×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Cottelli

Položky 65 až 96 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Cottelli Bralette & Crotchless Suspender Thong Set 2214520 Black

    Prekrásna čipka, priehľadný tyl a prepracované detaily! Túto úchvatnú sadu od Cottelli tvorí podprsenka so širokým spodným lemom a podväzky s otvoreným rozkrokom. Nastaviteľné ramienka a popruhy na podväzky v kombinácii s kvalitnými pružnými materiálmi dohromady tvoria komfortnú bielizeň, ktorá vám dodá sebavedomie za každú cenu!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Set with Gold Shimmer 2214229 Black

    Jednoduchý očarujúci strih a nádherný trblietavý materiál! Táto sada spodnej bielizne od Cottelli je ušitá z jemnej čiernej sieťoviny s trblietavým zlatým leskom. Oba kúsky sú skvele pružné a pohodlné na nosenie a hodia sa ako na výnimočné príležitosti, tak na bežné nosenie. Zažiarte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Skin-tight Matte Look Jumpsuit 2730669 Black-Red

    Vaša nová druhá koža, ktorá sa hodí do spálne aj na párty. Tento overal má dvojfarebné prevedenie, je príjemne pružný a padne vám ako uliaty. Čierny matný vzhľad v kombinácii s kontrastnými červenými pruhmi, priliehavým strihom a dlhými rukávmi tvorí sexy komplet, v ktorom sa budete cítiť svoje a zvodné!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Úchvatné malé čierne, ktoré si na večeru nevezmete! Sú zmyselne priliehavé a skvele pružné, takže vám pohodlne sadnú. Ušité sú z čierneho matného materiálu a majú dlhé rukované a extravagantné golier, ktorý siaha až k nosu. A teraz to najlepšie - na každom rukáve sa nachádza zosilnenie pruh s 5 pútacími krúžkami, čo znamená v šatách svoj náprotivok zviažete ľahko a rýchlo priloženou stuhou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2642875 Black

    Nežnosť išla ruka v ruke s vášňou a vzniklo toto body z jemnej čipky v podmanivom vzhľade. Disponuje podväzkovými popruhmi a vzrušujúcimi matnými detailmi. Mäkké pásiky a krúžky nabáda k nezbedným radovánkam v podobne pripevnení pút pomocou karabín. Rozkrok je otvorenie a vyníma sa v ňom stimulačná retiazka, ktorá je odnímateľná. Buďte svoje a dajte v tomto body najavo svoje túžby!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Lace Body with Suspenders 2643561 Black

    Krása bude striedať nádheru, akonáhle si oblečiete toto neuveriteľne zvodné body s otvoreným rozkrokom od Cottelli. Ušité je z nádhernej temne fialovej čipky a čiernych komponentov. Blýskavé detaily vo výstrihu mu ešte viac pridávajú na elegancii. Doprajte vášmu šatníku trochu nevídanej erotickosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress with Suspender Straps 2716011 Black

    Malé čierne, a hlavne ohromne zvodné! V týchto šatách bude všetka pozornosť len vaša. Disponujú podväzkovými popruhmi a hlbokým výstrihom. Okrem toho vás určite zaujme ich lesklý a zároveň matný materiál a obojsmerný zips na prednej časti. Kam si v nich vyrazíte?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Legwear Hold-up Stockings 2520079 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich široká čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Tights 2510391 Black

    Predstavte si, aké by to bolo, vyjsť si v týchto sexi pančuchách na rande? Ako by ste asi využili to, že majú otvorený rozkrok a imitujú podväzky? Navyše by ste sa v nich cítili úplne pohodlne, pretože sú príjemné na nosenie a ich materiál sa pýši certifikáciou Oeko-Tex. Premeňte svoje erotické scenáre na skutočnosť!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Jumpsuit 2730030 Black

    Váš nový nablýskaný obľúbený sexy kúsok! Tento overal tvorí kombinácia priesvitného materiálu a lesklého wet look materiálu. Z prednej časti disponuje omamnou šnurovačkou, je bez rukávov a cez rozkrok ich pne praktický obojsmerný zips, vďaka ktorému sa ľahko oblieka aj vyzlieka. Tak kam si v ňom vyrazíte?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Extravagant Set 2214512 Black

    Zvodne extravagantné, ale aj pohodlné na nosenie! Táto dômyselná sada od Cotteli obsahuje podprsenku a nohavičky s otvoreným rozkrokom. Oba kúsky sú ušité z mäkkého a pružného materiálu a majú odvážny štýl tvorený elastickými popruhmi a krúžkami ružovo-zlatej farby. Máte odvahu byť výstredne sexi? Dokonalé strihy a pohodlný materiál vám k tomu dodajú potrebné sebavedomie!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 14cm Lace Trim 2520672 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich široká 14 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bunny Set Black

