×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ vibračné

Položky 97 až 128 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinečný tvar vibrátora Diva Dolphin od Fun Factory zaujme na prvý pohľad. Na prvé použitie vás potom zaujme jeho silný a výkonný motor, a aby toho nebolo málo, iste oceníte aj technológiu inteligentného nabíjania Battery +. Stačí si dokúpiť Hybrid Kit a razom sa z vibrátora na batérie stane vibrátor dobíjací.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimita borí hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v duálnej stimulácii tých najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Dobíjací kapesnícky potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Stardust Charm White

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvojitý vibrátor pre dvojitú zábavu! S tým vibrátorom na batérie realizujete svoje erotické sny a túžby buď v páre, alebo len sama so sebou. Ramená môžu stimulovať vagínu a anál zároveň alebo nimi môžete zovrieť bradavky, klitoris či semenníky. Sú extrémne mäkké a flexibilné a majú rozličné šírky. Vychutnajte si 10 vzrušujúcich vibračných režimov.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach G je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, má pohodlný ergonomický tvar, takže dráždiť bude G-bod i klitoris, a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na úžasné vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, pripevňuje sa k nohavičkám a ovláda sa skrz aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ste pripravený na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Span je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, v balení nájdete aj 2 čipkované tangá s vrecúškom, kam sa vibrátor vloží, a ďalej ho môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo je vyrobená z poddajného silikónu a vytvára vzrušujúci efekt zadržania krvi v penise a semenníkoch. Ďalšiu stimuláciu poskytujú štruktúrované detaily a objemný, široký stimulátor klitorisu.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Chcete niečo viac ako len vibrácie? Deep Thrust vyniká technológiou magnetického prísunu, takže vás ohromí pohybom hore a dole. Je však veľmi tichý a ponúkne vám tak absolútnu diskrétnosť. Užite si s ním vaginálne alebo análne, hodí sa všade!

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    Ach môj bože! Presne toto bude znieť z vašich úst, až po prvýkrát poláskate svoj G-bod týmto nádherným, a hlavne šikovným vibrátorom. Jeho tvar je do detailu premyslený tak, aby ste s ním ľahko a rýchlo objavili svoje najcitlivejšie miestečko a dostali sa cez neho na vrchol blaha. Vážne chcete ešte na niečo čakať?

    99,90 €

    36,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Curved Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Javida Slapping Orgasm Pen Purple

    Zmyselný presný dráždič a klopajúci vibrátor v jednom! Pýtate sa, ako je to možné? Má totiž oba použiteľné konce a dopraje vám tak presnú stimuláciu kdekoľvek na tele z jednej strany a pulzujúce poklepávanie na g-bod z druhej strany. Vyskúšajte aj 2 rôzne nástavce a 10 vzrušujúcich možností vibrácií!

    87,90 €

    31,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Tapered Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A víte, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A víte, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Vush Majesty 2 Peach

    Tak nádherná a kvalitná hračka! Značka Vush vie presne, po čom ženy túžia. Majesty 2 je úchvatná vibračná hlavica z mäkkého lekárskeho silikónu, ktorého hodvábny dotyk si zamilujete na prvú dobrú. Ponúkne vám 5 úrovní a 10 vibračné vzorov. Potešte nielen svoje citlivé intímne miesta, ale aj unavené svaly po celom tele.

    179 €

    66,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Love To Love O Mega Clitoral & G-Spot Vibrator Pink

    O Mega je šarmantný vibrátor na stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jeden vymeniteľný nadstavec. Je špeciálne navrhnutý na stimuláciu G-bodu a ukrýva v sebe 2 motory. Nadstavec má dva hroty, s ktorými vám stimulácia pôjde jedna báseň. Použite ho na klitoris i na bradavky!

    109 €

    40,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Sebeláska a umenie šli ruka v ruke a dali vzniknúť tomuto nádhernému vibrátoru menom Muse. Je tu preto, aby vás inšpiroval na skúmanie vlastného tela. Ponúkne vám 8 vibračných vzorov optimalizovaných na potešenie a 5 úrovní intenzity pre neuveriteľné duálne orgazmy. Uctievajte svoj vlastný oltár a nechajte si rozmaznávať G-bod aj vonkajšiu časť vagíny vďaka flexibilnému ramenu.

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento fialový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 má telo vyrobené z mäkkého hygienického silikónu, a je teda obzvlášť jemný a láskyplný k pokožke. Zároveň vie, ako vás rozpáliť intenzívnymi, hlbokými vibráciami.

    30,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst s tvarom, ktorý vám pomôže pohodlne dosiahnuť na G-bod. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením G-bodu.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Prostate Massager Black

    Petty Love prichádza s novou kolekciou luxusných sexuálnych hračiek, ktorej súčasťou je i tento vibračný stimulátor prostaty. Zaujme vás nielen svojím moderným a inovatívnym dizajnom, ale predovšetkým šikovnými stimulujúcimi guľôčkami, ktoré sa nachádzajú v špičke kolíka a v 4 intenzitách mieria priamo na prostatu. Hračka je vyrobená z príjemne hebkého silikónu, ktorý je samozrejme úplne bezpečný pre telo. Užite si dokonale zmyselnú skúsenosť, akú ste ešte nikdy nezažili, a uspokojte všetky svoje potreby.

    76,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Ripple Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Trinity Men 10X Vibrating Silicone Stroker

    Doprajte svojmu mužstvu intenzívnu masáž s láskavým dovolením tohto vibračného silikónového masturáboru! Bol navrhnutý a vyvinutý s jediným cieľom – dopriať vám vzrušujúci zážitok. Vďaka svojmu silnému a príjemnému silikónovému puzdru a výkonným vibračným motorom si s ním vychutnáte nezabudnuteľné chvíle sebalásky aj ohromujúce predohry s vaším náprotivkom!

    91,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Waver Masturbator

    Chcete pre seba niečo špeciálne? Tento masturbátor v tvare pošvy vás dostane svojou senzačnou technológiou vlnovej masáže (patentované ako vynález) v textúrovanom tuneli slasti. Ako to funguje? 3 rotujúce tyčky s korálkami a malými doštičkami sa špirálovito pohybujú a vytvárajú jedinečný vlnový efekt. Vyberajte medzi 3 rýchlosťami a zmenou smeru!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Vegan Vibrator Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    30,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • The Rabbit Company The Prostate Rabbit Čierna

    Stimulátor prostaty od obľúbenej značky The Rabbit Company. Jeho dômyselný tvar zaručuje ohromujúce dráždenie citlivej prostaty rovnako ako i hrádze. V tele sa ukrývajú duálne motory, ktoré sú pripravené splniť vám každé želanie a vziať vás do slastného neba, ktorému sa hovorí orgazmus.

    219 €

    87,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Nightshade Purple

    Tak pekný, a tak všestranný! Tento mini vibrátor vás poškodí všade, kde budete chcieť. Má 10 výbušných vibračných funkcií a je vodeodolný. Ako s jeho multifunkčnosťou naložíte? A budete ho vďaka jeho malej veľkosti nosiť všade so sebou? Doprajte si všetko, čo táto pôvabná hračka ponúka.

    37,90 €

    13,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.