Prihlásenie
Registrácia
Vaše údaje
Prihlasovacie údaje
Prihlásenie
Detaily
Krémová 36% biela čokoláda, ktorá je vrcholom čokolatiérskeho umenia. Pomaly sa rozpúšťa na jazyku a prináša so sebou chuť maslových koláčikov, vanilkového mlieka, postupne sa otvárajúcu do chuti vanilkového pudingu. Vodopád chutí je zakončený jemnými tónmi karamelu a sviežosti. Kakaové maslo pochádza zo zmesi kakaových bôbov Kayambe. Michel Cluizel ju vytvoril starostlivo vybranou kombináciou bôbov zo strednej Ameriky, Afriky a Jávy, aby dosiahol plnú a pritom jemnú čokoládovú chuť.
Zloženie : cukor, kakaové maslo (36% obsahu čokolády), plnotučné sušené mlieko, emulgátor: repkový lecitín, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orechov a lepku.
Výnimočná kvalita: Michel Cluizel úzko spolupracuje s farmármi a podporuje ich, aby zachovali tradičné spôsoby pestovania kakaových bôbov aj ich fermentáciu. Zaisťuje im férové podmienky pre poľnohospodárstvo i život. Na zachovanie špecifických chutí Michel Cluizel využíva dlhé praženie pri nízkych teplotách. Aby dosiahol bezkonkurenčné chute svojich čokolád testoval Cluizel často aj viac ako 20 kombinácií spôsobov fermentácie a praženia. Samotné praženie, mletie a miešanie kakaových bôbov prebieha už vo Francúzsku vo Voiron.
Čo sa surovín týka, dáva si Michel Cluizel naozaj záležať . Dokonca si nechal patentovať ochrannú známku „Nobles Ingredients“ (čiže „urodzené, vznešené suroviny“), ktorá v praxi znamená, že vo svojich výrobkoch používa:
iba čisté kakaové maslo, bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
prírodné Bourbon vanilku namiesto vanilínu,
nepoužíva sójový lecitín ani umelé arómy.
Spoločnosť tiež garantuje, že žiadne suroviny neprešli procesom ožarovania či ionizácie.
Hmotnosť a veľkosť: 70 g, 161×79×7 mm
Rodinná čokoládovňa Michel Cluizel vyrába výnimočnú čokoládu už od roku 1948. Nachádza sa v Normandii na severe Francúzska.
Ďalšie informácie
Značka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategórie | Biela čokoláda, Michel Cluizel |