×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Fifty Shades of Grey

Položky 65 až 96 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Blindfold

    Chcete, aby si váš náprotivok užil erotické dráždenie ešte intenzívnejšie? Zakryte mu oči touto maskou! Vyrobená je z krásneho strieborného saténu, ktorý v kombinácii s čiernou čipkou tvorí skvostný kúsok ideálny pre zmyselné hrátky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý masturbátor bude vaším obľúbeným spoločníkom pri predohre i chvíľach sebalásky. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity a očarí vás svojím hebkým silikónovým materiálom. Vychutnajte si to s kvalitnou hračkou s otvorenými oboma koncami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Satin Blindfold Purple

    Či už chcete podpichovať a potešiť, pridajte do mixu túto krásnu masku. Vyrobené z fialového saténu pre väčší sex-appeal, jemná a zmyselná – ideálna na nosenie po celú noc.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Užite si silnejšiu erekciu a dlhšie milovanie s jednoduchým, avšak vysoko účinným, erekčným krúžkom z príjemného lekárskeho silikónu.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Aj neposlušné doplnky môžu byť krásne a elegantné a tento obojok je toho dôkazom. Vyrobený je zo strieborného saténu a čiernej čipky a je prepojený so svorkami na bradavky. Noste ho pod oblečením ako svoje vzrušujúce tajomstvo a prebuďte všetky svoje erotické túžby!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto ručne vyrobené, polstrované putá z vegánskej kože pôsobia vďaka zlatým detailom luxusne a zvodne. Nasaďte ich sebe alebo svojmu náprotivku a splňte si svoje erotické sny.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor v štýle "rabbit" bude cielene dráždiť G-bod, ale zároveň aj klitoris. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s duálnou stimuláciou tých najcitlivejších bodov na ženskom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie. Vezmite si ho von, ovládač zverte partnerovi a nechajte sa unášať vibráciami, ktoré budú len a len vaším tajomstvom. Takto hra neskončí nevinne, tak ju vyskúšajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Chcete sa nechať rozmaznávať, alebo naopak hýčkať svoj náprotivok? Táto masážna pomôcka vám s tým pomôže! Má 4 hladké guľovité konce a ergonomickú rukoväť, takže si s ňou užijete masáž po celom tele. Pridávajte tlaku, uvoľňujte a prebúdzajte zmysly.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Twitchy Palm - Plácačka

    Pevná plácačka v krásnom, čierno-striebornom prevedení vhodná pre vaše extra hry. Plácačka je z jednej strany potiahnutá príjemne mäkkým saténovým materiálom v striebornom prevedení.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s pohyblivým koncovým jazýčkom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si ako hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s cielenou presnou stimuláciou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilla Massage Oil 90ml

    Chystáte romantický večer? V tom prípade by nemala chýbať ani romantická masáž, ku ktorej budete nevyhnutne potrebovať tiež masážny olej. Tento má omamnú vanilkovú vôňu a bol inšpirovaný románom Fifty Shades of grey. Objavte vzrušujúcu predohru ako vanilkovú masáž.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pôvabný náhubok má nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ho svojmu náprotivku a vypočujte svoje túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Faux Feather Tickler

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Toto šteklítko je všestranný doplnok do vašej spálne. Má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Uchopte ho do ruky a počúvajte svoje túžby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s oblázkovým tvarom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením klitorisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento prekrásny a elegantný sací stimulátor v tvare ruže vás vezme do siedmeho neba cez váš klitoris. Ponúkne vám 10 intenzívnych režimov, ktoré sa skladajú zo 6 rýchlostí a 4 vzorov sania. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s lahodným saním.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Milujete elegantné a štýlové doplnky? Presne také sú aj tieto zmyselné putá z príjemného saténu z kolekcie Fifty Shades of Grey. Zdobené sú čiernou čipkou a sú očarujúce a módne. Vyskúšajte, aký je to pocit mať spútané ruky a odovzdajte sa všetkým svojim vášňam.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilla Candle 90g

    Viete, ako ešte viac podporiť erotickú atmosféru? Recept je veľmi jednoduchý! Zapáľte si v miestnosti túto sviečku so sladkou vanilkovou vôňou. Navodí príjemnú a uvoľnenú náladu a svojou vôňou vás bude inšpirovať k rozmanitým sexi hrám.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Wrist Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá na zápästie majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Paddle

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto menšia, ručne vyrobená obojstranná plácačka svoj účel splní na jednotku, a ešte vás bude tešiť svojím minimalistickým a elegantným vzhľadom. Uchopte ju do ruky, pútko obtočte okolo zápästia a načúvajte svojim túžbam!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Date Night Idea Cards

    Baví vás na Fifty Shades predovšetkým tá vzrušujúca spontánnosť? Zažite ju na vlastnej koži! Táto sada kartičiek sa postará o to, aby vaše rande bolo naplnené vášňou, rozdelené sú na "going out" pre použitie vonku a "staying in" pre domáce hrátky. Vezmite každý týždeň jednu a majte celý rok plný nezabudnuteľných zážitkov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirty Inspiration Cards

    Chcete v spálni zapáliť novú iskru? Tieto vášnivé karty vám k tomu pomôžu! Obsahujú citácie z románu Fifty Shades a dodávajú vám odvahu skúmať svoje túžby. V balíčku je 52 kariet 4 farieb s textami v anglickom jazyku a budú baviť hanblivých začiatočníkov i odvážnych skúsených milovníkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ankle Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá na členky majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok s králičími uškami je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami vibrácií bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to je zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená maska z vegánskej kože zakryje zrak a zvýrazní tak všetky ostatné zmysly. Vyskúšajte, o koľko intenzívnejšie bude dráždenie s zakrytými očami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Chcete okúsiť silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey? Umocnite svoje túžby a orgazmy Venušinými guľôčkami, ktorých nosením si účinne posilníte svaly panvového dna a zabezpečíte si aj prevenciu proti inkontinencii. Kombinácia prvotriednych sklenených a silikónových materiálov je vhodná aj na dlhodobé nosenie, vyskúšajte ich!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Riding Crop

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades ! Tento bič je všestranný doplnok do vašej spálne. Má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Uchopte ho do ruky, pútko obtočte okolo zápästia a počúvajte svoje túžby!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Blindfold

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto pôvabná maska na oči má nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ju svojmu náprotivku a vypočujte svoje túžby!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Round Paddle

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto plácačka je všestranný doplnok do vašej spálne. Má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Uchopte ho ju do ruky, pútko obtočte okolo zápästia a počúvajte svoje túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.