×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doc Johnson

Položky 33 až 64 z celkom 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 4"/10cm Black

    Potrebujete spoľahlivý vibračný análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu s mini vibrátorom, ktorý sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu a smyslnej vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Scarlit Scandal ULTRASKYN Pussy Masturbator Chocolate

    Nezáleží na tom, či je Scarlit Scandal vaša tajná láska alebo nie je, jej vagínu budete milovať tak aj tak. Tento realistický mastrubátor je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do masturbátora vymodelovaného podľa vagíny pornolegendy Scarlit Scandal a užite si nádherné zážitky!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 3"/8cm Black

    Potrebujete spoľahlivý vibračný análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu s mini vibrátorom, ktorý sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu a zmyselnej vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Lucas Frost Realistic ULTRASKYN Dildo 7"/18cm Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom Lucas Frost? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Lucasa. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Gunner System 3-in-1 Modular Fuck Machine Black

    Toto je viac ako obyčajný šukací stroj! Gunner System pochádza z dielne celosvetovo prestížnej značky Doc Johnson a ocenia ho úplní začiatočníci aj extrémne skúsení milovníci a milovníčky. Tešte sa na 2 vibračné a rotačné dildá, ručnú turbo pištoľ aj praktickú stabilnú základňu.

    1 849 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Tire Cockring Glow Blue

    Chcete si dopriať dlhú a pevnú erekciu? S týmto erekčným krúžkom nielen že predĺžite svoje milovanie, ale tiež mu dodáte zvodnú žiaru. Dizajn pneumatiky zaisťuje pohodlné padnutie a pevné zovretie a mäkký silikónový materiál je úžasne príjemný, takže sa môžete tešiť na príjemné nosenie. Zlepšite svoj výkon a doprajte si sexuálny život plný spokojnosti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci Nippers Stainless Steel Nipple Clamps with Silicone Tip Black

    Pocíťte eleganciu aj zmyselnú bolesť s týmito úchvatnými svorkami na bradavky. Kombinujú silu kvalitnej ocele a mäkkosť silikónu na koncoch, ktoré priľnú k bradavkám. Ostrý štiepajúci pocit sa dostaví rýchlejšie, než by ste čakali.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci The Paradox Silicone-Metal Cock Ring 35mm Black

    Hľadáte niečo silnejšie? Exkluzívny dizajn tohto kruhu prináša extrémne pocity zovretia! Jeho povrch je vyrobený z odolného a príjemného silikónu a ukrýva v sebe otvorený krúžok z nerezovej ocele. Vďaka otvorenosti pevného materiálu a flexibilite vonkajšieho silikónu predstavuje dokonalú rovnováhu medzi tvrdosťou, tuhosťou a mäkkou pružnosťou. Vychutnajte si, ako jeho skosená hrana zosilňuje tlak na penis v tých správnych miestach, bude to perfektný zážitok!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci The Paradox Silicone-Metal Cock Ring 50mm Black

    Hľadáte niečo silnejšie? Exkluzívny dizajn tohto krúžku prináša extrémne pocity zovretia! Jeho povrch je vyrobený z odolného a príjemného silikónu a ukrýva v sebe otvorený krúžok z nerezovej ocele. Vďaka otvorenosti pevného materiálu a flexibilite vonkajšieho silikónu predstavuje dokonalú rovnováhu medzi tvrdosťou, tuhosťou a mäkkou pružnosťou. Vychutnajte si, ako jeho skosená hrana zosilňuje tlak na penis v tých správnych miestach, bude to perfektný zážitok!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci In Deep Premium Silicone Anal Snake Black

    Mäkký, flexibilný a tenký silikónový análny had so zúženou špičkou z kolekcie Merci od obľúbenej značky Doc Johnson. Vďaka svojej malej šírke je vhodný na hlboké škádlení a skúmanie. Ľahko textúrovaný povrch uľahčuje uchopenie aj pre dlane od lubrikantu a vo vašich útrobách potom príjemne stimuluje.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci Bind and Tie 6mm Hemp Bondage Rope 15m Violet

    Milujete zväzovanie? Toto lano sa rýchlo stane vašim základným nevyhnutným doplnkom. Hemp Bondage Robe z kolekcie Merci od Doc Johnson je kvalitný konopný provaz, ktorý je svojou šírkou 6 mm ideálny na splnenie všetkých vašich potreb. Je silný, flexibilný a po pokožke bude hladko kĺzať a zabezpečí vám tak optimálne pohodlie a bezpečnosť pre zväzovaného partnera. Vychutnajte si svoje vášne!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci Bind and Tie 6mm Hemp Bondage Rope 15m Natural

