×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mister B

Položky 97 až 128 z celkom 183

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Double-F Fist Lube 500ml

    Ste milovníci extrémnych hier vrátane fistingu? A máte správne mazanie? Tento extra silný lubrikant od Mistera B na báze vody vďaka svojej bohatej konzistencii pomôže nielen s fistingom, ale aj s väčšími hračkami. Je dlhotrvajúci, hladký a ideálny aj na masáže.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Red M

    Milujete praktickosť? Erotické hračky sú často vyrobené z citlivých materiálov a pri ich skladovaní je tu potrebné dbať na to, aby sa vzájomne nedotýkali a teda ani nepoškodili. Ideálne sú úložné vrecúška, v ktorých budú mať vaši pomocníci potrebné súkromie. Kúpte si úložné vrecúško z prírodných vlákien a predĺžte život celému svojmu hračkárstvu!

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu vďaka svojmu korálkovému tvaru a vďaka zaoblenej špičke bude prenikanie ľahké a príjemné. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumový policajný obušok pre tie najprísnejšie výprasky! Niekto tu hneval? Zavolajte políciu, potrebuje spútať a tiež dostať poriadne na zadok obuškom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Ankle Sling Loops Premium

    Doprajte si pohodlie a užívajte si svoje obľúbené dovádzanie z plného hrdla. Z týchto smyčiek na priehlavky sa len tak nedostanete, vyrobené sú z vysoko kvalitnej kože a sú dosť veľké na to, aby ste sa do nich vopchali bez toho, aby ste si museli vyzúvať topánky. Užite si pohodlie a vzrušenie zároveň.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčkov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Chcete, aby vám z očí tiekli slzy vzrušenia? Pozvite si za svoje zadné dvierka tieto análne kvapky a zmyselne ich vytiahnite von! Bude radosť vysúvať jednu za druhú, skúste to pomaly aj rýchlo. Kvapky sú vyrobené z hladkého vysoko kvalitného silikónu a vy sa budete vyložene krútiť slasťou, až z vás budú jedna po druhej vyskakovať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Anal Closure Plug

    Milujete mať plný zadoček niečím tvrdým a ťažkým? Tento kolík nie je len tak hocijaký, je úžasne lesklý, ťažký (cca 1 kg) a tvrdý! Jeho klasický tvar je vymodelovaný z hladkej a veľmi kvalitnej ocele a počkajte, až dôjde na vyberanie, to bude ešte len narasto! Pocíťte jeho ťažobu vo vnútri seba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Snívate o rebrovanom povrchu a zmyselnom dráždení vašej dierky? Beaded Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu, a tiež rebrovaný povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Tight Sucker Black

    Pôsobivý erekčný krúžok od Mister B posunie vaše nádobíčko sexy dopredu. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Snívate o jednoduchom a účinnom nástroji na dráždenie prostaty? Thin Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu a tiež hladký povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Hra na psíka a pánička Mistra B proste nikdy neomrzí a vás tiež nie! Užito si tento análny kolík so psím chvostíkom z vysoko kvalitného hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Kolík sa ľahko zavádza, je pohodlný ai pri dlhšom nosení a sľubuje veľa zábavy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pup Hero Dogtail XL

    Hra na psíka a pánička Mistra B proste nikdy neomrzí a vás tiež nie! Užito si tento análny kolík so psím chvostíkom z vysoko kvalitného hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Kolík sa ľahko zavádza, je pohodlný ai pri dlhšom nosení a sľubuje veľa zábavy.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    S B PINCH to bude tak krásne bolieť! Tieto japonské svorky na bradavky s retiazkou sú navrhnuté pre dokonalú bolesť. Inšpirované sú rybárskym priemyslom ak vašim bradavkám sa budú dokonale hodiť. Zaťahajte za retiazku a pochopte, prečo sú také obľúbené.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Urban Montreal Brief 3 pack

    Myslíte, že cítiť sa sexy a zároveň pohodlne nie je možné? Opak je pravdou a tieto slipy od Mistera B sú toho dôkazom. Montreal Brief sú troje slipy priliehavého príjemného strihu s elastickým pásom s logom Mister B. Sú pružné a majú push-up efekt, ktorým vytvarujú váš riad. Objavte svoju novú komfortnú zónu, čo sa bielizne týka.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Vinyl Play Sheet 220x160cm

