×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doc Johnson

Položky 33 až 64 z celkom 267

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Signature Cocks Anton Harden ULTRASKYN Cock Vac-U-Lock 11" Chocolate

    Obdivujete slávneho krásavca menom Anton Harden? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Antona. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné dvierka a objaviť vzrušenie, ktoré sa za nimi ukrýva? Táto sada k tomu bude ideálna! Obsahuje 3 análne kolíky rôznych veľkostí, ktoré majú perfektný tvar. Zakončené sú praktickou základňou, ktorá sa uvelebí medzi vašimi polovičkami a vyrobené sú zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň flexibilný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch Dong Raging Hard-Ons - Dildo 21cm Čierna

    Čierne dildo so špirálovitým dizajnom od obľúbenej značky Doc Johnson. Je kompatibilný s Vac-U-Lock systémom a tiež s O-krúžkami. Vyrobené v Amerike z materiálu bezpečného pre telo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Jason Luv ULTRASKYN Vac-U-Lock 10" Chocolate

    Obdivujete slávneho krásavca menom Jason Luv? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Jasona. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Mr. Marcus Cock & Balls FIRMSKYN Vac-U-Lock 9" Chocolate

    Obdivujete slávneho krásavca menom Mr. Marcus? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si to skvostné dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Marcusa. Vyrobený je z jedinečného FIRMSKYN materiálu, ktorý je neuveriteľne autentický ako na pohľad, tak na dotyk. Vychutnajte si každý jeho úchvatný detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Kompaktná realistická hračka Doggie Style Debbie má všetko, čo k šťastiu potrebuje každý muž milujúci doggie style. Ponorte sa do jej vagíny, pohľaďte jej nožičky a očami spočiňte na zadočku čakajúcom na vaše stlačenie. Je ideálny pre všetkých, ktorí chcú niečo viac! Debbie je vyrobená z patentovaného UltraSkyn materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej kože.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Julia Ann ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Vagína Julie Ann môže byť len vaša a môžete ju mať stále po ruke! Najpopulárnejšie pornohviezda prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa jej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, textúrované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na naozaj autentický zážitok s Juliou Ann.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Nechajte svoju kvetinku rozkvitnúť. Dopomôže vám k tomu táto vákuová pumpa so 4 vymeniteľnými hlavicami, mäkkučkými silikónovými okrajmi a kvalitným spracovaním, ktoré predstavuje značka Doc Johnson. Je navrhnutá tak, aby rozumela vášmu telu a jeho krivkám. Vyberte si zo 7 vibračných vzorov a 7 sacích funkcií a objavte úžasnú slasť.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks John Holmes ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom John Holmes? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Johna. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Užite si tú najlepšiu a najintenzívnejšiu masturbáciu, ktorá je teraz na dosah s nadstavcom Cock-Teaser, ktorý z masážnej hlavice Kink Power Wand urobí ohromne silný masturábor. Jeho vnútorná textúra zaručuje dômyselnú stimuláciu a uzavretý koniec potom ponúka pocity simulujúce sanie. Príjemný a predovšetkým transparentný materiál TPE potom umožňuje sledovať priebeh celej akcie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Milujete dobrodružstvo v spálni? Tieto japonské sviečky vás svojim kvapkajúcim voskom poriadne rozpália. Teplý vosk je supe vzrušujúci a dráždivý, takže všetky pôžitky budú úplne nezabudnuteľné. V balení nájdete hneď 3 sviečky rôznych farieb a sú určené skôr skúsenejším milovníkom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Safaree Samuels Anaconda ULTRASKYN Vibrating Cock 12" Chocolate

    Obdivujete slávneho krásavca menom Safaree Samuels? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Safareeho. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Squirting Cumplay Cock Dual Density ULTRASKYN 10 Inches Black

    Ste ready na mokré radovánky? Jedine s týmto dildom s praktickou striekačkou si užijete autentické hry vrátane ejakulácie. Naplniť ju môžete priloženým hybridným lubrikantom alebo svojím obľúbeným, prípadne vodou či čímkoľvek iným. Dildo je vďaka pevnému vnútru a mäkkému Ultraskyn materiálu na povrchu ako živé a koncovka Vac-U-Lock otvára dvere ďalším možnostiam použitia. Vychutnajte si zmyselné výstreky!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock - Luxusné realistické dildo 21cm Čierna

    Prekrásne realistické dildo vás ohromí svojimi pôsobivými detailmi, prepracovanosťou, elegantnou čiernou farbou a predovšetkým materiálom, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Golden Girl Anal Jelly Clear 53g

