Prihlásenie
Registrácia
Vaše údaje
Prihlasovacie údaje
Prihlásenie
Detaily
75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných z odrody Trinitario na Trinidade. Konzistencia je zamatovo hladká.
Zloženie: kakao, kakaové maslo, cukor
Výnimočná kvalita surovín: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpí. Na výrobu čokolády používa iba:
- kakao a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
- trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 153×75×10 mm
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovňa z mestečka Voiron vo Francúzsku bola založená už v roku 1884. Známa je svojou rozsiahlou edíciou "single-origin" čokolád a horko-mliečnymi čokoládami s extra vysokým obsahom kakaa.
Čokoládovňa Bonnat má jedno historické prvenstvo: ako prvú tu navrhli edíciu tabuľkových čokolád so 75% kakaa, v ktorej je každá čokoláda vyrobená z kakaových bôbov z inej krajiny. Týmto čokoládam sa začalo hovoriť "single-origin" alebo "jedno-oblastné" čokolády. Nápad sa rýchlo ujal a dnes ho napodobňuje množstvo výrobcov.
Ďalšie informácie
Obsah kakaa | 75% |
---|---|
Zloženie | cane sugar, cocoa, cocoa butter |
Nutričné hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 603 kcal / 2501 kJ |
Tuky | 46 g |
Bielkoviny | 8,8 g |
Sacharidy | 42,6 g |
z toho cukry | 25,9 g |
Značka | Bonnat |
Hmotnosť | 100 g |
Kategórie | Horká čokoláda, Bonnat |