×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 517

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Casmir Lauren Corset Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a sexy? Je na čase zaobstarať si tiež bielizeň, v ktorej budete neodolateľná! Tento korzet Casmir je ušitý z elastického saténu čierna farby, ktorá ladí s nádhernou elegantnou čiernou čipkou. Satén sa zároveň prispôsobí vašej postave a príjemne ju vytvaruje a zvýrazní tak prednosti. Oblečte si tento klasický korzet s moderným nádychom a pocíťte svoj sexappeal!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun sa postará o veľmi presnú stimuláciu pomocou silnej, cirkulujúcej vibrácie, a hodí sa tak na klitoris, pysky alebo iné erotogénne zóny. Jeho športový dizajn dopĺňa intuitívne ovládanie.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex s rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie pysky ohanbia. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný - napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Elizenes 2-pcs Set Black

    V tejto bielizni budete žiariť! Je to nový a extrémne sexi model od značky Obsessive, ktorá si dala záležať na tom, aby komplet pôsobil skvele ženským dojmom. Má nádhernú čipku a tiež obojok, ktorý zvýrazní váš dekolt. Oblečte si ho a realizujte s ním všetky svoje nezbedné fantázie.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Light Blue

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola presne príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné zastaviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Good ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bas Bleu Inspire Black+Pink

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebevedome zároveň? Tieto legíny so sieťovanými prvkami sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne nepriehľadný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave struktury vlákov (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vush Rose 2 Pink

    Tak nádherná a kvalitná hračka! Značka Vush vie presne, po čom ženy túžia. Rose 2 má jemné okvetné lístky a tvar, ktorý si vaše telo zamiluje. Ponúkne vám 5 úrovní a 5 vibračné vzorov. Je malý, flexibilný, a hlavne príjemný a láskyplný.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Dark Green

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola presne príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné zastaviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Good ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážu vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Sugestina Panties

    Snívate o bielizni, ktorá by zvýraznila vaše krivky? Ak váš zadoček ozdobíte týmito čipkovanými nohavičkami, nachystáte tak horúcu atmosféru pre rôzne sexy hrátky! Vychutnajte si dotyk príjemného a kvalitného materiálu a neodolateľnú kombináciu vínovej a čiernych moderných popruhov.

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Pati Black

    Patti = skutočná sexbomba! Táto 5dielna sada sa skladá z otvorenej podprsenky, pásu cez bruško, táng a 2 ks podväzkov na pripevnenie pančúch. Všetko k sebe nádherne ladí a z každý z kúskov je ručne vyrobený v nezbednom sexi štýle.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Cyra Body Black

    Diabolsky zmyselné body od značky Avanua. Dominuje mu pôvabný výstrih, zvodne odhalený chrbát a jeho zapínanie hľadajte za krkom. Kombinácia čierneho, mierne priehľadného materiálu a divokej červenej stimuluje túžby a zároveň pôsobí sofistikovane. Vychutnajte si dotyk príjemných materiálov a vyzbrojte sa na večer plný vášne.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Denerys Corset Black

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Táto sada Denerys obsahuje korzet a tangá z jemného tylového materiálu s moderným krajkovým vzorom. Prádlo zvýrazní vašu krásu a vy sa v nej budete cítiť sexy a zároveň pohodlne.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Loona Chemise Black

    Neuveriteľne ženská košieľka od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ju tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie a krátke rozparky, ktoré bielizni dodávajú na jedinečnosti a zároveň zvýrazňujú krásu ženského tela. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Poppie Chemise Black

    Dokonale zvodná a zároveň romantická košieľka od značky Anais. Je tvorená zmyselnou čipkou s kvetinovým motívom, ktorá podporuje ženskosť a šarm. Dlhé, rozšírené rukávy a k tomu odhalené ramená budú pôsobiť veľmi sexy a vy sa v tomto strihu budete cítiť pohodlne a zmyselne. Nezabudnite si obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vush Myth Pink

