×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Cottelli

Položky 97 až 128 z celkom 173

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cottelli Set with Gold Shimmer 2214229 Black

    Jednoduchý očarujúci strih a nádherný trblietavý materiál! Táto sada spodnej bielizne od Cottelli je ušitá z jemnej čiernej sieťoviny s trblietavým zlatým leskom. Oba kúsky sú skvele pružné a pohodlné na nosenie a hodia sa ako na výnimočné príležitosti, tak na bežné nosenie. Zažiarte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Legwear Hold-up Stockings 2520079 Red

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich 7 cm široká čipka je pôvabne zmyselná a zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich 17 DEŇ príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Lace Body with Suspenders 2643561 Black

    Krása bude striedať nádheru, akonáhle si oblečiete toto neuveriteľne zvodné body s otvoreným rozkrokom od Cottelli. Ušité je z nádhernej temne fialovej čipky a čiernych komponentov. Blýskavé detaily vo výstrihu mu ešte viac pridávajú na elegancii. Doprajte vášmu šatníku trochu nevídanej erotickosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Úchvatné malé čierne, ktoré si na večeru nevezmete! Sú zmyselne priliehavé a skvele pružné, takže vám pohodlne sadnú. Ušité sú z čierneho matného materiálu a majú dlhé rukované a extravagantné golier, ktorý siaha až k nosu. A teraz to najlepšie - na každom rukáve sa nachádza zosilnenie pruh s 5 pútacími krúžkami, čo znamená v šatách svoj náprotivok zviažete ľahko a rýchlo priloženou stuhou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2642875 Black

    Nežnosť išla ruka v ruke s vášňou a vzniklo toto body z jemnej čipky v podmanivom vzhľade. Disponuje podväzkovými popruhmi a vzrušujúcimi matnými detailmi. Mäkké pásiky a krúžky nabáda k nezbedným radovánkam v podobne pripevnení pút pomocou karabín. Rozkrok je otvorenie a vyníma sa v ňom stimulačná retiazka, ktorá je odnímateľná. Buďte svoje a dajte v tomto body najavo svoje túžby!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Nurse Dress 2470926

    Chcete sa zahrať na sexi sestričku, ktorá vylieči každé bobo? V týchto pružných šatách budete tá najzvodnejšia zdravotníčka všetkých dôb! Majú bielu farbu s červeným kontrastným lemovaním a tiež červeým zipsom po celej dĺžke. Vložte si do predných kapsičiek všetko, čo budete potrebovať, a postarajte sa o svojho pacienta s gráciou a sexi šarmom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress with Suspender Straps 2716011 Black

    Malé čierne, a hlavne ohromne zvodné! V týchto šatách bude všetka pozornosť len vaša. Disponujú podväzkovými popruhmi a hlbokým výstrihom. Okrem toho vás určite zaujme ich lesklý a zároveň matný materiál a obojsmerný zips na prednej časti. Kam si v nich vyrazíte?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Legwear Hold-up Stockings 2520079 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich široká čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 9cm Lace Trim 2520664 Skin

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto extrémne sexi samodržiace punčochy! Ich široká 9 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zabezpečí, že punčochy nebudú kĺzať z noh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 14cm Lace Trim 2520672 Skin

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto extrémne sexy samodržiace punčochy! Ich široká 14 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zabezpečí, že punčochy nebudú kĺzať z noh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Tights 2510391 Black

    Predstavte si, aké by to bolo, vyjsť si v týchto sexi pančuchách na rande? Ako by ste asi využili to, že majú otvorený rozkrok a imitujú podväzky? Navyše by ste sa v nich cítili úplne pohodlne, pretože sú príjemné na nosenie a ich materiál sa pýši certifikáciou Oeko-Tex. Premeňte svoje erotické scenáre na skutočnosť!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Jumpsuit 2730596 Pink

    Chcete prilákať pozornosť za každú cenu? V tomto overale to pôjde samo! Je ušitý z pútavého neonověrůžového materiálu, ktorý je matný a lesklý zároveň. Overal sa zaväzuje za krkom a tiež na chrbte, takže si ich prispôsobíte svojej postave. Zadoček je mierne odhalený, čo je úchvatne sexy. Užite si nosenie príjemného strečového materiálu, ktorý je pohodlný a dokonale vám padne. Zarte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Jumpsuit 2730030 Black

