×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ špeciálne pre ženy

Položky 33 až 56 z celkom 56

  1. 1
  2. 2
  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Silnejšie orgazmy, pevné svaly panvového dna, intenzívnejšie uspokojenie, prevencia proti inkontinencii - to sú dôvody, prečo posilovať oblasť panvového dna a prečo si zaobstarať tieto pôvabné guličky od Jimmyjane. Prepojte sa ešte viac so svojím sexuálnym ja! Vo vnútri silikónových guličiek sú navyše ukryté ťažšie oceľové gule, ktoré vplyvom našich pohybov narážajú do vonkajších guličiek a vytvárajú dynamické vzrušujúce vibrácie. Tešte sa, vzrušujte sa, posilujte a majte tie najlepšie orgazmy.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • L'amourose Mya Beads Lite

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý - je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luxusná, moderná a neodolateľné hračka, ktorú vaša vulva bude milovať, to sa stavte! OhMyC sa pohodlne uvelebí vo vašej dlani a poteší vás rotujúcim korálikom, ktorý bude nežne i divoko masírovať váš klitoris aj jeho okolie. Vychutnajte si 3 úrovne intenzity a vzrušenie, ktoré bude len vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Luxusné, moderná a neodolateľná hračka, ktorú vaša vulva bude milovať, to sa stavte! OhMyC sa pohodlne uvelebí vo vašej dlani a poteší vás rotujúcim korálikom, ktorý bude nežne aj divoko masírovať váš klitoris aj jeho okolie. Vychutnajte si 3 úrovne intenzity a vzrušenie, ktoré bude len vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Shots Vibrating Suction Stimulator Neon Yellow

    Pôvabné, neónové kuriatko ako najlepší kamarát vášho klitorisu. Čo pre vás urobí? Bude vás láskať funkciou sania, ktorá prináša intenzívne vzrušenie a jeden orgazmus za druhým. Vyberať si budete zo 7 rýchlostí a určite vás okrem zábavného tvaru hračky poteší aj príjemne hebký silikónový materiál.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Femsation Pink

    Chcete prebudiť vášnivú bohyňu, ktorá sa ukrýva v každej žene? Femsation vám pomôže ešte viac pocítiť vaše ženstvo. Dopraje vám totiž presnú a intenzívnu stimuláciu klitorisu a jeho okolia a veľmi zvláštne, avšak príjemné pôžitky. Pohrajte sa s ním sama alebo ho pozvite na milovanie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinečný tvar vibrátora Diva Dolphin od Fun Factory zaujme na prvý pohľad. Na prvé použitie vás potom zaujme jeho silný a výkonný motor, a aby toho nebolo málo, iste oceníte aj technológiu inteligentného nabíjania Battery +. Stačí si dokúpiť Hybrid Kit a razom sa z vibrátora na batérie stane vibrátor dobíjací.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimita borí hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v duálnej stimulácii tých najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach G je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, má pohodlný ergonomický tvar, takže dráždiť bude G-bod i klitoris, a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na úžasné vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, pripevňuje sa k nohavičkám a ovláda sa skrz aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ste pripravený na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Span je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, v balení nájdete aj 2 čipkované tangá s vrecúškom, kam sa vibrátor vloží, a ďalej ho môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml - SALE exp. 02/2024

    Jedinečná kombinácia ingrediencií má stimulujúci účinok a rozpáli vašu sexuálnu fantáziu! Pjur myspray je skrátka voľbou každej ženy pri hľadaní úplne nových, extatických pôžitkov.

    17,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    Ach môj bože! Presne toto bude znieť z vašich úst, až po prvýkrát poláskate svoj G-bod týmto nádherným, a hlavne šikovným vibrátorom. Jeho tvar je do detailu premyslený tak, aby ste s ním ľahko a rýchlo objavili svoje najcitlivejšie miestečko a dostali sa cez neho na vrchol blaha. Vážne chcete ešte na niečo čakať?

    99,90 €

    36,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Womanizer Duo Blueberry

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a bodu G zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude stimulovať bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš bod G. Tento orgazmus nebude mať obdobu.

    229 €

    169 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Sebeláska a umenie šli ruka v ruke a dali vzniknúť tomuto nádhernému vibrátoru menom Muse. Je tu preto, aby vás inšpiroval na skúmanie vlastného tela. Ponúkne vám 8 vibračných vzorov optimalizovaných na potešenie a 5 úrovní intenzity pre neuveriteľné duálne orgazmy. Uctievajte svoj vlastný oltár a nechajte si rozmaznávať G-bod aj vonkajšiu časť vagíny vďaka flexibilnému ramenu.

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento fialový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Irresistible Seductive Pink

    Tento sladko ružový krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    43,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 má telo vyrobené z mäkkého hygienického silikónu, a je teda obzvlášť jemný a láskyplný k pokožke. Zároveň vie, ako vás rozpáliť intenzívnymi, hlbokými vibráciami.

    30,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Nightshade Purple

    Tak pekný, a tak všestranný! Tento mini vibrátor vás poškodí všade, kde budete chcieť. Má 10 výbušných vibračných funkcií a je vodeodolný. Ako s jeho multifunkčnosťou naložíte? A budete ho vďaka jeho malej veľkosti nosiť všade so sebou? Doprajte si všetko, čo táto pôvabná hračka ponúka.

    37,90 €

    13,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrátor Hype Flexi nie je len na prvý pohľad iba štýlový, ale je tiež odhodlaný splniť vám všetky vaše priania! Ako jeho názov napovedá, je super flexibilný a zároveň dômyselne štíhly, takže sa dostane naozaj všade, kam budete potrebovať. Ponúkne vám 10 vibračných režimov, jednoduché ovládanie, báječne hebký silikón, vodotesnosť a praktické dobíjanie cez USB.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Chystáte sa na rande vo dvojici? Pozvite tento nohavičkový vibrátor ako tretieho, ktorý bude baviť oboch. Dámy si tento poklad ochotne pripnúť do nohavičiek a ich ovládač ešte s láskou zverí svojmu náprotivku. Prepínanie medzi 10 vibračnými režimami bude zábava plná skúmania a následného objavovania. Pánty Vibe je navyše skvele príjemný na dotyk a vďaka praktickému uchyteniu bude vždy držať na svojom mieste.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Chcete niečo viac, než len obyčajný vibrátor? Insatiable G pre vás bude nielen vibrovať, ale môže sa aj automaticky nafúknuť! Vychutnajte si s ním dokonalé potešenie, vyberajte si zo 4 nafukovacích nastavení od mierneho až po pulzujúce nastavenie a nezabudnite ani na vibrácie v 7 režimoch.

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 56 z celkom 56

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.