    Chcete pre svoj bod G len to najlepšie? Medzi top vibrátory na G-bod rozhodne patrí aj tento luxusný krásavecod Vush! Pomôže vám odhaliť pravdu o legende o G-bode, a to aj v prípade, že sa vám ešte nepodarilo ho nájsť. Jeho krivky, textúra aj funkcie, to všetko bolo navrhnuté tak, aby ste objavili svoj G-bod a tiež neuveriteľne intenzívne orgazmy, ktoré sú s ním spojené. Tak prečo ešte čakať? Staňte sa hlavným hrdinom svojho príbehu, ktorý rozpráva o ceste za orgazmickým šťastím!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Fun Cup Single Size B Grape

    Zabudnite na zháňanie tampónov na poslednú chvíľu! Vyskúšajte menštruačný kalíšok FUN CUP, ktorý vám zaistí spoľahlivú menštruačnú ochranu až niekoľko hodín. Keď sa kalíšok naplní, stačí ho vyprázdniť, umyť a je pripravený na ďalšie použitie. Menšia veľkosť A je skvelou voľbou pre slabé menštruačné dni alebo pre ženy, ktorým menšia veľkosť skrátka vyhovuje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Corset White

    Súhlasíte s tým, že korzety majú úchvatnú moc prebudiť sexappeal a zvýrazniť ženskú krásu? Tento romantický korzet od Passion má moderné prestrihy a romantický srdiečkový vzor. Ako to už u korzetov býva, môžete k nemu pripnúť punčochy a rozhodne si k nemu oblečte aj tangá!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie. Guľôčky verzie Pro sú ťažšie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Taisha Peignoir

    Čo sa dnes večer premeniť na sexi šelmu? Postačí vám na to tento krátky leopardí županík, ktorý toho viac ukáže než zakryje. Má jednoduché zapínanie medzi prsiami a dlho sa rozširujúce rukávy. Je z jemného príjemného materiálu a bude vám v ňom absolútne pohodlne!

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pýtate sa samej seba, ako by ste mohli dosiahnuť absolútnu slasť? Odpoveď je jednoduchá - stimulujte obe svoje citlivé miesta zároveň. Vibrátor Jazz Rabbit na to bude ideálnym pomocníkom, pretože bude láskať ako vnútornú časť vagíny, tak i vonkajší bod G pomocou kratšieho ramena. Nechcite len niečo, chcite rovno všetko!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Gisele Chemise Black

    Nenútená elegancia v podobe krásnej a kvalitnej košieľky od európskej značky Passion. Modrá čipka je neuveriteľne ženská a podporuje prirodzenú krásu. Biele detaily e jemne priehľadná splývavá tkanina košieľky potom vytvárajú zvodný dojem, ktorý nebude možné prehliadnuť.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Sunray Lilac

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibráciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F290 Panties Of Leopard Flock with Zipper

    Tak sexy a odvážne! Tieto leopardie nohavičky s vysokým pásom sú nielen neuveriteľne príjemné na nosenie, ale predovšetkým extrémne zmyselné. Vybavené sú zipsom s niekoľkými smermi, vďaka ktorému sú ešte odvážnejšie a divokejšie, než sa na prvý pohľad môže zdať.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lovlea Set

    Dajte priestorom vašim túžbam v tejto jedinečne zvodnej červenej sade. Lovlea vám ukáže novú úroveň potešenia a zvýrazní krásu vášho tela. Zamilujte sa do kombinácie sexi červenej, čipky, mašličiek a tiež stužky na uviazanie v páse!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Silnejšie orgazmy, pevné svaly panvového dna, intenzívnejšie uspokojenie, prevencia proti inkontinencii - to sú dôvody, prečo posilovať oblasť panvového dna a prečo si zaobstarať tieto pôvabné guličky od Jimmyjane. Prepojte sa ešte viac so svojím sexuálnym ja! Vo vnútri silikónových guličiek sú navyše ukryté ťažšie oceľové gule, ktoré vplyvom našich pohybov narážajú do vonkajších guličiek a vytvárajú dynamické vzrušujúce vibrácie. Tešte sa, vzrušujte sa, posilujte a majte tie najlepšie orgazmy.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Maxime Chemise Ecru

    Neuveriteľne zmyselná košieľka od značky Avanua. Nežná čipka v kombinácii s lesklým materiálom a priestrihmi pôsobia dokonale a podporia váš sexappeal. Košieľka má pre dokonalé padnutie nastaviteľné ramienka a zdobí ju rozkošná mašlička v oblasti poprsia. Podčiarknite svoju krásu správne zvolenou bielizňou!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 517

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.