×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Potešte svoj zadoček vibráciami a dychberúcimi pulzami! Tento vibračný análny kolík má inovatívnu funkciu dunenia v prostrednej časti hračky, čím skutočne intenzívne dráždi nervové zakončenia. Uchopte diaľkový ovládač a vyberajte zo 7 vibračných režimov a 3 pulzujúcich dunivých režimov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Glas Curved Realistic Glass Dildo With Veins

    Nádherné realistické dildo z prvotriedneho skla! Bude len na vás, či jej potešíte svoj g-bod či prostatu alebo si ho iba vystavíte na nočný stolík. Avšak ťažko zostane len vystavené! Má totiž ideálnu dĺžku, dokonalý tvar a jemnú stimulačnú textúru. Skúste ho tiež ohriať či ochladiť a užiť si realistické hrátky.

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Hojdacia zábava, zmyselné búchanie a vibrácie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať a vibrovať v takom rytme, aký si vyberiete. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantné, estetické a predovšetkým účinné svorky na bradavky vážiace každá 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive A746 Cuffs

    Perfektný doplnok pre vášnivý večer? Sexy štýlové putá! Nachystajte večeru, zapáľte sviečky a potom sa oddajte svojim vášňam. Tieto putá sú neposlušné pôvabné, kombinujú zlatú farbu a čiernu krajku - vrchol elegancie. A ako naložíte s odnímateľnou retiazkou?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Anal Plug Ball Gem Purple

    Chcete ozdobiť svoj análik? Tento kolík s koncovou sklenenou guľôčkou je na to priam ideálny! Je vyrobený z elegantného a odolného kovu, ktorý je kvalitný a príjemný. Tvar kolíku umožňuje jednoduché zavádzanie a príjemné nosenie. Tak sa ozdobte a prekvapte svoj náprotivok.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Icicles No. 90

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Pre vzrušujúcu a rozmanitú predohru! Tento párový vibrátor od Couples Choice disponuje vstavaným erekčným krúžkom a pohyblivými ramenami. Ukrýva v sebe hneď 3 motory (jeden v prostrednej časti a potom v každom ramene jeden), ktoré vám ponúknu 10 vibračných režimov o 3 rýchlostiach. Tak sa chopte diaľkového ovládača a skúste tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zado Wild Thing Leather Collar plus Leash Red

    Nasaďte si sexy štýlový červený obojok s vôdzkou a nechajte svoje fantázie stať sa skutočnosťou. Tento obojok z červenej vinylovej kože s čiernym lemovaním bude vyzerať úplne divoko. Z prednej strany a na bokoch disponuje krúžkami pre pripnutie vôdzke skrz karabínu. Tak nechajte svojho pána, nech sa chopí vôdzky a užite si vzrušenie, ktoré vás isto iste čaká a neminie.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Secret Play Passion Play Game English Version

    Chcete sa nechať poriadne rozparádiť? Zahrajte si so svojím náprotivkom túto vzrušujúcu hru, ´počas ktorej dôjde na vyzliekanie aj bozky, všetko bude dokonale načasované a nebude chýbať ani vášnivý sex v polohe, ktorú vám určí hod kockou. Kto bude začínať?

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Hľadáte sexi darček, ktorý by ste si užívali spoločne so svojím miláčikom? Happy Rabbit pre vás nachystal túto súpravu top produktov, ktoré vás nikdy neprestanú baviť. Nájdete v nej, ako vibračné hračky, tak análny kolík s chvostíkom alebo hracie kocky. Samozrejme nesmie chýbať taštička na uschovanie. Každú jedinú pomôcku v sade budete milovať, to sa stavte!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Jamyjob Extreme Masturbator Tensek 4 Black

    Pripadáte si v poslednej dobe znudene a už vás nebaví ani masturbácia? Je načase vyskúšať niečo nové! Masturbátory Jamyjob vám nachystajú úplne nové pôžitky. Tento inovatívny model TENSEK 4 má jedinečný čierny dizajn a tiež pohodlné uchopenie. Vnútorná časť je zmyselne texturovaná a váš penis si v kombinácii s pružnosťou materiálu úplne podmaní!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Play with Me Stretch C-Ring 50 Pieces

    Ukážte svojej drahej polovičke, koľko ste toho schopní vydržať! Tieto veľmi pružné krúžky sú jednoduchým a zvodným doplnkom, ktorý účinne predĺži vaše milostné šantenie a zosilní vaše vyvrcholenie. Krúžky sa hodia takmer pre všetky veľkosti, v balení ich nájdete hneď 50 kusov v rôznych farbách.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Anal Plug Ball Gem Red

    Chcete ozdobiť svoj análik? Tento kolík s koncovou sklenenou guľôčkou je na to priam ideálny! Vyrobený je z elegantného a odolného kovu, ktorý je kvalitný a príjemný. Tvar kolíka umožňuje ľahké zavádzanie a príjemné nosenie. Tak sa ozdobte a prekvapte svoj náprotivok.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Lay-on Vibe Red