    Vysoko kvalitný análny klzký gél na olejovej báze, ktorý uľahčuje penetráciu vďaka špeciálnej znecitlivujúcej zložke. Je číry, dlhotrvajúci a prináša príjemnú vlhkú hebkosť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson American Bombshell B7 Tango Gun Metal

    Análny kolík s trojito zvlnenou konštrukciou vám zaručuje fantastický zážitok z análnej stimulácie. Plochá základňa ho udržiava na mieste a zabraňuje nepríjemným nehodám. Zaoblený hrot naopak uľahčuje zavádzanie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Špeciálny prášok určený na to, aby materiál vašich obľúbených hračiek Ultraskyn bol stále hebký a príjemný. Je tvorený prírodnými ingredienciami, ktoré nielenže povrch vašej hračky urobia opäť hodvábne hebkým, ale tiež predĺžia životnosť produktu. Ľahko sa aplikuje a dopraje vám pocit ako by to s vašou hračkou bolo zase ako prvýkrát.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Red Boy The Challenge Butt Plug Extra Large

    Trúfnete si na tohto červeného velikána z kvalitného PVC? Omámi vás svojou netradičnou červenou farbou a veľkosťou, ktorá uspokojí váš hladný apetít. Nie je to nič pre slabé povahy a ak si naň trúfnete, tak smelo do toho, držíme vám päste!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 7" with Balls Vanilla

    Každý ho chce! Uncut D je ručne vyrobené dildo s neobrezanou predkožkou, uspokojivými proporciami, vnútrom pevným ako kamenná erekcia a vonkajšou časťou hodvábne hebkou ako skutočný penis. Vďaka silnej koncovej prísavke bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dopraje vám vzrušujúce hands-free hry. Tak na čo ešte čakať?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Milujete Irynu @playmateiryna a chceli by ste mať jej vagínu len a len pre seba? Práve máte možnosť! Táto nádherná pička nepatrí nikomu inému ako hviezde sociálnych médií menom Iryna. Je dokonale realistická, vyrobená z materiálu Ultraskyn a ohromí vás svojou autentickou vnútornou textúrou. Tak poďte masturbovať s Irynou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock - Luxusné realistické dildo 17cm Čierna

    Prekrásne realistické dildo vás ohromí svojimi pôsobivými detailmi, prepracovanosťou, elegantnou čiernou farbou a predovšetkým materiálom, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Uncut Thruster Mini Fuck Machine Skin

    Milujete ten pocit zmyselného prírazu tam a späť? A teraz si predstavte, že do vás bude prenikať o rozsahu 4,4 cm tento realistický Uncut Thruster. Jeho schopnosť prírazov môže smelo konkurovať šukacím strojom, má totiž výkonný motor a dostáva sa skutočne hlboko. Zamilujte sa do jeho pevného tela, mäkké hlavy pohodlné na použitie, chopte sa ovládača a vyberte si z dvoch rýchlostí ťahov a 8 vibračných vzorov!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Crystal Jellies Set Pink

    Súprava s postrojom a ružovými dildami s Vac-U-Lock systémom od obľúbenej značky Doc Johnson. Táto sada je perfektná úplne pre všetkých a vám ponúkne hneď niekoľko možností, ako sa pohrať so svojím náprotivkom. Obsahuje postroj, odnímateľné O-krúžky, lubrikant na vodnej báze, a predovšetkým Crystal Jellies dilda v priesvitnej ružovej farbe.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Alex Jones Realistic UltraSKYN Dildo 28cm

    Obdivujete slávneho krásavca menom Alex Jones? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penis šarmantného Alexa. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Slim 9 Inch ULTRASKYN Skin

    Prahnete po výnimočne realistickom dilde? Tento ručne vyrobený krásavec je vnútri báječne pevný ako kamenná erekcia a na povrchu nádherne hebký ako ľudská koža vďaka materiálu Ultraskyn. Rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu a vy si budete pripadať ako by ste v sebe mali skutočný penis. Zažite s ním tie autentické zážitky, ktorým s anič nevyrovná!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Squirting Realistic Cock

    Naplň svoju túžbu s týmto silným 12,2 centimetrovým zázrakom! Jednoducho napumpuj a vystrekne, vďaka krémovej bielej tekutine a praxi tento penis strieka znovu a znovu.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Jeff Stryker ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom Jeff Stryker? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Jeffa. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Anal Push Black

    Obušok pre neposlušný zadoček! Táto análna sonda od Doc Johnsona je vyrobená z PVC materiálu vysokej kvality, je pomerne flexibilná a má rukoväť pre pohodlné uchopenie. Tak si užite perfektné skúmanie a sondovanie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 267

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.