×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ čierna

Položky 97 až 128 z celkom 379

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Passion ECO Collection Primula Peignoir Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečný župan Primula s elegantným strihom a krásnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9831 Bra & Briefs Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! V tejto nádhernej sade budete vyložene kráľovnou noci. Tento fenomenálny model je zdobený lesklou zlatou čipkou na čiernom pozadí, čo vyložene zapaľuje zmysly a podnecuje fantáziu. Ukážte celú svoju krásu v tejto pôvabnej bielizni.

    76,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lovelia Corset Black

    Súhlasíte s tým, že korzety majú úchvatnú moc prebudiť sexappeal a zvýrazniť ženskú krásu? Tento romantický korzet od Passion má moderné prestrihy a romantický srdiečkový vzor. Ako to už u korzetov býva, môžete k nemu pripnúť pančuchy a rozhodne si k nemu oblečte aj tangá!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Interchangeable Butt Plug Set Rounded Large Black

    Čo takto skúsiť niečo nové do vášho análiku? Táto sada od Ouch! obsahuje jeden kolík s 2 možnosťami. Má totiž vymeniteľnú prísavku za rukoväť a vy tak dostanete na výber, aké zakončenie si pre dnešné vyvádzanie vyberiete. Vyberajte a užívajte si!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    Zbierate si do svojej zbierky SM erotických pomôcok len doplnky prvotriednej kvality a vzhľadu? Vašej pozornosti by nemali uniknúť tieto pokarhania! Kombinujú tradičné kožené šnprky a brúsenú rukoväť v tvare sklenené guľôčky. Radosť sa pozrieť i použiť!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Alessya Panties Black

    Čipkové nohavičky Allesya svojim strihom zdôraznia vašu siluetu a dodajú vám šarm! Ich symetrické výrezy a moderná čipka sú veľmi zaujímavé a zmyselné zároveň. Navyše sú aj dokonalé pohodlné a využijete ich aj na každodenné nosenie. Cítiť sa sebavedome nikdy nebolo jednoduchšie!

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Joylace Babydoll

    Známe vaše nové sexi ja, volá sa Joylace a prebúdza sa zakaždým, keď si oblečiete túto košieľku. Je totiž zvodná, zdobená očarujúcou čipkou a s nádherne riešeným chrbtom. Prsia vám schová v kvetinovej čipke, dekolt ozdobí perličkami a mierne priehľadná tkanina bude stimulovať túžbu vášho náprotivku.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Millagro 2-pcs Set Black

    Hľadáte niečo, čo by bolo zároveň sexy aj elegantné? V tejto bielizni budete túžiť po pikantných zážitkoch! Je nesmierne zmyselná a jeho priehľadný materiál a jemnú čipku s elegantným vzorom budete milovať. Podľahnite tejto atraktívnej kombinácii, zmyselným prestrihov a nohavičkám zdobených retiazkou!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Hádajte, čo sa asi stane, keď si oblečiete tieto neuveriteľná tangá? Spustí sa vlna emócií, vášne a sebalásky. A to nie je všetko! Dokonale zvýraznia vaše boky a jemná retiazka dodá mimoriadny pôvab vášmu zadočku. Nebudete sa ich môcť nabažiť a budete sa cítiť absolútne sexi. Takže? Už ich máte v košíku?

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Imani Chemise Black

    Mimoriadne zvodná a sexy košieľka šitá v štýle korzetu! Tvorí jej zmyselný priesvitný jemný materiál, ktorý bude vašej pokožke nádherne príjemný. Spodná časť je zakončená efektným volánikom z čiernej a striebornej čipky. Košíčky sú vystužené kosticami a súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive B123 Teddy Black

    Chcete dnes večer žiariť? V tomto body budete ako tá najjasnejšia hviezda na nočnej oblohe! Jeho jemne priesvitný materiál podnecuje fantáziu, výstrih zmyselne odhaľuje chrbát a jemné trblietky vyzerajú úplne fenomenálne. Zapáľte sviečky, vytvorte tlmené svetlo a vstúpte do miestnosti v tomto body, ktoré zvýrazňuje vašu krásu.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Rassel Tassle 3pc Set Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Podprsenka, tangá a podväzkový pás s pôvabnými strapcami si zamilujete na prvé vyskúšanie!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Cobra Nive Set Black

    V jednoduchosti je krása, a to rozhodne dokazuje aj túto bielizeň Cobra Navi! Zmyselne ozdobí vaše telo a jeho asymetrický strih podčiarkne a zvýrazní vaše krivky. Materiál s jemným zvieracím vzorom je absolútne elegantný a koketné ramienka dodávajú setu eleganciu. Dodajte si sebavedomie a radujte sa z jedinečného vzhľadu.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Basitta Chemise & Thong Black