    Tento prémiový mini vibrátor za skvelú cenu je špecialista na vaše citlivé miesta! Jeho efektívny dizajn s 2 flexibilnými ramenami vám poskytnú presnú stimuláciu na klitorise, bradavkách či hrádzi alebo kdekoľvek inde. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hedy X-Confidence

    Hľadáte šikovný doplnok pre svoje chvíle sebalásky? Masturbačné rukávy Svakom sa pýšia kvalitou a moderným prevedením, ktoré vám poskytne nové vzrušujúce zážitky. Sú pružné, príjemné a majú pôvabné dizajnové balenia. Darujte jeden tiež sám sebe alebo niekomu, na kom vám naozaj záleží!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Jamyjob Extreme Masturbator Tensek 5 Black

    Pripadáte si v poslednej dobe znudene a už vás nebaví ani masturbácia? Je čas vyskúšať niečo nové! Masturbátory Jamyjob vám nachystajú úplne nové pôžitky. Tento inovatívny model TENSEK 5 má jedinečný čierny dizajn a tiež pohodlné uchopenie. Vnútorná časť je zmyselne textúrovaná a váš penis si v kombinácii s pružnosťou materiálu úplne podmaní!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Milujete luxusné a zároveň štýlové a účinné doplnky? Tento obojok splní vaše požiadavky! Je vyrobený z vysoko kvalitnej kože a disponuje odnímateľnou vôdzkou. Najlepšia však je krásna pracka v dúhovom vzhľade. Milovať ho bude aj váš submisívny náprotivok, to je jasné!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fist It Belt Holder Black

    Potrebujete mať svoj Fist It lubrikant neustále po ruke? Tento praktický držiak si vďaka elegantnej slučke zavesíte za opasok a svoj nevyhnutný gél budete mať neustále k dispozícii. Je vyrobený z robustného čierneho neoprénu s hrúbkou asi 3 mm, takže si môžete byť istý, že niečo vydrží. Vylaďte svoje hry k dokonalosti!

    30,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Ribbed Stick

    Snívate o rebrovanom povrchu a zmyselnom dráždení vašej dierky? Ribbed Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu, a tiež rebrovaný povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo je vyrobená z poddajného silikónu a vytvára vzrušujúci efekt zadržania krvi v penise a semenníkoch. Ďalšiu stimuláciu poskytujú štruktúrované detaily a objemný, široký stimulátor klitorisu.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Chcete niečo viac ako len vibrácie? Deep Thrust vyniká technológiou magnetického prísunu, takže vás ohromí pohybom hore a dole. Je však veľmi tichý a ponúkne vám tak absolútnu diskrétnosť. Užite si s ním vaginálne alebo análne, hodí sa všade!

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • pjur Desinfect 100ml - SALE Exp. 05/2023

    Vysoko účinná dezinfekčný prípravok na pokožku a ruky. Je šetrný k pokožke, má neutrálne pH, je vegánsky a na rozdiel od väčšiny podobných prípravkov nevysušuje pokožku. Bol navrhnutý tak, aby spĺňa najvyššie štandardy osobnej hygieny, pochádza z Nemecka a účinkuje už za 30 sekúnd.

    14,90 €

    1,89 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Curved Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Tapered Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A víte, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A víte, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Signature Set Leolulu Leo ULTRASKYN Pocket Pussy & Lulu 8 Inch Cock

    Zbláznili ste sa do sexi páru LeoLulu? Staňte sa ich súčasťou a naplňte s nimi všetky svoje fantázie. Táto sada obsahuje vagínu patriacu krásnej Leo a tiež penis patriaci nemenej krásnemu Lulu. Užite si to s nimi rovnako ako si to oni užívajú spolu!

    119 €

    43,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 50ml - SALE exp. 04/2023

    Prírodný bezoplachový čistiaci sprej na ruky so 70% obsahom alkoholu s antimikrobiálnym účinkom. Ruky nevysušuje, nelepí a príjemne vonia po citrusoch.

    11,90 €

    1,09 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Jamyjob Turbo Double Masturbator

    Vitajte v budúcnosti s Jamyjob Turbo! Tento masturábor vám predvedie to najlepšie, k čomu rokmi praxe došli vývojári z Jamyjob. Má dva vstupy (ústa a vagíny) a obaja vás dostanú do kolien! Poďte zistiť viac!

    80,90 €

    29,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Kiiroo Feel September Reign Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel September Reign. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna September Reign a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktorá nemá obdoby!

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Cobeco Pharma Spanish Fly Red 15ml - SALE exp. 02/2024

    Potrebujete sa trochu vzpružiť, čo sa sexu týka? Vyskúšajte overenú klasiku, teda španielske mušky! Podporia váš sexuálny výkon vďaka obsiahnutému L-arginínu a vďaka vitamínu C zas aktivujú vašu prirodzenú telesnú energiu a fyzickú kondíciu. Vychutnajte si sexuálnu túžbu a maximálnu energiu a odtajnite vzrušujúce čaro erotického vyvádzania!

    11,90 €

    1,89 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.