×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 33 až 64 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie. Guľôčky verzie Pro sú ťažšie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • L'amourose Mya Beads Lite

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky“

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Brown

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildóm! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože působí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončený silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné varlatky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Touch Me Red

    Vibrátor rabbit Touch Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Tri výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod G a delený stimulátor klitorisu má dve ramená pre intenzívnejšiu stimuláciu klitorisu.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Toto dildo Steel Double Header vám vďaka svojmu miernemu zakriveniu nachystá extrémne príjemné zážitky! Jeho ergonomický design si zamilujete rovnako ako novú úroveň elegancie, ktoré dildo predstavuje. Vychutnajte si ho osamote aj v páre!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý - je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Glas Purple Rose Nubby Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    149 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Jibbys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta úchvatnou textúrou.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Nechajte sa rozmaznávať týmto šikovným masérom a vibrátorom v jednom. Poteší vás pomocou zmyselných valčekov, vďaka ktorým vo vaše telo bude zmietať slasťou. Chcete viac? Vibrátor z druhej časti vás poláska na tých najcitlivejších miestach, presne tam, kde sa nachádza G-bod. Použite Fireball na uvoľnenie svalov a zmiernenie bolesti na celom tele, ale aj na vzrušujúce uspokojenie.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Hľadáte sexi darček, ktorý by ste si užívali spoločne so svojím miláčikom? Happy Rabbit pre vás nachystal túto súpravu top produktov, ktoré vás nikdy neprestanú baviť. Nájdete v nej, ako vibračné hračky, tak análny kolík s chvostíkom alebo hracie kocky. Samozrejme nesmie chýbať taštička na uschovanie. Každú jedinú pomôcku v sade budete milovať, to sa stavte!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika, ktorý myslí aj na klitoris, v sebe ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dych vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Tento jemne modrý králiček je nielen výkonný a uspokojivý, ale tiež naozaj nádherný vďaka koncovým ligotavým kamienkom. Jeho flexibilné telo sa prispôsobí vašim kontúram a potrebám a jeho dvaja motorčeky budú zmyselne láskať ako bod G, tak aj klitoris. Ponúkne vám 7 vibračných funkcií o 5 rýchlostiach, ktoré si budete môcť užívať aj v kúpeľni, lebo je vodotesný.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sportsheets Astil 8" Silicone G Spot Dildo Purple

    Neodolateľná kombinácia potešenia a všestrannosti! Toto pevné silikónové dildo budete milovať. Má rozšírenú základňu, takže sa hodí na použitie v kombinácii s postrojom, ale samozrejme aj bez. Je príjemne zakrivené a má skosenú špičku pre presnú stimuláciu prostaty alebo G-bodu. Vychutnajte si dotyk mäkkého silikónu a zamilujte si ultra hladký snový pocit.

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sportsheets Nautia 8" Silicone G Spot Dildo Pink

    Neodolateľná kombinácia potešenia a všestrannosti! Toto pevné silikónové dildo budete milovať. Má rozšírenú základňu, takže sa hodí na použitie v kombinácii s postrojom, ale samozrejme aj bez. Je príjemne zakrivené a má skosenú špičku pre presnú stimuláciu prostaty alebo G-bodu. Vychutnajte si dotyk mäkkého silikónu a zamilujte si ultra hladký snový pocit.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Hľadáte kvalitnú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Climber Ball Stick! Disponuje množstvom guličiek, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Ador bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný pôvabne modrý vibrátor s koncovým kamienkom v štýle akvamarínu, ktorý stelesňuje slobodného ducha. Buďte vášnivá, otvorená a odvážna, s Adorom si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Oh My Gem Bold Silver

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Bold s funkciou zahrievania bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný strieborný vibrátor s koncovým kamienkom v štýle diamantu, ktorý podporuje odvahu a krásu. Buďte vášnivá, oddaná, energická a odvážna, s Boldom si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Realov Serena Smart Mini Vibe Purple

    Chcete si užíť senzačne vzrušujúci moment kedykoľvek a kdekoľvek? Zamilujte sa do Sereny, vibračného vajíčka, ktoré spárujete s aplikáciou v telefóne! Tu potom môžete zveriť svojmu protivníku a nechať ho dráždiť vás vibráciami, zatiaľ čo budete spolu na rande alebo pokojne každý na druhom konci sveta!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • strap-on-me Geisha Balls Dildo with Rotating Balls Purple XL

    Prahnete celým svojim srdcem po dokonalom spojení elegantnej striedmosti ikonického dilda a nezbedných gejša gulí? Prebuďte svoje vzrušenie, sebavedomie aj drzosť s touto jedinečnou hračkou Dildo Geisha Balls, ktorá predstavuje prísľub lahodných chvíľ plných vášne a vzrušenia!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    Aká ohromujúca žiara! A nielen to, na to tiež vzrušujúca stimulácia citlivých miest alebo unavených svalov kdekoľvek na tele! To všetko získate jedine s vibračnou hlavicou Glow in the Dark od You2Toys. Má jedinečnú fluorescenčnú textúru, ktorá svieti v tme a vďaka vodotesnosti ho môžete použiť aj pod vodou. Vystavte ju svetlu a následne sa vydajte na erotické prieskumy s vašou novou obľúbenou hračkou.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Čo takto vyskúšať najnovší trend v stimulácii klitorisu a jeho okolia? Vibrátor Le Pointe vás svojimi koncentrovanými vibráciami vo veľmi úzkom konci poteší aj na tých najcitlivejších miestach, ktoré si budú jeho stimuláciu vyžadovať. Druhý koniec vám pohodlne padne do ruky, tak nečakajte a vyskúšajte jeho na milimeter presnú silu.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Potešte sa hudbou. Áno, slyšíte správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Cheap Thrills The Queen Mars Green

    Realizujte svoje vzrušujúce mokré sny s týmto masturbátorom The Queen of Mars. Jeho uzavretý dizajn vám poskytne sexi sanie, zatiaľ čo jedinečná stimulačná textúra vás rozparádi na zbláznenie. Materiál mastrubátora je príjemne mäkký a pružný a pripomína skutočnú kožu.

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved Buck Wild Pink

    Vydajte sa na divokú jazdu s týmto vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Ponúkne vám mimoriadne pocity, to nám verte. Jeden jeho konca zvláda hypnotický pohyb, ktorým sa bude dotýkať citlivého G-bodu a druhý koniec sa bude zmyselne trepotať a láskať tak klitoris. Použite jeden alebo dva motory na dosiahnutie svojej rozkoše a nezabudnite ani na tlačidlo turbo, ktorým aktivuje maximálny výkon v celej hračke!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. David 8 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Davida na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú blaženú radosť? Tak to jedine s týmto úchvatným a dokonale zakriveným vibrátorom od Javida s úžasnými funkciami! Vyskúšajte 10 vibračných režimov v špičke cieliaci na G-bod, 10 režimov pulzujúceho klepania strategicky umiestneného bodu na tele vibrátora a nezabudnite ani na 10 vibračných režimov vo flexibilnom ramene pre stimuláciu klitorisu.

    99,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.