×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ hladký vaginálne

Položky 65 až 96 z celkom 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Black

    Ako si zaistiť perfektné orgazmy? Napríklad Maverdickom, vibrátor s úchvatným tvarom, ktorý vás bude stimulovať z vnútra aj zvončeka. Jeho ergonomická rukoväť vám pohodlne padne do ruky a dotyk vysoko kvalitného silikónového tela si rozhodne zamilujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných až po maximálnu intenzívnu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Sliper Rabbit Vibe Silicone Purple

    Po čom aktuálne túžite? Je to napojenie sama na seba, na svoje telo a erotická stimulácia? K tomu všetkému vám dopomôže Sliper, šikovný a ergonomicky tvarovaný vibrátor s mäkkým a vysoko kvalitným silikónovým telom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Joupie Black

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    Klasika s úžasnými vibráciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, čo je dôležité. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, rád vám vďaka vodotesnosti bude robiť spoločníka aj vo vani či v sprche a ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 vibračných intenzít. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Tento kompaktný králik vás zasiahne na tých správnych miestach! Má dômyselný tvar pre duálnu stimuláciu a ukrýva v sebe silný motor, ktorý pre vás bude vibrovať o 10 režimoch. Jeho chod je však veľmi tichý a jeho používanie je teda veľmi diskrétne. Vyrobený je z vysoko kvalitného hygienického silikónu a je tak úplne bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Nalone Magic Stick Pink

    Nezáleží na tom, či veríte alebo neveríte na kúzla, tento magický vibrátor vás tak aj tak očarí! Ukrýva v sebe dva silné motory, vďaka ktorým sa dostanete na ten najvyšší vrchol všetkých čias. Pulzujúci bod v špičke bude zmyselne dráždiť G-bod a pružné vonkajšie ušká sa budú venovať klitorisu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a robte si to pokojne aj v kúpeľni, Magic Stick je vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Popisok pripravujeme.Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Hodí sa na všetky príležitosti a je ideálny ako pre presnú stimuláciu, tak pre zmyselnú predohru kedykoľvek počas dňa. Vychutnajte si novú úroveň vášho milostného života!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Presná trefa na váš G-bod! Tento čierny silikónový vibrátor má dômyselne navrhnutý tvar, s ktorý na svoj G-bod zacielite absolútne presne. Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte sa na tom najcitlivejšom mieste!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Cheap Thrills The She Devil Red

    Realizujte svoje vzrušujúce mokré sny s týmto masturbátorom The She-Devil. Jeho uzavretý dizajn vám poskytne sexi sanie, zatiaľ čo jedinečná stimulačná textúra vás rozparádi na zbláznenie. Materiál mastrubátora je príjemne mäkký a pružný a pripomína skutočnú kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Purple

    Ako si zaistiť perfektné orgazmy? Napríklad Maverdickom, vibrátor s úchvatným tvarom, ktorý vás bude stimulovať z vnútra aj zvončeka. Jeho ergonomická rukoväť vám pohodlne padne do ruky a dotyk vysoko kvalitného silikónového tela si rozhodne zamilujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných až po maximálnu intenzívnu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Pink

    Ako si zaistiť perfektné orgazmy? Napríklad Maverdickom, vibrátor s úchvatným tvarom, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku. Jeho ergonomická rukoväť vám pohodlne padne do ruky a dotyk vysoko kvalitného silikónového tela si rozhodne zamilujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných až po maximálnu intenzívnu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinečný tvar vibrátora Diva Dolphin od Fun Factory zaujme na prvý pohľad. Na prvé použitie vás potom zaujme jeho silný a výkonný motor, a aby toho nebolo málo, iste oceníte aj technológiu inteligentného nabíjania Battery +. Stačí si dokúpiť Hybrid Kit a razom sa z vibrátora na batérie stane vibrátor dobíjací.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor Hansel. Ukrýva v sebe výkonný motor, ktorý sa postará 7 vibračnými režimami o vašu slasť a perfektný tvar vibrátora bude počúvať vaše telesné kontúry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Tak to tu ešte nebolo, vibrácie a nafukovacie funkcie v jednom jedinom nádherne ružovom vibrátore od Pretty Love! Tento nový jedinečný vibrátor má dva vibračné body a funkciu nafukovania, vďaka ktorej vás perfektne naplní potešením. Tak si to nechajte páčiť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron bude vždy v správny čas na správnom mieste, teda na vašom G-bode! Má totiž špeciálny tvar pre presné zacielenie na G-bod a jeho stimuláciu vibráciami a úžasnou elektro-stimulačnou funkciou. Vo svojom dômyselne tvarovanom tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je skutočný kamarát do nepohody! Z jeho funkcií sa vám vzrušujúcim spôsobom zatočí hlava a nebudete chcieť prestať. Objavte vibrácie, prírazy hore a dole a tiež rotácia dvoch radov guličiek. Na svoje si samozrejme príde aj váš klitoris a vy si budete zakaždým s Robinom vychutnávať maximálnu rozkoš.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Glas Double Play Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný, a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým z jednej strany pohodlne zasiahnete svoj citlivý g-bod a zo strany druhej si budete užívať tvar análneho kolíka. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Wand Gee Black

