×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive M102 Boxer Shorts Black

    Že je erotická bielizeň len pre ženy? Ale no tak! Pozrite si tieto extrémne horúce boxerky pre mužov, ktoré vás presvedčia o opaku. Majú klasický strih zdobený sexi prestrihmi a ušité sú z neuveriteľne príjemného a pružného materiálu, ktorý je pohodlný na nosenie a neobmedzuje svojho nositeľa v pohyboch. Experimentujte a oblečte si tieto neprekonateľne zvodné boxerky!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Obsessivia Set Black

    Milujete sexi bielizeň, ktorá zvádza a stimuluje zmysly? Tutu sadu budete zbožňovať! Tvorí ju nádherná podprsenka s okúzľujúcim zaväzovaním a nohavičky pôvabného strihu. Bielizeň je nielen zvodná, ale aj príjemne pohodlná na nosenie, užijete ju teda nielen na výnimočné večery, ale aj na všedné nosenie.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Giselia Set Blue

    Táto bielizeň nemá obdoby! Jeho jedinečná farba vás uhranie na prvú dobrú a moderný strih si budete chcieť obliecť za každú cenu. Moderný dizajn podprsenky s kosticami zaistí dokonalú oporu poprsia aj sexy vzhľad. Upútajte pozornosť na elegantnú čipku a hlboko vykrojené nohavičky, ktoré zdôraznia postavu a opticky zoštíhlia pás.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bianelle Garter Belt White

    Láskam na prvý pohľad by sa nemalo odolávať a pokiaľ sa vám tento očarujúci podväzkový pás hneď zapáčil, tak neváhajte a poďte do neho! Ušitý je z veľmi príjemných a kvalitných materiálov a jeho elastické ramienka perfektne obopnú vašu postavu a zvýraznia jej prednosti. Strieborný prívesok v prednej časti pridáva na šarmu a eleganciu a popruhy na pozväzky si môžete nastaviť podľa vlastných preferencií. Vychutnajte si ten pocit absolútnej zvodnosti v tomto prekrásnom podväzkovom páse.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Balitta Bikini Purple

    Neuveriteľne šik a žiarivé plavky! Užite si leto naplno v týchto nádherných plavkách od prestížnej značky Obsessive. Krásne zvýraznia ženské tvary a taktiež opálenie. Budete sa v nich cítiť ako bohyňa. Nenechajte si ujsť radosť z toho, že sa vám konečne podarilo nájsť dokonalé plavky!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Eloissa 2-pcs Set Black

    Vieme, že ste krásna, ale chcete sa cítiť ešte krajšia? Predstavte si samu seba v tejto súprave spodnej bielizne, ktorá je vhodná nielen na zvláštne príležitosti. Budete si v nej plniť sny o mimoriadnych zážitkoch! Tento nákup jednoducho stojí za hriech a vy v ňom zažijete nezabudnuteľné chvíle.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Leafa Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Leafa s moderným strihom kombinuje klasiku aj modernu a je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Esmeralda Body Black

    Zvodné, sexi body pre tie najhorúcejšie večery! Otvorená podprsenka neuveriteľným omamným spôsobom odhalí vaše neodolateľné prsia. Mašličky, popruhy a čipka, to je kombinácia, ktorá zvýrazní vaše prednosti a urobí vás absolútne neodolateľnou.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Quella Set Black

    Neuveriteľne zvodná sada z lesklej a priehľadnej čiernej látky. Podprsenka je nevystužená a má nastaviteľné ramienka, takže sa pohodlne prispôsobí vašej postave. Buďte omamná v sexi bielizni minimalistického a elegantného vzhľadu.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Midnight Halter Chemise Set Black

    Zvádzanie i vzrušenie začína u spodnej bielizni Rané Rofé! Objavte novú luxusnú kolekciu, ktorá vyniká pikantným čipkovaným zdobením a sála z nej očarujúci šarm. Patrí sem aj táto košieľka so zmyselným strihom, ktorý zvýrazní krásu vášho tela. Zamilujte si dotyk príjemného materiálu a podporte svoje sebavedomie i zmyselnosť.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lollypopy 2-pcs Set Pink

