×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dream Toys

Položky 65 až 96 z celkom 190

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Silver

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď súprava tých najkrajších análnych kolíkov na svete! Sú elegantne strieborné a sú zakončené skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si ich vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolíky zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Milujete hrátky s putami a všetko ostatné s tým spojené? Táto sada vypočuje vaše túžby a splní vaše vášnivé priania! Zasuňte popruhy pod matrac a ľahko a rýchlo a prispôsobte jej konkrétnym rozmerom. Potom si nasaďte putá z umelej kožušiny, ktorá je mäkká a nadýcha a oddajte sa svojim vášniam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.6 Inch Dual Density Dildo Skin

    Ešte nemáte toho pravého? Mr. Dixx je rozhodne vhodný adept! Ukrýva v sebe pevné jadro ako skutočná tvrdá erekcia a jeho vonkajšia časť je príjemne mäkká a hebká ako skutočný penis. Vaše zážitky s ním tak budú absolútne realistické! Má totiž tiež vymodelované žilky, žaluď aj semenníky. Tak využite silnú koncovú prísavku a nasadnite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Chcete silnejšie orgazmy? S týmito vibračnými guľôčkami sa k nim dopracujete vskutku vzrušujúcou cestou, sú totiž ideálne na účinné posilnenie svalov panvového dna a zároveň vás potešia slastnými vibráciami. Dostaňte sa k novým pôžitkom skrz ten najpríjemnejší tréning všetkých dôb!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Doprajte si maximálny vzrušujúci zážitok s týmto unikátnym vibračným krúžkom na penis. Vyrobený je z prémiového čierneho silikónu a pre väčšiu stimuláciu ho tvoria hneď 2 krúžky. Chopte sa diaľkového ovládania a vyberte si z 10 intenzívnych vibračných režimov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Prekrásny vibrátor z priam božskej kolekcie Goddess! Tento frajer je vyrobený z tzv. liquid silikónu, čo je ten najlepší, a hlavne najhebčí materiál bezpečný pre telo, aký kedy svet videl. Ukrýva v sebe výkonný motor a tvar vibrátora vám pomôže bez problémov zacieliť na G-bod. Vyberte si z 3 úrovní stálych vibrácií a 9 rytmov a doprajte si luxusnú rozkoš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Vyššia citlivosť, zvodnosť a stimulácia? Áno! Toto všetko vašej kvetinke ukáže vákuová pumpa. Vákuum zvýši prietok krvi a tiež citlivosť a jednorýchlostný vibrátor potom bude láskať nielen klitoris, ale aj jeho okolie. Vychutnajte si tajomstvo, ktoré vákuum ukrýva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Small

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a je zakončený ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si jeho jedinečný kónický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Je zmyselne zakrivené a vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Vďake jeho dômyselnému tvaru a koncovým guľôčkam s ním pohodlne nájdete bod G a potešíte ho vzrušujúcim tlakom pre rozsiahlu škálu vnemov! Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Realistických dild nie je nikto dosť! Tento pôvabný silikónový štramák s pevným vnútorným jadrom a špeciálnym vonkajším materiálom Silexpan vám bude plniť každé želanie. Chcete tvrdšieho? Ochlaďte ho v chladničke! Alebo by ste radšej mäkšieho? Šupnite ho na pár minút do mikrovlnky! Teplotné hrátky si zamilujete rovnako ako i všetky vzrušujúce zážitky, ktoré vám toto dildo dopraje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj Dual Wand Vibe s 2 použiteľnými koncami pre bezkonkurenčnú spokojnosť. Nechajte sa pohladiť vibračnou hlavou na pružnom krku z jednej strany a skúmajte hlbiny rozkoše dômyselne zakriveným vibrátorom na stimuláciu G-bodu zo strany druhej.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Hľadáte pôvabného potešiteľa s omamnými vibráciami? A čo hovoríte na tohto fialového krásavca? Má úchvatné realistické prevedenie a je svojim tvarom bude perfektne cieliť na G-bod. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu, a hlavne jeho vzrušujúce funkcie!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Realstuff The Perfect Booty