    Váš nový nablýskaný obľúbený sexy kúsok! Tento overal tvorí kombinácia priesvitného materiálu a lesklého wet look materiálu. Z prednej časti disponuje omamnou šnurovačkou, je bez rukávov a cez rozkrok ich pne praktický obojsmerný zips, vďaka ktorému sa ľahko oblieka aj vyzlieka. Tak kam si v ňom vyrazíte?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Schoolgirl Costume 2471035

    Aby sa z vás stala sexi školáčka, nemusíte sa nutne vracať do školy. Stačí si obliecť toto eroticky zvodné body a dostať sa v ňom naplno do svojej role. Kockovaný vzhľad je jednoducho klasika, dlhý rukáv a oboječek s kravatkou, to všetko tvorí komplet, ktorý je príjemne pružný a pohodlný na nosenie, takže vám nebude brániť cítiť sa skvele.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Extravagant Set 2214512 Black

    Zvodne extravagantné, ale aj pohodlné na nosenie! Táto dômyselná sada od Cotteli obsahuje podprsenku a nohavičky s otvoreným rozkrokom. Oba kúsky sú ušité z mäkkého a pružného materiálu a majú odvážny štýl tvorený elastickými popruhmi a krúžkami ružovo-zlatej farby. Máte odvahu byť výstredne sexi? Dokonalé strihy a pohodlný materiál vám k tomu dodajú potrebné sebavedomie!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 14cm Lace Trim 2520672 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich široká 14 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bunny Set Black

    Chcete sa dnes v spálni predviesť ako sexy zajačik? Táto sada vám s tým pomôže! Obsahuje hneď 5 kúskov: body, odnímateľný chvostík, návleky na zápästie, čelenku s ušami, golier s motýlikom. Body je skvele pružné a ušité je z materiálu matného vzhľadu. Oblečte si ho a prijmite svoju novú rolu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Maid Costume 2470292

    Nie je upratovačka ako upratovačka. Tá, ktorá si oblečie tento prekrásny kostým, bude neodolateľná a zvodná. Vždy k vašim službám! Tento kompletný outfit obsahuje krátky top, nohavičky s podväzkami a otvoreným rozkrokom, pančuchy, zásteru, kotníka a choker s golierom. Prijmite rolu upratovačky a nastoľte si vzrušujúci poriadok.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Rio Body Long Sleeve Soft Lace 2643227 Black

    Sexi jemná čipka a nekonečne provokatívny štýl! Toto erotické body s dlhými rukávmi od Cottelli je ušité z úžasne mäkkej a jemnej čipky a zdobia ho efektné matné detaily. Je zmyselne priliehavé, ale aj pružné a zároveň veľmi pohodlné na nosenie. Hlboký výstrih v prednej časti dosahuje až po pupok a je zdobený provokatívnymi pásikmi a krúžkami. Body má tiež zvodne odhalený chrbát a krajkový stojačik. Skúste si predstaviť, ako sexy v ňom budete a potom premeňte svoje sny na skutočnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dominatrix Costume 2471027 Black

    Chcete dať najavo svoju dominanciu? Oblečte si tieto krátke šaty s podväzkami a nikto o vás už nebude pochybovať. Sú pomerne krátke a majú priliehavé vsadky matného vzhľadu. Zároveň sú príjemne mäkké a elastické a zaisťujú nielen dokonalé padnutie, ale aj vysoký komfort.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Demi Cup Set 2633051 Red

    Korzet farby lásky! Tento skvostný kúsok od Cottelli je ušitý z luxusného červeného saténu a kontrastnej čiernej čipky. Patria k nemu aj tangá s otvoreným rozkrokom a oba kúsky sú veľmi pružné a príjemné na nosenie. Odhaľte svoje prsia vytvarované kosticami a rozžiarte sa vďaka veľkému trblietavému krúžku v páse a malých krúžkov pri ramienkach.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Briefs 2310953 Black

    Čarokrásne nohavičky a dych vyrážajúcou zadnou šnurovačkou! Vyrobené sú z jemne priehľadného príjemného materiálu a zdobené sú ženskou čipkou okolo nohavičiek. Sexi šnurovačka cez zadok je skvele efektívna. Nohavičky sú príjemne pružné a extrémne pohodlné na nosenie, tak poďte do nich.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless String with Flower 2322269

