×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Lahodne po čokoláde voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Penthouse Too Hot To Be Real Red

    Čípka a mašličky nikdy nevyjdú z módy! Tieto neuveriteľné nohavičky sú ušité z mäkkej a vysoko kvalitnej čipky, ktorá dokonale priľne k telu a poskytne vám vysoký komfort pri nošení. Bočné šnurovanie vám umožní upraviť si veľkosť presne na vaše miery a kvetinový čipkový vzor s mašličkovou aplikáciou působí super romanticky a otvorený rozkrok zas neuveriteľne rajcovne!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou čokolády, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Vďaka jemnému prehrievaniu zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Face Mask Cotton Cover 40 Hearts

    Pohodlné, praktické, roztomilé a predovšetkým nevyhnutné. Toto zamilované rúško od značky Passion je ušité z bavlny a prichytí sa za uši. Je príjemné aj na dlhodobé nosenie a jeho srdiečkový tvar si proste obľúbite. Nezabúdajte chrániť svoje okolie a vyberte si láskyplné rúško, ktoré bude robiť radosť nielen vám.

    7,90 €

    0,29 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondomámi a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je štýlové vajíčko ukrývajúce v sebe pánsky masturbátor, ktorý je vyrobený z veľmi mäkkého a príjemného TPE materiálu a vyniká výrazne stimulujúcou textúrou. Vďaka jeho cestovnej veľkosti ho môžete mať stále pri sebe, oživiť svoje chvíľky sebalásky a užiť si realistické a vzrušujúce pocity. Hedy je vďaka svojmu dizajnu ideálnym darčekom pre akéhokoľvek muža.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Wildberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Prémiové vegánske kondómy Glyde farbené prírodnými farbivami s lahodnou vôňou lesných plodov. Balenie obsahuje 10 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Blueberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Prémiové vegánske kondómy Glyde modrej farby s lahodnou prírodnou vôňou čučoriedok. Balenie obsahuje 100 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Denim Paddle Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou plácačkou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to je prevziať kontrolu a ovládnuť svoju lásku a objavte svoje dominantné či submisívne stránky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • KUNG Mega Loose 6 pack - SALE exp. 10/2024

    Potrebujete o niečo väčšie kondómy? Ak si v štandardne veľkých kondómoch pripadáte ako v letnej košeli v zime, je te správny čas vyskúšať niečo väčšie. KUNG Mega Loose sú o 30% väčšie než bežné veľkosti a má šírku úžasných 69 mm. Objavte pohodlie raz a navždy!

    11,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Skulls and Bones Eye Mask with Skulls & Spikes Black

    Chcete obmedziť zrak sebe alebo svojmu náprotivku trochu drsnejším spôsobom ako len čipkovou maskou pre začiatočníkov? Táto krásna maska na oči s cvokmi a ozdobami je len pre tých neodvážnejších, čo je vidieť na prvý pohľad! Vezmite si ich do spálne, ale pokojne aj na párty alebo zraz motorkárov, rozhodne neuniknete pozornosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Face Mask Cotton Cover 44 Biscuits

    Pohodlné, praktické, roztomilé a predovšetkým nevyhnutné. Toto zamilované rúško od značky Passion je ušité z bavlny a prichytí sa za uši. Je príjemné aj na dlhodobé nosenie a jeho vzor so sušienkami si proste obľúbite. Nezabúdajte chrániť svoje okolie a vyberte si hravé rúško, ktoré bude robiť radosť nielen vám.

    7,90 €

    0,29 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Billy Boy White 6 pack - SALE exp. 09/2024

    Billy Boy White sú kondómy pre bezstarostnú zábavu vyrobené z prírodného latexu, lubrikované a zakončené rezervoárom.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • KUNG Mega Loose 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Potrebujete o niečo väčšie kondómy? Ak si v štandardne veľkých kondómoch pripadáte ako v letnej košeli v zime, je ten správny čas vyskúšať niečo väčšieho. KUNG Mega Loose sú o 30% väčšie ako bežné veľkosti a máajú šírku báječných 69 mm. Objavte pohodlie raz a navždy!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Sex Shot Intense

    Malý, diskrétny, avšak veľmi efektívny. Tento maličký Sex Shot masturbátor pre mužov od obľúbenej značky Dorcel je síce len na jedno použitie, ale stal sa obľúbenou masturbačnou pomôckou po celom svete! Je vyrobený z kvalitného pružného materiálu, ktorý sa prispôsobí všetkým veľkostiam.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Denim Eye Mask Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou maskou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to obmedziť zrak a vzrušujúcim spôsobom zvýrazniť ostatné zmysly!

