×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ čipkované

Položky 33 až 64 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • SpaLeXLine Morgiana Set

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bola táto nádherná a luxusná spodná bielizeň, ktorá podporí vašu zmyselnosť i sebavedomie? Tvorí ho podprsenka s pôvabnou čipkou a jemným vzorom veľmi pútavej farby. K tomu pridajte perfektne padnúce minimalistické tangá a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • SpaLeXLine Sinon String White

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to boli tieto nádherné a luxusné tangá, ktoré podporia vašu smyslnosť aj sebavedomie? Majú perfektný strih a tvoria ich pôvabná čipka a tiež sexy popruhy okolo bokov. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama seba) av tomto prádle to tak bude!

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Agatya 2-pcs Set

    Hľadáte elegantnú a zároveň pohodlnú a sexy bielizeň ideálnu nielen na spanie? Táto fantastická sada Agatya splní vaše priania. Je to sexy a ženský komplet, v ktorom objavíte nezbedné hrátky a spokojné zaspávanie. Ušitý je z veľmi príjemného saténu a zamilujete si ho na prvý pohľad.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Isabellia Thong

    Aj malý detail dokáže množstvo zázrakov! Tieto tangá sú toho dôkazom. Možno ich budete nosiť skryté po oblečením, ale možno ich tiež odhalíte v spálni a budete si užívať, ako z vás váš náprotivok nemôže spustiť oči. Budú perfektné za všetkých okolností! Zvýraznia vaše zvodné tvary a postarajú sa o to, aby nezbedný večer mal nezabudnuteľné finále!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Renelia 2-pcs Set

    Tak sexi a neprehliadnuteľné a zároveň pohodlné! Táto súprava nohavičiek a podprsenky Renelie vás očarí svojím ženským a elegantným vzhľadom, ktorý budete milovať! Rozpáli vaše zmysly a pripomenie vám, ako ste zvodná a krásna. Užite si dotyk kvalitných materiálov a čipkované detaily, ktorým nepôjde odolať.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Redessia 2-pcs Set

    Hľadáte výnimočnú bielizeň pre výnimočné príležitosti? Tu ju máte! Tieto nádherné nohavičky a ešte nádhernejší podprsenkový top Redessia sršia zmyselnosťou a erotickosťou! Naživo sú ešte krajšie ako na fotke a počkajte, až si ich oblečiete. Úžasná kombinácia červenej čipky a čierneho priehľadného materiálu zvýrazní váš zadoček aj poprsie a dodá vám poriadnu porciu sebavedomia!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Eloissa 2-pcs Set Black

    Vieme, že ste krásna, ale chcete sa cítiť ešte krajšia? Predstavte si samu seba v tejto súprave spodnej bielizne, ktorá je vhodná nielen na zvláštne príležitosti. Budete si v nej plniť sny o mimoriadnych zážitkoch! Tento nákup jednoducho stojí za hriech a vy v ňom zažijete nezabudnuteľné chvíle.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Esmeralda Body Black

    Zvodné, sexi body pre tie najhorúcejšie večery! Otvorená podprsenka neuveriteľným omamným spôsobom odhalí vaše neodolateľné prsia. Mašličky, popruhy a čipka, to je kombinácia, ktorá zvýrazní vaše prednosti a urobí vás absolútne neodolateľnou.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 871-SEG-2 3 pcs Set White

    Nežná biela a zároveň veľmi sexi a ženská bielizeň! Elegantná podprsenka, krásne tangá a úžasne zmyselný podväzkový pás - to je trojka, ktorá z vás urobí sebavedomú, romantickú kočku. Zvýraznite svoje osobitné čaro!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Shibu Chemise & Thong Black

    V košieľke Shibu sa budete cítiť skutočne neodolateľne krásna! Je zvodná a zároveň moderná, zdôrazní vaše prednosti a geometrický vzor skryje vaše ňadrá. Objavte svoje vášnivé ja v tejto čiernej sexi košieľke.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F214 Powerwetlook and Lace Minidress with Deep Neckline on the Back

