×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Obsessive pre ženy polyamid

Položky 129 až 160 z celkom 264

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Netradičná a zároveň veľmi zmyselná sada spodnej bielizne na zvýraznenie vašej neodolateľnej príťažlivosti. Verte, že v nej svojho muža isto iste pobláznite! Tvoria ju tangá a podprsenka kombinujúca čipku a saténový materiál vytvárajúci hlboký výstrih, ktorý neunikne pozornosti očí. Mašličky, čipka a intenzívne zelená, to sú zbrane, ktoré zdôraznia vaše sexi tvary!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Badossa Crotchless Teddy

    Oblečená, neoblečená? To sedí! V tomto body bude zvýraznená všetka krása vášho tela a zároveň popustí uzdu vašej fantázii. Nechajte sa unášať na vlne rozkoše a dostaňte sa až k nezabudnuteľnému koncu, o ktorom tak dlho snívate!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 860-TED Teddy Black

    Luxusnú a hlavne sexy bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečným dizajnom a použitými materiálmi, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú bielizeň, ktorä budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrátkach a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    Čo si takto zaobstarať novú bielizeň, ktorá bude nádherne sýto čierna a vy sa v nej budete cítiť naozaj výnimočne? Košieľka Canndis predstavuje klasickú eleganciu v kombinácii s veľmi originálnymi čipkovanými dekoráciami. Nechajte sa okúzliť od prvého oblečenia a užite si ten pocit, kedy sa nebudete môcť nabažiť pohľadu sama na seba v zrkadle.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bisquitta Teddy Beige

    Luxusnú a hlavne sexy bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečným dizajnom a použitými materiálmi, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Máte chuť skúsiť niečo odvážne? Áno? Práve si prezeráte úplne ideálnu bielizeň, v ktorej vás bude čakať noc plná neuveriteľných pocitov. To je ponuka, ktorá sa neodmieta. Strapelie je horúci model, ktorý zvýrazní váš temperament, budete v ňom elegantná a zároveň dokonale zvodná.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive A767 Garter Belt Black

    Hľadáte hravý doplnok, ktorý vás poteší každým svojím detailom? Pravdepodobne hľadáte presne tento podväzkový pás od Obsessive. Kombinuje lesklý čierny materiál, jemne retiazky a zlatú sponu , čo je dohromady naozaj výbušná zmes!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojná sama so sebou? V tejto súprave zvodne červenej spodnej bielizne vstúpite do sveta potešenia a spokojnosti. Bielizeň má sexy strih, zdobená je elegantnou čipkou, tvoria ju módne popruhy a veľmi zmyselne je riešená aj zadná časť, takže tvorí dohromady sexy a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znova. Jedno je isté, za každých okolností v tejto bielizni budete vyzerať božsky!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lilyanne Garter Belt White

    Ste romantička telom i dušou? Ak áno, tento francúzsky podväzkový pás máme v ponuke priamo pre vás! Tvorí ho biela rozkošná čipka a jemné fialové popruhy. Efektívne zvýrazní váš zadok i nohy a vy sa v ňom budete cítiť jednoducho úchvatne a pohodlne zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Hádajte, čo sa asi stane, keď si oblečiete tieto neuveriteľná tangá? Spustí sa vlna emócií, vášne a sebalásky. A to nie je všetko! Dokonale zvýraznia vaše boky a jemná retiazka dodá mimoriadny pôvab vášmu zadočku. Nebudete sa ich môcť nabažiť a budete sa cítiť absolútne sexi. Takže? Už ich máte v košíku?

