Prihlásenie
Registrácia
Vaše údaje
Prihlasovacie údaje
Prihlásenie
Detaily
Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na Filipinách ponúka škálu omamných vôní. Hovorí sa, že kakaovníky z tejto plantáže priplávali z Mexika takmer pred 500 rokmi na palubách španielskych lodí.
Na začiatku degustácie je táto mliečna čokoláda veľmi výrazná, potom však jemne skĺzne k sladkým kvetinovým vôňam, ktoré Vás ako kúzlom prenesú medzi dvoma kontinentmi, ktoré sa tak vzájomne dopĺňajú.
Zloženie: kakaové bôby a kakaové maslo (min 65%), cukor, sušené mlieko.
Výnimočná kvalita surovín: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpí. Na výrobu čokolády používa iba:
- kakaové bôby a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
- trstinový cukor namiesto cukru repného.
- Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovňa Bonnat vyrába výnimočnú čokoládu už od roku 1884. Nachádza sa v mestečku Voiron vo Francúzsku.
Ďalšie informácie
Značka | Bonnat |
---|---|
Kategórie | Mliečna čokoláda, Bonnat |