×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ hladký

Položky 97 až 128 z celkom 205

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Silnejšie orgazmy, pevné svaly panvového dna, intenzívnejšie uspokojenie, prevencia proti inkontinencii - to sú dôvody, prečo posilovať oblasť panvového dna a prečo si zaobstarať tieto pôvabné guličky od Jimmyjane. Prepojte sa ešte viac so svojím sexuálnym ja! Vo vnútri silikónových guličiek sú navyše ukryté ťažšie oceľové gule, ktoré vplyvom našich pohybov narážajú do vonkajších guličiek a vytvárajú dynamické vzrušujúce vibrácie. Tešte sa, vzrušujte sa, posilujte a majte tie najlepšie orgazmy.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • KUNG Mega Loose 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Potrebujete o niečo väčšie kondómy? Ak si v štandardne veľkých kondómoch pripadáte ako v letnej košeli v zime, je ten správny čas vyskúšať niečo väčšieho. KUNG Mega Loose sú o 30% väčšie ako bežné veľkosti a máajú šírku báječných 69 mm. Objavte pohodlie raz a navždy!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné pičinky? V tom prípade budete milovať aj Alexis, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Táto luxusná vibračná hlavička má elegantný hebký silikónový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zaoblená hlava je ideálna na stimuláciu malých erotogénnych zón a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Milujete všetko, čo je vianočné? V tom prípade by vašou obľúbenou erotickou hračkou v predvianočnom období mala byť táto vzrušujúca santovská čiapka! Cez jej brmbolec si užijete 7 vibračných vzorov a 3 vibračné rýchlosti. Pokiaľ sa vám však zachce niečoho viac, stačí zložiť spodné biele viečko a zveriť svoj klitoris pohyblivej guličke, ktorá nádherne simuluje orálny sex. Tak šťastné a vášnivé!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • KUNG Super Thin 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Hľadáte tenšie, ale spoľahlivé kondómy? Stavte na švédsku kvalitu, ktorú predstavuje značka Kung. Model Super Thin sú o 35% tenšie kondómy, ktoré však sú aj pri tejto minimálnej hrúbke úplne bezpečné a pohodlné. Vychutnajte si milovanie naplno a nenechajte sa ochudobniť o žiadne pocity!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Snívate o jednoduchom a účinnom nástroji na dráždenie prostaty? Thin Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu a tiež hladký povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky“

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tak vzrušujúce, dobrodružný a zábavný zároveň! Toto je Prring – hračka, s ktorou vystúpite zo svojej komfortnej zóny a objavíte nový svet slasti. Ponorte sa do svojich vážní a bavte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekčné krúžky pre všetky penisy! Táto výhodná sada obsahuje 4 druhy erekčných krúžkov, ktoré chce na svojom úde každý. Tie svetlejšie z nich sú mierne flexibilné a pohodlné budú predovšetkým pre začiatočníkov, zatiaľ čo skúsenejší milovníci si obľúbia tmavšie krúžky, ktoré sú o niečo pevnejšie. Majte balenie na nočnom stolíku, aby sa stačilo len natiahnuť a jeden vytiahnuť!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Interchangeable Butt Plug Set Rounded Large Black

    Čo takto skúsiť niečo nové do vášho análiku? Táto sada od Ouch! obsahuje jeden kolík s 2 možnosťami. Má totiž vymeniteľnú prísavku za rukoväť a vy tak dostanete na výber, aké zakončenie si pre dnešné vyvádzanie vyberiete. Vyberajte a užívajte si!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Climax Tips

    5 originálnych náhradných hlavíc pre Satisfyer Pre Deluxe Next Generation.

    45,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Gemstones Amethyst Heart Anal Plug Medium

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň ametyst v tvare srdca, ktorý je známy tým, že dokáže stabilizovať náladu a upokojovať negatívne myšlenky. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Potešte svoj zadoček vibráciami a dychberúcimi pulzami! Tento vibračný análny kolík má inovatívnu funkciu dunenia v prostrednej časti hračky, čím skutočne intenzívne dráždi nervové zakončenia. Uchopte diaľkový ovládač a vyberajte zo 7 vibračných režimov a 3 pulzujúcich dunivých režimov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Secura Original 1000 pack

    Vždy je potrebné mať pri sebe aspoň jeden, dva sú istota, tri pohoda, ale tisícka? To neznamená nič iné než že sa riadite heslom "byť pripravený znamená prežiť" alebo skôr "byť pripravený znamená si užiť"?