    Chcete byť šarmantne elegantná? Ktorá žena by nechcela, že? V týchto šatôčkach taká budete, boli totiž navrhnuté presne tak, aby ste v nich ohromili kohokoľvek si len zaumienite. Majú hlboký výstrih, holý chrbát a zips zo zadnej strany. Rozhodnite sa byť tou najzvodnejšou ženou široko ďaleko.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F210 Lace Dress with Deep Neckline

    Veľa nezbednej čipky pre všetky dámy, ktoré vedia, čo chcú. Tieto kvalitné a luxusné šatičky majú vzrušujúco hlboký výstrih a nežné ozdobné lemovanie. Saténová stužka zaviazaná za krkom z vás potom urobí kráľovnou zvádzania, stanete sa ňou ešte dnes?

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bluellia 2-pcs Set Blue

    Máte chuť na niečo modré, zvodné a veľmi príjemné? Milujete čipku a kvalitnú bielizeň, ktoré lahodia vašej postave? Táto súprava spodnej bielizne vám zaistí, že sa budete cítiť sebavedome a zmyselne! Tvorí ju nádherná podprsenka a pôvabné nohavičky. Pripravte sa nové zážitky, ktoré vás vezmú na výlet do nového vesmíru slasti a rozkoše!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Peonesia Teddy

    Ste sexy a odvážna? Toto body vaše vlastnosti ešte podčiarkne! Hodí sa na každodenné nosenie, kedy ho rafinovane skombinujete so svojím outfitom, a o niečo viac je vhodné pre špeciálne večery, kedy chcete byť ešte zvodnejšia ako obvykle. Zamilujte si jeho krátke rukávy, elegantný strih ku krku aj sexi zaväzovanie na chrbte!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Red

    Netradičná a zároveň veľmi zmyselná sada spodnej bielizne na zvýraznenie vašej neodolateľnej príťažlivosti. Verte, že v nej svojho muža isto iste pobláznite! Tvoria ju tangá a podprsenka kombinujúca čipku a saténový materiál vytvárajúci hlboký výstrih, ktorý neunikne pozornosti očí. Mašličky, čipka a intenzívne červená, to sú zbrane, ktoré zdôraznia vaše sexi tvary!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lucita Peignoir Black

    Nádherný zvodný županík na rozmaznávanie vašej pokožky i sebavedomia. Je tak zmyselný, sexi a príjemný, že ho nebudete chcieť dať nikdy dole a obliekať si ho budete na raňajky, ale aj po večeri do spálne. Čipkovaná časť v páse a zaväzovanie na stužku zvýrazní postavu a priehľadný materiál bude stimulovať erotickú fantáziu. Čo si budeme hovoriť, taký županík potrebuje každá z nás.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lilyanne 2-pcs Set White

    Ste romantička telom i dušou? Ak áno, táto súprava spodnej bielizne je tá pravá priamo pre vás! Tvorí ju biela rozkošná čipka a jemné fialové popruhy. Oba kúsky, ktoré sú súčasťou, sú ušité z kvalitných a príjemných materiálov, ktoré budú hladkať vaše telo. Oblečte sa do nebeskej kombinácie sexy strihu, ľahko priesvitnej čipky a ramienok v lila farbe.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Giully Peignoir Black

    Guilly je nádherná bielizeň so zvieracím vzorom, ktorá vám svojím strihom pomôže vyzdvihnúť vaše ženské prednosti. Tento župan predstavuje neodolateľnú kombináciu sýto čiernej farby, sexy čipky a zvodného leopardieho vzoru. Oblečte si ho a sledujte, ako sa prebúdza vaša erotická fantázia a vy prežívate svoje rozkošné sny naživo!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Giully Teddy Black

    Guilly je nádherná bielizeň so zvieracím vzorom, ktorá vám svojím strihom pomôže vyzdvihnúť vaše ženské prednosti. Toto body predstavuje neodolateľnú kombináciu sýto čiernej farby, sexy odhaleného chrbta a ľahko priehľadného materiálu. Oblečte si ho a sledujte, ako sa prebúdza vaša erotická fantázia a vy prežívate svoje rozkošné sny naživo!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Flowlace Set

