×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Orion Nipple Sticker Black

    Postavte svoje bradavky do stredu pozornosti a ozdobte ich týmito úchvatnými nálepkami! Je to jednoduchý doplnok, ktorý dokáže robiť zázraky a vzrušovať každým pohľadom. Nálepky tvoria malinké čierne kamienky a dohromady vytvára hviezdovitý tvar, ako sexy a zvodné!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Too Hot To Be Real Red

    Čípka a mašličky nikdy nevyjdú z módy! Tieto neuveriteľné nohavičky sú ušité z mäkkej a vysoko kvalitnej čipky, ktorá dokonale priľne k telu a poskytne vám vysoký komfort pri nošení. Bočné šnurovanie vám umožní upraviť si veľkosť presne na vaše miery a kvetinový čipkový vzor s mašličkovou aplikáciou působí super romanticky a otvorený rozkrok zas neuveriteľne rajcovne!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou čokolády, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Vďaka jemnému prehrievaniu zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Crotchless Cage Back Boyshort Čierna

    René Rofé čierne nohavičky s prestrihnutým rozkrokom a veľmi zaujímavým vzorom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondomámi a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je štýlové vajíčko ukrývajúce v sebe pánsky masturbátor, ktorý je vyrobený z veľmi mäkkého a príjemného TPE materiálu a vyniká výrazne stimulujúcou textúrou. Vďaka jeho cestovnej veľkosti ho môžete mať stále pri sebe, oživiť svoje chvíľky sebalásky a užiť si realistické a vzrušujúce pocity. Hedy je vďaka svojmu dizajnu ideálnym darčekom pre akéhokoľvek muža.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bye Bra Invisible String 2-Pack Nude & Black

    Špeciálny outfit si vyžaduje špeciálnu bielizeň! Tieto neviditeľné tangá oceníte pri viacerých príležitostiach, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Balenie obsahuje 2 kusy - telové a čierne z ľahkej a mäkkej tkaniny. Neviditeľné tangá by nemali chýbať v šatníku žiadnej žene!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Lubrikačný gél s arómou čerešňového lízatka vám dopraje potešenie všetkých vašich zmyslov. Lovely Lovers LollyPop gél má vzrušujúcu arómu šťavnatého čerešňového lízatka, ktoré špecificky pôsobí na citlivé ženské zmysly, čo vám pomôže vychutnať si plnú rozkoš francúzskeho milovania, zmyselných intímnych masáží alebo tradičného pohlavného styku s romantickou atmosférou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Wildberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Prémiové vegánske kondómy Glyde farbené prírodnými farbivami s lahodnou vôňou lesných plodov. Balenie obsahuje 10 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS007 Top Yellow

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z príjemnej elastickej bavlny bez kostíc. Táto podprsenka má nastaviteľné popruhy pre dokonalé padnutie a poskytne vám oporu a zároveň voľnosť. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Glyde Blueberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Prémiové vegánske kondómy Glyde modrej farby s lahodnou prírodnou vôňou čučoriedok. Balenie obsahuje 100 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Light Blue

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola presne príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné zastaviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Good ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Dark Green

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola presne príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné zastaviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Good ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Denim Paddle Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou plácačkou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to je prevziať kontrolu a ovládnuť svoju lásku a objavte svoje dominantné či submisívne stránky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Sugestina Panties

    Snívate o bielizni, ktorá by zvýraznila vaše krivky? Ak váš zadoček ozdobíte týmito čipkovanými nohavičkami, nachystáte tak horúcu atmosféru pre rôzne sexy hrátky! Vychutnajte si dotyk príjemného a kvalitného materiálu a neodolateľnú kombináciu vínovej a čiernych moderných popruhov.

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Skulls and Bones Eye Mask with Skulls & Spikes Black

    Chcete obmedziť zrak sebe alebo svojmu náprotivku trochu drsnejším spôsobom ako len čipkovou maskou pre začiatočníkov? Táto krásna maska na oči s cvokmi a ozdobami je len pre tých neodvážnejších, čo je vidieť na prvý pohľad! Vezmite si ich do spálne, ale pokojne aj na párty alebo zraz motorkárov, rozhodne neuniknete pozornosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Billy Boy White 6 pack - SALE exp. 09/2024

    Billy Boy White sú kondómy pre bezstarostnú zábavu vyrobené z prírodného latexu, lubrikované a zakončené rezervoárom.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Naturals Massage Oil Peppermint & Eucalyptus 120ml