    Aj jedny malé nohavičky urobia veľa zmyselnej parády! Tieto tangá s otvoreným rozkrokom sú toho dôkazom. Ušité sú z jemného typu az prednej časti ich zdobí nádherná vyšitá kvetina. Cez rozkrok sa pnú dve retiazky s perličkami, ktoré vám doprajem vzrušujúcu stimuláciu a keď na ňu nebudete mať práve náladu, môžete ich jednoducho odopnúť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Schoolgirl Costume 2470586

    Rajcuje vás školské prostredie? Nezabudnite na to, že ak si chcete zahrať na učiteľa a jeho žiačku, bude potrebné sa na to náležite obliecť! Táto školská uniforma je neskutočne sexy a tvorí ju biela blúzka s výstrihom, krátkym rukávom a golierom. Kockovaný diel je veľmi krátky a zakončený nezbedným riasením. Nesmú chýbať ani popruhy na podväzky, ku ktorým pripevníte obľúbené pančuchy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Elegant Matte Tight Tube Dress 2718464 Black

    Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti! Tieto šaty od značky Cotteli sú bez ramienok a majú elegantný čierny matný vzhľad. Ich úzky strih perfektne ladí s kovovými očkami v ružovo-zlatej farbe, ktorými prechádzajú 2 ozdobné šnúrky a vytvárajú vzhľad presýpacích hodín. Nechajte mäkký a pružný materiál obtiahnuť vaše telo a zvýrazniť jeho siluetu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Longline Shelf Bra & Suspender Thong Set with Pearls 2221357 Black

    Milujete perličky? Táto nádherná sada spodnej bielizne od Cotteli je nimi bohato zdobená! Tvorí ju rozkošná podprsenka s otvorenými košíčkami a otvorené tangá s podväzkami. Oba kúsky sú ušité z tmavo fialovej čipky s čiernymi detailmi, čo nádherne kontrastuje so striebornými krúžkami a perličkami, ktoré rámujú poprsie a dráždia rozkrok. Pridajte obľúbené pančuchy a staňte sa tou najerotickejšou kráľovnou zvádzania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Body 2643090 Green

    Nudí vás čierna? Oblečte si toto nádherne zelené body a pociťte svoju krásu! Ušité je z veľmi mäkkej a príjemnej čipky a má praktický otvorený rozkrok. Predná časť má extrémne sexy hlboký výstrih, v ktorom sa pnú zmyselné popruhy prepojené modernými krúžkami vo farbe rose-gold. Ramienka sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Body 2642743 Black

    Tak sexy, trendy a nevšedné! Toto body využijete na spálňové zvádzanie aj na bežné nosenie alebo na párty. Je ušité z kvalitného matného materiálu, ktorý je skvele pružný a príjemný na nosenie. Body má veľký moderný výstrih a zároveň stojačik na háčik v prednej časti a spodná časť je strihaná v štýle táng.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress 2718154 Black

    Tieto elegantné asymetrické šaty si na nosenie jednoducho zamilujete! Ich priliehavý strih zvýrazní vašu postavu, príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a stredový krúžok priláka pozornosť oči. Vďaka zaväzovaniu zakrkom bude krásne vytvarované aj vaše poprsie a asymetrická sukňa zvýrazní vaše nohy. Užite si pohodlné nosenie a svoju nekonečnú zvodnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli School Uniform Costume 2470977

    Hovorí sa, že neposlušnú školáčku má v sebe ukrytú každá žena, len ju treba prebudiť. A práve k tomu vám pomôže tento super sexy oblek. Tvoria ho 4 časti v ružovo-čierno-bielom kockovanom prevedení. Oblečte si top, sukňu, kravatu aj čelenku. Top na široké ramienka krásne zvýrazní poprsie a extra krátka sukňa zase nohy. Je čas na hnevanie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold Up Stockings Leopard 2520656 Black

    Extravagantné samodržiace pančušky, na ktoré bude radosť pozerať, a ešte väčšiu radosť ich nosiť. Majú pôvabný nevšedný leopardí vzor. Vďaka silikónovým popruhom budú na nohách držať a nekĺzať. Zvýraznite krásu svojich nôh sexy samodržkami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless String 2322285

    Aj jedny malé nohavičky urobia veľa zmyselnej parády! Tieto tangá s otvoreným rozkrokom sú toho dôkazom. Ušité sú z nádhernej čipky a zdobia ich lesklé detaily. Cez rozkrok sa pne pružná perličková retiazka, ktorá vám dopraje vzrušujúcu stimuláciu a keď na ňu nebudete mať práve náladu, môžete ju jednoducho odopnúť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 173

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.