    Chceli by ste zažiť omamný orgazmus prameniaci z bodu G? Je tu Gee a nikdy to už nebude jednoduchšie! Je dobíjací a zameraný práve na G-bod, cez ktorý vám poskytne hlboko uspokojujúce pocity. Jeho dokonale zakrivený tvar, plochý hrot a flexibilný krk zasiahnu toto citlivé miesto a možno vám aj ukážu mokré orgazmy, o ktorých väčšina z nás len sníva. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    Hľadáte darček pre niekoho, kto miluje luxusné hračky? S touto sadou určite neurobíte chybu! Obsahuje menšie verzie najobľúbenejších Le Wand hračiek v nádhernom darčekovom balení. V pôvabnej bielej krabičke nájdete všestrannú mini masážnu hlavičku, obojstranné dildo z nerezovej ocele pre stimuláciu G-bodu či prostaty a nechýba ani pôsobivý odznak. Štýl a elegancia pre vaše erotogénne zóny!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika je výkonný a zároveň veľmi tichý, rád vám vďaka vodotesnosti bude robiť spoločníka aj vo vašej či v sprche a ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 vibračných intenzít. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach G je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, má pohodlný ergonomický tvar, takže dráždiť bude G-bod i klitoris, a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimita borí hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v duálnej stimulácii tých najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • AWAQ.U Vibrator 02

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho 2 výkonné motory vám ponúknu 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte s ním G-bod a klitoris zároveň, jeho duálna stimulácia bude dych vyrážajúca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Caramel L

    Kvalitná kreatívna hračka s nečakaným tvarom análneho kolíka z jednej strany a provokatívne realistickým dildom z druhej strany. Objavíte s ňou nové cesty, ako prežívať podmanivo intenzívne pocity, ktoré sa stanú vzrušujúcou esenciou vášho života. Splňte si svoje priania a dráždite všetky citlivé miesta!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako hladké Ultrasilk prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Steva na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Puissante Toupie Green

    Perfektný vibrátor pre všetky erotogénne zóny! Vďaka svojmu špičkovému tvaru vám veľmi pohodlne padne do ruky a vy s ním rozvibrujete celé svoje telo. Vyrobený z kvalitného silikónu lekárskej kvality, je teda skvele mäkký a hladký. Vychutnajte 10 rôznych intenzit!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dych vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Puissante Toupie Blue

    Perfektný vibrátor pre všetky erotogénne zóny! Vďaka svojmu špičkovému tvaru vám veľmi pohodlne padne do ruky a vy s ním rozvibrujete celé svoje telo. Vyrobený z kvalitného silikónu lekárskej kvality, je teda skvele mäkký a hladký. Vychutnajte 10 rôznych intenzít!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 2+! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a výkonným motorom. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 2+ synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    Ach môj bože! Presne toto bude znieť z vašich úst, až po prvýkrát poláskate svoj G-bod týmto nádherným, a hlavne šikovným vibrátorom. Jeho tvar je do detailu premyslený tak, aby ste s ním ľahko a rýchlo objavili svoje najcitlivejšie miestečko a dostali sa cez neho na vrchol blaha. Vážne chcete ešte na niečo čakať?

    99,90 €

    36,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento fialový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.