    Esenciálne masážne oleje JO Naturals sú skvele vyvážené! Tvorí ich totiž zmes prírodných vyživujúcich olejov bohatých na vitamíny a prídavok esenciálnych povznášajúcich olejov. Nechajte vonné podtóny naplniť vaše zmysly, ponorte sa hlbšie do svojej masáže a zanechajte vo vás pozitívny a svieži pocit.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dorcel Sex Shot Intense

    Malý, diskrétny, avšak veľmi efektívny. Tento maličký Sex Shot masturbátor pre mužov od obľúbenej značky Dorcel je síce len na jedno použitie, ale stal sa obľúbenou masturbačnou pomôckou po celom svete! Je vyrobený z kvalitného pružného materiálu, ktorý sa prispôsobí všetkým veľkostiam.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • KUNG Mega Loose 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Potrebujete o niečo väčšie kondómy? Ak si v štandardne veľkých kondómoch pripadáte ako v letnej košeli v zime, je ten správny čas vyskúšať niečo väčšieho. KUNG Mega Loose sú o 30% väčšie ako bežné veľkosti a máajú šírku báječných 69 mm. Objavte pohodlie raz a navždy!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Denim Eye Mask Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou maskou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to obmedziť zrak a vzrušujúcim spôsobom zvýrazniť ostatné zmysly!

    11,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Suspender Hose with Opaque Top 1953 Black

    Aké sú tri najsilnejšie zbrane, ktorými okúzlite každého muža? Sieťka, pančuchy a podväzky. Tieto pančušky tieto tri zbrane spájajú ak tomu vám ešte dodajú sebavedomie, po ktorom túži každá žena. A pozor k tomu všetkému ešte pikantne odhaľujú zadoček a rozkrok!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Balls Shampoo 350ml

    Chcete mať šťastné a spokojné semenníky? Doprajte im špeciálnu starostlivosť v podobe tohto žltého šampónu v tomto pôvabnom a praktické 350 ml balení. Má sviežu žltú farbu a vaše guličky budú po jeho použití ešte jemnejšie ako kedykoľvek predtým. A viete čo? Skvele sa hodí aj ako darček!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Fap One-time Dotted Texture

    Chcete si užíť vzrušujúcu sólovku? S týmto super pružným a skvele stimulačným masturáborom to pôjde jedna radosť! Jeho diskrétny dizajn a kompaktná veľkosť vám umožní mať ho neustále pri sebe. Otvorte si štýlové balenie, kvapnite trochu lubrikantu a choďte na to!

    14,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • KUNG Super Thin 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Hľadáte tenšie, ale spoľahlivé kondómy? Stavte na švédsku kvalitu, ktorú predstavuje značka Kung. Model Super Thin sú o 35% tenšie kondómy, ktoré však sú aj pri tejto minimálnej hrúbke úplne bezpečné a pohodlné. Vychutnajte si milovanie naplno a nenechajte sa ochudobniť o žiadne pocity!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Setilla Panties Black

    Odvážne nohavičky pre sebavedomé ženy! Ich výnimočnosť spočíva predovšetkým v elegantnom strihu s nádychom moderného designu. Kombinácia klasickej čipky a cool popruhov skvele zdôrazňuje postavu a dokáže podnietiť fantáziu. Najlepšia je však stuha nad zadočkom, ktorá pridáva kúzlo roztomilosti.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Special Cleaner 200ml

    Špeciálne hračky potrebujú aj špeciálnu údržbu! Tento čistiaci sprej sa hodí na pomôcky a doplnky z latexu, gumy alebo PVC alebo plastu. Zvlášť pôsobí na proteíny a jeho použitie je viac ako jednoduché.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Alessya Panties Black

    Čipkové nohavičky Allesya svojim strihom zdôraznia vašu siluetu a dodajú vám šarm! Ich symetrické výrezy a moderná čipka sú veľmi zaujímavé a zmyselné zároveň. Navyše sú aj dokonalé pohodlné a využijete ich aj na každodenné nosenie. Cítiť sa sebavedome nikdy nebolo jednoduchšie!

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Hádajte, čo sa asi stane, keď si oblečiete tieto neuveriteľná tangá? Spustí sa vlna emócií, vášne a sebalásky. A to nie je všetko! Dokonale zvýraznia vaše boky a jemná retiazka dodá mimoriadny pôvab vášmu zadočku. Nebudete sa ich môcť nabažiť a budete sa cítiť absolútne sexi. Takže? Už ich máte v košíku?

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.