    Milujete zväzovanie? Toto lano sa rýchlo stane vašim základným nevyhnutným doplnkom. Hemp Bondage Robe z kolekcie Merci od Doc Johnson je kvalitný konopný povraz, ktorý je svojou šírkou 6 mm ideálny na splnenie všetkých vašich potrieb. Je silný, flexibilný a po pokožke bude hladko kĺzať a zaistí vám tak optimálne pohodlie a bezpečnosť pre zväzovaného partnera. Vychutnajte si svoje vášne!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci The Paradox Silicone-Metal Cock Ring 45mm Black

    Hľadáte niečo silnejšie? Exkluzívny dizajn tohto kruhu prináša extrémne pocity zovretia! Jeho povrch je vyrobený z odolného a príjemného silikónu a ukrýva v sebe otvorený krúžok z nerezovej ocele. Vďaka otvorenosti pevného materiálu a flexibilite vonkajšieho silikónu predstavuje dokonalú rovnováhu medzi tvrdosťou, tuhosťou a mäkkou pružnosťou. Vychutnajte si, ako jeho skosená hrana zosilňuje tlak na penis v tých správnych miestach, bude to perfektný zážitok!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Merci Tweak Nipple Sucker Set Clear

    Doprajte si omamný tlak v oblasti bradaviek! Tieto prísavky z kolekcie Merci vytvárajú silné a prirodzené sanie pre autentické pocity a dych vyrážajúce prekrvenie. Jednoduchým stlačením prísavky prisajete k pokožke a cez priehľadný materiál budete sledovať, čo robia s bradavkou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Tryst Duet Double Ended Vibrator with Wireless Remote Berry

    10 vibračných režimov v každom konci! Tento obojstranný vibrátor má z každej strany jeden výkonný motor, vďaka čomu sa perfektne hodí nielen pre párové hry. Motory majú nezávislé ovládanie a úroveň ich vibrácií si budete vyberať cez diaľkový ovládač. Tak si užite vzrušujúcu zábavu aj luxusný dotyk kvalitného silikónu.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Fort Troff Hammock Hangar Sling

    Chcete sa vznášať slasťou, objaviť nové polohy a zažiť hlboké prieniky? Tak jedine s touto vymakanou hojdačkou od Doc Johnson! Tvorí ju ten najstabilnejší rám, aký bol kedy vyrobený a jednoduchá konštrukcia zaisťuje bezkonkurenčnú stabilitu. Tak sa posaďte do hojdacej siete a doprajte si maximálny komfort a vzrušenie zároveň.

    1 349 €

    1 039 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze The Original Vibro ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Vagína s vibráciami pre tie najintenzívnejšie zážitky. Najpopulárnejšie masturbátor od Doc Johnson teraz prichádza na trh vo verzii s odnímateľným mini vibrátorom s 9 funkciami a diaľkovým ovládaním. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, textúrované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na skutočne autentický zážitok!

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Naturals Dong with Balls FIRMSKYN Vanilla

    Prahnete po niečom naozaj masívnom? Čo hovoríte na toto dildo s dĺžkou 29,8 cm? Je úchvatne realistické a vyrobené je z kvalitného Firmskyn materiálu, ktorý je bezpečný pre telo aj príjemný na dotyk. Texturované žilky vám doprajú extra stimuláciu a odnímateľná prísavka Vac-U-Lock zas hrátky bez použitia rúk.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Hung Vanilla

    Ako uspokojiť svoje túžby? Hodiť sa vám k tomu bude toto luxusné realistické dildo Hung s Vac-U-Lock zakončením. Jeho masívna dĺžka a neuveriteľný obvod vás nádherne naplnia a ohromia vás autentickými pocitmi. Vďaka tzv. dual-density prevedeniu je na povrchu príjemne mäkké a zároveň vo vnútri pevné ako kamenná erekcia. Doprajte si dotyk jeho kvalitného Ultraskyn materiálu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Bind & Tie Initiation 5-piece Hemp Rope Kit

