×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

OhMama

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento obojok s vodítkom? Hodí sa pre skúsených i začínajúcich milovníkov a milovníčky a patrí medzi základné doplnky, ktoré by mala vaša BDSM zbierka obsahovať.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento transparentný kolík s „cumlíkom“? Svojím prevedením dokonale zvýrazní submisívne vlastnosti vás alebo vášho náprotivku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a je dobré sa o neho náležite starať. Nástrojom na starostlivosť môže byť aj táto erekčná slučka. Zaistí vám zovretie penisu, čím podporí a posilní erekciu, oddiali a znásobí vyvrcholenie! Jednoducho veľa zábavy za málo peňazí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na kolík so svorkami na bradavky? Vďaka otvorom sa cez neho príjemne dýcha a svorky majú pogumované konce, takže perfektne držia!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Fleur De Lis Eyemask Silver

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto svorky na bradavky s koncovým erekčným krúžkom? Stredový popruh je nastaviteľný a hroty svoriek pogumované.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Simplicity Small Wrist Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto úchvatne spracované putá na zápästí? Ich krása je v jednoduchosti av červenom prešívaní.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Diamond Pattern Flogger Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento krásny bič v štýle pokarhaní s rukoväťou s diamantovou textúrou? Vdýchnite život svojim vzrušujúcim fantáziám.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Set for Couples Number 7 Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto sadu? Obsahuje masku na oči, kolík, bič v štýle pokarhaní a ozdoby na bradavky. Pôjdete na to skôr nežne alebo rovno drsne?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kovovú klietku na penis? Je vyrobená z vysoko kvalitnej nezerovej ocele a disponuje aj visiacim zámkom s klíčkami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229813

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a nie je dobré ho podceňovať! Uspokojivý sexuálny život zlepšuje náladu, emocionálne zdravie aj kvalitu spánku, znižuje stres a pôsobí ako prirodzené analgetikum. Hračky OhMama vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život! Tento návlek na penis s mini vibrátorom poteší oboch partnerov a okorení vaše mi milostné chvíľky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a má otvory len a iba na oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a pozor, nemá žiadne vďaka ani otvory!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Nylon Wrist and Thigh Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto putá na zápästie a stehná? Zaistí vám dokonalé obmedzenie pohybu nôh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Anal Plug Metal Violet 9cm

    Chcete dať svojim análnym hrátkam novú úroveň? Vybavte sa týmto pomerne ťažkým análnym kolíkom s elegantným koncovým kamienkom. Hodí sa pre sólo aj párové hrátky a jeho dizajn a ergonomický tvar sľubujú pohodlné zavádzanie vďaka zaoblenej špičke. Užite sa ten pocit, keď sa uvelebí za vašimi zadnými dvierkami a tiež to, ako skvostne vyzerá fialový kamienok medzi vašimi polovičkami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Vibrating Butt Plug 9cm Pink

    Snívate o úžasnom potešení za vašimi zadnými dvierkami? Jedine s týmto vibračným stimulátorom svoje sny premeníte na skutočnosť. Jeho perfektný tvar a mäkké prevedenie z hypoalergénneho silikónu vás budú vzrušivo rozmaznávať, zatiaľ čo koncové očko vám uľahčí manipuláciu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Black Nipple Clamps with Multi Chains

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto pôvabné svorky na bradavky s trojitou retiazkou? Ich zovretie si pohodlne nastavíte podľa vlastných preferencií a zatiahnutím za retiazku potom zvýšite intenzitu bolesti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish PU Tassel Nipple Clamps

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto svorky na bradavky s elegantnými strapcami? Majú pogumované konce a vyzerajú úplne sexy!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Remote Control Rotating Egg 7 Patterns Pink