    Miluje váš partner sladkosti? Ak áno, tak sa zblázni, keď vás uvidí v tejto sladko ružovej sade spodnej bielizne! Lesklý materiál vyzerá úplne skvostne a nežne a kombinácia podprsenky a nohavičiek zmyselne podčiarkne krásu vašej postavy a zdôrazní ženské krivky.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Varella Body Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Zmyselné body Varella s moderným a elegantným dizajnom je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 859-TED-1 Teddy

    Predstave si, že na sebe máte toto zvodné body, ktoré neuveriteľne zmyselným spôsobom zvýrazní vaše krivky. Aké to asi bude? Verte nám, že ten pocit budete milovať! Prebuďte v sebe bohyňu a obliekajte si toto jedinečné body zas a znova.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lilyanne 2-pcs Set White

    Ste romantička telom i dušou? Ak áno, táto súprava spodnej bielizne je tá pravá priamo pre vás! Tvorí ju biela rozkošná čipka a jemné fialové popruhy. Oba kúsky, ktoré sú súčasťou, sú ušité z kvalitných a príjemných materiálov, ktoré budú hladkať vaše telo. Oblečte sa do nebeskej kombinácie sexy strihu, ľahko priesvitnej čipky a ramienok v lila farbe.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bluellia 2-pcs Set Blue

    Máte chuť na niečo modré, zvodné a veľmi príjemné? Milujete čipku a kvalitnú bielizeň, ktoré lahodia vašej postave? Táto súprava spodnej bielizne vám zaistí, že sa budete cítiť sebavedome a zmyselne! Tvorí ju nádherná podprsenka a pôvabné nohavičky. Pripravte sa nové zážitky, ktoré vás vezmú na výlet do nového vesmíru slasti a rozkoše!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Silentia Body White

    Nežné biele body na zvýraznenie vášho romantického ja! Jeho strih zvýrazní vaše prednosti, pretože až do pásu sa pne nádherná čipka do písmena V. Podprsenka je polopriehľadná a vaše prsia v nej budú vyzerať naozaj skvostne. Pôvabná je tiež zadná časť s výstrihom a čipkou, tak nečakajte a vyskúšajte ho.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Liferia Cupless Teddy

    Chcete prevziať kontrolu nad tým, čo sa bude diať v noci? V body Liferia bude všetko len vo vašej réžii. Tvoria ho unikátne popruhy, ktoré obopnú vašu postavu, ale veľa toho nezakryjú, prsia totiž zostanú odhalené! Čipkované detaily sú potom zmyselne ženské a vám už nebude nič brániť v tom, aby ste boli nekonečne sexi!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Lurex Dreams 2pc Set Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Podprsenka a tangá sú tvorené prekrásnou a poddajnou čipkou s nádhernými zlatými luxferovými detailmi. Zvýrazní vaše krivky a vy nosenie tejto bielizne budete milovať, pretože je nielen sexi, ale aj neskutočne pohodlné.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Gemstones Tiger Eye Heart Anal Plug Small

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň tigrie oko v tvare srdiečka, ktoré je známe tým, že podporuje nebojácnosť a prináša istotu. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lilyanne Teddy White

    Ste romantička telom i dušou? Ak áno, toto body je to pravé priamo pre vás! Tvorí ho biela rozkošná čipka a jemné fialové popruhy. Efektívne zvýraznia váš zadok a prsia a vy sa v ňom budete cítiť úplne zvodne a zároveň pohodlne a sama sebou.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Koronis Set Black

    Bielizeň Koronis je tu pre všetky typy postáv, lebo neuveriteľne pristane! Mäkká podprsenka má nádherne vyšívané košíky, ktoré spája zaujímavá a elegantná spona. Ramienka sú samozrejme nastaviteľné, takže pohodlné padnutie je zaručené. Súprava obsahuje tiež vyzývavé tangá so zaujímavým strihom a ozdobnými popruhmi. Urobte si radosť bielizňou, v ktorej sa budete cítiť pohodlne a zároveň sexy.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Hera Set with Open Bra Light Pink

