Prihlásenie
Registrácia
Vaše údaje
Prihlasovacie údaje
Prihlásenie
Detaily
Chuťovo pestrá čokoláda s výraznou zemitosťou a korenistými tónmi škorice. V závere sa objavujú aj jemné ovocné tóny. Kakaové bôby, z ktorých je táto delikátna čokoláda pripravená, pochádzajú z Haiti.
Zloženie: kakao, kakaové maslo, cukor
Výnimočná kvalita surovín: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpí. Na výrobu čokolády používa iba:
- kakao a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
- trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 153 × 75 × 10 mm
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovňa z mestečka Voiron vo Francúzsku bola založená už v roku 1884. Známa je svojou rozsiahlou radou "single-origin" čokolád a horko-mliečnymi čokoládami s extra vysokým obsahom kakaa.
Čokoládovňa Bonnat má jedno historické prvenstvo: ako prví tu navrhli rad tabuľkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobená z kakaových bôbov z inej krajiny. Týmto čokoládam sa začalo hovoriť "single-origin" alebo "jedno-oblastné" čokolády. Nápad sa rýchlo ujal a dnes ho napodobňuje rada výrobcov.
Ďalšie informácie
Obsah kakaa | 75% |
---|---|
Zloženie | cane sugar, cocoa, cocoa butter |
Nutričné hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 603 kcal / 2501 kJ |
Tuky | 46 g |
Bielkoviny | 8,8 g |
Sacharidy | 42,6 g |
z toho cukry | 25,9 g |
Značka | Bonnat |
Hmotnosť | 100 g |
Kategórie | Horká čokoláda, Bonnat |