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lilyanne Stockings White

    Ste romantička telom i dušou? Ak áno, tieto pančuchy máme v ponuke práve pre vás! Zdobené sú v hornej časti krásnou a zmyselnou čipkou a dokážu urobiť nevinný a neodolateľný dojem zároveň. Sú tiež pohodlné na nosenie a vy ich budete isto iste milovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Joylace Babydoll

    Známe vaše nové sexi ja, volá sa Joylace a prebúdza sa zakaždým, keď si oblečiete túto košieľku. Je totiž zvodná, zdobená očarujúcou čipkou a s nádherne riešeným chrbtom. Prsia vám schová v kvetinovej čipke, dekolt ozdobí perličkami a mierne priehľadná tkanina bude stimulovať túžbu vášho náprotivku.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Mettia Thong

    Tieto tangá proste vedia, ako zvýrazniť boky, pás a predovšetkým váš sexappeal! Tvorí ich červená čipka a čierne ramienka, čo je kombinácia, ktorá prebudí vaše najhlbšie túžby. Chcete ich mať vo svojom šatníku? A kto by nechcel! Tak na nič nečakajte, ich zásoby miznú pred očami.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Millagro 2-pcs Set Black

    Hľadáte niečo, čo by bolo zároveň sexy aj elegantné? V tejto bielizni budete túžiť po pikantných zážitkoch! Je nesmierne zmyselná a jeho priehľadný materiál a jemnú čipku s elegantným vzorom budete milovať. Podľahnite tejto atraktívnej kombinácii, zmyselným prestrihov a nohavičkám zdobených retiazkou!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive B123 Teddy Black

    Chcete dnes večer žiariť? V tomto body budete ako tá najjasnejšia hviezda na nočnej oblohe! Jeho jemne priesvitný materiál podnecuje fantáziu, výstrih zmyselne odhaľuje chrbát a jemné trblietky vyzerajú úplne fenomenálne. Zapáľte sviečky, vytvorte tlmené svetlo a vstúpte do miestnosti v tomto body, ktoré zvýrazňuje vašu krásu.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tejto košieľke pocítite svoj sexappeal i sebavedomie. Košieľka má sexi strih, ktorý si obľúbia všetky typy postáv, je zdobený elegantnou čipkou a modernými popruhmi vo výstrihu, takže dokopy tvoria sexi a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znovu. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Ivetta Thong Red

    Zmyselná vínová farba, elegantný strih a detaily a príjemné materiály, taká je bielizeň Ivetta. Budete sa v nej cítiť sexi, sebavedomo, ale tiež pohodlne, čo je predpoklad pre to, aby ste si jej nosenie užívali. Je super byť zvodná pre svoj náprotivok, ale ešte lepšie je byť krásna sama pre seba a presne na to je tu Ivetta!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Ako vo svojich erotických predstavách vidíte samú seba? Ste očarujúca, zmyselná a sebavedomá? A čo máte na sebe? Dosť možno je to práve tento sexi podväzkový pás od značky Obsessive. Jeho temne čierne popruhy v kombinácii s leopardím vzorom tvoria dohromady nezbedný kúsok, ktorý bude svojim príjemným materiálom rozmaznávať vašu pokožku. Nechajte si to páčiť!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Leatheria 2-Pcs Set Black

    Pripravte sa na vzrušujúce zážitky! V tejto sade spodnej bielizne Obsessive budete dokonale sexy a budete milovať každý jej detail. Tvorí ju jemne priehľadný materiál a tiež materiál mokrého vzhľadu, ktorý je neskutočne rajcovný. Ukážte sa v nej svojmu náprotivku a sledujte jeho reakciu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Allunes Peignoir

    Ako vo svojich erotických predstavách vidíte samú seba? Ste očarujúca, zmyselná a sebavedomá? A čo máte na sebe? Dosť možno je to práve tento sexy župan od značky Obsessive. Jeho temne čierna farba v kombinácii s leopardím vzorom tvorí dohromady nezbedný kúsok, ktorý bude svojim príjemným materiálom rozmaznávať vašu pokožku. Nechajte si to páčiť!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Millagro Panties Black

    Hľadáte niečo, čo by bolo zároveň sexy aj elegantné? V týchto nohavičkách budete túžiť to pikantných zážitkoch! Nádherne zvýraznia nielen zadok, ale aj boky. Stanú sa vaším kľúčikom k noci plnej vášne, stačí len sa otočiť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Flowlace Peignoir

