×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 33 až 64 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Casmir Denerys Corset Black

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Táto sada Denerys obsahuje korzet a tangá z jemného tylového materiálu s moderným krajkovým vzorom. Prádlo zvýrazní vašu krásu a vy sa v nej budete cítiť sexy a zároveň pohodlne.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pýtate sa samej seba, ako by ste mohli dosiahnuť absolútnu slasť? Odpoveď je jednoduchá - stimulujte obe svoje citlivé miesta zároveň. Vibrátor Jazz Rabbit na to bude ideálnym pomocníkom, pretože bude láskať ako vnútornú časť vagíny, tak i vonkajší bod G pomocou kratšieho ramena. Nechcite len niečo, chcite rovno všetko!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vĺn. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dych.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vln. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dech.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Hima Body Black

    Nadčasové sexy body od európskej značky Passion. Ušité je z príjemnej umelej kože a v kombinácii s moderným vzorom tvorí pôvabný klasický kúsok s erotickým charakterom. Je tiež zdobený kovovými krúžkami, ktoré vytvárajú zvodný strih a kríženie ramienok. Zvýraznite svoj pôvab zo všetkých strán!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné pičinky? V tom prípade budete milovať aj Alexis, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Milujete všetko, čo je vianočné? V tom prípade by vašou obľúbenou erotickou hračkou v predvianočnom období mala byť táto vzrušujúca santovská čiapka! Cez jej brmbolec si užijete 7 vibračných vzorov a 3 vibračné rýchlosti. Pokiaľ sa vám však zachce niečoho viac, stačí zložiť spodné biele viečko a zveriť svoj klitoris pohyblivej guličke, ktorá nádherne simuluje orálny sex. Tak šťastné a vášnivé!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Kerria Chemise Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná košieľka Kerria s príjemným strihom, hlbokým výstrihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto košieľka je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Beth Corset Black

    Tak sexy korzet, až sa vám z toho zatočí hlava! Má prekrásne šnurovanie a tvorí ho sexy sieťovaný materiál v kombinácii s minimalistickými popruhmi. Tejto kombinácii jednoducho nepôjde odolať! Navyše balenie obsahuje aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Snívate o rebrovanom povrchu a zmyselnom dráždení vašej dierky? Beaded Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu, a tiež rebrovaný povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Snívate o jednoduchom a účinnom nástroji na dráždenie prostaty? Thin Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu a tiež hladký povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Roisin Robe & Thong Black

    Hľadáte ľahký kúsok, ktorý by ste mohli prehodiť cez svoju obľúbenú bielizeň, alebo ho nosiť aj na holom tele? Tento hviezdičkový župan bude ideálny! Je z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku, a má pôvabný hviezdičkový vzor. Rukávy do zvonu vám dodajú šarm a ak budete chcieť, oblečte si tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    109 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Primula Peignoir Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečný župan Primula s elegantným strihom a krásnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekčné krúžky pre všetky penisy! Táto výhodná sada obsahuje 4 druhy erekčných krúžkov, ktoré chce na svojom úde každý. Tie svetlejšie z nich sú mierne flexibilné a pohodlné budú predovšetkým pre začiatočníkov, zatiaľ čo skúsenejší milovníci si obľúbia tmavšie krúžky, ktoré sú o niečo pevnejšie. Majte balenie na nočnom stolíku, aby sa stačilo len natiahnuť a jeden vytiahnuť!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9831 Bra & Briefs Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! V tejto nádhernej sade budete vyložene kráľovnou noci. Tento fenomenálny model je zdobený lesklou zlatou čipkou na čiernom pozadí, čo vyložene zapaľuje zmysly a podnecuje fantáziu. Ukážte celú svoju krásu v tejto pôvabnej bielizni.