    11,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FPPR Fap One-time Dotted Texture

    Chcete si užíť vzrušujúcu sólovku? S týmto super pružným a skvele stimulačným masturáborom to pôjde jedna radosť! Jeho diskrétny dizajn a kompaktná veľkosť vám umožní mať ho neustále pri sebe. Otvorte si štýlové balenie, kvapnite trochu lubrikantu a choďte na to!

    14,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • KUNG Super Thin 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Hľadáte tenšie, ale spoľahlivé kondómy? Stavte na švédsku kvalitu, ktorú predstavuje značka Kung. Model Super Thin sú o 35% tenšie kondómy, ktoré však sú aj pri tejto minimálnej hrúbke úplne bezpečné a pohodlné. Vychutnajte si milovanie naplno a nenechajte sa ochudobniť o žiadne pocity!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Special Cleaner 200ml

    Špeciálne hračky potrebujú aj špeciálnu údržbu! Tento čistiaci sprej sa hodí na pomôcky a doplnky z latexu, gumy alebo PVC alebo plastu. Zvlášť pôsobí na proteíny a jeho použitie je viac ako jednoduché.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Adaptor Plug 3003 from 3,5mm Female to 2,5mm Male

    Pomôcka na napojenie hračky inej značky k Rimba zdroju napájania.

    11,90 €

    3,89 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Womanizer 2GO XL Heads 3 pack

    Náhradné hlavice pre Womanizer 2GO z mäkkého silikónu. Balenie obsahuje 3 kusy.

    26,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Special Cleaner 50ml

    Špeciálne hračky potrebujú aj špeciálnu údržbu! Tento čistiaci sprej sa hodí na pomôcky a doplnky z latexu, gumy alebo PVC alebo plastu. Zvlášť působí na proteíny a jeho použitie je viac ako jednoduché.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Erotic Dice Game

    Hľadáte spôsob, ako si okoreniť milostné spoločné chvíle? Nie je nič jednoduchšie, než si hodiť kockami a nechať ich rozhodovať o vašom osude. Objavte nové možnosti a vzrušujúcu zábavu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive A760 Garter White

    Zmyselný podväzok nevinnej bielej farby. Je odvážnou kombináciou popruhov a jeho výberom získate pozornosť pre svoju nohu. Je zdobený mašličkou a vyvoláva okamžitý "wow" efekt. Príjemne padne a prispôsobí sa vašej nohe.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Jason

    Erotické pánske tangá od značky Anais sú vyrobené z príjemného materiálu a zamilujú si ich všetci milovníci provokatívnych farieb.

    14,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Pasante Silky TLC 75ml - SALE exp. 12/2023

    Lubrikačný gél Pasante Silky TLC na báze vody a silikónu pre zmyselnejší, dlhotrvajúci komfort a dlhší sexuálny zážitok.

    7,90 €

    1,09 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml - SALE exp. 02/2024

    Jedinečná kombinácia ingrediencií má stimulujúci účinok a rozpáli vašu sexuálnu fantáziu! Pjur myspray je skrátka voľbou každej ženy pri hľadaní úplne nových, extatických pôžitkov.

    17,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • pjur Desinfect 100ml - SALE Exp. 05/2023

    Vysoko účinná dezinfekčný prípravok na pokožku a ruky. Je šetrný k pokožke, má neutrálne pH, je vegánsky a na rozdiel od väčšiny podobných prípravkov nevysušuje pokožku. Bol navrhnutý tak, aby spĺňa najvyššie štandardy osobnej hygieny, pochádza z Nemecka a účinkuje už za 30 sekúnd.

    14,90 €

    1,89 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Shots S-Line Soap Bar After Sex Soap

    Vtipné, praktické a modré mydlo, ktoré budete milovať predovšetkým po milovaní! Oslní vás úžasne príjemnou penou a môžete sa oň podeliť so svojím náprotivkom, ktorý pozvete k sebe do sprchy. Vhodné bude aj ako darček alebo dekorácia v kúpeľni.

    11,90 €

    3,39 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.