    Neuveriteľne zmyselná modrá čipka bude láskať vašu pokožku a stimulovať fantáziu vášho náprotivku. Tento župan je neprehliadnuteľnou hrou kvetinkových detailov a príjemných a kvalitných materiálov, ktoré si zamilujete. Oblečte si ho a objavte svoj nekonečný sexappeal.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartia Corset Black

    Hľadáte láskyplný kúsok, ktorý by podporil váš sexappeal? Venujte pozornosť tomu zmyselnému korzetu, ktorý tvorí polo-otvorená podprsenka s čipkovanými pásikmi vo výstrihu a romantické riasenie v spodnej časti. Zamilujte si roztomilý srdiečkový vzor a dajte najavo svoju rozkošnú povahu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive S800 Stockings Ecru

    Potrebujete dotvoriť svoj outfit, aby ste vyzerali dokonale fantasticky? Je na čase pridať pančuchy! Tieto majú nádhernú decentnú farbu, s ktorou zladíte svoju obľúbenú erotickú bielizeň. Vychutnajte si vášnivú noc a do spálne nakráčajte v podväzkoch a pančuchách.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Diyosa Corset & Panties Red

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tomto korzete doslova rozkvitnete! Jeho ženský strih, elegantná čipka, popruhy vo výstrihu a zmyselne riešený chrbát dohromady tvoria sexi a príjemný kúsok, ktorý budete chcieť nosiť zas a znova. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartia Babydoll Black

    Hľadáte láskyplný kúsok, ktorý by podporil váš sexappeal? Venujte pozornosť tejto zmyselnej košieľke, ktorú tvorí polo-otvorená podprsenka s čipkovanými pásikmi vo výstrihu a riasená naberaná suknička. Zamilujte si roztomilý srdiečkový vzor a dajte najavo svoju rozkošnú povahu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Delishya Babydoll Black

    Nemôžete sa rozhodnúť, akú bielizeň si vybrať? Táto košieľka je jasnou voľbou, je totiž skutočne nádherná! Len sa pozrite na tú rozvernú kombináciu mašličiek, odhaleného poprsia a zvodnej priehľadnej látky cez bruško. Prekvapte v tejto skvostnej bielizni seba i svoj náprotivok, ktorý nebude schopný odtrhnúť z vás oči!

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Worker Girl

    Máte veľa práce? Je potrebné sa k tej práci aj náležite obliecť! A práve preto je tu Worker Girl od Obsessive! Je to kockovaná košeľa priliehavého strihu, elastické traky a tiež nohavičky s vysokým pásom, jednoducho komplet, v ktorom budete za tú správnu tvrdo pracujúcu babu! Zároveň sa budete cítiť sexy sama pre seba a všetky kúsky v komplete vám budú pohodlné a príjemné na nosenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Leatheria 2-pcs Set Red

    Pripravte sa na vzrušujúce zážitky! V tejto zmyselne červenej súprave spodnej bielizne Obsessive budete dokonale sexy a budete milovať každý jej detail. Tvoria ju nohavičky s vysokým pásom a podprsenka priťahujúca pozornosť, čo je neskutočne vzrušujúca kombinácia. Ukážte sa v nej svojmu náprotivku a sledujte jeho reakciu!

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Neonia Teddy Yellow

    Láka vás niečo zábavnejšia než čipkovaná čierna bielizeň? Zamilujte sa do pocitu maximálnej zvodnosti v tomto nevšedne divoko neónovom body. Jeho neobyčajný dizajn priláka pozornosť a jeho kvalitné a príjemné materiály budú pri nosení rozmaznávať vašu pokožku. Stimulujte svoje sebavedomie rovnako ako nezbednú myseľ vášho náprotivku v tomto okúzľujúcom body nevšednej farby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alifini Teddy Black

    Ukryte si poklad pod svoj každodenný outfit. Toto úžasné body dokonale zvýrazní vašu postavu, má totiž pozoruhodne zmyselný strih a jeho chrbát zdobí motív krídel, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v nebi. Pridajte podpätky alebo džínsy, kombinujte, užívajte si a objavujte nové dimenzie.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 264

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.