×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doc Johnson

Položky 65 až 96 z celkom 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Black

    Chcete optimalizovať svoj výkon a príjemné zážitky? S tým všetkým vám pomôže tento šikovný silikónový krúžok z dielne Doc Johnsona. Je extrémne pružný, takže padne všetkým veľkostiam a nosiť ho môžete okolo penisu alebo okolo semenníkov. Doprajte si dlhotrvajúcu erekciu a vychutnajte si maximálne príjemné vrcholy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Cage Black

    Potrebujete pomôcť s erekciou? Vyskúšajte The Cage, ktorá vám zaistí penis tvrdý ako kameň a ako bonus pridá extrao bvod navyše! Rebrovaná textúra bude baviť hlavne váš náprotivok, pretože je príjemne stimulačný a kvalitný pružný TPE materiál zaistí ľahké nasadzovanie a umiestnenie. Užite si poriadnu erekciu, tvrdosť a aj objem!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Lace Nipple Pasties Black

    Chýba vám posledná čerešnička na torte? Tou môžu byť tieto nádherné ozdoby na bradavky! Vyrobené sú z kvalitnej vegánskej kože, ktorú lemuje romantická čipka a prostriedku dominuje nežná mašlička. Ozdobte nimi svoje prsia a radujte sa zo super sexy vzhľadu, ktorý vytvorí!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 4"/10 cm Black

    Potrebujete spoľahlivý análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu, ktorá sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu kedykoľvek a kdekoľvek!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Feather Tickler Black

    Ako asi bude váš náprotivok reagovať, keď jeho/ju začnete nežne štekliť a dráždiť týmto elegantným šimrátkom? Chcete to zistiť? Vybavte sa týmto kompaktným šteklidlom z peria a vezmite si ho na pomoc pri predohre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Blindfold Black

    Tak jednoduché. a pritom extrémne účinné! Zakryte svojmu náprotivku oči, obmedzte zrak a zvýraznite ostatné zmysly. Všetky dotyky získajú nový rozmer, rovnako ako šteklenie, štiepanie alebo aj niečo ostrejšie. Táto maska je vyrobená z kvalitnej vegánskej kože a má príjemne mäkkú zamatovú podšívku pre pohodlné nosenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskrétny malý potešiteľ, ktorý je pojmom medzi erotickými pomôckami! Ukrýva v sebe silný motor na cielenú stimuláciu klitorisu. Používajte ho s textúrovaným nástavcom alebo bez a pripravte sa na to, že uvidíte hviezdy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Nipple Suckers Black

    Chcete, aby vaše bradavky boli pre dnešný večer stredobodom pozornosti? Doprajte im podtlak a urobte ich extrémne citlivé! Tento pár silikónových prísaviek ich premení na citlivé cumlíky, ktoré túžia po stimulácii, tak to vyskúšajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Big O Cockring Black

    Aký by bol váš život, keby vaša erekcia bola dlhotrvajúca a pevná? Teraz tieto predstavy o harmonickom a spokojnom žití i milovaní môžete premeniť na skutočnosť, a to vďaka tomuto silikónovému pohodlnému erekčnému krúžku. Je príjemne pružný a pohodlný na penise a jeho nosením si zaistíte pevnú erekciu a kontrolu nad predčasným vyvrcholením, tak si to nechajte páčiť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag HandCuffs Black

    Perfektné putá pre všetkých! Ocenia ich absolútnu začiatočníčku a začiatočníčku, rovnako tak skúsení milovníci a milovníčky. Vyrobené sú z kvalitnej vegánskej kože a podšité sú hebkým zamatom, ktorý je veľmi hebký a putá sú vďaka nemu pohodlné na nosenie. Vyskúšajte s nimi ľahké (alebo tvrdšie?) otrocké hrátky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Prostate Massager Black

    Chcete zacieliť na prostatu a užiť si príjemnú stimuláciu? Táto masážna hračka je tak akurát pre vaše zadné dvierka. Je pomerne malá, vyrobená z čierneho ABS plastu a dômyselne zakrivená. Pekne drží tvar a pôsobí ako pevnejší prst.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Ball Gag Black

    Mlčať zlato! Tento kolík z kvalitnej vegánskej kože je navrhnutý tak, aby budil rešpekt! Zároveň pohladí tvárea do úst umiestni guľôčku s otvormi, ktoré umožňujú dýchanie. Nezáleží na tom, či ste v BDSM nováčikovia alebo pokročilí, tento kolík budete milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vibrating C-Ring Black

    Výkonný, jednoduchý a efektívny! Tento vibračný erekčný krúžok je vyrobený z mäkkého a pružného silikónu a má odnímateľný mini vibrátor, ktorý bude pri sexe zmyselne tešiť klitoris. Krúžok vám zároveň pomôže posilniť a predĺžiť erekciu a vás tak čaká večer plný vzájomnej slasti!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Tento kompaktný králik vás zasiahne na tých správnych miestach! Má dômyselný tvar pre duálnu stimuláciu a ukrýva v sebe silný motor, ktorý pre vás bude vibrovať o 10 režimoch. Jeho chod je však veľmi tichý a jeho používanie je teda veľmi diskrétne. Vyrobený je z vysoko kvalitného hygienického silikónu a je tak úplne bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Presná trefa na váš G-bod! Tento čierny silikónový vibrátor má dômyselne navrhnutý tvar, s ktorý na svoj G-bod zacielite absolútne presne. Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte sa na tom najcitlivejšom mieste!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Furry Handcuffs Black