    Prehoďte ho cez posteľ alebo cez pohovku a potom sa hrajte tak, ako to máte radi! Táto plachta vám ušetrí veľa starostí o nábytok či periny, a ešte k tomu vyzerá super sexi. Vyrobená je zo zvodného vinylu a je neuveriteľne odolná. Vylejte na ňu akýkoľvek lubrikant a bez obáv ju používajte znovu a znovu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Uzamknite toho zbytočného vtáka a nepúšťajte ho von! Stell Black Brutal Chastity Cage je nástroj na uzamknutie penisu. Je to pomerne ťažká klietka a nedovolí svojmu nositeľovi sa vzrušiť. Je skutočne brutálna, je tvrdá, ťažká a uzamknutý penis sa z nej sám rozhodne von neodstane!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Chcete byť naozaj zlý na svoj náprotivok? Zmučte jeho penis aj semenníky týmto ultimátnym zariadením! Je to akrylový drvič, ktorý je zlý v tom najlepšom slova zmysle. Bude pomaly stláčať gule medzi dve akrylové dosky a penis zostane odhalený. Len pozor, toto je fakt už pre pokročilých CBT hráčov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Enema Syringe 200cc

    Strieknite si lubrikant presne tam, kam potrebujete! Táto praktická striekačka vám umožní dokonale presné zacielenie. Navyše môžete použiť ako vodný, tak silikónový gél. Dostaňte lubrikant aj hlboko dovnútra.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicone Anal Douche Trainer

    Báječne pružný, vysoko kvalitný a ľahko čistiteľný je silikón, z ktorého je vyrobená táto análna sprcha. Porozumie vašim vnútorným krivkám a bude ideálnym a nepostrádateľným hygienickým doplnkom všetkých análnych milovníkov. Je kompatibilná so všetkými štandardnými sprchovými hadicami a je vyrobená v EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Red XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Jednak vyzerá úplne skvelo, ale predovšetkým semenníky poriadne potrápi. Je lesklý, má tvar kužeľa a z vnútornej strany disponuje hrotmi, ktoré budú vaše vrecúško dráždiť a mučiť. Môžete ho tiež uzamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväzneného semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Stlačte a ucítite! Tento obojok je dosť nebezpečný, má totiž 16 tupých špičiek, ktoré sa budú pomaly zapichovať do krku v závislosti od ťahania za spojovaciu reťaz. Gumové koncovky na bodkách bolesť trochu zmierňujú, ale ak chcete byť super zlí, môžete ich jednoducho zložiť.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B DELAY Gel 30ml

    Ešte sa nechcete urobiť? Poznáme ten pocit a vieme, čo vám s ním môže pomôcť, je tu tento Mister B DELAY Gél. Aplikuje sa na genitálie a pomôže vám predĺžiť potešenie zo sexuálneho styku. Má upokojujúci a osviežujúci účinok, čím odďaľuje vyvrcholenie. A čo je najlepšie? Neochudobní vás o žiadne príjemné zážitky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Vrece na vrece a závažie na to! Toto luxusné vrecúško z kvalitnej mäkkej kože je tu preto, aby ste do neho vložili svoje semenníky a vyskúšali, ako si poradí s olovom s hmotnosťou 2 kg, ktoré v sebe vrecúško ukrýva. Tak čo, trúfnete si? Trúfnite si!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Máte citlivú pokožku? V tom prípade potrebujete lubrikant, ktorý bude k vašej citlivej pokožke nežný. Mister B LUBE Sensitive má všetky špičkové vlastnosti bežného lubrikantu na vodnej báze a je zároveň veľmi šetrný. Má intenzívne klzké vlastnosti a k tomu je obohatený o regeneračné prísady ako je Aloe Vera alebo vitamín E. Užite si hladké a príjemné pôžitky!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčikov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčikov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Snívate o nesmrteľnosti vašich erotických hračiek? Tú vám zaručiť nemôžeme, ale vieme, ako predĺžiť ich životnosť a udržiavať ich zároveň v maximálnej čistote. Stačí začať používať tento špeciálny čistiaci prostriedok od Mistera B. Je bezpečný pre všetky materiály, vyčistí zvyšky lubrikantov i telesných tekutín a zabráni vzniku baktérií a škodlivých chemických reakcií. Doprajte svojim miláčikom len to najlepšie!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má nastaviteľné hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Nose Hook Small

    Figurujú vo vašich fantáziách otvorené nozdry? Vdýchnite svojich prasacím snom život s týmto hákom do nosa! Zmestí sa takmer do všetkých nosov a prirobiť k nemu môžete lano alebo akékoľvek iné obľúbené náčinie. Urobte sa svojho submisívneho náprotivku prasa, ktoré priviažete napríklad k reťazi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 183

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.