    Zvodná súprava spodnej bielizne od európskej značky Passion. Obsahuje zmyselnú podprsenku a pôvabné tangá kombinujúce čiernu a ružovú farbu. Oba kúsky sú zdobené modernými sexy popruhmi s neuveriteľne rajcovným efektom! S touto bielizňou rozpálite svoj erotický život na maximum!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Salome Body Red

    Sexy body s červenou čipkou doplnený čiernymi popruhmi. Má otvorenú podprsenku, ktorá zmyselne odhaľuje bradavky, a strih zvýrazní prednosti vašej postavy. Užite si dotyk príjemných a pružných materiálov a zvýraznite svoju ženskosť.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Rosana Chemise Black

    Jemná priehľadná košieľka Rosana zdokonalí každý váš vášnivý večer. Zanecháva odhalený chrbát a pozornosť očí láka na zadok, kde sa nachádza prekrásna čipka. Rovnaká čipka potom zdobí tiež poprsie a určite si nezabudnite obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Anita Black Set

    Anita je neskutočne sexi, zmyselná a svojská. Chcete byť ako ona? Oblečte si ju! Je to hra elastických popruhov so zlatými doplnkami v podobe krúžkov, je veľmi originálna, odvážna a skvelo bude vyzerať na holom tele i oblečení.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Lorna Set

    Dajte najavo svoju divokú povahu v tejto neuveriteľne sexi sade Lorna od značky Me Seduce. Ručne lisované strieborné cvočky a veľké strieborné krúžky predstavujúce tie najviac lákavé prvky, ktoré sú šmrncovné a pôsobia nebezpečným dojmom. Odviažte sa tak, ako to máte rada!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Samantha Black Body

    Extrémne sexy body z kolekcie Queen of Hearts od značky Me Seduce. Tvorí ho predovšetkým časť, ktorá telo skôr zdobí, než zakrýva a tvorí vzrušujúci efekt. Lesklé popruhy sú nádherne minimalistické a vy v tomto kúsku budete vyzerať vskutku nezabudnuteľne!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Adelina Set White

    Chcete skvostnú bielizeň, ktorá sa hodí na všedné nosenie aj výnimočné príležitosti? Vyberte si túto sadu podprsenky a nohavičiek, ktorá je nevinná a zároveň nesmierne očarujúca. Čiastočne vykrojené košíčky zvýraznia poprsie, až sa vám z toho zatočí hlava. A čo potom vášmu náprotivku!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bloomys 2-pcs Set

    Nádherná a veľmi ženská sada spodnej bielizne! Očarí vás svojim kvetinovo-krajkovým vzorom a zvýrazní vašu eleganciu. Trojuholníkové mäkké košíčky sú ideálne pre malé aj veľké prsia a pôvabné nohavičky vám poskytnú potrebný komfort na nosenie. Čerešničkou na torte je prívesok v prednej časti a nastaviteľné ramienka a zapínanie zaistí pohodlné padnutie.

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tejto sade spodnej bielizne vstúpite do sveta potešenia a spokojnosť. Bielizeň má sexi strih, je zdobená elegantnou čipkou, tvoria ju módne popruhy a veľmi zmyselne je riešená i zadná časť, takže dokopy tvoria sexi a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znova. Jedno je isté, za každých okolností budete v tejto bielizni vyzerať božsky!

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Kokietta 2-pcs Set Black

    Snívate o nádhernej bielizni na špeciálne príležitosti? Táto podprsenka a nohavičky sú ušité z čierneho priesvitného materiálu a budete sa v nich cítiť naozaj božsky! Ohromia vás od prvého okamihu, keď sa pozriete do zrkadla, zvýraznia totiž vaše ženské tvary a provokatívne ich podčiarknú.

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Leatheria Teddy Black

    Dokážete si predstaviť, ako veľmi sexy budete v tomto pikantnom body? Čierny materiál mokrého vzhľadu, sexy popruhy a priehľadná tkanina - to je kombinácia, ktorá dostane váš náprotivok do kolien a vaše sebavedomie zvýši na maximum!

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.