    Chcete sa dnes v spálni predviesť ako sexy zajačik? Táto sada vám s tým pomôže! Obsahuje hneď 5 kúskov: body, odnímateľný chvostík, návleky na zápästie, čelenku s ušami, golier s motýlikom. Body je skvele pružné a ušité je z materiálu matného vzhľadu. Oblečte si ho a prijmite svoju novú rolu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Rio Body Long Sleeve Soft Lace 2643227 Black

    Sexi jemná čipka a nekonečne provokatívny štýl! Toto erotické body s dlhými rukávmi od Cottelli je ušité z úžasne mäkkej a jemnej čipky a zdobia ho efektné matné detaily. Je zmyselne priliehavé, ale aj pružné a zároveň veľmi pohodlné na nosenie. Hlboký výstrih v prednej časti dosahuje až po pupok a je zdobený provokatívnymi pásikmi a krúžkami. Body má tiež zvodne odhalený chrbát a krajkový stojačik. Skúste si predstaviť, ako sexy v ňom budete a potom premeňte svoje sny na skutočnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dominatrix Costume 2471027 Black

    Chcete dať najavo svoju dominanciu? Oblečte si tieto krátke šaty s podväzkami a nikto o vás už nebude pochybovať. Sú pomerne krátke a majú priliehavé vsadky matného vzhľadu. Zároveň sú príjemne mäkké a elastické a zaisťujú nielen dokonalé padnutie, ale aj vysoký komfort.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Briefs 2310953 Black

    Čarokrásne nohavičky a dych vyrážajúcou zadnou šnurovačkou! Vyrobené sú z jemne priehľadného príjemného materiálu a zdobené sú ženskou čipkou okolo nohavičiek. Sexi šnurovačka cez zadok je skvele efektívna. Nohavičky sú príjemne pružné a extrémne pohodlné na nosenie, tak poďte do nich.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Elegant Matte Tight Tube Dress 2718464 Black

    Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti! Tieto šaty od značky Cotteli sú bez ramienok a majú elegantný čierny matný vzhľad. Ich úzky strih perfektne ladí s kovovými očkami v ružovo-zlatej farbe, ktorými prechádzajú 2 ozdobné šnúrky a vytvárajú vzhľad presýpacích hodín. Nechajte mäkký a pružný materiál obtiahnuť vaše telo a zvýrazniť jeho siluetu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Longline Shelf Bra & Suspender Thong Set with Pearls 2221357 Black

    Milujete perličky? Táto nádherná sada spodnej bielizne od Cotteli je nimi bohato zdobená! Tvorí ju rozkošná podprsenka s otvorenými košíčkami a otvorené tangá s podväzkami. Oba kúsky sú ušité z tmavo fialovej čipky s čiernymi detailmi, čo nádherne kontrastuje so striebornými krúžkami a perličkami, ktoré rámujú poprsie a dráždia rozkrok. Pridajte obľúbené pančuchy a staňte sa tou najerotickejšou kráľovnou zvádzania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Body 2642743 Black

    Tak sexy, trendy a nevšedné! Toto body využijete na spálňové zvádzanie aj na bežné nosenie alebo na párty. Je ušité z kvalitného matného materiálu, ktorý je skvele pružný a príjemný na nosenie. Body má veľký moderný výstrih a zároveň stojačik na háčik v prednej časti a spodná časť je strihaná v štýle táng.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress 2718154 Black

    Tieto elegantné asymetrické šaty si na nosenie jednoducho zamilujete! Ich priliehavý strih zvýrazní vašu postavu, príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a stredový krúžok priláka pozornosť oči. Vďaka zaväzovaniu zakrkom bude krásne vytvarované aj vaše poprsie a asymetrická sukňa zvýrazní vaše nohy. Užite si pohodlné nosenie a svoju nekonečnú zvodnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold Up Stockings Leopard 2520656 Black

    Extravagantné samodržiace pančušky, na ktoré bude radosť pozerať, a ešte väčšiu radosť ich nosiť. Majú pôvabný nevšedný leopardí vzor. Vďaka silikónovým popruhom budú na nohách držať a nekĺzať. Zvýraznite krásu svojich nôh sexy samodržkami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Body Floral Lace 2643448 Black-Purple

    Úplná zvodnosť, elegancia a nádhera! Toto krásne body od Cottelli budete milovať, je totiž ušité z jemného tylového materiálu a zdobí ho prenádherná kvetinová čipka v 2 farbách. Čerešničkou na torte sú štýlové popruhy vo výstrihu a tiež sexy otvorený rozkrok, ktorý nabáda k erotickým hrátkam.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Jumpsuit 2730634 Black