    Predstavte si, že váš partner či partnerka ovláda vašu rozkoš cez toto rotačné vajíčko a chystá vám tak super vzrušujúcu predohru. Chceli by ste to zažiť? 7 režimov rotácií vás perfektne rozdovádza a vďaka tomu, že je vajíčko super diskrétne, môžete sa takto nezabudnuteľná predohra odohrávať pokojne aj na verejnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Double Silicone Ring 3.5cm - 4.5cm

    Páni, viete, že na úchvatný orgazmus stačí naozaj málo? Je to erekčný krúžok! Tento od Ohmama zlepší prietok krvi, náladu a zníži stres, neveríte? Vyskúšajte ho a užite si dlhotrvajúcu silnú erekciu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Devil's Tail Leather & Metal Butt Plug 7cm

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento diabolský análny kolík s chvostom? Dodá vašim hrátkam odvážny a divoký nádych, ktorý sa čoskoro transformuje na neuveriteľné vzrušenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    Viete, že na úchvatný orgazmus stačí naozaj málo? Je to vibračný krúžok! Tento od Ohmama zlepší prietok krvi, náladu a zníži stres, neveríte? Vyskúšajte ho a užite si jeho vibrácie v páre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Locking/Buckling Wrist Restraints Red-Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto výstredné červeno-čierne putá? Majú nádherný vzhľad a disponujú aj retiazkou s karabínkami.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Lockable Leather Penis Cage Metallic Rings Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto klietku na penis? Tvoria ju materiály najvyššej kvality a pre pohodlné sadnutie je nastaviteľná.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Anal Plug Metal Black 9cm

    Chcete dať svojim análnym hrátkam novú úroveň? Vybavte sa týmto pomerne ťažkým análnym kolíkom s elegantným koncovým kamienkom. Hodí sa pre sólo aj párové hrátky a jeho dizajn a ergonomický tvar sľubujú pohodlné zavádzanie vďaka zaoblenej špičke. Užite sa ten pocit, keď sa uvelebí za vašimi zadnými dvierkami a tiež to, ako skvostne vyzerá čierny kamienok medzi vašimi polovičkami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto plácačku s nápisom SLAVE? Vychutnajte si jej vzrušivo-bolestivé údery!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Restraint Leather Necklace and Metallic Chain Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento obojok s vodítkom? Vychutnajte si dotyk kvalitnej kože a realizujte svoje divoké sny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metal Hands Cuffs

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto kovové putá s visiacimi zámkami? Majú nádherný luxusný vzhľad a dostať sa z nich bez kľúča bude nemožné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Anal Beads 9cm Black

    Snívate o úžasnom potešení za vašimi zadnými dvierkami? Jedine s týmto kolíkom premeníte svoje sny na skutočnosť! Vyrobený je z hypoalergénneho silikónu lekárskej kvality a je tak super mäkký a príjemný. Vychutnajte si, ako do vás jeho guličkový tvar zmyselne putuje, ako sa praktická základňa uvelebí medzi vašimi polovičkami a tiež aké slastné to bude, až sa podobere vzrušivo z análu von!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Anal Plug Metal Red 9cm

    Chcete dať svojim análnym hrátkam novú úroveň? Vybavte sa týmto pomerne ťažkým análnym kolíkom s elegantným koncovým kamienkom. Hodí sa pre sólo aj párové hrátky a jeho dizajn a ergonomický tvar sľubujú pohodlné zavádzanie vďaka zaoblenej špičke. Užite sa ten pocit, keď sa uvelebí za vašimi zadnými vrátkami a tiež to, ako skvostne vyzerá červený kamienok medzi vašimi polovičkami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Wrist Restraints Snap Fasten Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto putá so zapínaním na cvoky? Sú vybavené D-krúžkami, na ktoré môžete pripojiť retiazku s karabínami alebo pokojne čokoľvek iné z vašej súkromnej zbierky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Wrist Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto elegantné putá z umelej kože? Majú nastaviteľnú veľkosť a hodí sa ako pre začínajúcich, tak skúsených milovníkov a milovníčky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.