    Aký je najlepší recept na vášnivý večer? Sexy bielizeň! V tejto sade sa budete cítiť zmyselne a budete si užívať nekonečne vzrušujúce zážitky so svojím milovaným. Odtieň modrej je veľmi koketný a šik a čipkovaný materiál v kombinácii so saténovou stužkou okolo krku vyložene podnecuje fantáziu. Dotknite sa neba!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Servgirl Costume

    Snívate o precíznom servise vo veľmi sexy zvodnej verzii? Naplňte svoje sny so zmyselnou chyžnou, ktorá sa nielen postará o rozpálenú atmosféru, ale tiež raz a navždy zatočí s nudou!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Liferia Cupless Teddy

    Chcete prevziať kontrolu nad tým, čo sa bude diať v noci? V body Liferia bude všetko len vo vašej réžii. Tvoria ho unikátne popruhy, ktoré obopnú vašu postavu, ale veľa toho nezakryjú, prsia totiž zostanú odhalené! Čipkované detaily sú potom zmyselne ženské a vám už nebude nič brániť v tom, aby ste boli nekonečne sexi!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Astrida Set Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže táto prekrásna bielizeň Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ho čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jeho strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lilyanne Teddy White

    Ste romantička telom i dušou? Ak áno, toto body je to pravé priamo pre vás! Tvorí ho biela rozkošná čipka a jemné fialové popruhy. Efektívne zvýraznia váš zadok a prsia a vy sa v ňom budete cítiť úplne zvodne a zároveň pohodlne a sama sebou.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Kerria Bikini Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Kerria s moderným strihom a krásnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Abbigail Panty

    Sexi nohavičky Abbigail panty značk ANAIS sú vyrobené z jemného čipkového materiálu.

    22,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Yolanda Body

    Body s odhaleným chrbtom od obľúbenej značky Passion. Kvetinová čipka, z ktorej je body ušité, urobí z každej ženy kráľovnú zvodnosti. Body má zapínanie na háčik a to na chrbte aj v rozkroku.

    37,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Ginger Set Čierna - Erotický komplet

    Nádherný set s romantickou kvetinovou potlačou.

    53,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Abierta Fina Velvet Strap Body Crotchless

    Úplne dychberúca bielizeň, ktorú nemusíte dávať dole ani na milovanie! Moderné zamatové popruhy a elegantná čipka, to je kombinácia, ktorá zvýrazní vaše krivky jedinečným spôsobom. Popruhy sú nastaviteľné, takže môžete počítať s pohodlným padnutím! Jemná čipka potom orámuje vaše poprsie a tiež rozkrok a zlaté detaily s ligotavým zdobením v podobe krúžkov sú čerešničkou na vášnivom torte.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Polina Body Red

    Kombinácia čiernej jemnej čipky a červeného saténu je na prvý pohľad vášnivá a zvodná! A počkajte, až si toto body od európskej značky Passion oblečiete na seba. Vaše sebavedomie vzrastie na maximum a váš sexappeal bude takmer hmatateľný. Na postave vyzerá veľmi zmyselne a pozornosť priláka pôvabnými výstrihmi na chrbte a pod prsiami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Gisele Corset Black

    Nenútená elegancia v podobe krásneho a kvalitného korzetu od európskej značky Passion. Modrá čipka je neuveriteľne ženská a podporuje prirodzenú krásu. Biele detaily a predný priestrih potom vytvárajú zvodný dojem, ktorý nebude možné prehliadnuť.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Gisele Set Black

    Nenútená elegancia v podobe krásnej a kvalitnej bielizne od európskej značky Passion. Modrá čipka je neuveriteľne ženská a podporuje prirodzenú krásu. Biele detaily potom vytvárajú zvodný dojem, ktorý nebude možné prehliadnuť.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.