    Máte chuť na horúce pocity? Táto košieľka ich vám dá naozaj veľa! Je to nádherný model od prestížnej značky Obsessive, v ktorom budete vyzerať úplne božsky. Má fenomenálne vykrojený chrbát a podmanivo zvýrazní vaše prsia. Máte za sebou stresujúci deň? Oblečte si ju a všetko bude razom inak!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Babydoll V-9789 Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém a veríme, že táto extrémne zmyselná a ľahká košieľka vás uhranula na prvý pohľad.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Selaginella Peignoir Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečný župan Selaginella s elegantným strihom a krásnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Potešte svoj zadoček vibráciami a dychberúcimi pulzami! Tento vibračný análny kolík má inovatívnu funkciu dunenia v prostrednej časti hračky, čím skutočne intenzívne dráždi nervové zakončenia. Uchopte diaľkový ovládač a vyberajte zo 7 vibračných režimov a 3 pulzujúcich dunivých režimov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive G324 Bodystocking Black

    Chcete si v ložnici pripadať sexy a zároveň sebavedomá, nech už je vaše telo akékoľvek? Oblečte si kvalitný a na nosenie príjemný bodystocking od značky Obsessive, ktorý sa prispôsobí vašej postave a budete sa v ňom cítiť neuveriteľne pohodlne. Najdite svoje najvášnivejšie ja a podporte jeho silu takým prádlom, v ktorom sa budete cítiť svoje a očarujúce.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Kerria Set with Open Bra Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Kerria s príjemným strihom a romantickými volánikmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Hojdacia zábava, zmyselné búchanie a vibrácie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať a vibrovať v takom rytme, aký si vyberiete. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Francesca Bikini Black

    V tejto bielizni sa premeníte na rajcovnú roštenku za všetkých okolností! Hlbovým výstrihom zvýrazní vaše poprsie a vďaka šnurovačke perfektne padne. Materiál je zvodne lesklý a povrázkové detaily ešte zvodnejšie. Odvážte sa cítiť sa sexi a sebavedome zároveň!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Selaginella Chemise Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná košieľka Selaginella so zvodným strihom a elegantnými ozdobnými detailmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Milladis Panties

    Nechajte sa unášať svojou fantáziou a buďte dnes večer neprehliadnuteľná! Tieto jedinečné a sexy nohavičky do pása z vás urobia sebavedomú a odvážnu ženu! Predstavujú zmyselnosť a eleganciu, sú totiž zdobené jemnými trblietavými radmi korálikov. Štýl plný sex-appealu, to je to, čo chcete!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9811 Bra & String Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! V tejto bielizni v elegantne čiernej farbe s čipkovým zdobením sa budete cítiť úplne svoje. Podprsenka je pohodlná na nosenie a vďaka kosticiam vytvaruje vaše prsia. Otvorené tangá budete milovať! Tiež ich zdobí krásna čipka a majú otvorený rozkrok. Staňte sa kráľovnou zvádzania!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantné, estetické a predovšetkým účinné svorky na bradavky vážiace každá 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive A746 Cuffs

    Perfektný doplnok pre vášnivý večer? Sexy štýlové putá! Nachystajte večeru, zapáľte sviečky a potom sa oddajte svojim vášňam. Tieto putá sú neposlušné pôvabné, kombinujú zlatú farbu a čiernu krajku - vrchol elegancie. A ako naložíte s odnímateľnou retiazkou?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Merlys Teddy

    Každá žena si praje byť sebavedome zvodná a každej žene sa to môže splniť, pokiaľ si oblečie toto nádherné body. Tvorí ho prekrásna čipka s motívom lístočkov, šnurovanie na bokoch a zmyselný výstrih do V z prednej aj zadnej strany. Len si predstavte ten pocit, kedy vaše telo obopína lahodne mäkká čipka a vy sa cítite mimoriadne sexi!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9771 Bra, Garter Belt & String Red

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! Tejto nádhernej sade dominuje prekrásna čipka, zlaté ozdobné cvočky a elegantná klasika s módnym nádychom. Oblečte sa do bielizne, ktorá podčiarkne vašu osobnosť a zvýrazní váš pôvab.

    119 €

    60,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Varella Set Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Pôvabná sada spodnej bielizne Varella s moderným a elegantným dizajnom je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Urethral Sounding Silicone Plug

    Máte radi soundig? S týmto dilatátorom ho budete milovať ešte viac! Táto netradičná a pomerne riskantná kratochvíľa (stimulácia močovej trubice zvnútra) si vyžaduje špeciálne pomôcky ako je napríklad táto. Stimuluje citlivé nervové zakončenia a ponúka neuveriteľné zážitky. Vždy pamätajte na opatrnosť, dezinfekciu a sterilizáciu!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Alifini Teddy Black

    Ukryte si poklad pod svoj každodenný outfit. Toto úžasné body dokonale zvýrazní vašu postavu, má totiž pozoruhodne zmyselný strih a jeho chrbát zdobí motív krídel, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v nebi. Pridajte podpätky alebo džínsy, kombinujte, užívajte si a objavujte nové dimenzie.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 379

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.