    Šteklenie, škádlení, láskanie, proste čokoľvek je možné s týmito chlpatými putami! Ich hlavným materiálom je kvalitný kov, ktorý je potiahnutý hebkým umelým kožúškom. Splňte si v nich svoje tajné fantázie, bude to stáť za to.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Cotton Rope 9.75m Black

    Bavlnené lano do všetkých spální! S týmto lanom zviažete čokoľvek a kohokoľvek presne tak, ako budete potrebovať. Je dostatočne dlhé a príjemne mäkké. Vašu pokožku bude skôr rozmaznávať než dráždiť a ponúkne vám nekonečne veľa možností použitia.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 3"/8cm Black

    Potrebujete spoľahlivý vibračný análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu s mini vibrátorom, ktorý sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu a zmyselnej vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 4"/10cm Black

    Potrebujete spoľahlivý vibračný análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu s mini vibrátorom, ktorý sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu a smyslnej vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 5"/12cm Black

    Potrebujete spoľahlivý vibračný análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu s mini vibrátorom, ktorý sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu a smyslnej vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Fort Troff Hammock Hangar Sling

    Chcete sa vznášať slasťou, objaviť nové polohy a zažiť hlboké prieniky? Tak jedine s touto vymakanou hojdačkou od Doc Johnson! Tvorí ju ten najstabilnejší rám, aký bol kedy vyrobený a jednoduchá konštrukcia zaisťuje bezkonkurenčnú stabilitu. Tak sa posaďte do hojdacej siete a doprajte si maximálny komfort a vzrušenie zároveň.

    1 349 €

    1 039 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson American Bombshell B-10 Tango Gun Metal

    Análny kolík s trojito zvlnenou konštrukciou, ktorou vám zaručí fantastický zážitok z análnej stimulácie. Plochá základňa ho udržuje na mieste a zabraňuje nepríjemným nehodám. Zaoblený hrot naopak uľahčuje zavádzanie.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions BE Ready Black

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Ultra Harness With Plug Black

    Báječná sada obsahujúca nielen patentovaný nadstavec Vac-U-Lock, ale aj pevný a účinný postroj. Umožňuje pripojenie akejkoľvek vašej obľúbenej hračky, ktorá je s Vac-U-Lock kompatibilná! Otvorený rozkrok postroja prináša maximálne pohodlie a jeho nositeľ či nositeľka bude mať plnú kontrolu nad celou akciou.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Gunner System 3-in-1 Modular Fuck Machine Black

    Toto je viac ako obyčajný šukací stroj! Gunner System pochádza z dielne celosvetovo prestížnej značky Doc Johnson a ocenia ho úplní začiatočníci aj extrémne skúsení milovníci a milovníčky. Tešte sa na 2 vibračné a rotačné dildá, ručnú turbo pištoľ aj praktickú stabilnú základňu.

    1 849 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 7.5 Inch 19cm Black

    Hrajte sa s ním, hladkajte ho a uctievajte ho, je totiž dokonalý. The Perfect Cock je ručne vyrobený z jedinečného ULTRASKYN materiálu, ktory by ste len sotva rozoznali od skutočnej kože, je totiž príjemne mäkký, ale zároveň vďaka vnútornému jadru pevný a vytvára tak pocit skutočného, tvrdého penisu a nadpozemskej krásy. Súčasťou balenia je tiež odnímateľná prísavka a dildo je kompatibilné s Vac-U-Lock produktmi.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Doc Johnson Kink Swell Auto Vibrating Nipple Sucker Cups

    Zažite ohromujúce vzrušenie cez svoje bradavky, ktorým potom bude k vašej explózii stačiť jeden jediný dotyk. Umiestnite priehľadné koncovky na bradavky, nechajte ich prisať, stlačte tlačidlo a sledujte, ako sa vaše špuntíky zväčšujú a stávajú sa citlivejšími. Pridajte k tomu ešte výkonné vibrácie a nechajte svoje kolená podlomiť sa. Táto hračka je viac než dômyselná a rozhodne by nemala vo vašej Kinky zbierke chýbať!

    119 €

    72,90 €

    Nie je skladom

  • Doc Johnson Kink Hybrid Silicone Covered Metal Cock Ring 35mm

    Hľadáte niečo silnejšie než len obyčajný erekčný krúžok? Tento oceľovo-silikónový Kink krúžok predstavuje dokonalú rovnováhu medzi tvrdosťou a mäkkosťou. Vnútorný oceľ je do tvaru písmena C, teda otvorená a v kombinácii s flexibilným silikónom umožňuje mierne roztiahnutie. Podporte svoju erekciu efektívnym spôsobom!

    26,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Ripple Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Spring Flex Extender Accessory

    Chceli by ste od svojho obľúbeného šukacieho stroja Power Banger ešte niečo viac? S týmto nadstavcom so silnou pružinou dodáte koncovej hračke pohyblivosť. Samozrejmosťou je koncovka Vac-U-Lock a rýchla a jednoduchá montáž. Užite si viac uhlov a pôžitky, ktorým sa len tak nič nevyrovná!

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.