Red

    Nádherné otvorené nohavičky so zvodnou výšivkou a hlavne s perlovou retiazkou v rozkroku. Perličky sú v tomto prípade nielen krásne, ale tiež vzrušujúce, pretože vás budú jemne masírovať. Ukážte sa v nohavičkách svojmu partnerovi a počítajte s tým, že vám rozhodne neodolá!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Legwear Suspender Tights 2530015 Black

    Predstavte si, aké by to bolo, vyjsť si v týchto sexi pančuchách na rande? Ako by ste asi využili to, že majú otvorený rozkrok a imitujú podväzky? Navyše by ste sa v nich cítili úplne pohodlne, pretože sú príjemné na nosenie a ich materiál sa pýši certifikáciou Oeko-Tex. Premeňte svoje erotické scenáre na skutočnosť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Shelf Bra Set 2221241 Black

    Podmanivý vzhľad, z ktorého pôjde hlava okolo! Táto sada spodnej bielizne je výstredná a nevídaná! Mierne vystužená podprsenka disponuje kosticami pre nádherný výstrih, podväzkový pás má nastaviteľné popruhy a tangá zas otvorený rozkrok. Najlepšie však sú odnímateľné putá na paže, ktoré sú pripevnené pomocou retiazok.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Blindfold Set Red/Black 2 pack

    Zakryte oči a zvýraznite ostatné zmysly! Taký malý trik, vďaka ktorému budete všetko prežívať o dosť intenzívnejšie. Balenie obsahuje jednu čiernu a jednu červenú masku a ak ich nebudete chcieť používať na erotické hry, môžu vám slúžiť ako ochrana pred svetlom na spanie. Veľa zábavy za málo peňazí!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Strapless Crotchless String Body with Collar & Cuffs 2643499 Black

    Pripravte sa na úchvatne vzrušujúce okamihy s týmto nevšedným bodmi. Je bez ramienok, ale zato má obojok pripojený retiazkou. Vyrobené je z čierneho matného materiálu, a okrem obojku sa môžete tešiť aj na putá a otvorený rozkrok so stimulačnou retiazkou, ktorú môžete aj zložiť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless String 2320002

    Čipkované tangá s otvoreným rozkrokom pre úspešné a zmyselné zvádzanie! Budete si v nich pripadať vskutku neodolateľne a až dôjde na vec, tak ich vďaka otvorenému rozkroku ani nebudete musieť dávať dole. Doprajte si svoj nový najobľúbenejší kúsok sexi bielizne

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Basque 2632802 Red

    Vzrušujúca kombinácia materiálu! Tento elegantný kúsok spodnej bielizne očarí vás, a ešte viac váš náprotivok. Tvorí ho kombinácia čipky, jemného priehľadného tylu a sexy červeného materiálu. Nezabudnite si obliecť aj tangá, ktoré sú tiež súčasťou balenia.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Nurse Set

    Potrebuje tu niekto špeciálnu starostlivosť? Jedine v prevleku sestričky urobíte svojmu náprotivku dokonalé vyšetrenie! Tieto zvodné šatôčky sú ušité z pružného a príjemného materiálu s červenými detailmi. Zapínajú sa na zips a majú zvýraznený pás. Malé vrecká budú ideálne na uloženie potrebných doplnkov a k popruhom pripnete akékoľvek pančuchy. Na hlavu si nasaďte ladiacu čelenku a ide sa ošetrovať a vyšetrovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Shelf Bra 2220300 Black

    Nádherná podprsenka pre perfektné poprsie! Má čiernu farbu a zmyselne odhalí a tiež vytvaruje vaše poprsie. Jej košíčky sú len mierne vypchaté, vybavená je kosticami a má široké nastaviteľné ramienka. Vďaka pružnému materiálu skvele padne a ohromujúcim spôsobom predvedie vaše sexi krivky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Half-cup Set 2220377

    Ste romantická duša, ale zároveň chcete byť neodolateľne zvodná? Táto sexi nežne ružová sada s čiernymi detailmi podtrhne vašu osobnosť, sebavedomie a krásu. Podprsenka je otvorená a mierne vystužená a nohavičky majú otvorený rozkrok. Zvádzajte svoj náprotivok vyzývavo a zároveň romanticky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Pearl String 2310023 Black

    Pružné a perfektne padnúce nohavičky s perlovou retiazkou v rozkroku. Perličky sú v tomto prípade nielen krásne, ale tiež vzrušujúce, pretože vás budú jemne masírovať. Ukážte sa v nohavičkách svojmu partnerovi a rátajte s tým, že vám rozhodne neodolá!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Silicone Breasts 2x600g

    Chcete mať väčšia prsia z minúty na minútu a bez nepríjemných a drahých operácií? Premeňte svoj sen na skutočnosť s Cottelli silikónovými prsiami vrátane bradaviek! Majú absolútne realistický vzhľad, vytvoria dokonalý dekolt a do podprsenky zapadnú úplne diskrétne. Prestaňte snívať a konečne majte poriadne veľké prsia!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli samodržiace pančuchy 2520249