    Kvalitné laná pre vaše vzrušujúce, príjemné, ale aj bezpečné hrátky. Táto sada z kolekcie Kink by Doc Johnson obsahuje všetko potrebné na nezbedné zväzovanie. Nájdete v nej silné prírodné lano z konope o šírke 6 mm a od dvoch dĺžkach (2 x 9 ma 15 m) a tiež čierne EMT nožnice na núdzové odstránenie lán. Nechýba ani praktický vak na diskrétne uloženie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Realistic Stryker Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom Jeff Stryker? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si to skvostné dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Jeffa. Vyrobený je z jedinečného FIRMSKYN materiálu, ktorý je neuveriteľne autentický ako na pohľad, tak na dotyk. Vychutnajte si každý jeho úchvatný detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Ultra Harness With Plug Black

    Báječná sada obsahujúca nielen patentovaný nadstavec Vac-U-Lock, ale aj pevný a účinný postroj. Umožňuje pripojenie akejkoľvek vašej obľúbenej hračky, ktorá je s Vac-U-Lock kompatibilná! Otvorený rozkrok postroja prináša maximálne pohodlie a jeho nositeľ či nositeľka bude mať plnú kontrolu nad celou akciou.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions BE Ready Black

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Bust it Squirting Realistic Cock 8.5" Brown

    Ste ready na mokré radovánky? Jedine s týmto dildom s praktickou striekačkou si užijete autentické hrátky vrátane ejakulácie. Naplniť ju môžete priloženým hybridným lubrikantom alebo svojim obľúbeným, prípadne vodou alebo čímkoľvek iným. Dildo má odnímateľnú Vac-U-Lock prísavku a je vyrobené z luxusného FIRMSKYN materiálu. Vychutnajte si zmyselné výstreky!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Pink

    Mäkké, flexibilné a sexy! Toto dvojité dildo má obe použiteľné strany, primeranú hrúbku a žilnatú textúru. Kvalitný krištáľovo čistý želé materiál (PVC) mu prepožičiava efektívny lesk aj pružnosť. Je bezpečný pre telo, ľahko sa čistí a užijete si s ním v páre aj sólo.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Transparent

    Tréning blaženosti za zadnými vrátkami! Táto sada od Doc Johnson obsahuje trojicu análnych kolíkov pôvabnej priehľadnej farby. Každý z nich má plochú základňu, čo je veľmi praktické a bezpečné. Ich polorealistické spracovanie vyniká výrazným žaluďom a ďalej pokračuje hladkým telom. Tak začnite s tým najmenším a postupne sa dostaňte k tomu najväčšiemu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks John Holmes FIRMSKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom John Holmes? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si to skvostné dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Johna. Vyrobený je z jedinečného FIRMSKYN materiálu, ktorý je neuveriteľne autentický ako na pohľad, tak na dotyk. Vychutnajte si každý jeho úchvatný detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson American Bombshell B-10 Tango Gun Metal

    Análny kolík s trojito zvlnenou konštrukciou, ktorou vám zaručí fantastický zážitok z análnej stimulácie. Plochá základňa ho udržuje na mieste a zabraňuje nepríjemným nehodám. Zaoblený hrot naopak uľahčuje zavádzanie.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Great American Challenge Jelly Purple

    Milujete výzvy? A čo hovoríte na túto v podobe masívneho dilda s dĺžkou 38,1 cm a priemerom 7,6 cm! Je vyrobené z kvalitného PVC materiálu bez ftalátov a poteší vás svojim hladkým telom a veľkoryso tvarovaným žaluďom. Výzva prijatá?

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson American Bombshell B-10 Warhead Gun Metal

    Doc Johnson predstavuje nový rad delostrelectva, do ktorého patrí aj tento taktický análny kolík pre nabitie vašich zadných vrátok. Vyrobený je z PVC materiálu bezpečného pre telo a má trojito zvlnenú hlavu na mimoriadnu stimuláciu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Big O Cockring Glow Green-Black

    Aký by bol váš život, keby vaša erekcia bola dlhotrvajúca a pevná? Teraz tieto predstavy o harmonickom a spokojnom žití i milovaní môžete premeniť na skutočnosť, a to vďaka tomuto silikónovému pohodlnému erekčnému krúžku, ktorý navyše svieti v tme. Je príjemne pružný a pohodlný na penise a jeho nosením si zaistíte pevnú erekciu a kontrolu nad predčasným vyvrcholením, tak si to nechajte páčiť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Presná trefa na váš G-bod! Tento čierny silikónový vibrátor má dômyselne navrhnutý tvar, s ktorý na svoj G-bod zacielite absolútne presne. Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte sa na tom najcitlivejšom mieste!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.