×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Obsessive

Položky 65 až 96 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Bella Rou Top & Panties Black

    Chcete sa cítiť sexi úplne kdekoľvek? Táto sada tielka a nohavičiek je nielen zvodná, ale predovšetkým nesmierne pohodlná a všestranná. Hodí sa na nosenie pod oblečenie, ale aj do spálne pri vášnivých nociach.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Vanessme Chemise & Thong

    Myslíte si, že dokonalá košieľka neexistuje? Opak je pravdou, tu je Vanessme od prestížnej značky Obsessive. Predstavuje dokonalú kombináciu šarmu a pohodlia. Ušitá je z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku. Úchvatné detaily potom zaručia senzačný efekt. Uznajte sami – z priesvitnej čipky nejde odtrhnúť oči a ten strih… ach!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serena Love Crotchless Teddy Black

    Prekrásne body navrhnuté a ušité s ohľadom na vaše pohodlie! Toto je Serena Love body od prestížnej značky Obsessive. Tvoria ho príjemné materiály, ktoré hladko obopnú vaše telo a budú rozmaznávať vašu pokožku. Mäkký priesvitný tylový materiál poškladlí vaše zmysly rovnako ako pôvabná kvetinová čipka. Je sexi a pohodlné zároveň, navyše má otvorený rozkrok, tak poďte v ústrety vzrušujúcim zážitkom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Celia Noir Thong Black

    Tieto nádherné tangá budete chcieť nosiť každučký deň! Sú absolútne pohodlné a zároveň neskutočne sexy. Tvorí ich jemný materiál s elegantným príveskom z prednej strany a nádherná čipka nad zadočkom. Urobte si radosť bielizňou, ktorá vám dopraje príjemné nosenie a maximálne sebavedomie zároveň.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive S815 Garter Stockings Black

    Podporte horúcu či milostnú atmosféru za všetkých okolností! Bude stačiť obliecť si tieto pančuchy v štýle falošných podväzkový, ktoré váš náprotivok pošlú do kolien. Majú zmyselný sieťovaný vzor s rôznou veľkosťou ôk a odhaľujú zadok. Dajte priestor svojmu sexappealu a podporte svoje sebavedomie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A767 Garter Belt Black

    Hľadáte hravý doplnok, ktorý vás poteší každým svojím detailom? Pravdepodobne hľadáte presne tento podväzkový pás od Obsessive. Kombinuje lesklý čierny materiál, jemne retiazky a zlatú sponu , čo je dohromady naozaj výbušná zmes!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Heavenlly Babydoll & Thong White

    Chcete sa cítiť ako v nebi? Jedine v tejto nádhernej bielej košieľke zažijete nebeské pocity! Ušitá je z jemného a príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku a podnecovať zvedavosť vášho náprotivku. Lákavá kvetinová čipka zvýrazňuje poprsie a zmyselný strih odhaľuje chrbát. Oblečte si ju a vydajte sa v ústrety nebeským zážitkom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Maderris 3-pcs Set Black

    Chcete sa stať nositeľkou tej najlepšej, najkrajšej, najpohodlnejšej a najzvodnejšej bielizne na svete? Súprava Maderris je tá pravá! Tvorí ju všetko, čo potrebujete k dokonalosti: skvele padnúca podprsenka, sexy tangá a zmyselný podväzkový pás zvýrazňujúci boky. Bielizeň má jedinečný strih zdobený prenádhernou čipkou a má aj schopnosť sexy spôsobom zvýrazniť vašu siluetu. Staňte sa úplne neodolateľnou roštenkou a tiež sebavedomou a elegantnou dámou zároveň!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tejto košieľke pocítite svoj sexappeal i sebavedomie. Košieľka má sexi strih, ktorý si obľúbia všetky typy postáv, je zdobený elegantnou čipkou a modernými popruhmi vo výstrihu, takže dokopy tvoria sexi a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znovu. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Ako vo svojich erotických predstavách vidíte samú seba? Ste očarujúca, zmyselná a sebavedomá? A čo máte na sebe? Dosť možno je to práve tento sexi podväzkový pás od značky Obsessive. Jeho temne čierne popruhy v kombinácii s leopardím vzorom tvoria dohromady nezbedný kúsok, ktorý bude svojim príjemným materiálom rozmaznávať vašu pokožku. Nechajte si to páčiť!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Cecilla Chemise & Thong Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú košieľku, ktorú budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrách a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Novenes Crotchless Thong Black