    Dámske samodržiace pančuchy Cottelli. Pančuchy sú zakončené čipkou a posilneným silikónovým prúžkom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Silicone Breasts included Bra 2x1000g

    Chcete mať väčšie alebo aspoň nejaké prsia z minúty na minútu a bez nepríjemných a drahých operácií? Premeňte svoj sen na skutočnosť s Cottelli silikónovými prsiami dodávanými vrátane podprsenky. Majú absolútne realistický vzhľad a vytvoria dokonalý dekolt. Prestaňte snívať a majte konečne poriadne veľké prsia!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress 2718197 Shiny Silver-Black

    Chcete sa stať stredobodom pozornosti, nech už ste kdekoľvek? Stačí si obliecť tieto krásne krátke šaty od Cottelli! Ušité sú z lesklého materiálu, majú priliehavý strih a hlavne hlboký vodopádový výstrih s ozdobnou kamienkovou sponou. Šaty tiež zvodné odhaľujú chrbát a ich pružný materiál si na nosenie úplne zamilujete, tak poďte do nich!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bra and String Set 2211254 Black

    Zmyselná kombinácia čipky a popruhov pre dokonalé zvádzanie! Táto sada obsahuje čipkovú podprsenku a tangá a dekoratívne popruhy. Čipkovanú časť u podprsenky môžete dokonca z časti odopnúť a ukázať tak svoje prsia! Vychutnajte si pocit nekonečnej zvodnosti, keď si túto bielizeň oblečiete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Longline Bra & Crotchless Thong Matte Look Set 2221330 Black

    Elegancia a sexy podmanivosť zároveň! Táto sada obsahuje podprsenku s kratučkou sukienkou a tangá s otvoreným rozkrokom. Okrem toho nechýbajú putá na ruke, všetko v sofistikovanom čiernom matnom vzhľade s červenými kontrastnými popruhmi vo vzhľade živôtikov zdôrazňujúci pás. Nachystajte sa na vášnivý večer, ktorý nebude mať obdobu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2642239 Black

    Patríte medzi ženy, ktoré presne vedia, čo chcú? V tom prípade nie je divu, že ste klikli práve na toto body! Je na prvý pohľad absolútne zmyselné a vyžaruje z neho vášeň a túžba po nových zážitkoch, čo bude vyžarovať aj z vás, až sa do neho oblečiete. Je rozkrok je otvorený rovnako ako prsia a súčasťou balenia sú aj krajkové podväzky s pripevnenými putami. Vychutnajte si erotické okamihy, na ktoré len tak nezabudnete!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Briefs 2322218 Black

    Skvelý strih a úžasne horúci dizajn! Tieto čierne nohavičky od Cotteli sú ušité z jemnej a pružnej čipky s nepriehľadným materiálom v oblasti rozkroku. Sú veľmi strečové, takže sú aj pohodlné na nosenie a skvele sadnú. Noste ich nielen na zvláštne príležitosti, ale aj počas všedných dní!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Maid Costume 2470721

    Milujete čisto a upratané? V týchto šatách pre sexy služobnú sa vám bude upratovať jedna báseň. Top je ušitý z bielej čipky a má nastaviteľné ramienka. Nepriehľadná čierna sukňa je vzdušná a taktiež zdobená bielou čipkou. Nesmie chýbať zásterka na zaviazanie! Urobte si v spálni poriadok!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Maid Costume 2470780

    Milujete hrať sa niekoho iného? Prijmite rolu sexi upratovačky a oblečte si tento sexi a horúci obleček. Tvoria ho čierne šaty lichotiace postave s mierne rozšírenou sukňou. Lemovanie bielou čipkou vo výstrihu je a na leme sukne je sexy a očarujúce a súčasťou balenia je aj nevyhnutná zásterka na zaviazanie. Urobte si v spálni poriadok!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Lace Tights 2510405 Black

    Jedine tieto pančuchy zaistia, že krása vašich nôh bude neprehliadnuteľná! A čo viac, keď v nich ulovíte svoj objav, tak ho dostanete do kolien otvoreným rozkrokom. Pružný materiál bude príjemný na nosenie a prevedenie imitujúce nadkolienky sa hodí na akékoľvek príležitosti.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Elegant Floral Quarter Cup Bra Set 2221322 Purple

    Chcete sa stať kráľovnou večera? Oblečte si túto bielizeň a verte, že vám nepôjde odolať! Sadu tvorí polo-otvorená podprsenka, otvorené podväzkové nohavičky a putá na zápästie. Jemná fialová kvetinová čipka v kombinácii s čiernym materiálom matného vzhľadu vytvára pôvabný erotický dojem, vďaka ktorému sa budete cítiť sexy ako nikdy pred tým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 246

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.