    Sexi zadoček, pôvabná vagína a tesný análik, liek na samotu aj každé trápenie! Tento vás nový zmysel života nie je nič iné ako nerealistická 3D štruktúra pozadia s trvalým tvarom. Vyrobený je z netoxického kvalitného Real Feel materiál a má úchvatné rozmery 22 x 15 cm. Chopte sa zadku, ktoré sú ako živé, pohlaďte zvodnú vulvu a navštívte úzku vagínku alebo análik.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Inovatívna hračka pre moderných mužov! Nezáleží na tom, či ju použijete sólo alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to. Je to úplne automatický masturbátor, ktorý vás nádherne vysaje a poteší vás vibráciami. Dôverne napodobňuje orálny sex a posúva váš zážitok na novú úroveň. Chopte sa pevného puzdra s ovládajúcimi tlačidlami a zasuňte do hodvábne príjemného vnútorného rukávu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Zoznámte sa s neuveriteľným vibračným vajíčkom! Je to dokonalý spoločník pre diskrétne potešenie, obsahuje totiž 2 výkonné motory, ktoré ho vedia rozvibrovať o 3 rýchlostiach vibrácií a 7 vzoroch. Doprajte si širokú škálu príjemných pocitov, vďaka flexibilnému prevedeniu sa perfektne prispôsobia vašim telesným proporciám.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Najväčší hrdina a kráľ, čo sa stimulácia prostaty týka! Nie, nepreháňame, ale vyskúšať to musíte na svoj anál, to je jasné. Hero bol navrhnutý na stimuláciu prostaty, pri ktorej sa bude venovať aj citlivej hrádzi. Je príjemne pružný a vyrobený z kvalitného silikónu bezpečného pre telo. Zverte svoje potešenie 2 výkonným motorom a vyberte si z 9 vibračných režimov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Čo za funkcie asi skrýva tento moderný masturbátor? Zaujal vás jeho vzhľad? Tak počkajte, až sa dozviete, čo všetko dokáže! Okrem vibrácií vás totiž poteší žiadanou funkciou zahrievania! Objavte jeho 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti na stimuláciu penisu a tiež 7 pulzačných funkcií a 3 rýchlosti na stimuláciu žaluďu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Inovatívna hračka pre moderných mužov! Nezáleží na tom, či ju použijete sólo alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to. Je to úplne automatický masturbátor s výkonnými režimami vibrácie a naháňania (hladenie, pohybov, jednoducho ťahov). Chopte sa pevného puzdra s ovládajúcimi tlačidlami a zasuňte do hodvábne príjemného vnútorného rukávu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Rose Gold

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejšia súprava análnych kolíkov na svete! Kolíky majú láskyplnú rose-gold farbu a sú zakončené ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si ich jedinečný kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolíky zahriať alebo ochladiť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Načúvate svojim vnútorným túžbam? Vypočujte ich a kúpte si hračku, s ktorou bude každý všedný deň výnimočný. Tento očarujúce vibrátor má flexibilné telo, takže s ním veľmi ľahko dosiahnete na G-bod. Vychutnajte si presnú a starostlivú stimuláciu vášho najintímnejšieho miesta a doprajte si bezkonkurenčný orgazmus.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Thruster Magenta

    Ste náročná a hľadáte vibrátor, ktorý by konečne splnil vaše požiadavky? Heating Thruster je ideálny adept! Ukrýva v sebe 3 silné motory a ponúkne vám 9 rôznych vibračných vzorov. Okrem toho sa môžete tešiť na posuvný a rotačný pohyb hore a dole a tiež zvodnú funkciu zahrievania. Doprajte si kvalitnú hračku a absolútnu rozkoš!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    Stále nemáte toho pravého? Dovoľte nám predstaviť vám ideálneho adepta! Baroness je elegantný vibrátor s hebkým silikónovým vonkajším povrchom, ktorý je mäkký na dotyk. Báječne stimulujúce rebrá a výkonný motor s 9 vibračnými režimami, to je vzrušujúce kombo, ktoré budete milovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 190

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.