    Sexi klasika v modernom kabáte? Áno, presne toto predstavuje luxusnú kolekciu Novenes od európskej značky Obsessive. Patria do nej aj tieto neuveriteľne pôvabné tangá s otvoreným rozkrokom, ktoré tvoria zvodne priehľadný jemný materiál a ozdobné popruhy fialovo-ružovej farby. Tangá svojim strihom decentne potrhnú vašu siluetu a podporia vaše sebavedomie, vďaka ktorému znovu objavíte potešenie zo zvádzania.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donna Dream 3-pcs Set Black

    Už ste niekedy videla nejakú ženskejšiu bielizeň, ako je tento Donna Dream set? My teda nie! Len si ho do detailu prezrite, ten zmyselný strih zvýrazňujúci tvary, tá nádherná čipka, ten lesklý detail medzi prsiami. Sadu tvorí podprsenka, tangá a podväzkový pás zvýrazňujúci vaše boky. Neváhajte a prijmite pozvanie do sveta nekonečnej romantiky.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bella Rou Panties Black

    Máte zmysel pre detail? Tieto nohavičky budete milovať, sú totiž prepracované do najmenšieho detailu! Ich predná strana je prekrásne zdobená kvetinovým motívom vyšitým na jemnom tyle. Klasický strih zaručuje pohodlie za všetkých okolností, rovnako ako príjemný luxusný materiál.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Maderris Peignoir Black

    Predstavte si, ako do spálne vchádzate v tomto pôvabnom a príjemnom župane, ktorý rozmaznáva vašu pokožku kvalitným materiálom a dolná krajková časť ľahko odhaľuje vaše tajomstvo. Čo bude nasledovať? Režisérkou ste vy, avšak župan Maderris je tou najlepšou sexy rekvizitou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive G324 Bodystocking Black

    Chcete si v ložnici pripadať sexy a zároveň sebavedomá, nech už je vaše telo akékoľvek? Oblečte si kvalitný a na nosenie príjemný bodystocking od značky Obsessive, ktorý sa prispôsobí vašej postave a budete sa v ňom cítiť neuveriteľne pohodlne. Najdite svoje najvášnivejšie ja a podporte jeho silu takým prádlom, v ktorom sa budete cítiť svoje a očarujúce.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Allunes Peignoir

    Ako vo svojich erotických predstavách vidíte samú seba? Ste očarujúca, zmyselná a sebavedomá? A čo máte na sebe? Dosť možno je to práve tento sexy župan od značky Obsessive. Jeho temne čierna farba v kombinácii s leopardím vzorom tvorí dohromady nezbedný kúsok, ktorý bude svojim príjemným materiálom rozmaznávať vašu pokožku. Nechajte si to páčiť!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Lacelove Corset Red

    Vášnivá červená farba, zmyselná čipka a sexy strihy, to je kolekcia Lacelove, ktorá rozpáli vaše zmysly a zaručí nezabudnuteľné zážitky. Táto sada obsahuje korzet s extrémne zvodným strihom a tangá, ktoré s ním skvele ladia. Ste pripravená stať sa sebavedomou kráľovnou dnešnej noci?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Maderris Thong Black

    Chcete sa stať nositeľkou tých najlepších, najkrajších, najpohodlnejších a najzvodnejších táng? Maderris sú tie pravé! Sú minimalistické, ale zároveň poriadne sexy. Kombinujú nádhernú čipku, príjemný strih a lesklý detail v prednej časti. Vychutnajte si ten pocit, kedy sa cítite svojou a sebavedomou vďaka správne zvolenej bielizni.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Chemise & Thong Black

    Minimalizmus je sexi av tejto košieľke sa rozhodne cítiť sexi budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky a jemného priehľadného materiálu postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Celia Noir 2-pcs Set Black

    Pozor! Táto nádherná sada spodnej bielizne rozpáli vaše túžby. Tvorí ju mäkký a na nosenie veľmi príjemný materiál a prekrásna kvetinová čipka medzi prsiami a nad zadočkom. Veľkou výhodou oboch kúskov je, že sú nielen super sexy, ale hlavne pohodlné, takže sa v nich budete cítiť jednoducho skvele, a to za to stojí!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Maderris Chemise & Thong Black

    Chcete sa stať nositeľkou tej najlepšej, najkrajšej, najpohodlnejšej a najzvodnejšej košieľky? Maderris je tá pravá! Má jedinečný strih zdobený prenádhernou čipkou a má aj schopnosť zmyselným spôsobom zvýrazniť vašu siluetu. Staňte sa úplne neodolateľnou roštenkou a tiež sebavedomou a elegantnou dámou zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive S817 Garter Stockings Black