    76,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Babydoll V-9789 Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém a veríme, že táto extrémne zmyselná a ľahká košieľka vás uhranula na prvý pohľad.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Selaginella Peignoir Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečný župan Selaginella s elegantným strihom a krásnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9821 Bra & String White

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! V tejto bielizni v snehovo bielej farbe s čipkovým zdobením sa budete cítiť úplne svoje. Podprsenka je pohodlná na nosenie a vďaka kosticiam vytvaruje vaše prsia. Otvorené tangá budete milovať! Tiež ich zdobí krásna čipka a majú otvorený rozkrok. Staňte sa kráľovnou zvádzania!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Potešte svoj zadoček vibráciami a dychberúcimi pulzami! Tento vibračný análny kolík má inovatívnu funkciu dunenia v prostrednej časti hračky, čím skutočne intenzívne dráždi nervové zakončenia. Uchopte diaľkový ovládač a vyberajte zo 7 vibračných režimov a 3 pulzujúcich dunivých režimov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Kerria Set with Open Bra Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Kerria s príjemným strihom a romantickými volánikmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Hojdacia zábava, zmyselné búchanie a vibrácie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať a vibrovať v takom rytme, aký si vyberiete. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9811 Bra & String Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! V tejto bielizni v elegantne čiernej farbe s čipkovým zdobením sa budete cítiť úplne svoje. Podprsenka je pohodlná na nosenie a vďaka kosticiam vytvaruje vaše prsia. Otvorené tangá budete milovať! Tiež ich zdobí krásna čipka a majú otvorený rozkrok. Staňte sa kráľovnou zvádzania!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Secret Play Passion Play Game English Version

    Chcete sa nechať poriadne rozparádiť? Zahrajte si so svojím náprotivkom túto vzrušujúcu hru, ´počas ktorej dôjde na vyzliekanie aj bozky, všetko bude dokonale načasované a nebude chýbať ani vášnivý sex v polohe, ktorú vám určí hod kockou. Kto bude začínať?

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Astrida Bikini Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže táto prekrásna bielizeň Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ho čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jeho strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9871 Bra & String Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! Táto sada obsahuje podprsenku a tangá s ozdobnými zlatými zipsami. Oba kúsky sú skvele šmrncovné a pikantné zároveň. Vychutnajte si svoju nekonečnú zmyselnosť na vlastnej koži!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Tamaris Set Black

    Chcete sa cítiť sexy a divoko? K tomu vám dopomôže táto pôvabná súprava spodnej bielizne Tamaris od európskej značky Passion. Vzor tvorený z drobných výstrihov, korzetové šnurovanie nad zadočkom a moderné jemné popruhy tvoria dohromady skutočné umelecké dielo!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Láka vás vyskúšať niečo nové a ešte viac si spríjemniť romantické chvíľky? Lovelife vibrátor na prst bude tou pravou pomôckou pre všetkých, ktorí chcú okúsiť intenzívnejšie zážitky a zároveň si potrpia na kvalite a modernom dizajne. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru a výkonným vibráciám sa hodí nielen na predohru, ale aj na milovanie. Potešte sa ním a milujte sa ešte viac!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Chrystalino Stretchy Glass Vibrator with Suction Cup and Remote Rechargeable 10 Speed Black

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený vibračný análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vycibrený klasický tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom a zamilujte sa do podmanivých vibrácií.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Nudelia Top & Panties Nude-Black

    Čo je aktuálnym trendom v kategórii spodnej bielizne? Telová farba a kontrastné detaily! A presne to spĺňa aj táto extrémne sexi súprava spodnej bielizne Nudelia z príjemného materiálu. Vyzerať v nej budete úplne fenomenálne! Je totiž modernou kombináciou jemne trblietavej telovej tkaniny a výrazných čiernych popruhov. Buďte ešte viac oslnivá, sebavedomá a svojská!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Jagueria Peignoir

    Temne čierny a nesmierne sexi župan z tak príjemného materiálu, že ho nebudete chcieť nikdy zložiť. Môže predstavovať začiatok vášnivého večera, kedy v ňom nakráčate do spálne a jasne dáte najavo, aké sú vaše ciele. Je to presne to, čo chcete? Tak už na nič nečakajte, tento župan z nášho skladu mizne naozaj rýchlo.

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Tento jemne modrý králiček je nielen výkonný a uspokojivý, ale tiež naozaj nádherný vďaka koncovým ligotavým kamienkom. Jeho flexibilné telo sa prispôsobí vašim kontúram a potrebám a jeho dvaja motorčeky budú zmyselne láskať ako bod G, tak aj klitoris. Ponúkne vám 7 vibračných funkcií o 5 rýchlostiach, ktoré si budete môcť užívať aj v kúpeľni, lebo je vodotesný.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.