    249 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantné, estetické a predovšetkým účinné svorky na bradavky vážiace každá 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Anal Plug Ball Gem Purple

    Chcete ozdobiť svoj análik? Tento kolík s koncovou sklenenou guľôčkou je na to priam ideálny! Je vyrobený z elegantného a odolného kovu, ktorý je kvalitný a príjemný. Tvar kolíku umožňuje jednoduché zavádzanie a príjemné nosenie. Tak sa ozdobte a prekvapte svoj náprotivok.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Icicles No. 90

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Pre vzrušujúcu a rozmanitú predohru! Tento párový vibrátor od Couples Choice disponuje vstavaným erekčným krúžkom a pohyblivými ramenami. Ukrýva v sebe hneď 3 motory (jeden v prostrednej časti a potom v každom ramene jeden), ktoré vám ponúknu 10 vibračných režimov o 3 rýchlostiach. Tak sa chopte diaľkového ovládača a skúste tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Malá, zmyselná, roztomilá, originálna a predovšetkým výkonná masážna erotická hračka v tvare makrónky sa stane obľúbenou sladkou neresťou vášho klitorisu. Táto pochúťka vám ponúkne širokú škálu vibračných rýchlostí a režimov od jemných vibrácií až po intenzívne režimy pre dobrodružné. Vyrobená je z hodvábne hebkého lekárskeho silikónu, ktorý je, samozrejme, úplne bezpečný pre telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Gemstones Rose Quartz Heart Anal Plug Small

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň ruženín v tvare srdiečka, ktorý je známy tým, že dokáže otvoriť srdce láske a novým zážitkom. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Gemstones Red Jasper Heart Anal Plug Small

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň červený jaspis v tvare srdiečka, ktorý je známy tým, že podporuje vášeň a kreativitu. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Wand Shiatsu Deep Tissue Massage Attachment

    Chcete so svojou obľúbenou masážnou hlavicou vyskúšať niečo nové? Tento silikónový nadstavec s 5 vrúbkami poteší vaše stuhnuté svaly a uvoľní napätie. Je hodvábne hebký, príjemný na dotyk a pre telo bezpečný. Nechajte sa ním rozmaznávať!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Gemstones Rose Quartz Gem Anal Plug Large

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň ruženín, ktorý je známy tým, že dokáže otvoriť srdce láske a novým zážitkom. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Gemstones Rose Quartz Heart Anal Plug Medium

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň ruženín v tvare srdiečka, ktorý je známy tým, že dokáže otvoriť srdce láske a novým zážitkom. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý - je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Hovorte o tom, čo máte rada! Tento zábavný vibrátor má tvar červených pier, ktoré sú pomerne malé a vyrobené z hebkého silikónového materiálu. Nechajte sa nimi pobozkať tam, kde sa vám to budete páčiť najviac a vyberte si z 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Onsize 57 Premium Condoms 50 pack

    Chcete kvalitné kondómy a záleží vám na použitých materiáloch? Onsize Premium sú kondómy v praktickom 50 kusovom balení. Vyrobené sú z FAIR latexu, takže vaše svedomie môže zostať čisté. Vyberte si ideálnu veľkosť priamo pre vás!

    61,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Láka vás vyskúšať niečo nové a ešte viac si spríjemniť romantické chvíľky? Lovelife vibrátor na prst bude tou pravou pomôckou pre všetkých, ktorí chcú okúsiť intenzívnejšie zážitky a zároveň si potrpia na kvalite a modernom dizajne. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru a výkonným vibráciám sa hodí nielen na predohru, ale aj na milovanie. Potešte sa ním a milujte sa ešte viac!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 205

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.