    Podporte horúcu či milostnú atmosféru za všetkých okolností! Bude stačiť obliecť si tieto pančuchy v štýle falošných podväzkov, ktoré váš náprotivok pošlú do kolien. Majú zmyselný zvierací vzor a odhaľujú zadok. Dajte priestor svojmu sexappealu a podporte svoje sebavedomie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella 3-pcs Crotchless Set Black

    Minimalizmus je sexy av tejto otvorenej bielizni sa rozhodne cítiť sexy budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky, popruhov a pikantnosti postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive S816 Garter Stockings Black

    Podporte horúcu či milostnú atmosféru za všetkých okolností! Bude stačiť obliecť si tieto pančuchy v štýle falošných podväzkov, ktoré váš náprotivok pošlú do kolien. Majú zmyselný sieťovaný vzor s rôznou veľkosťou ôk a odhaľujú zadok. Dajte priestor svojmu sexappealu a podporte svoje sebavedomie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Novenes Chemise & Thong Black

    Zmyselná klasika v modernom kabáte? Áno, presne toto predstavuje luxusnú kolekciu Novenes od európskej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto neuveriteľne pôvabná košieľka, ktorú tvorí zvodne priehľadný jemný materiál a ozdobné popruhy fialovo-ružovej farby. Košieľka svojim strihom decentne potrhne vašu siluetu a podporí vaše sebavedomie, vďaka ktorému znovu objavíte potešenie zo zvádzania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Novenes 3-pcs Set Black

    Sexi klasika v modernom kabáte? Áno, presne toto predstavuje luxusnú kolekciu Novenes od európskej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto neuveriteľne pôvabná bielizeň, ktorá tvorí zvodne priehľadný jemný materiál a ozdobné popruhy fialovo-ružovej farby. Bielizeň svojim strihom decentne potrhne vašu siluetu a podporí vaše sebavedomie, vďaka ktorému znovu objavíte potešenie zo zvádzania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sharlotte 2-pcs Set Black

    Extrémne ženská a neuveriteľne pútavá, taká je Sharlotte. Táto bielizeň kombinuje klasickú čiernu farbu s originálnym čipkovaným vzorom a vytvára tak vskutku veľmi vkusný korzet, ktorý budete milovať. Keď si ho oblečiete, budete sa cítiť veľmi sexi a príťažlivo a sama zo seba nebudete môcť spustiť oči. Tak atraktívna a hypnotizujúca!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Novenes Corset & Thong Black

    Zmyselná klasika v modernom kabáte? Áno, presne toto predstavuje luxusnú kolekciu Novenes od európskej značky Obsessive. Patrí do nej aj tento neuveriteľne pôvabný korzet, ktorý tvorí zvodne priehľadný jemný materiál a ozdobné popruhy fialovo-ružovej farby. Korzet svojim strihom decentne potrhne vašu siluetu a podporí vaše sebavedomie, vďaka ktorému znovu objavíte potešenie zo zvádzania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Novenes Teddy Black

    Minimalistická klasika v modernom kabáte? Áno, presne toto predstavuje luxusnú kolekciu Novenes od európskej značky Obsessive. Patrí do nej aj toto neuveriteľne pôvabné body, ktorý tvorí zvodne priehľadný jemný materiál a ozdobné popruhy fialovo-ružovej farby. Body svojim strihom decentne potrhne vašu siluetu a podporí vaše sebavedomie, vďaka ktorému znovu objavíte potešenie zo zvádzania.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alissium Teddy White

    Nadčasové body pre modernú múzu! Nechajte sa pohladiť jemným materiálom a očariť strihom a detailmi tohto prekrásneho bodu z kolekcie Alissium od luxusnej značky Obsessive. Predstavuje dokonalé prepojenie pohodlia a vkusu as gráciou zvýrazní pás aj poprsie. Tak si doprajte pocit výnimočnosti!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alissium Chemise & Thong White

    Nadčasová košieľka pre modernú múzu! Nechajte sa pohladiť jemným materiálom a očariť strihom a detailmi tejto prekrásnej košieľky z kolekcie Alissium od luxusnej značky Obsessive. Predstavuje dokonalé prepojenie pohodlia a vkusu a láskyplne obopne vašu siluetu as gráciou zvýrazní pás aj poprsie. Doprajte si pocit výnimočnosti!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.