    Štýlový, lesklo matný a neuveriteľne zmyselný, taký je tento overal, ktorý vám padne ako druhá koža! Vyrobený je z príjemného a pružného materiálu a má dlhé tesné nohavice. Šnurovanie z prednej aj zadnej časti je super sexy rovnako ako obojsmerný zips cez rozkrok. Chrbát je zvodne odhalený a zapínanie hľadajte za krkom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Crotchless Suspender Body Harness Floral Lace 2643502 Black

    Podmanivé krajkové body pre horúce hrátky! Toto podväzkové body Cottelli tvorené elastickou kvetinovou čipkou s matnými detailmi a doplnkami v striebornej farbe si zamilujete. Má košíčky na háčiky, ktoré môžete ľahko otvoriť a otvorený rozkrok s odnímateľnou stimulujúcou retiazkou v rozkroku. Súčasťou sú aj putá s karabínami, ktoré možno ľahko zavesiť na postranné krúžky pása, tak do toho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli String Body with Removable Suspenders 2643324 Black

    Štýlové a erotické prádlo, v ktorom budete na zožratie! Toto dych vyrážajúce body od Cottelli tvorí mäkká čipka a jemný tylový materiál. Vďaka elastickosti a strihu príjemne sedí a rozmaznáva pokožku. Body má extra hlboký výstrih a veľmi pôvabné sú aj jeho strečové popruhy a ozdobný zamatový pásik okolo pása. Oblečte sa do neho a nechce svoje vzrušujúce sny stať sa skutočnosťou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Hľadáte bielizeň, ktorou by ste mohli dáte bez slov najavo svoje vášne? Tento sexi kúsok z Cottelli Bondage bude hovoriť za všetko! Je ušitý z príjemného a pružného priehľadného materiálu v kombinácii s popruhmi z matného materiálu. Detaily v striebornej farbe ešte zvýraznia celkový efekt a vy si iste ochotne a rada navlečiete ruky do pút pripojenými retiazkami.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Pantyhose Ouvert 2530325 Black

    Jedine tieto pančuchy zaistia, že krása vašich nôh bude neprehliadnuteľná! A čo viac, keď v nich ulovíte svoj objav, tak ho dostanete do kolien otvoreným rozkrokom. Pružný materiál bude príjemný na nosenie a imitácia pančuch vyzerá super sexy.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2643189 Black

    Bondage body s otvoreným rozkrokom a nezbedným dizajnom! Ušité je z krásneho čierneho matného materiálu. Zdobia ho kovové prvky striebornej farby, ktoré v prednej časti body doslova držia pohromade. Efektné široké ramienka sú v zadnej časti spojené krúžkom a sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné. A čo je najlepšie - retiazky s putami na paže!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2718189 Black

    Dravé šatôčky pre všetky BDSM chtivé mačičky! Sú to perfektné malé čierne zdobené kovovými prvkami striebornej farby. Šaty sú skvele pružné, takže tiež pohodlné na nosenie, majú hlboký výstrih a disponuje obojkom a trojitými pásikmi na ruky, ktoré sú pripojené k opaskom v páse. Vychutnajte si ich nosenie, budete v ňom vyžarovať všetky vaše túžby!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Halterneck Dress 2713187 Black

    Hľadáte sexi šaty na rozmanité príležitosti, v ktorých budete absolútne neprehliadnuteľná? Tieto od Cotelli sú ušité z úchvatného materiálu mokrého vzhľadu a majú veľmi zmyselný hlboký výstrih a odhaľujú chrbát. Oblečte si ich do spálne alebo na párty, budete v nich kráľovnou každého večera!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress Snake 2718162 Black

    Padnú ako druhá koža! Tieto trendy krátke šaty z kolekcie Cottelli Party sú vyrobené z úžasného trblietavého lesklo-matného materiálu. Vzor hadej kože je v súčasnej dobe neskutočne cool a šik. Pôvabný je aj ich strih s hlbokým výstrihom, ktorý bude lákať pozornosť očí. Šaty sú úžasné strečové, takže sú síce priliehavé, ale zároveň veľmi pohodlné.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Dress 2717891

    Sexy šaty, ktoré zvýraznia vaše krivky! Obopnú vás ako druhá koža a čierny matný materiál s jemnou čipkou podporí váš sexappeal aj sebavedomie. Veľký okrúhly výstrih priláka pozornosť očí a ozdobný krúžok predstavuje pôvabný detail. Užite si, aké sú šaty zvodné a pohodlné zároveň!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.